diumenge, 17 d’octubre del 2021

PAPERS HIGIÈNICS


Avui, en la visita rutinària a en Roca, no a Can Roca, els germans del qual, a mi, personalment, no em resulten simpàtics, i això que sempre somriuen, és com un posat natural suposo; doncs, estant-me en les meves coses en el tron del gran Roca, repeteixo, no els que cuinen, sinó, diguem-ne, per ser fins, allà on es va quan ja està tot fet. Doncs, com deia, en aquests moments d’espera i gestió, m’he entretingut amb els papers higiènics que tenia a l’abast, què havia de fer si no? El cas és que hi he trobat quatre notícies que se m’ha acudit de comentar. Tres d’elles demostren el domini jueu de la Soroslàndia catalana; el punt fins on pot arribar el domini asquenazita i la misèria humana que són els polítics i gestors catalans, així en general. I l’altra notícia, una notícia que m’ha alegrat especialment, i que per això vull recomanar el lector. Feta la presentació de l’escrit d’avui, som-hi.


https://elmon.cat/societat/pimec-suspendre-sou-feina-treballadors-certificat-covid-317353/

El secretari general de Pimec, Josep Ginesta, home servicial i bona fe, com ho demostra l’expressió del seu rostre, ‘mig no sé què dir i mig sé que els amos n’estaran molt contents de mi, sobretot perquè se’m veu molt bé la marca del diable a la solapa de l’americana, que si Déu vol, i els meus amos jueus ho troben bé, me la podré canviar per una de nova, on, això sí, en agraïment, m’hi penjaré el cagarro de la Bèstia’.

Doncs aquest bon home, bona fe, crèdul com un idiota i mesell com un esclau, amb aquest posat de no haver trencat mai un plat, i si l’ha trencat, haver estat per un descuit no atribuïble a negligència per la seva part, doncs, aquest bon home, ha dit que el treballador que no s’injecti el verí dels amos i pugui demostrar que ha estat injectat adequadament tantes vegades com els genocides li ho demanin, hauria de ser suspès de feina i sou, i aquells desgraciats que són a l’atur, si se’ls acut de presentar-se a una convocatòria de feina sense el verí posat i el Certificat 666, ell recomana que se’ls treguin les prestacions que cobren; que només faltaria un esclau sense treball que desobeeix les ordres del nas comarcal! Això darrer no ho ha dit, però en els seus ullets he llegit que ho pensava. En fi, molt bé, Ginesteta del prostíbul jueu. De segur, que t’hi han posat, al capdamunt del Pimec, perquè sabien que eres dòcil, curt d’enteniment, però vanitós i àvid de riqueses. Esteu fets els uns per als altres, com la tassa pel que ara hi cau dins.


https://www.elnacional.cat/ca/politica/david-fernandez-sinceren-diuen-fracassat_658346_102.html

Aquesta notícia és una absoluta indignitat, però demostra sense dubtes possibles que els nassos són els amos de la Soroslàndia catalana. La ridícula i vergonyant foto de portada entre dos suposats sàpiens, i dic suposats, perquè la salutació és més pròpia de simis que d’humans, amb els dos ben emmordassats d’acord amb el règim talibà-europeu dissenyat pels amos jueus, és repugnant i em fa pensar que si aquesta imatge és d’alguna manera representativa dels catalans, i dels catalans que volien la independència, la pixarada jueva sobre Catalunya ha estat desmesurada; amb la connivència dels titelles.

Si la imatge de portada és repugnant, el text i les declaracions dels dos estafadors independentistes, és vomitiva. Llegiu les insensateses i buidors que emeten morrió a través, i us adonareu que ambdós són agents del N.O.M., encara que no llueixin l’emblema del Diable a la solapa com l’home de bona fe de la notícia anterior. Totes les paraules que diuen són un reconeixement i un incondicional i absolut sotmetiment al N.O.M. Les dretes, les esquerres, un esquema de cooperació internacional real... patapim, patapam, i fins i tot gosen dir que cal abolir les nacions-estat!, els independentistes? Aleshores a què cony jugaven? Fàcil, a obeir les ordres de l’amo Soros i vendre Catalunya als seus interessos, una cosa que no fou materialitzada fins a l’última presidència de la Generalitat, en la qual, un penjapancartes més semblant a una tortuga morta que a Agustina de Aragón, conclogué el contracte de venda de Catalunya als asquenazites per a tota l’eternitat, per a major glòria del poble elegit i l’ Amo de les Tenebres.

Més propaganda del N.O.M. en menys espai és impossible. I els dos s’hi esforcen, a obtenir dels jueus la caricieta que sempre va acompanyada de la satisfacció d’un desig; que els jueus són així, benefactors dels esclaus i dels animals. Penseu que aquestes dues titelles, representaven el paper dels bons en la pel·lícula dels jueus, que sabien que amb el moviment (instigat socialment per ells) aconseguirien el descrèdit de les institucions catalanes i espanyoles, amb la qual cosa, la destrucció dels símbols de la identitat, els pobles caurien rendits al domini dels nous amos. I així ha estat, i la foto ens ho demostra: Dos simis amb morrió, esclaus, que han esclavitzat la gent del país i ara canten les glòries de la seva traïció. Tothom vol ser Judes al servei del Sanedrí, aquesta era la realitat d’allò que en algun moment fou reconegut com Catalunya.


I després del segon embat, encara resta una tercera notícia, que demostra el genocidi i crim de lesa humanitat dels jueus en complicitat amb totes les rates institucionals d’occident, si sabem llegir-hi entre-línies. https://www.elnacional.cat/ca/salut/grip-augmentar-risc-patir-patologia-cardiovascular_658133_102.html.

La ciència mèdica ha perdut qualsevol credibilitat, suposant que alguna vegada l’hagi tinguda. Ara resulta que la grip, en lloc de provocar pneumònies i malalties respiratòries com s’ha esdevingut des que se la coneix, ara resulta que provocarà atacs de cor i problemes cardiovasculars! Dit en unes altres paraules: el verí jueu que els nostres estimats polítics i genocides sanitaris estan inoculant a la gent, provoca trombes i problemes al cor, com ha estat demostrat, a més a més de provocar altres patologies que, sense dubte, empitjoraran amb el temps, perquè la vacuna experimental és una pràctica efectiva de genocidi a mig i llarg termini, essent les morts actuals, un dany col·lateral, i alhora, molt perillós per a les intencions d’assassinat massiu dels jueus i els seus esclaus elegits.

Es curen en salut o es posen la bena abans de la ferida, com vulgueu, i quan la gent es mori, diran que ha estat ‘aquesta’ grip ‘coronària’, i sort que estava vacunat!, que si no, s’hauria mort més!... En la notícia, s’adverteix la gent que si resulta que es moren de la grip, que sàpiguen que aquest any ataca el cor. La vacuna és la que ataca el cor, i tothom ho sap, de l’home de bona fe de la pimec, als dos simis de la salutació N.O.M., i tots els qui col·laboren en l’assassinat massiu, que avui es disfressa amb la necessitat del Passaport 666, al qual, totes les prostitutes de l’harem jueu, hi són rendides, passant-se per l’engonal les llibertats la dignitat de la gent i el seu dret a defensar-les contra la mentida d’uns criminals. I per això, comproveu com ‘l’home a un morrió enganxat’, el Pokemon, aliat fidel dels asquenazites i avui sense morrió, és del tot servicial, perquè sap que els crims els asquenazites els paguen més que l’or, i l’home, honrat i seriós com és, no vol deixar escapar l’oportunitat de fer-se ric a tant el quilo de carn humana, que per això, ens explica en aquesta notícia el seu submís i total servei a la causa del Diable: https://www.elnacional.cat/ca/politica/argimon-tsjc-certificat-covid_657893_102.html.


Estem rodejats d’assassins oficials, de gossos sinistres i macabres vestits de policies, d’excrements inserits en la justícia, d’altaveus inútils i covards, capaços de repetir mentides, sabent que són mentides, però oblidant-ho així que se’ls ensenya el sobre. El moment del caos i el començament de la segona fase s’aproxima. Els jueus tenen pressa perquè, llevat dels idiotes i els imbècils comprats, com els babaus que creuen tot el que els diu la televisió, hi ha moviments d’éssers humans – els seus enemics – que estan oposant seriosa resistència a l’esclavatge. Potser hauran d’accelerar la segona fase per evitar que la gent s’adoni que se’ls està matant seguint l’agenda 2030 de l’ONU per a la despoblació del planeta, com pretenen i volen els jueus!

Bé, ja he acabat.


I ara, que m’he rentat les mans i he deixat el meu reconeixement als polítics que serveixen els exèrcits de l’Infern, una recomanació:

https://www.vilaweb.cat/noticies/fragment-quartet-alexandria-lawrence-durrell/

Aquest quartet és una joia literària del segle XX, imprescindible. No és pas fàcil, però és d’aquells llibres que una volta llegits (i seran rellegits), ja són en tu per sempre. Una fascinant, original i magistral novel·la per als sentits i la raó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada