dissabte, 30 d’octubre del 2021

QUI ET FA RIURE, ET FARÀ PLORAR


De ben segur que alguna rialla, si no un somriure, en traurem, d’aquest escrit. L’exhibició de meduses ens farà estirar els llavis i ensenyar una miqueta les dents, veient aquests animals en un seguit de situacions on demostren l’absoluta manca de cervell. Pobretes meduses! Després de les meduses, se’ns glaçarà una mica el cor, amb l’aparició d’un seguit d’escurçons i altres serpents verinoses; i finalment, se’ns caurà la cara de vergonya i d’indignació pel fet de no exterminar les meduses i els rèptils, tot comprovant fins a on poden arribar les accions dels éssers mancats de cervell i dels que el llueixen només per a la perfídia, a més a més de tenir un verí corrosiu i potencialment mortal. Així doncs, l’escrit d’avui té tres etapes: la jocositat, la indignació i la repugnància. Un altre dia ho faré al revés per deixar un bon gust de boca, però, avui les coses han vingut així, i així les presento.


La jocositat, o de l’exhibició de les meduses:

La primera instantània ens la presenta el paper higiènic de ElNacional.cat, i en ella podem percebre perfectament l’estultícia de dos inútils fent l’imbècil. La fotografia no admet cap dubte: són dos retardats actuant com dos idiotes profunds. El de l’esquerra és un criminal, reconegut per la mateixa judicatura, que això no obstant, no fa res per detenir-lo, i l’altre és un tros de traïdor com n’hi ha hagut pocs a la història de Catalunya, llevat, és clar, del bonàs del menja-senglars. Veient la fotografia potser us preguntareu: són dos simis en una instantània ballant el kasatxok? I jo us diria que sí, que són simis, segur; l’únic que em fa dubtar és si ballen el kasatxok.

https://www.elnacional.cat/es/politica/documento-acuerdo-erc-psoe-presupuestos_663713_102.html

Mireu la foto només; la resta és el teatre de Soros.


La segona instantània també ens la presenta ElNacional.cat, estan en ratxa! Més que la foto de la medusa amb la bandera al darrere, aquí el que ens interessa és la notícia, la qual demostra sense que càpiga la mínima objecció, la mancança de cervell de tots els que surten involucrats en la notícia. És per veure-la, llegir-la, donar-se tres cops de cap contra la paret, tornar-hi, i després d’arrencar a riure, enfrontat a una tan extremada i sublim manifestació d’estultícia, impensable fins fa dos anys; et preguntes: per què, si no tenen cervell, es reprodueixen?

https://www.elnacional.cat/es/politica/covid-suspender-agenda-publica-govern-andorra_663737_102.html

Un paio agafa la grip i va tot el govern andorrà amb les calces cagades! És per no creure-s’ho, tot i que veient l’element de la fotografia, t’adones que Soros els tria a conjunt, perquè no destacaria en res al costat dels simis de la primera fotografia. I mireu que ja és rar, això de les meduses-simis! Vejam si també serà un experiment genètic dels nostres amics bons per tal de millorar la raça i fer-la una miqueta més semblant a la raça superior?


La tercera, ja és de traca! Ja us he dit que el paper higiènic avui estava desenfrenat! La foto paga la pena. No sempre es pot veure un gos bordant amorosament al costat d’un degenerat pedòfil més repapiejat que el cervell dels d’Andorra! El de la dreta és un criminal reconegut per les autoritats judicials espanyoles, que no fan res per detenir-lo; i la foto no ens ho permet de veure, però mou la cua. Mentre que el zombi que camina com un mort ho fa anant cap a la llum, sembla que s’ha menjat algun nen després d’abusar-ne. O potser no, i n’ha abusat només o se l’ha menjat sense entretenir-se. Vés a saber! On no hi ha cervell ni consciència, només hi ha un monstre. Bé, a la foto en veieu dos, de monstres; monstres tarats, sí, però monstres, que, com són alimentats amb l’adenocrom dels jueus, ens sembla que són humans, però són dues criatures sense dignitat, empatia ni escrúpols. El primer no ha matat més gent perquè no ha pogut, l’home de les guerres! I l’altre, ara està fent una bona ràtzia, que per això l’amo Soros li manté el privilegi de ser el gos principal de Soroslàndia.

https://www.elnacional.cat/es/politica/segundo-fiasco-de-sanchez-con-biden-no-habra-entrevista-en-el-g-20_663683_102.html

El titular de la notícia ja és per no poder-se aguantar! Fiasco de trobada! Però us imagineu què es poden dir un gos que borda quan li ho demanen i un pedòfil dement, suposo que de tants de crims com tenia en la consciència; que fins la va fondre? Ja me’ls veig: l’un bordant suau, que el pedòfil és també un gos de Soros, és a dir, que a efectes pràctics, els dos importen la mateixa merda al criminal número u del món. Doncs, això, un bordant suau, com amb pena, mentre l’altre grapeja nens des de la butaca estant, tot recitant poemes infantils de quan era un nen ensinistrat pels jueus i els jesuïtes, tot això, sense escoltar el gosset, més pendent de les tendres innocències que l’acompanyen. I el gos, no us penseu, vol ser amic del degenerat! És més, el cagaguano ‘cum laude’ que edita la notícia, el tracta de persona, al criminal, pedòfil, sanguinari i psicòpata Biden, l’home que els jueus han posat al costat dels seus gossos principals perquè els excités (cosa que és molt comuna en ell) a fer guerres allà on als interessos jueus convenia, que per això, avui és el president dels esclaus de la Corporació Satànica de la Reserva Federal.


Després de veure aquesta patètica fauna de meduses que neden en els orins de la ignomínia, arribem al territori de la indignació, o de la hipocresia més perversa:


Els amos de l’Antich, que cada dia tenen al paper higiènic la publicitat gratuïta, la propaganda generosa que els brinda l’Antich arrossegant-se com qualsevol cagaguano actual, ja disposen com d’un apartat, d’una secció. Només poso dues notícies de la banda criminal del robatori més important de l’Estat, el trio de mafiosos més desvergonyits i poca-vergonyes que el país hagi vist mai en cap empresa o negoci. Les notícies són aquestes:

Aquí teniu el capo mafiós, Gonzalo Gortázar, home que acabaria d’assassinar una família sencera perquè li devien un rebut, i tot ben vestit i amb el somrís que tenen de sangoneres, si les sangoneres tenen somrís, us diria quant de greu li sap la desgràcia de la pobra família que ells havien ajudat a sortir del sot on havien caigut amb les grans i generoses, apart de filantròpiques, donacions i finançament que la solidaritat del banc havia tingut amb ells. I no li importarà que, enganxat a la sola de sabata encara, hi dugui el cervell del més menut. Amb un clínex, se’l traurà així que surti de la roda de premsa i vagi a saludar als tres capos restants, tots ells orgullosos i feliços de l’actuació de l’escurçó més verinós de LaMàfia després de l’insuperable Fainé.

https://www.elnacional.cat/es/economia/caixabank-las-primeras-1-200-salidas-por-para-el-ere-seran-el-1-de-noviembre_663419_102.html

I després de despatxar els treballadors, perquè els robatoris no els donen per a mantenir-los a tots i ells augmentar-se comissions, salaris i dietes, reclamen, ja ben vestits altra volta i sense cervells a la sabata, una reforma laboral que, hipòcritament, volen que sigui consensuada i perdurable, https://www.elnacional.cat/es/economia/caixabank-reclama-una-reforma-laboral-consensuada-y-perdurable_663470_102.html. La impunitat d’aquests criminals ofèn, perquè és intolerable que puguin tenir establiments oberts al públic, perquè és com si els pispes del metro, hi tinguessin un quiosc pagat per la tarada de l’Ajuntament, un cosa, que no us penseu, no ha passat, perquè a la pinta-pàrquings de pagament a tots els carrers, que el robatori generalitzat a ella tampoc no li arriba... us deia, el dia que se li acudeixi, les planta a les estacions on els pispes treballen, amb un rètol a favor de la inserció laboral de l’immigrant, custodiada nit i dia per dos simis uniformats de policia municipal i amb el logotipus de l’Ajuntament als dos costats del rètol.


La segona notícia indignant és que els paràsits i insectes que infecten l’urinari de Brussel·les, demanen a la Gran Sacerdotessa Negra, tot just el que el terrorista número u del món, demanava en un escrit en El País de Bildelberg fa uns dies, o sigui, que es prenguin mesures contra Polònia i Hongria per no cedir la seva sobirania i lliurar terra i gent als interessos sàdics i funestos del sionisme. És de suposar, que tots els subornats de Soros l’han obeït, tot i que la khàsara bruixa de la Comissió, està jugant el paper que li ha dit que faci Soros, que aquest terrible criminal, juga sempre en totes les pistes; com aquí, que finançava l’independentisme, el ISG i l’Espai Societat Oberta, l’organització criminal que està destruint occident, i alhora, els gossos comprats de l’Estat espanyol. Així, tot plegat, fou convertit, gràcies al gos espanyol i a l’ameba penja-pancartetes d’aquí, en la Soroslàndia actual, que avui ja es troba en la imminència de convertir-se en un nou país N.O.M., o sigui, un estable per als animals dels jueus.

https://elmon.cat/mon/eurocambra-denuncia-comissio-europea-tallar-fons-europeus-polonia-323199/

Cal derruir tota la Corrupció Europea i responsabilitzar i jutjar tots els criminals que durant quaranta anys han destruït el continent i la seva cultura per tal de servir els interessos d’Israel!


I la tercera, altre cop del paper higiènic de LaMàfia, demostra el servilisme del diari ‘independentista’ a Soroslàndia i als amos jueus que estan practicant el genocidi, sense que els cagaguano tiguin la vergonya, ni la dignitat, el coratge ni els ous per a denunciar l’assassinat i el control massiu que els nassos de darrere la cortina estan imposant i que els insectes, rates i gasteròpodes obeeixen; sigui al Prostíbul principal de la plaça sant Jaume o a l’urinari del costat del zoològic.

https://www.elnacional.cat/ca/salut/dades-covid-espanya-augmentant-lentament_663671_102.html

La notícia està com amagada, és subliminar, que d’això es tracta, de tornar-te a engalipar amb l’augment de casos d’una malaltia que no existeix, i que seran en realitat el resultat letal dels verins jueus inoculats pels lacais de la Genociditat de Soroslàndia per a major glòria de la raça superior. No oblideu que les dades són escandaloses i que hi ha un munt d’articles que en parlen, això sí, com si fos una cosa estranya o una novetat a investigar, com una cosa ben curiosa: que augmenten exponencialment els atacs de cor en joves i en gent adulta sense patologies prèvies, que les dones tenen problemes amb la menstruació i, ja no dic, si estan embarassades, que hi ha malalties immunològiques, que s’ha posat de moda la mort sobtada, i tantes altres maneres d’assassinar que tenen els jueus amb el consentiment i la participació dels goyim covards i inútils que han posat al capdamunt de totes les institucions perquè com a meuques de primer nivell els obeeixin en tot i sense tenir escrúpols, i per això, ara vindrà un lent però constant augment de la incidència de les morts del genocidi, tanmateix, recordem-ho, l’objectiu és: INJECTAR ALS NENS EL VERÍ JUEU, SIGUI COM SIGUI. Que no per altra cosa, el gos de Madrid té la llei de seguretat nacional i ja hi ha hagut veus que s’obren a l’estat d’emergència, cosa que faran, si els jueus els manen d’augmentar el nombre de caps de ramat goyim que surten de l’escorxador. L’escòria política està per a matar-nos a tots, si cal. És maldat i roïnesa ètica? Sí. Però, aquests imbècils són tan poca cosa, que no donen per més, creieu-me.


I finalment, deixo aquests mals de panxa, per arribar amb tota l’enteresa que cal a la part de la repugnància:

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-durissim-final-de-can-lluis/, un país on passa això, és un país mort. Llegiu la notícia perquè expressa perfectament, com Soroslàndia està dominada per la raça superior dels bons, i com de bons són aquests bons filantrops! No oblideu qui hi ha darrere de tot això: els jueus, el fons israelià Real Estate Investors 360. Quan el negoci privat que ha viscut un segle, es permet que el trafiquin quatre jueus criminals sense escrúpols, ja no hi ha res a dir. Com, què dir!, de la postura de la retardada meuqueta dels jueus que neteja l’Ajuntament de tota dignitat? Els delinqüents i els criminals no són els ex-amos de Can Lluís, i consti que no hi he estat mai; sinó que els delinqüents i criminals, són l’escòria parasitària i inútil que s’aplega als dos vessants de sant Jaume, el nucli de les prostitutes i dels pinxos-dandis més concorregut d’allò que se’n digué Barcelona, i que els jueus i els seus regals, han convertit en el femer infame on hi mana una retardada mental amb menys vergonya que un exhibicionista i més cara que esquena. L’odalisca dels jueus, que recordeu fou posada per Soros de manera absolutament digital, després de les mentides que els jueus s’inventaren sobre Trias, perquè els sacs d’escombraries hebreus sabien que la tarada els faria molt més servei que una persona amb personalitat i dignitat, que, tot i que no pugui ser un exemple impol·lut, sense dubte dóna deu mil voltes a la dona de fer feines que infecta Barcelona.


I la segona notícia, que ens ajuda a comprendre la bondat de la raça superior, i dels bons i grans esforços que fan en bé del bé comú. Us passo l’enllaç a la notícia, i tot seguit a un vídeo que tot just fa referència al problema que s’hi exposa. Després de llegir la notícia, d’altra banda, òbvia, ja us dic jo que no calia fer-ne cap estudi; podeu veure un vídeo que ens descobreix les meravelles dels nostres futurs amos i de tot allò que la seva bondat ens portarà a tots:

https://www.elnacional.cat/ca/salut/consequencies-cervell-patit-abusos-sexuals_663773_102.html

I cal pensar, que si això surt en un paper higiènic controlat pels criminals banquers al servei dels sionistes, potser surt per anar-nos-hi acostumant, que al final de l’article ja se’ns parla de trobar un medicament per a tractar aquestes conseqüències. Molt de compte que els jueus són a tot arreu, i allà on hi ha un jueu, hi ha corrupció, baixesa, injustícia i pobresa.

https://t.me/RosselloCM/51602


SEMPRE HAN FET EL MATEIX,

I SEMPRE FAN EL MATEIX:

CREEN EL PROBLEMA (Mentida Covid),

OFEREIXEN LA SEVA SOLUCIÓ (Vacuna tòxica),

I IMPOSEN LA SEVA VOLUNTAT (N.O.M)

LA HISTÒRIA ENS HO DEMOSTRA.

ELS JUEUS SÓN EL POBLE MÉS CRIMINAL,

SANGUINARI, VENJATIU I INÚTIL

DE LA HISTÒRIA HUMANA.


Sóc del parer que és l’única raça, la desaparició de la qual, no significaria cap pèrdua en cap sentit, i representaria un gran avenç i progrés per a la resta de pobles.


ALLÀ ON HI HA MAL,

HI HA EL NAS OCULT D’UN JUEU,

SEMPRE DE SEMPRE,

QUE VOL DIR,

SEMPRE DE SEMPRE.


Aquest resum de notícies, ho demostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada