dimecres, 6 d’octubre del 2021

HI HA ESCAPATÒRIA ?


Els ‘Protocols de Sió’, la descripció del crim contra els goyim que estem vivint, potser no és un protocol antic, però sense dubte és l’agenda dissenyada per al segle XX i el desenllaç en el segle XXI. Hi ha escapatòria a la trampa ideada pels jueus? Si tothom fos conscient de la situació, no caldria perdre el temps a pensar-ho, la gent anul·laria les intencions dels nassos i els llops serien devorats pels corders. Tanmateix, l’invent de la més nociva i letal arma de destrucció massiva: la televisió, ha servit fidelment els interessos declarats als protocols. Si no em creieu, mireu quines són les patents enregistrades relacionades amb els aparells de televisió:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3034

La gent està domesticada, ha rebut dia rere dia la intoxicació emocional, psicològica i ‘intel·lectual’ emesa per aquesta pantalla de l’Infern. Qui no ha sentit això de: «Ho ha dit la televisió!!!», com si hagués dit: «Paraula de Déu». I és que el diable és pervers i corrupte, a més a més de saber perfectament el punt feble des d’on accedir a la teva ànima: la seva victòria. A la gent li diran, com diu la Genociditat de Soroslàndia, que ja pot anar a la discoteca amb morrió i el certificat d’haver estat inoculat amb el verí jueu, i la gent hi anirà, ballarà amb el morrió posat i de tant en tant se l’abaixarà per inserir alcohol a la gorja, del tot satisfet de saber que tots els que l’envolten són vacunats i, per tant, poden transmetre la malaltia, emmalaltir i fins i tot caure desplomats per un trombe, tanmateix, ballarà feliç, inspirant el seu CO2, que en una pèrfida i subtil estratagema, els jueus han convertit en el perill mundial, quan el CO2 és la millor garantia de vida al planeta, perquè assorteix de nutrients les plantes i els arbres, que ens el retornaran amb O2. Però la formació d’ignorants competents ha estat activada des de fa cinquanta anys a les escoles i a les Cases de Putes, abans Universitats, per tal que només els més imbècils i incapaços de pensament propi, però obedients i creients com deixebles de Déu mateix, en aquest cas el Diable, adoctrinin els mesells acollonits en el sotmetiment a la ‘ciència’ i la ‘filantropia vocacional’ de tots els polítics i els grans capitalistes. Així doncs, a ballar!

Com era d’esperar, la dissidència ha desaparegut de les xarxes. Bé, hi ha notícies dissidents, però no crec que hi hagi un ‘youtuber’ dissident de veritat que encara pugui expressar les seves idees a les xarxes. Dubto molt de tothom, perquè aquesta ha estat la tàctica dels jueus: sembrar de mentides i falsedats tot el camp, de manera que ens sigui gairebé impossible confiar en les dades i treure’n conclusions pròpies. Si en algun moment he cregut en la bona fe de diversos ‘youtubers’ que exposaven els plans de l’elit, ara desconfio profundament de tots els que donen la cara, perquè veient la repressió brutal del NOM a Austràlia, país proveta, – hi ha vídeos a manta a Telegram -, no crec que aquests assassins tinguin problemes a liquidar un goyim més, a més a més, contestatari. Amb el fart de riure que es farien en un sopar! Per això, ja només dono confiança a aquells canals de Telegram que pengen notícies i en donen les fonts. Vull destacar en aquest sentit els treballs de «El investigador», «Counterpropaganda» i «Nanom», sobretot. Però, tot i això, el fenomen de la dissidència està perfectament controlat per l’elit jueva. Si no, com interpretar la notícia que la ‘caiguda’ de les empreses criminals del cíborg Zuckerberg es digui que ha estat produïda en represàlia per la publicació de l’organigrama criminal de George Soros en els papers de Pandora? I tot seguit, el cíborg jueu feia una roda de premsa on advocava per la necessària ‘identificació dels usuaris de les xarxes’. Ells juguen amb els goyim, com el ramader juga amb els cadells dels bens. Al capdavall, Soros, terrorista, criminal econòmic i sense valors, ja no dic ètica (ell, que lliurava amb el seu pare els clients jueus al règim nazi), és conegut de tothom que és un perill mundial i tanmateix mana absolutament a Catalunya i a Espanya. El Mariscal Pétain de Pineda és la criada del jueu, i prou que li està agraïda!

Esguardant i analitzant la situació, és difícil de veure la llum al final de túnel. Mireu-vos aquest treballat (i vertiginós) vídeo on s’explica el que vivim avui: La Psicosi Massiva: https://t.me/counterpropaganda20/5907. En això estem, i no hi ha pitjor perill per a l’individu que la psicosi massiva.

Per tot plegat, sembla que hi ha poc més a dir. Tot el que s’havia de dir ja ha estat escrit i, ara, ja només resta resistir, desobeir, tractar de trobar una sortida i oposar la dignitat a la ignomínia del crim. La dissidència només pot ser individual, perquè qualsevol mitjà de comunicació està sota les mans dels nassos. Potser es tracta de seguir la recomanació de George Orwell i tractar de morir com humans, com el que som. A Espanya, la dissidència no ha estat més que una olla de grills, on s’hi arreplegaven de vividors a envejosos, sense oblidar els vanitosos i els penjats ‘cum laude’. A Catalunya, no us preocupeu, que des de Vogelfrei.cat jo no he trobat cap altra ànima bessona. Així doncs, cal educar-se en la resistència, en la valentia i en la llibertat, ja que la gent està abduïda i justament per això desunida, amb la qual cosa l’única estratègia que seguiran quan tot peti, serà el ‘campi qui pugui’, i fins i tot, em temo, que no respectaran allò dels nens i les dones primer. Lògicament, això és el camí de la derrota i del triomf de les Potestats Infernals amb delegació de comandament a Jerusalem. Per això, només si la gent manté la unitat i la confiança els uns en els altres davant l’enemic comú i els abduïts, serà possible l’ajut mutu i el desinterès en bé de la Humanitat i encara es pot esperar la victòria. Però, en som tan pocs! I cada dia n’hi ha més que accedeixen al sotmetiment per a viure, sense adonar-se que accedeixen a la mort en vida. La Justícia i la Raó, la Veritat i la Bellesa són de la nostra banda, sense dubte, però el Diable és el Mal, i la Iniquitat viu als Palaus, la Ignorància es passeja pels centres de cultura i la intel·lectualitat, la Mentida és ama i senyora de la Realitat i la Lletjor s’escampa arreu, sigui amb forma física, auditiva o visual, o amb la forma mental, ja que sense ètica, no hi pot haver bellesa intel·lectual.


Hi ha escapatòria? Potser només ens resta l’art i la bellesa científica, que és la que ignora més que sap. Per això, us recomano d’alleugerir la vostra ànima i fer-la gaudir amb els grans miracles de l’enteniment humà. Mai no em cansaré de recomanar el ‘Stabat Mater’ de Pergolesi, una de les més belles i sensibles creacions de la música, si és que dins no és on rau la seva essència (els silencis, l’ànima, la tensió). Però si voleu alguna cosa més lleugera, i no per això insubstancial, us recomano encaridament Via Jazz de Catmúsica, un excel·lent programa dirigit per na Pilar Subirà, de la qual vull elogiar l’esplèndida selecció dels seus programes i la seva coneixença, plena de subtilitat i a vessar de qualitat. M’agrada molt el fet de poder elogiar gent que fa extraordinàriament bé la seva feina; avui és tan excepcionalment difícil admirar un altre! Amb el meu reconeixement, concloc aquest desencoratjador escrit. Tanmateix, tingueu clar que les coses són així: EL MAL DOMINA LA TERRA i qui té poder, el serveix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada