dissabte, 2 d’octubre del 2021

NO SÓN CRIMINALS, ELS POLÍTICS ?

 

Aquesta és l’opinió del dr. Charles Hoffe quant als verins jueus, la qual coincideix amb la de molts altres doctors i investigadors no abonats als suborns de la farmàfia:

https://t.me/RosselloCM/49392

Si els polítics no actuen contra les organitzacions genocides dedicades a l’extermini sentint i tot les escandaloses demostracions d’eminents científics, són indiscutiblement criminals i reus d’un crim de lesa humanitat, sense cap atenuant. La seva obligació no és robar els ciutadans que no els voten però que Soros fa veure que sí, ni tampoc assassinar-los amb metzines injectables per a un virus que NINGÚ NO HA VIST, NI HA AÏLLAT, NI HA SEQÜENCIAT DEGUDAMENT, per a una ‘suposada’ malaltia que es diagnostica amb la PCR que és un instrument de precisió per a estudis de laboratori, però absolutament inútil i ineficaç per a diagnosticar CAP MALALTIA com es va passar vint-i-cinc anys denunciant-ho Kary Mullis, l’inventor, fins que els jueus van decidir que es morís de càncer abans de començar el projecte de destrucció de la Humanitat. Evidentment, d’un paràsit que com les meduses no té cervell, el que avui coneixem com a insectes d’urinari o gèrmens de prostíbul, tot i que als papers higiènics se’ls anomeni ‘polítics’, evidentment, no podem esperar res més que s’omplin les butxaques fent servir tot tipus de mentides i traint tot el que puguin trair, que on no n’hi ha, no en raja; tanmateix, el GENOCIDI és un delicte que ja no només pot pagar-se amb presó, sinó que la Justícia demana a crits l’execució de tant de psicòpata actiu i tant de retardat intel·lectual, venut i col·laborador per la seva omissió i la deixadesa de les funcions de responsabilitat que té assumides com a càrrec públic. Les acusacions contra els fabricants dels verins, que són obviades, i la propaganda perquè la gent sigui inoculada amb substàncies tòxiques i letals, són de prou pes científic perquè els polítics hi hagin de prendre part, però els veiem, com sempre, al teatre, representant el paperot de titella inútil que els mana el nas de torn. Recordeu-ho: els polítics són GENOCIDES, perquè participen activament en l’extermini i perquè defugen assumir les responsabilitats i afrontar la màfia criminal asquenazita.


I d’aquestes ‘belles’ imatges de la innovadora Naturalesa, què me’n dieu?

https://t.me/laquintacolumna/11359

https://t.me/laquintacolumna/11360

https://t.me/laquintacolumna/11362

https://t.me/laquintacolumna/11363

https://t.me/laquintacolumna/11364

https://t.me/laquintacolumna/11365

https://t.me/laquintacolumna/11366

https://t.me/laquintacolumna/11368

Els polítics no miren el cel? Ja sabem que davant dels amos han d’ajupir el cap i dir tothora ‘sí, amo meu, sí, amo meu’, després parar la mà, rebre el sobre tacat de sang innocent, i posteriorment sortir devers el seu despatx als prostíbuls i executar les ordres que els han estat donades. Jo no sé quin verí deixen anar, però el que és segur és que això no és natural i, per tant, és contaminació de l’aire. Vejam si resultarà que si em fumo un cigarret en un parc infantil moriran tots els nens que hi jugaven, però si respiro el que continguin aquests núvols dissenyats, encara faré un favor a la meva salut. Sense dubte, aquestes esteles no són naturals i per tant els polítics tenen l’obligació d’esbrinar què són i què fan, qui les fa desplegar i amb quina autorització i fi. No oblidem tampoc que la negligència en un polític és necessàriament delicte. Ningú no l’obliga a fer-se esclau dels jueus, però una vegada esclavitzat, ha de ser perfectament conscient que TRAEIX el poble, i si al damunt, l’enverina, què voleu que us digui.


Per si fos poc, i com sigui que abans he fet esment del tabac, el Ministerio de Sanidad de Soroslàndia a Madrid, o sigui, el Ministeri de l’Hecatombe a les ordres de George Soros, el terrorista i criminal internacional més perillós del món, estudia de prohibir de fumar en més espais: a les terrasses i als voltants dels edificis oficials. El tabac no serà bo, però ni de lluny és tan perniciós com se’ns vol fer creure. Ja vaig comentar que la nicotina és un estimulant de la sinapsi i la comunicació neuronal. Suposo que quan el comercialitzaven i sortien tot de metges recomanant-lo fins i tot a embarassades, sabien que a la llarga produïa càncer de pulmó, però dedueixo que en algun moment es van adonar que la llarga durada no compensava l’estimulació del pensament, i per això, començaren la campanya definitiva contra el tabac. Unes dècades després, curiosament, han estat capaços de fer creure a la gent la MÉS INVERSEMBLANT I FANTÀSTICA, TANT COM RIDÍCULA, HISTÒRIA MAI CONTADA. No en tinc prou proves, però, lligant caps, no és difícil de comprendre que aquesta pot haver estat una de les seves estratègies de manipulació social. Ara el tabac només els serveix per a recaptar, robant el que no està escrit per un paquet de tabac, un producte barat i que s’ha convertit en consum de luxe. Jo no us diré que fumeu, però acusar el tabac de tots els mals, és la mateixa mentida que acusar un virus fantasma de totes les malalties del món i de ser una amenaça. De fet, veient la submissió i l’acatament de la població, sincerament, i apart de la televisió – el més temible invent de la història, molt més que les bombes atòmiques –, els mòbils i els jocs, em penso que l’activitat de rumiar s’ha perdut, en gran manera, per la persecució del tabac. Recordeu que ‘abans’ quan algú havia de fer una activitat mental (llegir, escoltar música, fer uns mots encreuats, rumiar, estudiar un problema, fer una conferència, jugar a escacs, a cartes, dialogar...) s’encenia una cigarreta, per què?


Els polítics són tots uns criminals, sense excepció, llevat d’aquells que sense pèls a la llengua denuncien els criminals; però en són molt pocs, tan pocs, que se’ls pot ignorar; no cal prendre’ls en consideració. I a la Genociditat de Soroslàndia, l’enginy que Soros muntà per a Catalunya una vegada venuda pel més trist i decadent president que hi ha hagut a la nostra terra, l’enterramorts Torra, doncs, l’home que estava a la presidència per a fer la independència i es confongué, perquè la vengué als jueus sense contrapartida; aquest venedor del que no és seu i que ara gaudeix d’una paga vitalícia i un despatx oficial, gràcies a les estratègies polítiques de l’amo Soros, referent a l’1-O, l’home que estava a la presidència per a fer la independència, que no féu, entretingut com estava amb les pancartetes, animava tothom a sortir al carrer i manifestar-se. Ho feia en un tuit (L’he cercat, però no l’he trobat), potser escrit des del sofà del despatx, després de consultar l’estat dels comptes corrents i sentir-se molt agraït a la raça dels Inferns, que tan bé paga les traïcions.

I no us penseu que criminals només ho són els catalans del principat, no! L’escòria socialista que ofega València, el criminal Puig - Ximo, nom de xiclet -, ja ha dit que les restriccions s’acabaran amb el Passaport Verd i el morrió obligatori! Aquests són els sicaris del NOM, els pitjors criminals que han trepitjat la terra en tota la seva llarga història. El seu aspecte ja demostra limitacions intel·lectuals greus, no tant com les del pallasso aragonès (el d’aquí i el d’Aragó), però no us penseu que se’n destaca, que un pam més un pam menys, són al mateix lloc en paraplegia mental. Més enllà de: «El jueu parla, jo escolto i obeeixo; que després cobro». No n’espereu res més.

I concloc amb la tirana de les Illes Alcatraz, la genocida balear, que suposo que ja haurà cobrat els 21 ancians que ha enverinat en una residència, tots amb la tercera dosi del verí que tan somrient recomana l’assassina Armengol, sempre al servei del NOM i dels genocides de la raça dels Inferns.


TOTS ELS POLÍTICS SÓN CRIMINALS:

SÓN LLADRES,

SÓN TRAÏDORS,

I SÓN ASSASSINS.

QUE LA MENTIDA SIGUI EL SEU TREBALL

NO ELS ALLIBERA DE LA RESPONSABILITAT

DEL CRIM CONTRA LA HUMANITAT.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada