diumenge, 31 d’octubre del 2021

COMPLICITATS I EVIDÈNCIES


Avui acabarem bé, ja us ho avanço, però abans haurem de recórrer aquest femer de món que els filantrops bons que estimen per damunt de totes les coses els homes i les dones, els nens i les nenes, en fi, que s’ho estimen tot; i per això, en un món on correm el terrible perill que se’ns mengin els virus, ells estan al nostre costat per fer-nos d’escut, i no els importa pas quanta energia i diners hagin d’invertir per tal de salvar els homes i les dones, els nens i les nenes que tant s’estimen! Que ningú no pugui explicar perquè els virus, que no són vius, ens han agafat tanta mania i ens han declarat una guerra a mort, no ens ha d’importar. Mai no havia passat en tota la història, ja no humana, sinó del planeta; però les coses canvien, i aquests éssers, que no són vius, i que han estat fonamentals per a la vida en el planeta, es veu que ens volen cobrar interessos per haver-nos permès de viure... Vejam si també seran jueus, els virus!

Començaré amb un especialista en aquests monstres, un viròleg, un home que ha dedicat tota la seva vida a estudiar i investigar aquests éssers perversos, que no són vius, però que sense ser vius tenen una mala llet i unes males intencions, insòlites en el regne animal dels animals que no són vius però que actuen dissimulant com si sí. Doncs, vegem la notícia de l’insigne i expert viròleg i escoltem les seves recomanacions, que són dignes de ser escoltades, perquè qui ens podrà informar millor dels criminals virus, que un senyor de bata blanca que els ha investigat tota la vida? https://t.me/laquintacolumna/13036. Ara que ja sabem què ens ha dit l’eminència, fem un petit esforç i pensem: vacunar de la grip els nens? Aquest idiota, no és que no tingui ni la més remota idea de què és la vida humana i la vida dels microorganismes, és que és un perfecte imbècil, tan perfecte imbècil, que és capaç d’aconsellar l’enverinament dels nens. Si hi pot haver un crim més greu, que algú me’l conti! Escriuré el nom d’aquest criminal, perquè convé recordar-lo, ja que si, com espero, caldrà ajusticiar tots els enemics de la llibertat i la dignitat humana, caldrà reservar-li una plaça. L’expert en idiòcia irreversible i sanguinària és diu Iván Sanz Muñoz. El pobre deficient no ha trobat altre sentit a la vida que investigar el ‘virus’ de la grip. De fet, cadascú treballa i pensa d’acord amb la seva capacitat intel·lectual. Si n’hi ha poca, doncs un virus. Si n’hi ha molta, fas filosofia, matemàtiques o física. Per això, d’acord amb el recorregut de la neurona coixa, aquest genocida de nens recomana enverinar els més menuts – no hi pot haver cap raó per a vacunar els nens de la grip, ja que res hi ha millor per al seu sistema immunològic que activar-lo d’aquesta manera natural; però aquest idiota no ho sap, l’han vestit de bata blanca, li han donat un bon sou per obeir i sobretot no pensar, i el retardadet, obeeix, cobra i canta la cançó que qui paga li demana. Personalment, li diria: De veritat, no has pensat que faries un favor al món, si et suïcidaves? -.


La indignitat humana campa per tot arreu. Ara us presentaré dues notícies prou il·lustratives d’això, a les quals no cal posar més que un breu comentari:

https://t.me/RosselloCM/51734

Itàlia està resistint el criminal Draghi. Convé tenir present que TOTS ELS MEMBRES de les forces de seguretat de la policia hauran de ser represaliats i castigats pels crims indubtables comesos contra la ciutadania per abús de poder i obediència sicària a banda criminal. Presó perpètua o execució és el que es mereixen els simis uniformats, d’acord amb la traïció que han comès de tots els juraments promesos.

I ara, una bomba que demostra quina classe de delinqüents i violadors ocupen els càrrecs que haurien d’ocupar homes bons i justos:

https://t.me/RosselloCM/51736

Si us plau, reflexioneu en el que això significa. Quan vas a un judici, esperes que un home bo i just imparteixi justícia. Què pots esperar d’aquest excrement quan saps que és un violador de menors emparat per la immunitat que li ve de ser un jutge? La púrria judicial espanyola, així com l’advocacia - que no saps on hi ha més depravats i delinqüents - és nauseabunda.

I conclourem les males notícies, amb una altra exhibició dels lloros cagaguano al servei dels amos jueus:

https://t.me/RosselloCM/51738

No els oblidem, els cagaguano, ells són els que tenen la responsabilitat d’advertir-nos de les irregularitats tant com de les notícies que ens atenyen. Sense dubte, els càrrecs han de pagar amb presó perpètua o vida l’encobriment, però els imbècils que hi posen la cara, o el rostre, que seria més exacte, també han de pagar per haver-hi col·laborat. Almenys, haurien de desaparèixer per sempre dels mitjans. I parlo dels ninots parlants, ja que tots els redactors i caps de redacció, sobretot, són còmplices de crims contra la Humanitat.


I bona prova d’això, i comencem amb les bones notícies, és aquesta publicació d’un diari de paper del Regne Unit.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3510

Un diari que es digna a publicar com a notícia les fonts oficials que corroboren el crim que estan cometent TOTS ELS POLÍTICS d’occident. En el diari s’hi diu que les vacunes no han estat testades mai en humans, que les vacunes no estan aprovades, sinó que compten amb una autorització d’emergència, i que per això ningú no és responsable dels efectes secundaris. I després, les dades: 40000 mil morts i més de 6,5 milions de persones amb seqüeles, i això tenint present que a VAERS i a les altres agències oficials de control i seguiment de medicaments i vacunes, només s’hi registren entre l’u i el deu per cent dels casos, ja que moltes vegades ni els metges ni el pacient no els ho comunica. Només penseu per un moment, tenint la plandèmia que tenim, si no serà, i avui encara més, que els més covards dels mata-sans no s’han atrevit a declarar i registrar els casos adversos, letals o no, de la vacuna. A més a més, recordeu que a tots els diaris comencen a sortir notícies de la ‘novetat’ dels problemes cardíacs en els joves. Estan preparant a la població pel que serà el nou virus: l’efecte de les vacunes jueves, i que segurament es dirà Marburg, perquè aquesta malaltia lliga perfectament amb els efectes provocats pel verí dels jueus. Només amb una superficial investigació quant a què és i què causa el virus de Marburg, i què provoquen els verins jueus, i sabreu que aquesta és l’estratègia que tots els covidians creuran.

Dit tot això, bravo pel coratge i l’ètica professional d’aquest diari anglès: ‘The Cheltenham Post’. Com haureu comprovat, aquest no és un diari de gran tirada ni conegut fora del Regne Unit, i potser ni en el Regne Unit!, per això, comprovareu que han pogut publicar la notícia perquè darrere del cap de redacció del diari no hi ha un nas que li dicta com disfressar els crims dels seus germans.


I abans d’acabar amb la notícia més important d’aquest escrit, dues de breus:

El Kun Agüero ha patit problemes cardíacs després de vacunar-se. Fixeu-vos que als assassins jueus tant els fa qui sigui l’imbècil que es vacuna, perquè el Kun anunciava que es vacunava i recomanava tothom d’injectar-se el verí jueu tot fent-los propaganda de la metzina letal. Ja us he explicat moltes vegades que els jueus són molt, però molt, de la rialla. I si la causa és un goyim mort i enganyat, penseu que aleshores se’ls aflueixen els esfínters, i tot i pixats, que bé que s’ho passen!

Una qüestió que m'intriga: El Barça demandarà la indústria fabricant del verí per haver malmès el seu jugador?

Itàlia, Suècia, Luxemburg, França, Nova Zelanda, Austràlia, Suïssa, estan manifestant-se contra la tirania N.O.M. Els respectius criminals de cada país es mantenen en el capteniment d’enverinar, subjugar la població i vendre la nació als interessos de Blackrock i Vanguard, les dues corporacions terroristes i financeres que controlen les empreses que ‘ens fan la vida millor’. Tant de bo, Austràlia i Nova Zelanda, sobretot, aviat puguin detenir i ajusticiar els terroristes sionistes que han pretès acabar amb el règim de llibertat dels seus respectius països; com també ho espero d’Itàlia i França, perquè liquidar els comptes, una cosa que agrada molt als jueus, és el que s’ha de fer quan els qui tenen la responsabilitat de defensar els teus interessos, perquè per això tenen delegats els teus poders, traeixen la confiança donada i es venen al millor postor. No hi pot haver el mínim dubte, la pena capital de tots els responsables dels governs és la reclamació de la més bàsica justícia. I val a dir, que fa dies que penso que el fet d’haver abolit arreu, o quasi arreu del món occidental, la pena de mort, fou una estratègia sionista per obtenir més fàcilment l’aquiescència i la complicitat dels pallassos governants de cada país, les seves titelles, perquè cal considerar que si saps que el teu crim et pot costar la vida, potser molts dels sicaris polítics i criminals que participen en el genocidi, no s’hi haurien atrevit; però amb la garantia que no et mataran, molts d’ells han vist l’oportunitat de fer-se rics venent carn humana als carnissers jueus. I, voleu que us confessi una cosa?, encara que sigui una manca de modèstia: cada dia em crec més a mi mateix.


I per fi, la gran notícia del dia: uns polítics, en el femer de l’urinari europeu, han gosat manifestar el que podreu veure en aquest vídeo https://t.me/elinvestigador_org/7009, i, malgrat que hi havia quatre gats escoltant-los, això no treu valor al fet ni a l’acte, i demana de nosaltres el nostre reconeixement envers el senyor C. Terhes i els seus companys. Com he dit algunes vegades, cal exterminar les rates polítiques allà on es trobin, tanmateix, cal considerar aquells que han alçat la veu contra la tirania ONU i jueva, que essent pocs, n’hi ha hagut uns quants, molt repartits pel món, sí, però molt coratjosos i dignes del nostre suport. I per concloure, ja que he esmentat la màfia de l’ONU, només fer-vos saber que la Unicef, la secció dedicada al tràfic de menors, va declarar fa uns mesos - perquè veieu l’interès en la protecció dels nens d’aquesta organització pedòfila -: ‘Impedir l’accés a la pornografia dels menors, pot infringir els drets humans’. Aquestes són les institucions que vetllen pel teu bé.


I tanco amb dues frases que cal de recordar d’aquest darrer vídeo:


«QUAN EL GOVERN HO SAP TOT DE TU, AIXÒ ÉS TIRANIA»

«QUAN TU HO SAPS TOT DEL TEU GOVERN, AIXÒ ÉS DEMOCRÀCIA».


Deures:

Què és el més just que qualsevol poble pot fer amb el seu tirà?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada