divendres, 22 d’octubre del 2021

LA MENTIDA I LA FALÒRNIA


Tot els ha caigut! La immensa mentida i el sac de falòrnies amb què han intentat de justificar l’injustificable. Tanmateix, a ningú se li posa vermella la cara ni se’ls remou de vergonya l’estómac. La baixesa ètica dels polítics (colpistes i assassins), dels jutges (col·laboradors necessaris i prevaricadors per ser responsables últims dels drets inalienables), de la púrria uniformada amb bates blanques (executors i botxins per un sobresou), dels animals de zoològic, salvatges i ensinistrats, que han estat vestits de policia (terroristes i sicaris dels criminals), dels cagaguano (hipòcrites i mentiders en un crim massiu, també, molt ben remunerats pels genocides), tots plegats, han demostrat que no tenen dignitat humana, per la qual cosa, no se’ls ha de tractar com a éssers humans, sinó com a animals humans perillosos, i totes les mesures de protecció de la societat contra aquests paràsits de la corrupció, terriblement perjudicials, sempre serà poca. Tot els ha caigut, la immensa mentida que ara està matant la gent de morts sobtades i que ha malmès nombrosos embarassos, com pretenien els enemics dels goyim (els blancs són els que més han estat vacunats, per què serà?). I aviat i progressivament veurem els efectes dels verins jueus, i com s’inventaran una altra immensa mentida que oculti l’anterior i la investiran de falòrnies per a ignorants i pocavergonyes, mentre continuen amb l’agenda genocida patrocinada per l’OMS i la terrible i criminal ONU.

La gent va morint, i suposo que per això, els jueus importen il·legalment àrabs i negres a Europa, per tal que reconstrueixin el continent. Lògicament, sense els col·laboradors nicis o criminals que hi participen, res no podria tirar endavant, però animals amb forma humana, n’hi ha tants, que sóc del parer que més del 80% de la Humanitat està integrada per bèsties de càrrega, siguin presidents de govern o directors de papers higiènics. Nivell, el que es diu nivell, no n’hi ha enlloc.

La meuca dels jueus i gran sacerdotessa negra al servei de la Bèstia, la bruixa rossa de la Corrupció Europea, s’ha negat que siguin publicats els contractes assassins entre l’organització criminal que presideix i les organitzacions mafioses que han fabricat el verí dels asquenazites. Mentrestant, la tarada de Barcelona, la desgràcia més gran i devastadora que ha passat per la ciutat, pinta de verd tots els aparcaments públics del carrer; que els jueus li han dit que aprofiti per robar, que potser se li acabarà aviat, i la meuca dels jueus, amb tot el retard intel·lectual del món i amb el seu riure idiota, ha donat autorització a cobrar pel que no és seu, encara que la molt tarada no ho entengui. Ella ha escoltat els jueus: Tu roba, que no hi ha res que duri eternament! I ella roba, de fet, no crec que apart de robar i mentir, sàpiga fer una altra cosa... ni un ou ferrat! Però no us penseu que la Casa de Putes de sant Jaume està sola, que davant hi té el Palau de Gran Bagassa, la seu de la Genociditat de Soroslàndia, que ha començat a enviar per correu certificat, per a tenir constància del xantatge, el nou impost, la falòrnia del Pétain de Pineda, ja que els criminals saben que de justícia no n’hi ha més que per a servir el crim, i l’han enviat perquè els pobres esclaus de Soros, comencin a pagar per expulsar CO2 en respirar i fes ús dels seus cotxes, i els lladres del Palau de la Gran Bagassa, amb el projecte d’home que l’encapçala i el vicepresident, el nen obsedit amb els robots, ambdós curts d’enteniment com dos ximpanzés i obedients com el millor dels gossos pastor, esquilen les ovelles catalanetes que potser encara esperen el retorn de l’home de la independència, que es va confondre entre tantes pancartetes revolucionàries, i ara cobra un bon sou i gaudeix dels privilegis de tots els lladres que han embrutat la dignitat de l’antiga Generalitat.

Així estem. Mentre la immensa mentida es comprova que era una immensa mentida, que ja Portugal i Regne Unit han corroborat que les morts de Covid són ridícules comparades amb les xifres adduïdes. Mentida damunt de mentida i falòrnia damunt de falòrnia per enganyar els ciutadans que paguen el sou als assassins que els governen. Els crims de tots els governants no poden ser ignorats, el cop d’estat i els crims de lesa humanitat, no poden ni han de ser perdonats, i així com fou exemplaritzant que la revolució francesa executés els reis (ho feren els jueus, com sempre. Ja us ho he dit, això de matar deixeu-los-ho a ells, ningú mata tan bé ni és tan bo alhora del crim, que al capdavall, en experiència ningú no els iguala), doncs, com l’execució de l’absolutisme, cal resoldre els crims que han perpetrat tota la colla de lladres, col·laboradors en genocidi i traïdors al servei dels interessos jueus contra la llibertat i la dignitat de Catalunya i de tots els pobles d’Europa. Ara vindrà, i tot el galliner de l’urinari públic s’esvalotarà, un nou virus que justificarà les morts per les vacunes de la farmàfia jueva per la Covid-19. No en tingueu dubtes!

En tot això, els terroristes del FMI, del Fòrum Econòmic Mundial, de l’OMS, de l’ONU, i totes les altres cases de putes, amenacen amb talls en el subministrament d’energia (que faran ells, doncs en són els amos), manca d’avituallament de mercaderies de primera necessitat (que faran ells, doncs en són els amos), possibles conflictes i enfrontaments (que faran ells, que per això el criminal Soros té totes les organitzacions del terror preparades), emergències climàtiques per desastres (que fan ells, doncs controlen part del clima i sobretot els papers higiènics i les emissions de la televisió), i començaran a parlar-nos del canvi climàtic (una invenció tan estúpida i ridícula que fa vergonya d’altri, que una cosa és la contaminació i una altra el canvi climàtic) i ens diran que de tot això ells ens protegiran, que són ells els únics que amb la governança mundial ens ho poden assegurar.

El que jo proposo, és que si en algun moment hi ha mancança de combustibles, de comestibles, de productes de primera necessitat, no calen manifestacions, cal anar directament a demanar explicacions als criminals que ho han permès, els polítics, doncs la garantia que tot just això no passi, és perquè se’ls paga, i si no en són capaços – cosa evidentíssima -, hauran de respondre amb els seus calerons i si és el cas, amb la seva vida, que el fet de prendre el número a la gent per a enriquiment propi, no ha de ser tolerat per una societat que es diu lliure, ja que la llibertat es manifesta en l’execució dels seus enemics, sempre. Qui és el responsable que el teu país se’n vaig a la merda? L’idiota que el dirigeix. Han de pagar tots l’estultícia d’un imbècil? No. Que l’imbècil pagui el que hagi de pagar.

Bé, mentre la gent es mor de la mort sobtada de la vacuna de la Covid, recomanada per tots els criminals de tots els governs, pels cagaguano, i per tots els mata-sans de tots els centres d’extermini; mentre els jueus ens amenacen amb les armes de destrucció de la societat que tenen a les seves mans per negligència i covardia dels idiotes que governen els països a les seves ordres, ja que, al cap i a la fi, són on són perquè els assassins els hi posaren; doncs, mentre els jueus ens amenacen amb el terror que els cagaguano gaudiran d’escampar, nosaltres hem de mantenir-nos ferms. La resistència, primer, ha de ser individual, després ens anirem trobant. Ells, tots hi col·laboren, els terroristes genocides amb l’evidència del seu crim, els polítics en la col·laboració, els cagaguano amb les mentides que els fan culpables, apart dels assassins de bata blanca, paràsits repugnants, vanitosos, creguts i absolutament ridículs en coneixement i vomitius en ètica, i encara ens resten els gossos, els animals salvatges domesticats que, vestits de robocop, amb tot el cervell a l’armilla antibales i a la porra, són perilloses bèsties sense consciència ni respecte, els quals ja han demostrat sobradament que són carn de patíbul, perquè han convertit la policia en l’exèrcit de sicaris criminals més immoral de la història. No us cregueu que exagero, a qualsevol imbècil d’aquests, sense cervell, amb músculs i fàstic per la vida miserable de gos de cacera, si els donen l’ordre de matar bens, mataran ovelles en una competició vejam qui en mata més. Sense cap dubte, si els jueus no esclavitzen la humanitat, TOTA LA POLICIA HA DE SER ESBORRADA DE LA FAÇ DE LA TERRA. Si sobre un metge que mata, no cal dir res més, és un assassí; si d’un cagaguano que menteix, res més es pot dir que pocavergonya; si d’un polític que traeix el poble, no cal dir res més, que criminal; si d’un jutge que prevarica, res més es pot dir que ‘excrement amb toga’; què direm d’un policia que està per a mantenir l’ordre públic i l’únic perill per a l’ordre públic són ells, els TERRORISTES.


LA MENTIDA HA CAIGUT.

CONTINUARAN MENTINT.

PERÒ CADA MENTIDA ATRAPA,

DESCOBREIX, ASSENYALA.

JA ÉS HORA DE VEURE LA VERITAT:

EL N.O.M.

ÉS UN CRIM CONTRA LA HUMANITAT.

TOTS ELS SEUS FIDELS

HAN DE SER CASTIGATS.


Mentrestant, la Casa Criminal dels Borbons, màfia entre les màfies, ha atorgat els premis princesa d’Astúries, que té el mateix valor i dignitat que la fava del tortell de reis, a una colla de malalts psiquiàtrics: la jueva que se suposa que escriu i és feminista, o sigui, nazi del feminisme; la jueva que de tant tarada, ni obra no fa, la sangonera de l’Abramovic, mai millor dit, un exemplar paradigmàtic de psicopatia total; i a l’equip de criminals que han fabricat la vacuna que està matant la gent. Com veieu, de la Casa del Preparau, què en surt? Servei al N.O.M. i obediència a la sinagoga.


NO HI HA CAP VIRUS.

HI HA UNA ELIT ASSASSINA,

ELLS SÓN EL VIRUS,

I SÓN

VIRUS MORTÍFERS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada