dissabte, 16 d’octubre del 2021

LA BONDAT I ELS DOLENTS


Menachem Begin, exprimer ministre israelià, en un discurs a la Kenésset o parlament unicameral del país, en un clar exemple de la bondat del poble elegit:

https://t.me/RosselloCM/50500


En aquest vídeo podrem veure el desinterès i la dedicació de la bondat envers els altres:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3172

Com pot el poble americà agrair en aquest 2,2% de la població que assumeixi la càrrega de repartir la bondat entre tots els altres?


En aquest altre vídeo d’una conferència patrocinada per Forbes, el club on es reuneixen els més excel·lents pròcers de la bondat, una eminència ens explica coses de la bondat i com ella és capaç d’acabar amb la llibertat de les persones per al seu bé. Fixeu-vos que al final fins i tot diu, amb unes altres paraules, que ‘parlar és una exhibició intel·lectual primitiva’. Imagineu-vos fins a on arribarà la bondat quan els goyim l’acceptem!:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3185


Lògicament, la bondat com és un bé, té molts de seguidors, com ‘l’home a un morrió enganxat’, l’inefable Argimon, el terrorista parlant, l’home que no obre la boca si no és per fer-te sentir terror amb tota la bondat de la seva protecció https://elmon.cat/societat/josep-maria-argimon-coronavirus-casos-pujaran-316984/ davant de l’imminent perill que només veu ell https://elmon.cat/societat/pandemia-sota-control-316998/, però com ell és governat pels bons, doncs l’home cobra per mort i sap que s’està guanyant la glòria eterna d’Israel.


I no és només aquest cagabandúrries, que n’hi ha que tenen molta més importància internacional, que celebren ballant la música profunda, no sé si de Beethoven o Mozart, en un acte on la bondat, com és bona, permet a les prostitutes, als pinxos de barri baix i a tota l’escòria social, de tenir uns minuts d’esbargiment que els alleugerin de la pressió de tanta responsabilitat en obeir sense piular les ordres que els donen els hebreus; que si no ho sabeu, hebreu és sinònim de bondat eterna.

https://t.me/RosselloCM/50477

Fixeu-vos que tots duen morrió i mantenen les distàncies de seguretat mentre ballen alegrement la brillant música, no sé si de Vivaldi o Verdi. Encara que, potser, essent francesos, pugui ser una obra de Satie o Debussy. Bé, he escrit ‘francesos’, i potser convindria ser correcte i dir-los: meuques franceses al servei de la bondat.


I aquests, com tantes altres ànimes caritatives d’arreu del món, que només s’esforcen a fer el bé als altres sense mirar de quin color són. Per això, vegem aquests exemples gràfics:

El paraplègic mental d’Aragó i la bondat:

https://www.abc.es/espana/aragon/abci-lamban-consuma-decreto-paga-522-euros-para-inmigrantes-irregulares-vivan-aragon-202110151443_noticia.html

O la tarada i retardada intel·lectual que ha convertit Barcelona en un femer de primera divisió:

https://t.me/RosselloCM/50535

Per no parlar dels responsables polítics de la salut d’Astúries, sempre a les ordres imperatives i substancioses dels nassos de la bondat, que necessiten d’alguna manera desviar l’atenció dels verins que han injectat i estan injectant, no sigui el cas que la bondat vessi de tanta magnificència i sacrifici pels altres:

https://www.elcomercio.es/asturias/salud-alerta-poblacion-vulnerabilidad-gripe-20211016001235-ntvo.html

O dels responsables polítics que serveixen el seu poble, sempre obeint les sagrades ordres del Pla Kalergi del N.O.M.:

https://t.me/RosselloCM/50487


També podem parlar de l’esforç titànic de la bondat per fer-nos més bonic el cel:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3188

I com la tarada retardada que ‘okupa’ jueument la Casa de Putes de la Ciutat Comtal, ara Sorosiana, que no soriana, s’hi aplica; de manera que la seva ciutat sigui una de les que més ben sembrades de bondat de poble elegit estigui:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3186

Gràcies, santa satànica de la bondat!

I què direm dels grans avenços quant a bondat, en l’extirpació de l’única violència de les nostres societats, sempre exercida contra les dones i els homosexuals o ‘diversos-sexuals’, que per això tothom que és bo s’esforça a contribuir amb el que pot a afavorir l’imperi de la bondat que ens ensenyava Menachem Begin en el primer tall:

https://elmon.cat/cultura/superman-bisexual-conservador-comunitat-lgtbi-comic-316749/

O aquest altre exemple, on una jutgessa sense consciència del que és l’educació, gosa

prohibir uns pamflets LGTBIJKMNQ+ que la Casa de les Bandarres de les Illes Alcatraz vol oferir els joves per a formar-los. Hi ha gent que quan veu la bondat, s’esborrona; com aquesta jutgessa. Fixeu-vos en els comentaris de la colla de retardats mentals, de Vicent Marzà, que és tot bondat, com intel·ligència; al darrer de tots, orgullós que la seva filla es converteixi en un exemple poli-sexual de la llibertat de la bondat de l’amor. La mare de Déu!

https://www.vilaweb.cat/noticies/jutgessa-castello-llibres-lgbti-abogados-cristianos/

Per què la bondat judaica torna subnormals els seus fidels?

- Per diners, senyor que escriu, per diners i mancança de l’enteniment mínim.

Carai! Vostè per aquí? M’alegro de sentir-lo i de compartir el seu parer.

- Gràcies, senyor que escriu.


I després de la interrupció, conclouré amb els dolents, la gent que es nega que la bondat els envaeixi i s’apoderi del seu cos i de la seva ànima. La submissió del primer, mitjançant les inoculacions de verins bondadosos; de la segona, mitjançant l’exercici de la bondat política jueva del comunisme extrem, com vèiem en la conferència del ‘sant’ a Forbes.

El dolent president de Croàcia, Zoran Milanovic, diu unes coses que demostren com de dolent és:

https://t.me/RosselloCM/50524

I què dir del poble italià, que ha sortit al carrer per protestar contra les mesures que el bo de Mario Draghi ha imposat per a servir fidelment en la seva croada per la bondat mundial jueva i la pèrdua de totes les llibertats humanes per a major glòria del poble elegit:

https://t.me/elinvestigador_org/6725


El gran problema dels jueus per a imposar la bondat suprema de l’esclavatge goyim són els dissidents. I val a dir que els estan sortint dessota les pedres. Els pobres filantrops comencen de veure que són incompresos, que la gent no vol sotmetre’s a la bondat d’un comunisme que anul·la la personalitat, la llibertat i la independència per a sotmetre-la al Gran Germà de La Bèstia. Els dissidents són dolents, cal cloure els ulls i obeir només les ordres de la gran bondat israeliana, com ens mostrava clarament la interlocució del bo de Menachem Begin.


I de comiat, una frase de l’estimat Eduardo Galeano, que no sap la sort que té d’haver-se’n anat abans de tot el crim contra la Humanitat. El disgust i el desengany amb què s’hauria acomiadat de la vida, no hauria compensat els anys de més. EPD.

https://t.me/RosselloCM/50438



P.S. Sort de la bondat i la meritocràcia! Que, o siguin jueus o venuts als jueus, aquestes coses són coincidències pròpies de la bondat amb si mateixa.

https://t.me/elinvestigador_org/6742


Això és un no acabar! Però abans d’acomiadar-me per avui, vull fer esment d’aquest treball ‘científic’ que a més de fer riure, fa vergonya.

https://monplaneta.cat/ciencia/avantpassats-arbres-asteroide-37044/

Fixeu-vos de la meticulositat científica: La deducció és una deducció informàtica sense fonament, amb cap altra prova que la virtualitat (què content n’estarà, el pallasso d’abans que vomitava ximpleries de babau a Forbes!). I si això fos poc, el final és de traca: «Els investigadors també van examinar com devien evolucionar els mamífers i van veure que quan va caure l’asteroide s’estava produint un gran canvi: els mamífers ja estaven transitant de la vida als arbres a la terra ferma.»

Van examinar? Com? I van veure? Com? Van veure que es produïa un canvi, però no l’asteroide? I per reblar-ho: Tots els mamífers vivien als arbres? I com transitaven de l’arbre a terra? Els van veure pujar i baixar durant uns mil·lennis? Com? Els ho va dir la maquineta dels miracles, la mateixa que inventa virus que després tots els imbècils titulats es creuen?

DÉU, LLIUREU-NOS DE LA CIÈNCIA

QUAN NO ÉS CIÈNCIA,

QUE JA N’ESTEM FARTS

DE TANTS D’IMBÈCILS TITULATS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada