dissabte, 20 d’agost del 2022

COSES DELS NOSTRES AMICS


Com sigui que fan tantes coses que totes no les puc abastar, aleshores, avui us deixaré directament les notícies i us alleugeriré dels meus comentaris; només titularé el seguit de notícies i, si cal, hi faré l’acotació pertinent.


Secció: El genocidi sionista

Comencem pels morts, que recordem que els hem d’estimar d’acord amb les dades que ens falsegen els assassins dels governs:

https://t.me/resurgente2020/39011

Què són aquests coàguls, que se suposa que tots els Ministeris de Sanitat coneixen?

https://t.me/resurgente2020/39010

I què passa a les embarassades o les dones que estan donant el pit després de ser intoxicades pels verins jueus que els governs recomanen, en fan propaganda i, que els paràsits amb càrrec, cobren mitjançant comissions?

https://t.me/resurgente2020/39043 i https://t.me/resurgente2020/39045

I al manicomi que els jueus han instal·lat a Alemanya?

https://t.me/resurgente2020/39013, per a ells, matar alemanys mai no pot ser un crim, se suposa.

Ara, els perniciosos efectes dels verins jueus; malgrat la insistència dels assassins dels governs que la gent se’ls injecti, això sí, sense que ells en facin cap anàlisi ni estudi. NO OBLIDEM QUE LA NEGLIGÈNCIA D’UN CÀRREC PÚBLIC NO L’EXIMEIX DE LA RESPONSABILITAT:

https://t.me/RosselloCM/65380 (sobretot, el vídeo de la doctora Nayra Trasko, per bé que escoltar l’opinió de Trota, mai no està de més, encara que no sempre l’encerti).

Aquesta notícia és perquè vegeu el grau extrem de deficiència ètica i intel·lectual dels criminals que parasiten en tots els governs europeus i que són responsables de crims de lesa humanitat:

https://t.me/resurgente2020/39015

A un polític, a criminal, avui, pocs el guanyen.

Tanmateix, deixem les coses clares i recordem el Codi de Nuremberg que complirà 75 anys:

https://t.me/resurgente2020/39019

La nena ens explica què significa el Codi de Nuremberg:

https://t.me/resurgente2020/39021, i ells, per ser les víctimes innocents dels nostres grans amics, són la causa perquè podem executar la més digna i bella de les venjances.

https://t.me/resurgente2020/39023

I perquè ningú no pugui dubtar de la magnitud del crim i de la baixesa ètica dels criminals dels governs i dels jutjats al servei dels circumcisos, vegeu aquesta notícia quant a la sentència ‘proporcionada’ a una infermera que no va voler obeir les ordres d’extermini dels seus caps:

https://t.me/resurgente2020/39036, o mates, o et faran la vida impossible. La bondat dels nostres assassins commou fins a les llàgrimes, i la col·laboració dels paràsits amb idiòcia absoluta fa tal fàstic que ni amb l’execució de tota la púrria acabarem de vomitar. Potser l’Emanuela Petrillo va salvar la vida de 5 nens i a uns altres 50 (tot tirant curt) els va deslliurar de malalties cròniques, i això, lògicament, els nostres bons amics no ho volen; que Baal s’enfada. Ells el que volen és protegir els nens com aquesta pobra criatura: https://t.me/resurgente2020/39037 i, si no, càstig. Ells són així de bona gent i víctimes d’holocausts inventats.


Secció: Deficients mentals abduïts per la idiòcia sionista

Aquesta tarada demostra amb claredat que cal netejar els casos com el d’ella, que és un imperatiu social:

https://t.me/resurgente2020/39025

El manicomi que els jueus han instal·lat a Alemanya ens presenta un exemplar de la nova tendència dels tarats:

https://t.me/RosselloCM/65372, amb pancartes que diuen: Love. Recordeu l’imperatiu social.


Secció: la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC

Aquest senyor amb experiència, i no una bagasseta acabada de titular per les prostitutes jesuïtes, que és físic i enginyer, ens fa cinc cèntims de l’evolució del clima al nostre planeta:

https://t.me/resurgente2020/39030


Secció: La bagassa vaticana, el fill de Satanàs

Un sacerdot francès ens fa reflexionar quant a la fe. Els que no som catòlics no perdem res d’escoltar les paraules d’aquest pastor.

https://t.me/RosselloCM/65365


Secció: Les crisis dels nostres amics

Desconec qui és el senyor que parla, però explica prou clar el funcionament de l’estafa en què els jueus s’han empescat per a cruspir-se la Humanitat sencera, bé, he dit cruspir-se, però ells són més de l’eliminació amb verins i la fam, que per això, aviat començaran a fer-nos passar gana, que ells són així, farcits de bondat, com un braç de gitano, de crema: https://t.me/RosselloCM/65371.

I ara, el senyor que ens parla de les crisis o estafes dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/65367


Secció: Els excrements amb toga

https://t.me/RosselloCM/65364, res a afegir.


Per anar concloent, vegem aquest assortit de notícies, que ens parlen de la ‘falsa’ democràcia, del control total, del babau de Fauci, del fill de Satanàs i de les simpàtiques universitàries que ens aportà El-Homrani per a fer millors els catalans:

https://t.me/RosselloCM/65361


Sense que serveixi de precedent i encara jo mateix sorprès d’haver de reconèixer-ho, estic totalment d’acord amb Rosa Díez, però totalment de totalment. En els seus comentaris no hi ha una sola paraula que no s’escaigui. De vegades, les pallasses i els paràsits ens sorprenen. Aquest és un cas.

https://t.me/RosselloCM/65374


I m’acomiado amb el que no hem d’oblidar, perquè si això ho tenim present, quan siguem majoria, la derrota de l’enemic serà inevitable.

https://t.me/resurgente2020/39039





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada