dimecres, 13 d’octubre del 2021

COM FUNCIONEN ELS NASSOS ?

 

La subtilitat de l’Infern és tan tènue com aguda. Ara veureu uns exemples de cada un dels passos dels nassos en la guerra no declarada contra els goyim, en la qual persisteixen i persistiran fins al final. Veureu com primer imprimeixen l’acceptació submisa de la realitat en el goyim, amb l’exposició de les seves intencions; una actuació que pot semblar absurda, però que psicològicament és tan tremenda com eficaç. El segon pas és la descomposició de la societat que volen destruir, i com sigui que ara la guerra és contra l’home blanc d’occident, el pla Kalergi d’extermini absolut de la raça blanca, ha estat implantat a tota la ‘cristiandat’. El tercer pas és l’exercici de la violència, una violència oficial, que mantingui la borregada domesticada i humiliada, encara que sigui en l’exercici del crim de les forces de l’ordre contra la legislació vigent, d’una forma evident i manifesta. El quart pas és la imposició legal de les mesures d’esclavatge i de les normatives necessàries per a reduir i reeducar els goyim rebecs i dissidents.


Del primer pas, l’exposició de les seves intencions i de les seves maneres d’actuar:

https://t.me/RosselloCM/50203


Del segon pas, el pla Kalergi per a la destrucció d’occident, dos exemples:

https://t.me/RosselloCM/50204

https://t.me/RosselloCM/50259


Del tercer pas, la repressió dels goyim pels seus sicaris:

https://twitter.com/elinsurrecto1/status/1448156476531425282?s=28

En un estat de dret on hi hagués justícia, tots els criminals que anaven disfressats serien a la presó, com a mínim. Recordem que actuaven ‘fora de la llei’. Ja no dic, on haurien de ser els traïdors que han convertit la Constitució en un diari qualsevol, o sigui, en un paper higiènic fet servir. Aquests, tots: govern, membres de l’urinari i dirigents polítics dels partits, haurien de ser jutjats com a traïdors a la pàtria i autors de genocidi contra els propis ciutadans per tal d’aconseguir la venda del país a interessos estrangers i beneficiar-se’n. Si aquest pecat, en un polític, no ha de ser pagat amb la vida, no sé per què tenim polítics. Ens representen o ens venen com a carn en una carnisseria?


I el quart pas és dominació legal i l’exigència del sotmetiment de tots els goyim a la raça superior:

Macron, la puteta favorita dels Rothschild, i l’excrement italià, ja han imposat el Passaport 666, la marca de la Bèstia.

A Alemanya, cal anar amb més delicadesa i a poc a poc; per això, el primer ‘land’ on imposaran el Passaport 666 del N.O.M. ha estat Hesse. Sabeu què? Frankfurt, la ciutat dels asquenazites, la capital financera d’Alemanya, ves per on, és a Hesse. Oi, quines casualitats! La sionista germanòfoba Merkel és l’encàrrec que té. Millor fer-ho de pressa, però si no, ja ho faran de mica en mica, de land en land, però segur que tots els alemanys seran esclaus de la raça superior.

De tota manera, l’indret on la raça espúria dels jueus ha establert la prova pilot és a Austràlia, on els pobres australians estan vivint en el pitjor règim autoritari implantat mai en el món. Els jueus són així, ja ho sabeu, amants de tota perversió, de tota brutalitat, de tot crim, sempre amatents de cobrar-te per robar-te, de cobrar-te per matar-te, i si no, de cobrar-te per viure; són així, i seran així fins que els deixem.

https://t.me/RosselloCM/50278

https://theexpose.uk/2021/10/05/australian-authorities-threaten-unvaccinated-citizens-without-vaccine-passport-with-prison-time/


I abans d’acabar, fem memòria quant a què són el que anomenen ‘vacunes’, que són en realitat el verí jueu, un experiment social, genètic, i potser letal, per a tota la gent sota la imposició de la dictadura N.O.M. a occident; que si veieu els enverinats a la resta del món, us sorprendreu que els jueus es veu que no els volen morts per ara. Són així, els agrada jugar a ser Déus, als fills de l’Infern. Hi ha desenes de milers de morts pel verí i milions de persones amb seqüeles greus, i tot, per no agafar la grip de tota la vida, que encara que es digui Covid-19, té una esperança de supervivència del 99,8 %. Per aquesta immensa mentida LA GENT CAU A L’ESCLAVATGE. Hem de veure qui són els que mouen els fils, de moment sabem que TOTS SÓN JUEUS. Si hi ha una entitat superior que els governa, ja ho descobrirem, siguin els jesuïtes o els femers de les famílies reials i la noblesa negra, tots sota el mandat de la Gran Bagassa de Roma, o sigui el mateix Diable en persona, però cal assenyalar els culpables i denunciar-los, després ja acabarem la feina restant, però de moment, els qui manipulen el món al seu antull són els nassos de sempre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada