dimarts, 19 d’octubre del 2021

PERSONES, ANIMALS I COSES


Persones


Una frase de Sara Cunial, la parlamentària italiana anti-NOM, suposo que dirigida al monstre amb banyes, cua i peülles, que envoltat de pestilències a sofre, i vestit de blanc com un nen innocent, governa la Gran Bagassa de Roma i el món amb les seves blasfèmies:

https://t.me/elinvestigador_org/6772


Un vídeo del sempre interessant Jorge Guerra, un home que ha investigat els mestres criminals que governen les titelles del món i que documenta les seves afirmacions. En aquest vídeo ens parla dels Rothschild, el sionisme i els jesuïtes (no els oblideu mai a aquests sants satànics). Hi estic d’acord amb tot, llevat de la part final, on Jorge tira més cap als jesuïtes que cap als jueus, argumentant-ho en el fet que els jueus ja no s’amaguen i en canvi els jesuïtes sí, com sempre. Jo em penso que avui el poder jueu (recordem que el poder són els diners, i són ells qui els tenen i qui els fabriquen) continua amagat majoritàriament en la direcció de les empreses criminals que gestionen l’holocaust goyim, però, això no obstant, ja hi ha noms públics ben coneguts de tothom (els genocides que tots coneixem) que no s’amaguen de reconèixer-se com a sionistes. Potser sí que els jueus no són la cúpula del poder, potser sí que pesa més la influència satànica dels jesuïtes, tanmateix, darrere de tots ells hi ha el Diable en persona. En aquest vídeo, si alguna cosa resta esclarida és el triumvirat, la forca de tres puntes que les Potestats Infernals han enviat com exèrcit per a derrotar els goyim cristians: jueus, jesuïtes i els il·luminati (una combinació de jueus i jesuïtes en la direcció de les lògies). Em penso que es miri com es miri, ells són els que governen el món. Les monarquies són avui per avui, relíquies ridícules. Només heu de veure «El Preparau» amb l’emblema de sotmetiment als amos. Que cada u tregui les seves conclusions, la meva, ja la sabeu: l’enemic de l’home és el jueu, l’enemic de la justícia és el jesuïta, l’enemic de la llibertat, el poder polític, l’enemic de la vida, la farmàfia.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3217


Animals


No us preocupeu que no parlaré dels escatològics bitxos que infecten els urinaris de tots els governs del món, ni dels paràsits que pertanyen a les direccions dels partits polítics com a tapadora per a delinquir a les ordres dels jesuïtes i els jueus, que tot queda en família. No. Us vull parlar de l’animal dels animals. I quin serà l’animal dels animals? Doncs, la mascota de l’home més psicòpata i tarat del món! Sí, home, sí! El goril·la discapacitat que l’amo es pensa que, posant-li ulleres, el converteix en alguna cosa semblant a un home intel·ligent, sense adonar-se que per molt que s’hi esforci, el goril·la, amb ulleres, no és més que el goril·la discapacitat que és, amb ulleres. Fixeu-vos què diu, i quines solucions, el simi, considera que són les més adequades. Es pot ser més simi, més discapacitat, més desafortunat amb les ulleres, més tot el que hom vulgui, però no és pot ser més criminal, mentider ni ignorant. Tanmateix, les mascotes són com els amos, oi?

Escolteu l’animal:

https://t.me/RosselloCM/50825


Coses


La tirana de les Illes Alcatraz, el monstre Armengol, odalisca dels jueus, enemiga del poble, socialista, sionista, genocida i lliberticida a temps complet, ha imposat la voluntat de l’amo de Soroslàndia a tots els seus dominis i exerceix com a escòria totalitària, controlant tots els nivells de poder per tal que els seus amos jueus la tractin com a odalisca de primera, per això, ella no perd punt per a servir, tot i que calgui destruir la veritat i , el que més posa als jueus - els seus amos -, destruir la gent; com ha fet la tirana de les Illes, una mena de Minotaura, amb la doctora Popel, per haver defensat el seu criteri mèdic, un acte que avui és perseguit com heretgia. Per això, la meuca de primera al servei del sionisme i d’una Soroslàndia, Una, Gran i Esclava, estarà més que contenta amb la injustícia flagrant que farà riure els jueus, que segur que li pagaran la col·laboració amb algun regal fet amb sang i robatori. Què podrien regalar-li, els que només saben traficar amb el robatori i la sang, sobretot, i més al seu gust, si és de gent innocent?

https://t.me/elinvestigador_org/6773

Només la pena capital pot compensar els immensos crims que ha comès la tirana. Ni l’època dels pirates fou tan demencial a les illes! Curiosament, la primera dona que governa les Illes. També són casualitats!


I concloure’m amb una altra cosa, també catalana, quines coses, oi? Tota la púrria política venuda als jueus! Fàstic de país i de representants públics. A València, en tenen un que és com el d’Aragó, però en versió costanera. El Ximple Puig, com sigui que pensar és una activitat absolutament restringida pel contenidor dels budells, no se li ha acudit res més que fer participar la Genociditat de la Soroslàndia valenciana en una campanya de propaganda i educació instructiva quant a la relació sexual anal. Jo ho comprenc, és el que rep dels jueus i el que practica amb el seu poble, i l’home, desfet com té el cervell, les gònades li pensen i vés, se li eixamplen algunes coses. No podem demanar més, això és evident. Encara rai que no les ha fetes tan grosses com la tirana de les Illes, però no us penseu, que és perquè l’home no dóna per a més. Vegeu el pamflet, i després digueu-me que els nostres representants polítics no són meduses, intel·lectualment parlant.

https://www.google.es/amp/s/www.abc.es/espana/comunidad-valenciana/abci-ximo-puig-buenos-ojos-pasaporte-covid-trabajo-tras-desescalada-9-octubre-202109181425_noticia_amp.html

Ai, m’he equivocat, i s’ha colat la notícia del servei de meuca als jueus. Un altre que viola, per això li agrada el que li agrada, les llibertats i les dignitats del seu poble. Consti que aquest deficient, també ha de córrer la mateixa sort que la criminal de les Illes. Ara sí, el plamflet del Ximple:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3209

Podria dubtar que no fos un muntatge, però llegint-hi: «’Informa’t’ al nostre telèfon...», he deduït que efectivament havia de ser de la Casa de Putes que dirigeix l’eminència que considera el sexe anal com a formació educativa per als joves i una instrucció seriosa i responsable, climàticament acceptable, covidianament recomanable per allò de no veure’s la cara, i políticament explícita.


I encara us puc posar més coses, que així que et descures, un altre imbècil està a la portada:

https://www.elmundo.es/cultura/literatura/2021/10/19/616d799021efa0cf598b45d0.html

No calen paraules. Qui no ho veu, és que és cec. Què és aquesta deixalla mental?


https://www.google.com/amp/s/amp.elmundo.es/espana/2021/10/14/616812f3fdddffebb38b45cd.html

I més coses repugnants per a acomiadar-nos. A la sionista germanòfoba i antigoyim li han donat el premi Carles V a no sé què del projecte i valors de la Corrupció Europea. Ben fet, destruïm el continent i ens regalem premis i llepades arreu. Només hi mancava la Sacerdotessa Negra i el festival hauria estat memorable. Reunir tanta misèria en tan poc espai, abans almenys, costava molt. Avui els jueus ens han ofert el miracle de la multiplicació dels imbècils i els deficients mentals en càrrecs públics.


TOTS SERVEIXEN LA SINAGOGA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada