dimecres, 27 d’octubre del 2021

FAUNA AUTÒCTONA

 

El dia vint-i-set d’octubre - coincidint amb la independència de Catalunya, breu, però molt productiva per als traïdors - s’ha vestit amb la notícia que una prevaricadora del maçó borbònic, havia manat la detenció de Josep Costa, val a dir: una de les poquíssimes persones que viuen i es mouen amb dignitat a la vora de la corrupció sistèmica de la Casa de Cites del Pétain de Pineda, o Genociditat de Soroslàndia, i l’urinari. Es veu, pel que he llegit així en diagonal, que hi ha hagut qui s’ha enfadat amb el teatre del maçó de Madrid i la prevaricadora de torn, i Lluís Llach, fins i tot, s’ha enfadat amb la gent que no ha fet costat al pobre Costa; mentre, d’altra banda, la duquessa de l’urinari proposava per enèsima vegada la DUI. Vejam, anem a pams.

Catalunya és morta i enterrada, ja ni put. El paràsit del bordell principal de la plaça sant Jaume fou un dels principals secundaris, ja que el mèrit de la traïció és just atorgar-lo al menja-senglars i al Narcís de la barbeta, homes seriosos i responsables que des del primer moment que cridaven Puigdemont i Catalunya, pensaven en la indivisible unitat d’Espanya, que de resultes d’això, avui, el secundari, tan inútil com viu, descansa el cul al millor prostíbul de l’abans Catalunya.

Em sap greu que al Josep Costa li hagi passat el que li ha passat, però, al capdavall, tot és teatre. S’ha fet el que s’havia de fer i l’acusaran del que el vulguin acusar, ho així fet o no, que això tant se val a Soroslàndia, total, tot val per tenir entretinguda la gent amb la independència d’un país que no existeix ni com a nació ni com a res. Podrem fer el ganso tant com voldrem, però si en més d’una dècada estem pitjor que un dècada abans, feu-vos a la idea a com estarà l’erm català d’ara a només dos o tres anys, quan Soroslàndia sigui una de la franquícies del N.O.M.

L’única manera que la gent recuperi la llibertat i sobretot la dignitat, és adonar-se d’una vegada que la política i els polítics, com el futbol i els entreteniments, són les estratègies de distracció que fan servir els nassos de darrere de la cortina per poder executar els plans de destrucció d’occident. El Parlament és un femer humà i les institucions de govern, premis a les més excel·lents i obedients meuques del regne. De fet, ja n’hi ha prou de creure’s a aquesta colla de lladres i delinqüents, inútils per a tot, que s’emboliquen amb la senyera i es creuen Guifré el Pilós. En públic, endolceixen les orelles dels que volen la independència, i el privat, arrangen els comptes i els privilegis de la traïció amb els que impediran la independència sigui com sigui, si és que l’emperador de Soroslàndia no diu el contrari, que en aquest cas, veuríeu cridar ‘Visca Catalunya Lliure’ al mateix Abascal, agafat de la mà del maçó ‘El Preparau’, els dos amb visatges d’eufòria i satisfacció per la somiada independència del nostre país. Però no us feu il·lusions, Soros vol matar tot el que es mou a Europa i no té la tonalitat de pell fosca; que els jueus ja han dit, per activa, per passiva i en aorist, que Europa serà multicultural i multiètnica o no serà. I ja sabeu que els jueus són els més bons de tots els bons dels bons més bons del món bo, i que només desitgen i es preocupen per la felicitat dels seus goyim. Potser sí, que la governança mundial aconsella de fer estables partits per tal de controlar millor les bèsties i els animals sodomitzats i esclavitzats, però això ho sabrem més endavant. Tot i això, jo em penso que amb la ràtzia que s’acosta, no els caldrà compartimentar l’estable i estarem molt bé junts els goyim catalans i els espanyols.

No res, que volia comentar aquesta anècdota curiosa. Pocs ciutadans en el món poden parlar d’una experiència de llibertat tan efímera. Encara no t’avenies, que ja te n’anaves. El paràsit sionista de l’urinari colossal d’Europa feu un fingiment, ai! I després, no, home, no, que cal escoltar les intel·ligències europees! I si penseu que es referia a l’alcohòlic Juncker i al duo dinàmic que l’acompanyaven, tots molt princeses, això sí... doncs, ja em direu! Qui es fiaria d’aquests pocavergonyes! Només l’home que convertí el somni de la independència en un sospir... llarg, tot sigui dit.

En fi, que dins del taüt tots s’hi troben bé, mengen dels seus congèneres, reben les carícies dels seus amos i, al capdavall, qui dies passa, anys empeny. Perquè el que més gràcia m’ha fet del nou gag de la ‘guerra per la independència a cop de petons i massatges eròtics’ és que els qui l’han detingut eren els Mossos! No em direu que no és per riure! Tothom disparant a tothom i ningú s’adona que la policia catalana és qui l’ha detingut. I si algú em diu que, home!, és clar, són policia judicial! Aleshores, espero que tots comprendreu quant de temps fa que Catalunya és morta. I la prova d’això, és que el català en deu anys tindrà la mateixa normalització lingüística que el llatí avui.

Mentre ens restin sospirs escriurem en català, i ho farem encara que només ens puguem llegir nosaltres. Al cap i a la fi, l’essència del català, molt contràriament al que es creu, només rau en l’amor a la seva llengua. Traieu-li el català i hi tindreu un espanyol, no us enganyeu. I com veiem, i ja ens ho havia advertit l’últim polític independentista, Heribert Barrera, el català agonitza entre la bellesa i la riquesa de la multiculturalitat feminista-trans i la desídia fastiguejada dels catalans que ja no saben on poder fer ús de la seva llengua, un fet que hem d’agrair a tots els analfabets que han dirigit la destrucció de l’escola i les universitats en el nostre país, com l’insigne Reichsfürher-SS Bargalló, l’home que convertí el català en un desert, les escoles en sistemes d’adoctrinament i els nens i joves en futurs esclaus. Una joia de criminal!

En fi, doncs, que hi ha catalans que no s’horroritzen que la policia catalana detingui un polític independentista i es preocupen molt més de com han reaccionat a la notícia els altres polítics. Catalunya és morta. La raó, al penjapancartetes, que a més de cobrir-se el ronyó, ha venut el país. I si voleu, pregunteu-ho a l’amo Soros, que és qui li comprà el país per enterrar-lo.

Ja fa molt de temps que mengem terra per a no adonar-nos de la situació. Tanmateix, mentre el catalanet i la catalaneta no se n’adonin, els paràsits i els insectes continuaran la tasca de destrucció i enfonsament del país.

UN POLÍTIC ÉS UN DELINQÜENT,

SI NO ÉS UN CRIMINAL.

I SI VOLEU TROBAR ELS PITJORS

POLÍTICS DE TOTS ELS POLÍTICS,

VENIU A CASA NOSTRA:

L’EDÈN D’AMEBES I MICROORGANISMES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada