dijous, 14 d’octubre del 2021

ELS DIVERSOS FRONTS DE LA GUERRA

 

La guerra i els estralls que tant fascinen a la raça superior continua sense treva, gràcies a la colla de retardats mentals (cas britànic), megalòmans de pa sucat amb oli (cas Itàlia), gossos mesells (cas Soroslàndia) o putes d’alt ‘standing’ i ‘glamour’ (la ‘vedette’ francesa), sense oblidar, llobes amb molt males puces (cas de la sionista alemanya), entre molts altres; tota una colla de criminals per vocació, traïdors a la pàtria per voluntat i consciència, i genocides per comanda aliena i sobresou, que mantenen el guió estratègic dels comandaments de la raça superior en la lluita definitiva contra el goyim blanc. Ja se sap, les guerres continuen fins que no s’acaben, i per cloure-les cal una rendició o un armistici; que no són el cas.

Richard A. Rothschild patentà el 2015 la prova del test PCR per a la Covid-19. O sigui, ho sabia. Per això són responsables d’un genocidi planejat. Després, durant els anys 2017 i 2018, el Banc Mundial, cau putrefacte ple de nassos, i col·laborador de l’organització criminal més global del món: l'ONU, va estar venent les proves de l’amo Rothschild als gossos, als retardats, als megalòmans, a les putes i a les llobes amb males puces, per tal que una vegada dissenyada la IMMENSA MENTIDA en els laboratoris de manipulació social de les agències de notícies i les noves tecnologies digitals, totes jueves, l’escòria de cada país, com a màxima autoritat, imposés als seus ciutadans el sacrifici de goyim en hecatombe al Déu jueu, el Diable, tot endeutant els respectius països a l’organització mafiosa FMI, depenent de la sucursal de l’Infern BIS, i gestionats per BlackRock, totes elles ‘institucions’ jueves dedicades al sagrat robatori. I avui, estem en guerra, amb un terç de la població mundial enverinada per la metzina fabricada pels laboratoris farmacèutics, vés per on, jueus. Però, com sigui que això no acaba de xutar del tot, ara la raça superior ja té pensat matar la gent de gana, tallar-los l’energia i imposar-los la dictadura del Passaport 666 si us plau per força, amb la finalitat que entre ella mateixa, la gent es treguin els ulls i la vida, per a gaudi sublim de la raça triada i favorita de les Potestats del Mal. Aviat entrarem en la segona fase, quan cauran els enverinats, víctimes de l’enginy pervers i letal dissenyat en els laboratoris d’extermini jueus, coneguts habitualment com a farmacèutiques o farmàfia, segons siguis oficialista o realista. Aviat estarem exposats a la penúria, sigui d’aliments o de diners en efectiu, sigui de carburants i electricitat, sigui de comunicació digital, o sigui de qualsevol perversió que les ments malaltes de la raça superior han tingut a bé de dissenyar per a satisfer els seus déus. Tanmateix, mentrestant, passen coses; unes de bones i unes altres de dolentes, segons el front. Fem-ne un breu repàs:

AUSTRÀLIA

Al primer país sota governança N.O.M., la tirania és tan brutal i iniqua, que deixa en bolquers els violents règims dictatorials del segle XX. Ara, les rates traïdores que han segrestat el país des de les institucions de poder comprades per la raça superior, ja han legislat una multa de 5000 dòlars per a l’ingenu que es resisteixi a servir la Bèstia. Confiem que els australians sabran unir-se i penjar tots els polítics i responsables de la destrucció intencionada del seu país per tal de sotmetre’l a la raça superior.

LÍBAN

En aquest petit país, víctima des de sempre de l’odi jueu - els filantrops -, estan vivint moments de màxima tensió després que els gossos de les forces armades del Líban al servei del Mossad, hagin disparat i assassinat manifestants contra la dictadura N.O.M. I el poble libanès s’ha alçat en armes i amenaça de dirigir-se a Beirut a passar comptes amb els traïdors del poble libanès. Tant de bo, el poble executi els seus executors! Ningú no pot considerar que això pugui ser un crim. LA DEFENSA PRÒPIA ÉS LEGÍTIMA SEMPRE.

ESTATS UNITS

El pedòfil Biden obeeix els jueus perquè li deixin tocar els nens, però s’està trobant que metges, infermeres i soldats, s’oposen frontalment a l’enverinament jueu. Potser li passarà el que espero que li passi a Mario Draghi (ho veureu més avall); no hi guanyaríem gaire, perquè la terrible mala bèstia vinguda dels Inferns, Kamala Harris, es posaria el vestit de criada i serviria els interessos de la raça superior, però almenys, saber que un cuc repugnant ha deixat contra la seva voluntat i la voluntat de Déu aquesta terra, seria, sense dubte, un motiu d’alegria majúscula.

Però, deixem els països llunyans, i centrem-nos en l’objectiu primordial de la raça elegida i superior: Europa. Certament, ja han aconseguit arruïnar les economies de tots els països de la Gran Casa de Rameres o Unió Europea, i infestar tots els països de races estrangeres i alienes culturalment, segons ells, per al bé de tots (Tots, sempre, són només ells, els jueus), han descossolat les arrels de les nacions i de les societats amb la destrucció de la família i les institucions pròpies de la civilització europea i cristiana. Quant als cristians, només heu de veure quina mena de bagassa que put a sofre s’asseu en el tron de sant Pere. Tot sembla anar-nos en contra, però vegem com estan els fronts de guerra a:

FRANÇA

La puteta dels Rothschild ha vist com el Senat Francès li tombava la intenció d’enverinar tots els francesos per obligació. No crec que l’urinari francès sigui un palau de política, la veritat; per això, em temo que davant de la imminent revolució francesa, la puteta, d’acord amb els nassos que el manen i sodomitzen al seu gust, ha decidit de fer parada, de moment. Ja trobaran algun enginy o alguna falsa bandera per aconseguir la imposició de l’enverinament massiu i la identificació de tots els ‘citoyens’, això, és clar, sempre que els ‘citoyens’ no emplacin lluents guillotines i celebrin com mai la festa de la llibertat. Confiem en la fèrria voluntat dels francesos, com en la innata fe en els principis de la llibertat. Els jueus els volen fer esclaus. Ho van fer el 1789. Ara és l’hora dels francesos, és l’hora de fer per sempre una França lliure.

ALEMANYA

Al país de la sionista en cap, a més a més, amiga de la khàzar sacerdotessa màxima de la Gran Casa de Rameres que és la Unió Europea, els alemanys comencen a estar farts de tot plegat. Ahir hi va haver una manifestació-performance que consistia en enllaçar totes les notícies publicades sobre crims (robatoris, assassinats i violacions) comesos pels ‘saludables immigrants que ens han de reconvertir en persones humanes’, i la cadena s’estengué més de dos-cents metres, notícia al costat de notícia, ja que el nombre de crims diaris a Alemanya, ara, és de 700 diaris. No em direu que la raça superior no s’ho d’estar passant d’allò més bé, veient com sucumbeixen els seus enemics més declarats. Els alemanys no han de caure en la trampa, no són els immigrants, els culpables; són els jueus que els porten. O Alemanya té port al Mediterrani i jo no ho sé? Els immigrants són el pitjor de cada casa, i vénen subvencionats per això, perquè no serveixen per a res. Quant a això, només heu de veure la ruïna de Barcelona, l’obra de la tarada i retardada esclava de Soros, com ho és la sionista alemanya dels jueus més grossos, els que patentaren les PCR el 2015. Tant de bo Alemanya digui prou! Confiava molt en ells, però és veu que és cert que les dues severes derrotes infligides per la raça superior amb mentides i traïcions, han fet osca en la mentalitat alemanya. De fet, si no aconseguiren ensorrar-la després de la humiliació de la I Guerra Mundial, teledirigida pels jueus i conclosa amb la solemne participació, com a amfitrió en la signatura del tractat de pau, d’Edmund Rothschild, el reeiximent d’Alemanya havien de fer-lo pagar molt més car, i per això decidiren d’apoderar-se del control del país, amb la divisió (control americà – jueu- i control rus – jueu -), mantenint el control de la política i sobretot de l’educació, per tal que els alemanys es fessin responsables perpetus dels crims dels jueus. Alemanya ha de dir prou, al cap i a la fi, a Frankfurt hi ha la seu sionista d’Europa, la seu financera d’Europa: la màfia asquenazita amb tot el seu esplendor de roïnesa.

ITÀLIA

El megalòman de pa sucat amb oli, Mario Draghi, segueix el guió dels jueus fil per randa, i ha decidit d’imposar la tirania al seu poble perquè així li ho demanen els que l’han fet qui és, i sense els quals ell no hauria estat més que un sicari de banda de poble sicilià. Però els jueus el feren un criminal financer de primer nivell, i ara l’han col·locat en la direcció del país, i tot, perquè sotmeti tots els italians als seus amos. I en això que s’està, aquesta mena de pregadéu diabòlic. Però, els italians, que són gent que té la cultura en la genètica, no estan disposats a vendre el seu país i el seu patrimoni cultural als jueus, perquè facin el que han fet a l’Iraq i allà on les brutes mans dels compta-diners hi posen els nassos. Així, els italians ja adverteixen que Europa podria patir manca de subministrament de matèries, perquè han decidit començar un seguit de vagues generals, i el port de Trieste, el segon d’Itàlia, està aturat per la negativa dels treballadors a injectar-se el verí amb la marca del Diable. Veurem si el megalòman sicari de banda de poble sicilià farà el que li demanarà el poble elegit. No crec que els ‘carabineri’, la policia i l’exèrcit actuïn contra el poble italià amb la violència que els jueus esperen. Només espero que després del fracàs del megalòman criminal, la raça superior decideixi prescindir dels seus serveis i de la seva presència per sempre. Un fet que hauria de ser rebut, tot i venir dels genocides dels goyim, amb grans manifestacions d’alegria, que servissin de guia i advertiment per als gossos dels altres països.

REGNE UNIT

A Anglaterra, Maersk, la gran empresa de transport de contenidors, ha decidit de moure els vaixells que no poden descarregar, perquè no hi ha camions on puguin dipositar el material que transporten (recordeu que el Brexit expulsà els treballadors europeus, amb la qual cosa, de camioners, majoritàriament blancs, no n’hi ha... També són casualitats?). O sigui, que el Regne Unit es veurà aviat enmig d’un problema de manca de subministrament de tot tipus de mercaderies, com ja els ha passat amb la gasolina. Aquí és més difícil de fer pronòstics. Londres, la City, és la capital financera del món encara, i els jueus en són els amos. La reina, amb la bagassa de Roma, són encara emblemes d’un poder quasi sagrat. Tanmateix, jo crec que els britànics haurien d’abandonar la flegmàtica que els distingeix i tornar-se una mica més esverats, com quan estan beguts i eufòrics, i podrien llençar al Tàmesi els jueus i la reina amb tron i tot; i amb la corona, que carai! Imagineu-vos les portades dels diaris! No riuria poc Lady Di!

I en el front de SOROSLÀNDIA?

Aquí, en el país governat per un idiota i dirigit per pallasses i tarades, i autonòmicament, tiranitzat per cabdills de la ignorància, la prepotència, la incapacitat i la mentida, el saqueig persisteix, miris on miris. Els lladres s’asseuen en la butaca d’un palau o en el pal del galliner de l’urinari i mentre la gràcia del jueu terrorista els somrigui, continuaran sotmetent i humiliant al poble, sí; però sobretot, robant-li el que té i el que no té. Quan per veure polítics has d’anar al zoològic, i per estudiar-ne la política, has de recórrer al conjunt buit, poques coses es poden esperar. A Barcelona, la tarada i retardada que l’ha destruït, ara es dedica a ‘privatitzar per a l’Ajuntament’ els carrers de la ciutat, i a tot arreu, la lladre i bruixa de Soros, hi pinta estacionaments verds i blaus. Encara rai que la molt nefasta no ha decidit de ser solidària i pintar-los amb l’arc de sant Martí! Res no ha passat per aquesta ciutat de pitjor, ni Almansor! La mateixa ciutat desitjaria que un mal com aquest no restés sense pena! Si aquesta tarada i retardada, per això escollida dels jueus, no hagués destruït Barcelona, se li podria perdonar la summa ignorància, la baixesa ètica i la nefasta gestió, però jo crec que fins i tot la verge de la Mercè i santa Eulàlia estaran en tot d’acord amb mi. Però deixem les ruïnes del que fou una gran i bella ciutat, i esmentem tres dades que certifiquen la venda del país a la raça superior, que ja m’estranya no veure senyeres independentistes amb la creu de David en lloc de la de cinc puntes, ni l’escut d’Espanya substituït pel signe dels asquenazites.

Mentre el país s’enfonsa entre l’alegria de l’idiota i els seus seqüaços, els ‘legionarios’ es cobreixen de glòria, desfilant el dia de la Hispanitat amb morrió. Als ‘nòvios’ de la mort, se’ls escorren els esfínters si dius ‘virus’! I d’altra banda, amb la tragèdia del volcà que està destrossant l’illa de La Palma, a l’idiota no se li acudeix altra cosa que donar 10 milions d’euros en ajuts als afectats pel volcà, mentre que en dóna 165 per acollir moros indocumentats. Segur que Soros quan el veu li acaricia el capet, mentre el gosset amb morrió, tot ell vanitat i erecció, somriu, amb el somriure de Judes que li és tan característic. Quina glòria seria de veure tota la colla de traïdors i genocides executats després d’un judici sumaríssim!


Alguna cosa no els acaba d’anar del tot com esperaven. El fet que el FMI, una banda de gàngsters perillosíssims, estigui reclamant que les criptomonedes és necessari que estiguin regulades i centralitzades, pot ser la prova que se’ls escapa alguna cosa, i una cosa que és riquesa de veritat i no els papers de monopoli que la raça superior ha emès durant segles per esclavitzar els deutors de la seva usura. Certament, alguna cosa no els va com confiaven. Tanmateix, recordeu que parlem d’assassins vocacionals, i que faran tot el mal que puguin fer, perquè és per això que estan dissenyats des dels caus més profunds de l’Avern, amb sucursals a Jerusalem, Londres i Roma.

I conclourem amb un entreteniment: la foto d’un idiota amb Satanàs.

https://t.me/RosselloCM/50361

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada