dilluns, 11 d’octubre del 2021

UNA EXCURSIÓ PER LA REALITAT


Començarem amb aquest enllaç https://t.me/elinvestigador_org/6630 i aquest altre, que és la continuació, https://t.me/elinvestigador_org/6631 on Resurgente 2020 fa un excel·lent resum cronològic del que estem vivint, començant en l’any 2009 i concloent al moment actual.

El qui no sàpiga veure la relació de tot plegat posa en evidència serioses limitacions intel·lectuals.


Una volta que sabem les maquinacions criminals dels genocides, es farà més senzill de comprendre aquesta notícia https://elpais.com/economia/negocios/2021-10-10/los-nuevos-amos-del-ibex-35.html, que explica la tirania NOM que implantaran a mesura que els països caiguin sota el poder de la màfia jueva de BlackRock, que recordem, administra la Reserva Federal després de l’actuació fictícia de Donald Trump, fent veure que havia assolit el control de la fàbrica de bitllets del monopoli. De resultes d’aquest tipus d’accions, Austràlia és avui una presó NOM al gust de l’elit jueva. De resultes d’aquestes accions, comprovem que hi ha esclats de violència perquè la gent ja n’està fins a dalt de tot, com passa a Itàlia, on després que l’elit jueva col·loqués de primer ministre el delinqüent comú Mario Draghi, la repressió i la violència s’obren pas a les manifestacions pacífiques, un fet que l’elit jueva agraeix, perquè farts de morts enverinats, ja tenen ganes de sang fresca i acabada de vessar. I per això, estan totes les bandes de simis que han estat disfressats de policia, i als quals se’ls ha garantit immunitat i impunitat, perquè facin amb els bens allò que més els vingui bé, passant-se per on calgui qualsevol legislació i més encara qualsevol dret, que d’aquesta manera els bens s’acostumen a ser bens i bons minyons.


Tanmateix, la victòria encara no la tenen segura, i ho saben. Hi ha molta gent que s’està adonant que els han pres el número com a babaus i, encara indecisos, comencen a tenir serioses sospites que els ‘negacionistes’ diuen la veritat i que tot el sistema és un frau descomunal, integrat per veritables criminals sense escrúpols. Com a prova d’això, aquesta compareixença de Thierry Baudet a l’urinari públic dels Països Baixos: https://t.me/elinvestigador_org/6637. O la intervenció d’un altre negacionista, el dr. Pierre Kory, davant del selecte urinari del Senat dels Estats Units: https://t.me/elinvestigador_org/6643.


Els fills de Satanàs temen un alçament contra el crim NOM que pretenen de fer la Gran Bagassa Vaticana, l’ONU, l’OMS, el Fòrum econòmic mundial i la resta de criminals genocides que han dissenyat aquest extermini. I temen l’alçament, perquè saben que podria ser com l’encesa d’una reguera pólvora i que els pobles poden adonar-se del seu crim, i que això pot comportar-los no pocs mal de caps, i qui sap, si perdre’ls. Per això, els assassins estan ben preocupats i van preparant estratègies per tal d’impedir que cap alçament es produeixi. Com sigui que la grip és una grip i que no han assolit d’enverinar tot el món com era el seu desig, ja preparen altres invents, com el canvi climàtic, i organitzen crisis, com la que estem començant a viure amb l’energia o amb els subministraments, que pretenen agreujar amb una fallida financera dels seus dólars de monopoli i amb una escassetat provocada dels aliments. Com podeu comprovar, la perversió i malignitat els fa vers fills dignes del Diable. De ben segur que no es lliuraran, d’això en podem estar ben segurs. Moriran matant, això és segur. Que si a alguna cosa són proclius, és a matar; que ja he explicat en altres escrits la seva passió per la mort dels goyim, fos a les guerres napoleòniques, a les mundials o al Vietnam, que ells, allà on hi ha sang i gent malmesa són feliços, i riuen, es pixen de riure, literalment, que així els ho ensenyà el pare i el Talmud.


La guerra continua, però jo conclouré per avui, tot deixant-vos amb un altre enllaç on figura Mel Gibson, que no és un dels meus actors favorits, ni tampoc un dels meus directors favorits, tot i que cal reconèixer el coratge per haver fet ‘La Passió de Crist’ i, ara, l’estrena d’una pel·lícula sobre els criminals Rothschild. Valor, no n’hi falta. Llegiu el text que acompanya la foto. No sé si el text és una declaració d’ell o no, l’interessant és la frase, perquè explica molt bé el que jo m’esforço a escriure en aquest blog (Jo necessito pàgines i pàgines i la frase ho resumeix en unes línies!):

https://t.me/RosselloCM/50099

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada