dimecres, 1 de juny del 2022

LES MIL CARES DEL MAL

 

Comencem amb una esplèndida notícia:

https://t.me/elinvestigador_org/11278

El goril·la genocida i mascota del psicòpata tarat, almenys fins a 2024, no serà el Goril·la del Planeta dels Simis. Àfrica, Índia, com la resta de països que han patit els sistemàtics i cíclics exterminis de l’OMS, hi han votat en contra. Per això el goril·la estava trist, que només deia: «I ara, a qui exterminaré?», eixugant-se les ulleres plenes de llàgrimes, que, val a dir, que aquest és un miracle aconseguit pel psicòpata de la mascota, i no se sap de segur, si ho ha aconseguit mitjançant un dels seus verins en xeringa o per altres mètodes. El psicòpata també estava trist, i se sentia incomprès, i hi ha qui diu, que se l’ha sentit exclamar: «Tan bé que m’ho estava passant, i que me les prometia!». El cas és que de moment s’ha imposat el sentit comú davant dels genocides sistemàtics. I no vull acabar de comentar aquesta notícia, sense treure’m el barret amb Bolsonaro, que havia deixat clar que si era aprovada la bogeria del psicòpata i el goril·la, Brasil abandonava el circ OMS (Segons que sembla, amb Bolsonaro, estaven alineats la Xina, Rússia, Sud-àfrica, Índia, Iran i Malàisia, com veieu, ni els EUA del pedòfil ni el Femer Europeu de la sacerdotessa negra i sionista, hi eren).


I ara, una prova més dels crims del goril·la i l’amo:

https://t.me/resurgente2020/36529

Han mort 250000 més de filipins arran de la immensa mentida i el verí consegüent.


Tot seguit, és el moment de l’espectacle dels idiotes:

La feina del terrorista Soros i de la prostituta dels Rothschild

https://t.me/elinvestigador_org/11283

Hi ha algun impediment ètic o moral perquè el poble francès faci justícia a la meuca que els governa perquè els jueus ho volen?

La feina de la City Sionista i la bruixa despentinada

https://t.me/resurgente2020/36570

També baden els anglesos. Encara que Cromwell el posaren els jueus, repetir la seva gosadia, no seria cap despropòsit, això sí, si l’acompanya la bruixa ximple.

Un idiota que no necessita presentació:

https://t.me/RosselloCM/63879

Què en faran d’això els canadencs? No serveix ni per a donar menjar als porcs!

I com parlo de bruixes i desperfectes mentals, la sionista bruixa del Femer Europeu, escolteu bé què diu, la deficient:

https://t.me/resurgente2020/36541 i https://t.me/resurgente2020/36542

I jo que li veig alguna tirada a Joana d’Arc! Què serà? El final, potser?

Parlant d’idiotes i criminals, no podia faltar el fill de Satanàs:

https://t.me/laquintacolumna/23378

Heu sentit bé què diu? Jesuïta, és un pèrfid jesuïta, sempre al servei de les Potestats Infernals.

Portada fallida per a «Dos tontos muy tontos»:

https://t.me/laquintacolumna/23366

Certament, encertat el descart. Si la pel·lícula es digués: «El traidor y la cosa», aleshores, jo crec que ni pintada la portada!

Finalment, la secció d’idiòcia, la tancarem amb idiotes comuns que, això no obstant, són perjudicials, perquè la idiòcia és un perill molt més seriós del que sembla. La idiòcia mata – malauradament - els altres; que si no, ja estaria bé:

https://t.me/laquintacolumna/23377, a això, hi afegiu la nova mentida del virus del tomàquet i és per pensar-s’ho molt de no parar el món i abaixar-se’n.


Exemples d’empreses ‘modèliques’:

https://www.genbeta.com/actualidad/vodafone-bbva-mercadona-top-multas-millonarias-vulnerar-proteccion-datos-personales-2021

Les multes em semblen molt bé, però els responsables haurien de ser reclosos a presó durant uns quants anys i pagar ells part de les sancions amb el seu patrimoni. No creieu? D’altra manera, delinqueixen i la multa és una despesa més abans de beneficis, ho enteneu? És més, a la tercera vegada que infringissin la llei, l’empresa hauria de ser automàticament nacionalitzada.


Per sort, cada volta hi ha més gent que demostra que té seny i no se n’està, de parlar obertament contra els criminals. Convé destacar, la magnífica exposició de Simone Kerseboom, polític holandesa:

https://t.me/resurgente2020/36562

L’ONU ha de ser desmantellada totalment i enjudiciats tots els responsables. Del goril·la del psicòpata a la tarada que han posat a Unicef, sense oblidar cap ni una de les seccions d’aquesta organització criminal, ni, és clar, el mamarratxo que fa l’idiota fent veure que la dirigeix. Fent números així a la impensada, les catàstrofes, les mortaldats i l’absoluta inutilitat d’aquest prostíbul, en un judici just, s’acabava amb tots els titelles d’aquest monstre sionista.

Tot seguit, una llarga entrevista al coronel a la reserva Richard H. Black, dels Estats Units, sobre Ucraïna i Rússia. És molt llarga, però és interessant, i després d’escoltar-lo, no romanen dubtes de qui són els nassos de darrere de la cortina:

https://t.me/resurgente2020/36548

I per concloure, escoltarem el Bisbe Richard Williamson, que ens explica prou bé què és la Gran Ramera de Roma i els espècimens que la governen.

https://t.me/voluntasoficial/2820

Per què sempre surten? A tot arreu on hi ha mal, destrucció, descomposició, corrupció, crim, maldat, ignomínia i abjecció, sempre hi són, com els voltors al voltant dels cadàvers.

ELLS SÓN EL MAL.

LES SEVES ARMES:

LA MENTIDA, LA GUERRA, LA FAM,

ELS VERINS I EL ROBATORI.

.

Com deia el Coronel H. Black és possible de viure en pau, en solidaritat i en col·laboració amb els altres pobles, avui més que mai, si doncs no fos... per qui? Qui seran?... No els veuràs mai, com no veus les rates, però hi són; i tot ho podreixen, de les creences més profundes (Déu) a la innocència més indefensa (un nen). No ho oblideu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada