dimecres, 24 d’agost del 2022

DE MICA EN MICA S’OMPLE LA PICA


Els nostres amics comencen a adonar-se que massa gent està descobrint que els pitjors i més cruels criminals de la història estan intentant sotmetre la població mundial sota el jou de la seva màfia. No hi ha cap diferència entre un carterista o un ‘triler’ de Les Rambles i aquesta colla de delinqüents bancaris, si no és, que els primers són una pobra gent, i els banquers, uns lladres amb drets per a robar impunement (la història és un exhaustiu recull dels crims de la banca); i que els primers han de muntar i desmuntar el ‘xiringuito’ a corre-cuita, mentre que els lladres de la banca tenen oficines obertes on poden enganyar i sotmetre els seus clients amb el beneplàcit dels seus sicaris, els polítics i idiotes professionals, que els banquers trien per a poder continuar robant en el podrit sistema de la partitocràcia.

https://t.me/resurgente2020/39113

La mentida de la covid, del canvi climàtic, de la necessitat de la immigració, de les polítiques de gènere, de l’avortament, de la crisi econòmica, de l’energètica, de la guerra, etcètera, han descobert la colla d’assassins sionistes que hi ha al darrere, i que recordem, fa anys que liquiden els obstacles per a l’imperi del mal, i avui continuen exterminant aquells que els poden espatllar el camp de concentració i extermini ideal que els jueus han dissenyat des de fa anys. i que ha de ser l’escenari de l’únic holocaust en la història humana. Sí, en la història hi ha hagut matances, exterminis, sangries i crims multitudinaris repugnants, però com el que estan executant la colla de criminals sionistes, mai a la història – i això que la immensa majoria de les anteriors barbaritats estaven patrocinades pels nostres amics filantrops -; perquè fins que a ells no se’ls acudí, ningú no havia pensat a eliminar milers de milions de persones com ho fan els psicòpates de la creu de David. I qui pugui sentir-se ofès, que tingui la dignitat de mirar la història, i comprovarà que cap de les meves paraules és mentida ni tergiversació de la veritat, sinó la constatació innegable d’aquesta banda criminal que fa anys que té atemorit i sotmès el món sota el jou de la ignomínia i l’abjecció.


Ron Desantis, governador de Florida, sembla que vol plantar cara als criminals:

https://t.me/resurgente2020/39118

El senador australià Malcolm Roberts, un home digne de rebre totes les distincions honorífiques del país per la defensa de les llibertats i la dignitat humanes des del primer dia, ens ho explica molt clarament:

https://t.me/resurgente2020/39125

Aquest polític britànic i islamista ens ho detalla molt bé, com ja ens ho han detallat molts altres economistes, polítics honestos i gent de bé:

https://t.me/elinvestigador_org/12102

I aquí tenim un jove que crec que té molts seguidors i que constantment anima a la resistència i a defensar-nos contra la Bèstia, en una intervenció que crec que val la pena d’escoltar perquè resumeix molt bé l’actual situació i assenyala els veritables criminals que són l’escòria detestable, a més no poder, que hem d’erradicar del planeta; a ells, i als seus sicaris, és clar.

https://t.me/RosselloCM/65453

No és casualitat que arreu del món hi hagi protestes i cada volta més gent conscient que s’adona que els criminals són els polítics que traeixen i maten el poble amb verins, tot obeint per diners les instruccions de la banda criminal més antiga i cruel de la història.

Ja tothom sap que la IMMENSA MENTIDA fou un muntatge criminal que se sustentava en la influència del genocida extrem Anthony Fauci, l’assassí de masses, que, per cert, dimitirà el mes de desembre. Tot s’acabarà sabent:

https://t.me/resurgente2020/39105

I recordeu que l’objectiu fonamental de les rates jueves són els nens:

Mireu els pallassos del futbol i els criminals de la política sionista antialemanya:

https://t.me/resurgente2020/39100

I com actuen els assassins sionistes i els seus verins:

https://t.me/resurgente2020/39114

Els nens són el seu objectiu principal, no ho oblideu mai. ODIEN TOT EL QUE SIGUI VIDA, POTÈNCIA I CREATIVITAT, perquè els fills dels Inferns detesten la col·laboració, l’energia i les noves idees.

I tampoc no oblideu tota la colla de psicòpates, degenerats, deficients mentals i paraplègics cerebrals que per sentir-se alguna cosa, menteixen més que no parlen, tot sabent que menteixen, tot sabent que enganyen, però satisfets que gràcies a la mentida i a l’engany se’ls prengui per alguna cosa, quan no són més que, tot just, allò que cal erradicar del planeta: ELS IDIOTES VANITOSOS I CREGUTS.

A Espanya tenim la tarada Margarita del Mal que no diu més imbecil·litats perquè li treuen el micro i s’acaba el temps, que si no, seria capaç de jurar que, científicament, està demostrat que les vaques volen, encara que no ho puguem creure. Quan sents deficients mentals com aquesta senyora, t’adones que totes les institucions han estat infestades de retardats cognitius, que agraïts al sou i a les floretes, venen sa mare, el país i la humanitat sencera, perquè són tan poca cosa que no són absolutament res, i per això, l’aplicació de la Justícia no els ha de considerar humans, sinó animals. És per això que darrerament considero la possibilitat de construir nous zoològics amb aquests deficients, on serien tancats amb uns tapalls que ens alliberin de veure’ls les vergonyes i en gàbies obertes, en unes fosses on des de dalt se’ls pugui llançar plàtans, pedres, escopinades o insults, segons el gust i els costums del visitant. Aquí, hi inclouria tots els responsables del CSIC, que malgrat que sembli una altra cosa, no són unes sigles, sinó una reducció (més que abreviatura) de la paraula que els científics i experts, junt amb els polítics, decidiren en una gran reunió:

- I com anomenarem aquest cau de malversació de diners públics?

- És un centre especialitzat de ciència!

- Siguem seriosos! És un cau d’inútils i l’excusa ideal per a malversar diners públics. Això per a tu i això per a mi. No em vingui ara amb ximpleries! No són científics, són treballadors a les ordres del govern i dels amos.

- I quin nom posarem a aquest cau de prostitutes?

- Com sigui que és un centre ‘csiciàtric’, jo penso que el millor és adoptar les primeres lletres.

- CSIC? Sí, fa l’efecte de ser una cosa complicada, sí; i fa patxoca. Jo hi voto que sí.

I com sigui que era l’enviat dels sionistes, tots hi van estar d’acord i van començar a perfilar com havia de ser aquest cau de manteniment d’idiotes, imbècils i depravats.


Val a dir, que amb la Margarita del Mal, hi podem incloure retardats del nivell d’Enjuanes, Mitjà, Arenas... vull dir que hi ha prou animals per a muntar un bon zoològic, i potser, fins i tot, alguns hauran de córrer la sort dels polítics, perquè tots no hi cabran. Això sí, hi ha dos tarats que crec que han de ser preservats, amb tapalls dins la fossa i amb la permissivitat de llançar-los el que la gent li vingui de gust. Unes gàbies que no caldrà ni netejar, perquè ells són molt llestos i saben molt de tecnologia i d’intel·ligència artificial, i sabran resoldre el problema tot solets. Un d’ells és el Harari, que es pixa en Déu i la seva imbecil·litat (la de Déu). Pobre excrement amb forma humana! Aquest tarat és indispensable en el zoològic, junt amb l’altra estrella del zoo, el psicòpata que estava casat amb un home vestit de dona: el Gates, a qui només se li acuden bestieses de retardat mental sense recuperació ni millora possible:

https://t.me/resurgente2020/39112

Un resum de tots aquests deficients i paraplègics ètics el podem veure en aquest minidocumental de ‘Noticias Nom’:

https://t.me/noticiasNOM/1639


CAL COMPRAR MOLTA CORDA.

PERÒ MOLTA DE MOLTA.

AIXÒ NO S’HA ACABAT,

ELLS CONTINUARAN AMB LA SEVA FEINA:

MATAR,

PER AIXÒ CALDRÀ SER FORTS I RESISTENTS,

NOMÉS AIXÍ GAUDIREM

DEL

DIA DE LA JUSTÍCIA.


I perquè vegeu que amb l’escòria sionista, assassina i criminal, cruel i sanguinària, no hi ha res a fer, mireu aquesta notícia, on comprovareu la delicadesa i comprensió dels jueus envers una senyora de 94 anys que testimonia i investiga quant al que va veure. I ves! Fou un jueu qui s’inventà ‘la pèrfida traïció al coneixement’ que els sionistes anomenen: Memòria històrica.

https://t.me/RosselloCM/65485


UN JUEU I LA VERITAT,

JUNTS, NO SÓN POSSIBLES.

I QUAN HO SÓN,

ELS SIONISTES FAN L’ÚNIC QUE SABEN FER,

TOT PROTEGINT LES SEVES MENTIDES.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

ELLS US ODIEN A MORT

I LA PROVA SÓN LES MENTIDES

I MÉS ENCARA ELS VERINS

QUE FABRIQUEN I US INOCULEN.

ON HEU VIST MÉS BONDAT?

ON HEU VIST MÉS HONRADESA?

ON HEU VIST MÉS FILANTROPIA?


Aquest crim monstruós, el més brutal i horrorós de la història, ha de comportar la més gran extinció de criminals de la història. Hi pot haver presó per al psicòpata i per al delinqüent, però no hi pot haver presó per al psicòpata delinqüent, i menys encara si és un càrrec públic; d’aquests, ni un de sol, no n’ha de restar. I no és venjança, és justícia i el fet de treure del damunt totes les andròmines inútils i que només poden fer mal.

HI HAURÀ MOLTA FEINA A FER.

CALDRÀ MOOOOLTA CORDA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada