dijous, 28 d’octubre del 2021

CRIMS I PERLES


A la Gran Sinagoga de Satanàs, l’ONU, es veu que els rèptils que hi treballen i preparen guerres, fam, malalties i misèria en general, han decidit que la nova plandèmia, la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC, la tan fantàstica com estúpida història que ens narra la contacontes Greta, la taradeta, especialista, a més d’experta, en geologia, astrofísica, i en física i química, tot això malgrat la seva joventut; doncs, es veu, que abans que portar la tarada a fer por a la sinagoga altra cop, han decidit posar una bestiola de pel·lícula infantil, tot d’acord amb el nivell intel·lectual de la Humanitat; i ens han presentat aquesta propaganda perquè els ‘nens’ sàpiguen que el canvi climàtic és el terror, com ho diu la tarada en tots els discursos, que són escrits per Soros de puny i lletra, impresos per algun Rothschild en persona a bord d’un catamarà, el catamarà transatlàntic de Greta, la taradeta – pobra nena, o bèstia –, i alliçonats, o sigui, fets aprendre, per una senyora que l’acompanya a tot arreu, fins a fer pipí, popó i pupú. Ara però, els ho explicarà el ‘monstre’ del parc juràssic, el velociraptor, que era del final del cretàcic: «O extinció per no fer cas als amos, o fer cas als amos i ser esclau». Aquest és el filantrop missatge que ens envia la sinagoga de Satanàs:

https://t.me/elinvestigador_org/6948


Una perla, aquesta denúncia dels ‘Biólogos por la verdad’, que sumada a aquesta segona, i més contundent perla de ‘Conspiración máxima 777’, expliquen clarament els criminals i traïdors que governen les institucions i els urinaris d’aquest país nou que ja duu el nom de l’amo en els registres de la Gran Sinagoga de Satanàs: Soroslàndia.

https://t.me/RosselloCM/51540

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3463


Però els que manen volen això que veureu en el següent vídeo. Els polítics són paràsits i insectes, amebes i microorganismes al servei dels nassos, per això, per expulsar-se del damunt la humiliació de ser un miserable esclau, imposen la seva covardia i misèria ètica als gossos que guarden i protegeixen els jueus. Les imatges que veureu són d’un nou país, abans anomenat Austràlia, avui ja el primer model d’estat N.O.M. Això és el que el substitut de Greta, la taradeta, explicava que passaria als nens, en la intervenció a la Gran Sinagoga. Només s’ha de saber llegir entre-línies, un fet, que malauradament, els nostres joves ja no han après, perquè se’ls ha perseguit per pensar i el pensament propi ha estat prohibit als centres d’educació i ensinistrament, que han estat convertits en els nous camps de concentració que coneixem com escoles i cases de putes, perdó, universitats.

https://t.me/RosselloCM/51525


I ja que parlo dels centres d’adoctrinament en el N.O.M. i en la obediència cega als líders, veieu aquest cartell d’un col·legi. Abans però, pregunto, no és hora ja que considerem tan criminals els mestres com ho són els sanitaris, policies, jutges, polítics i cagaguanos?

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3443


És clar que quan es tenen fantasmes que fan de ministre, comprens moltes coses. Veieu la notícia de la indigent intel·lectual del supermercat. Sincerament, més idiota no es pot ser, ni fent exercicis diaris de desconcentració i ‘gilipollisme’:

https://t.me/RosselloCM/51545


I deixem ara, els cagarros, i passem a presentar la perla del dia. Escolteu aquest estudi de camp fet pel doctor Luís de Benito, que si bé és minúscul, és significatiu. El doctor explica molt bé l’estudi, i a més, són molt d’agrair la serenitat i la tranquil·litat amb què explica autèntiques barbaritats. Sense dubte, el verí experimental dels jueus, és una arma de destrucció massiva i de control absolut. No us el perdeu.

https://t.me/elinvestigador_org/6945


On voldreu viure? Aquí?

https://t.me/RosselloCM/51556

O aquí?

https://t.me/RosselloCM/51590

La decisió serà nostra.


Mentrestant, en El País, el paper higiènic de Bildelberg, s’hi manifestava el terrorista número u del món, amb tota la impudicícia, manca d’escrúpols, de vergonya, d’ètica, de decència i de dignitat, l’escòria satànica d’Europa, George Soros; qui, en un exemple d’incitació a l’odi, el sac d‘escombraries d’Israel, animava l’Europa de la Gran Sacerdotessa Negra von der Leyden, a frenar, a fer front a la desobediència de Polònia i Hongria als desitjos criminals del sionisme internacional. Lògicament, no us passo cap enllaç, ens val de saber que el terrorista està preparant sang arreu d’Europa. La prepara a Itàlia, la prepara a França, la prepara a Polónia, a Hongria i allà on hi hagi un goyim a qui tallar-li el coll, que ja us he explicat diverses vegades que la passió dels jueus és matar sense tacar-se les mans: els agrada d’ofegar la gent en la misèria, fer-los perir de gana o en guerres entre goyim, o bé amb desastres naturals, que si bé ells no provoquen, sí que s’encarreguen de treure’n profit; ells són així, bona gent de mena, amics dels seus amics i amants de la facècia, sobretot quan els animals inferiors pateixen la seva incontrolable passió per la degeneració i la perversió.


I conclourem, avui un altre cop, amb un personatge que no és de la meva simpatia, sí bé reconec que cada volta n’hi agafo més, i no per res, sinó perquè el que deia sobre la raça superior és sempre encertat i real. No oblidem que un altre il·lustre personatge de la història del segle XX, si bé d’una altra manera, però que, al cap i a la fi, deia el mateix, fou assassinat pels Rothschild a Dallas, i no fou l’únic de la família que els jueus, per allò de fer uns riures, es tragueren del damunt. Però, escoltem les paraules d’Adolf Hitler, que no tenen una frase que no s’hagi de tenir en compte:

https://t.me/RosselloCM/51537


Heu pensat quantes pel·lícules ha fet Hollywood, cau jueu per excel·lència, sobre els crims de Stalin? Si hi ha pel·lícules, les han fet els qui el van patir. I del pitjor criminal de la història coneguda, Mao Zedong? Jo, no en puc esmentar cap. En canvi, quantes n’heu vist de la violència i curtedat dels alemanys a la segona guerra mundial? Feu rutllar les neurones, que s’exercitin una mica, que vagin amunt i avall del cervell, per tota la circumvolució cerebral, vejam quina conclusió en treuen de les preguntes de més amunt.

I fins aquí, el passeig d’avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada