dilluns, 25 d’octubre del 2021

ESCALFANT MOTORS ...

 

La immensa mentida fa aigües per tot arreu i els assassinats massius pel verí jueu comencen a fer-se massa públics https://t.me/RosselloCM/51358, és per això que els enemics de la Humanitat, els ‘filantrops’, ja estan enginyant una nova i terrorífica fal·làcia perquè la gent no pensi en la inoculació del verí, temi per la seva vida per un seguit d’amenaces que anirem veient en aquest escrit, i demani a crits el socors de la màfia governamental que oprimeix tots els pobles occidentals sota la bota jueva. En aquest vídeo de ‘Periodistas por la verdad’ s’explica breument la situació actual https://t.me/RosselloCM/51343.


Fem un breu recorregut per alguns dels països més castigats per la tirania jueu-corporativa; un fet que només és possible pels insectes i paràsits que governen aquestes nacions sense haver estat elegits pels respectius pobles, sinó triats i fabricats per l’elit globalista que pretén imposar el N.O.M.:

Itàlia:

https://t.me/counterpropaganda20/5973

Austràlia:

https://t.me/elinvestigador_org/6900

Nova Zelanda:

https://t.me/RosselloCM/51297

Àustria:

https://t.me/RosselloCM/51334

França:

https://t.me/RosselloCM/51329

Fixeu-vos que totes les mesures són justificades per LA IMMENSA MENTIDA i la FALSEDAT DE LA NECESSITAT D’INOCULAR-SE L’EXPERIMENT GENÈTIC TÒXIC DISSENYAT PER LA FARMÀFIA JUEVA, com ens ho explica aquest doctor jueu referint-se a la intoxicació i genocidi dels menuts https://t.me/elinvestigador_org/6911.

EL CRIM ÉS EVIDENTÍSSIM.

ELS ASSASSINS I ELS CÒMPLICES

SÓN ELS ALTS CÀRRECS D’ARREU:

CULPABLES DE GENOCIDI

TOTS ELLS.


Un esplèndid escrit del músic Mártin Sánchez, titulat «Te han tomado el pelo»: https://t.me/counterpropaganda20/5975.

I per què ens prenen el número? El senyor David Knight ens ho explica. La teoria podrà tenir variants o establir-se d’una altra manera, però sense dubte d’això es tracta: el control absolut sobre el ramat goyim: https://t.me/NANOMNOTICIAS/3359.


Més amunt he comentat que veuríem el terror que els ‘filantrops’ ens tenen preparat per tal de fer uns riures i alguna pixadeta discreta, que els esfínters en algunes edats són molt susceptibles, si puc dir-ho així. El terror ens el posen cada dia a taula a l’hora de dinar i de sopar, la qual cosa no és en absolut accidental, i tots els mitjans a la mateixa hora, la qual cosa tampoc no és accidental, i com res no és accidental, els escorxadors de carn humana gaudeixen, com meuques homosexuals en un coit, provant el terror d’un conflicte bèl·lic, tant se fot entre qui, mentre hi siguin els EUA, o provant el terror amb l’aturada del subministrament energètic o alimentari, o un desastre climàtic imaginat per les seves ments psicòtiques i criminals, o sigui per una crisi imprevista dels mercats, o pel que els vingui de gust, ja que tot és a les seves mans i així poden tallar el subministrament energètic, com la reposició dels aliments, fer volar una muntanya (com veurem que sembla que està passant a La Palma), o ensorrar les economies amb un altre Lehman Brothers; que no és un grup musical, sinó una colla de jueus criminals. Poden fer el que vulguin perquè totes les rates dels governs i els insectes i paràsits dels respectius urinaris públics han venut el país als estrangers, com ens ho demostra la intenció del Ministerio de Hacienda https://t.me/elinvestigador_org/6904, en un acte que és evidència d’ALTA TRAÏCIÓ, i que lògicament ordena el gos de Soros, https://t.me/RosselloCM/51320, el colpista, traïdor i genocida que ha lliurat tot el país als jueus. I si no, com enteneu això:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3385 i https://t.me/RosselloCM/51369 o https://t.me/RosselloCM/51348.


Quant al volcà de La Palma, resulta interessant aquest vídeo-joc: https://t.me/NANOMNOTICIAS/3264, https://t.me/NANOMNOTICIAS/3365 si el comparem amb https://t.me/NANOMNOTICIAS/3290 i https://t.me/laquintacolumna/12613. Que cadascú en tregui les seves conclusions.


Avui he farcit d’enllaços l’escrit, tanmateix, espero que hagin estat útils i informatius. La guerra sempre es juga en molts diferents fronts. Sense dubte, els cal accelerar el terror definitiu que ens meni a l’HORROR, per tal de venir els ‘filantrops’ a resoldre’ns el mal per ells causat i fer-nos feliços sotmetent-nos a l’esclavatge universal. La guerra continua. I com sigui que no vull acabar sense posar-hi un altre enllaç, us deixo una cita d’un dels personatges més terribles de la història, si bé, NI DE BON TROS, pitjor que les bèsties que dirigeixen la guerra contra la Humanitat, i us la deixo perquè és de justícia reconèixer a tothom la clarividència i la veritat quan són manifestament exposades, amb claredat i exactitud:

https://t.me/RosselloCM/51336.

(Jo només hi afegiria tot just al final: ‘luxúria’, i crec que la frase és perfecta)


I concloc amb dues preguntes d’ètica:

POT SER UN CRIM MATAR UN TIRÀ ?

UN POLÍTIC QUE GOVERNA CONTRA EL POBLE, ÉS UN TIRÀ ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada