dilluns, 4 d’octubre del 2021

DISSIDENTS I SICARIS


Més de 7800 metges i científics denuncien els legisladors per ‘crims contra la humanitat’.

https://t.me/elinvestigador_org/6532


El perill de trombosi és preferible al fet de patir una grip? La ‘Junta Genocida de Andalucía’ així ho reconeix, amb la qual cosa cometen un atemptat contra la salut pública, per això, els responsables polítics i mèdics han de ser responsables de TOTES LES MORTS per trombosi després de la vacuna. Jo proposo que amb cinc morts, ja hi ha prou arguments per ajusticiar un genocida, ja que només pel fet de deixar-los en el càrrec, augmentarien exponencialment el nombre de crims.

https://t.me/RosselloCM/49503

Recordem que quan la Justícia pugui ser administrada, la Justícia exigeix l’aplicació del dret natural i la pena de mort per qui negociï amb carn humana.


La balena que practica anglès ens explica com l’organització criminal més letal de la història del món, el BIS, pensa controlar-te com el ramader controla els seus bens; l’única diferència és que tu ets un miserable goyim al servei esclau de la raça superior, mentre que el be és comestible.

https://t.me/RosselloCM/49510

De tota manera, veient la balena, jo diria que són capaços de cruspir-se el que sigui: esclaus sodomitzats i goyim apetitosos. Si li arriba a sortir un rot inesperat, estaria segur que s’havia menjat un goyim per dinar, però com sigui que l’eructe no ha aparegut durant el seu instructiu discurs, potser de moment, només s’ha cruspit un vedell sencer o, com el nostre pròcer Judes, un senglar.


https://t.me/RosselloCM/49511

Què dir?


https://t.me/NANOMNOTICIAS/2973

Grip comuna.

Mentrestant

https://laverdadofende.blog/2021/10/03/las-muertes-de-adolescentes-aumentan-un-47-en-el-reino-unido-desde-que-comenzaron-a-recibir-las-vacunas-covid-segun-los-datos-oficiales-de-ons-the-expose/


I els genocides tenen la poca vergonya de reconèixer

https://telegra.ph/Sanidad-reconoce-que-no-dispone-de-pruebas-de-la-existencia-del-SARS-CoV-2-el-virus-del-Covid-19-10-04

Vejam, no hi ha prou proves perquè la Justícia mani la detenció de tots els responsables i els imputi delictes d’Alta Traïció, Cop d’Estat i Genocidi?


Austràlia és el primer model de camp de concentració NOM al món, el següent model ja és a Europa i el comanda el criminal Mario Draghi, sicari goyim dels jueus, com veureu en aquest resum sobre la sinistra figura d’aquest jesuïta.

https://www.bitchute.com/video/7vCJJsbCiKDo/

Els terroristes que governen Europa, tots triats pel règim Soros contra la voluntat dels diferents pobles, seguint les instruccions de la khàzar i sacerdotessa negra von der Leyden, tenen per missió la destrucció dels seus respectius països i el sotmetiment de la població no executada mitjançant els verins jueus.

A cada lloc implementen un extermini d’acord amb les característiques i la idiosincràsia del poble que volen aniquilar. Sempre ho han fet així.


I concloguem amb el Pla Kalergi i la destrucció de la cultura europea que el terrorista més perillós del món, George Soros, dirigeix des de la fàbrica de fer imbècils que és Netflix. També convé riure una mica de la deficiència mental generalitzada:

https://t.me/RosselloCM/49527

https://t.me/RosselloCM/49529


O ELLS O NOSALTRES.

ELLS EMPRARAN L’ENGANY I DESPRÉS LA VIOLÈNCIA.

QUÈ FAREM NOSALTRES

DESPRÉS DE PROCLAMAR LA VERITAT ?

ÉS POSSIBLE CONVÈNCER UN PSICÒPATA

DE LA SEVA MALALTIA ?

I A UN PSICÒPATA GENOCIDA?

CAL RUMIAR-SE L’ASSUMPTE,

EN SÓN MILIONS.

ELLS EMPRARAN LA VIOLÈNCIA,

NO EN TINGUEU CAP DUBTE,

QUÈ FAREM NOSALTRES?

ENS HO MIRAREM?

ENS OFERIREM?

O

LLUITAREM FINS A L’EXTENUACIÓ

EN DEFENSA DEL BÉ I LA HUMANITAT?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada