dijous, 25 d’agost del 2022

POLÍTICS I JUTGES : COOPERADORS NECESSARIS


Un genocidi i la destrucció d’una civilització no són possibles sense la col·laboració activa i coercitiva dels polítics i dels jutges. Lògicament, un polític que traeix el poble per tal d’implementar una agenda aliena, com ho és l’Agenda 2030 del sionisme internacional (ONU, FEM(S), UE...), està cometent delicte d’alta traïció, i si per a l’assoliment d’aquesta agenda, cal l’extermini de la població mitjançant l’enverinament massiu, els polítics cometen genocidi. Davant d’aquests crims de LESA HUMANITAT, els qui han d’actuar immediatament són els jutges; però com, des de fa anys, els Palaus de Justícia són latrines infectes, només hi trobem excrements i diarrees disfressades amb togues per a fer creure la massa idiotitzada per la televisió que els excrements són una mena d’estranys i sobergs superhomes amb principis ètics, quan, en realitat, l’única cosa de la qual està mancat un jutge és de principis ètics, i d’intel·ligència, és clar; perquè encara que puguin semblar coses diferents, no hi ha intel·ligència humana si no hi ha ètica. Potser algun dia m’estendré en aquesta qüestió, però avui vinc carregat, i no vull convertir aquest escrit en un extens tractat.

A aquestes altures del partit, és evident que aquestes dues professions s’han convertit en pantalles per a encobrir el pitjor horror mai pensat contra la Humanitat. Tot polític que manifestament no es pronunciï contra l’holocaust que estan cometent els jueus, com qualsevol jutge que no encausi i persegueixi els criminals, són reus de crims contra la Humanitat. Per això, podem afirmar sense cap gènere de dubte, que la classe política i judicial són cooperadors necessaris de l’holocaust, i per tant, responsables de crims contra la Humanitat. L’obligació dels polítics és la defensa i l’administració eficaç de la comunitat (nació), i la dels jutges, la defensa de l’estat de dret i de les garanties de llibertat i dignitat de les persones. Com sigui que cap d’ells no està complint amb les seves obligacions i, emparats en els càrrecs, executen i permeten l’execució de gravíssims delictes i crims, ningú no els pot excusar de la cooperació necessària en CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

Però anem a les proves del que estic dient:

La puteta privada dels Rothschild, el deficient mental de Macron, president de França per obra i gràcia de la manipulació de vots del terrorista número u del món, George Soros, ha insultat la intel·ligència dels francesos en les últimes declaracions:

https://t.me/RosselloCM/65494, després de sentir-lo, només resta una pregunta a fer: Quan els francesos executaran públicament aquest traïdor i genocida? Al capdavall, governa contra França i els francesos, per la qual cosa, l’obligació de la nació i la defensa pròpia de la gent, autoritza i recomana l’extermini d’un criminal d’aquesta magnitud.

D’altra banda, al manicomi alemany muntat pels sionistes, la colla de delinqüents que dirigeixen aquesta – abans - gran nació, s’afanyen en la destrucció tant de la civilització que representen, com dels seus propis ciutadans: https://t.me/resurgente2020/39163.

Si no m’acabeu de creure quant a la insolència dels criminals que avui es disfressen de polítics i no són més que sicaris-esclaus dels genocides jueus, vegem aquesta notícia sobre el pedòfil de la Casa Blanca, l’esquer de la Reserva Federal dels esclaus dels EUA per a emblanquir la seva imatge, i convertir una organització mafiosa sense escrúpols ni miraments en una honrada democràcia.

https://t.me/resurgente2020/39154

Si amb pedòfils, traïdors, genocides i retardats intel·lectuals no en tenim prou, continuem, que no sigui dit que acusem sense fonaments. Vegem ara la meravellosa protecció dels verins jueus sobre la població finlandesa:

https://t.me/resurgente2020/39160

Comproveu ara ‘l’interès’ del govern britànic, cau infecte d’escombraries sionistes, en la protecció de la ciutadania: Autoritzen, sense ruboritzar-se, verins no analitzats per a emmalaltir i matar la gent, sense que hi hagi el mínim estudi quant als efectes del nou verí jueu. L’holocaust sionista no s’ha d’aturar:

https://t.me/resurgente2020/39159

I això, que fins i tot les matemàtiques demostren sense possible dubte que s’està executant un genocidi:

https://t.me/resurgente2020/39157

Tanmateix, la indigència ètica, la manca absoluta de raciocini i la psicopatia s’imposen, i per això hem d’escoltar barbaritats com la que diu aquesta retardada mental, una dona – l’elecció jueva de les dones ha estat letal per a la civilització europea; mai no hauria pensat que les dones podien fer tant de mal, però és evident que han estat la destrucció de la civilització per causa de la limitació cognitiva, que d’això, avui, no hi pot haver cap dubte: com, sinó, entendre que elles mateixes desitgin matar els seus fills dins del ventre, que hagin estat les destructores de la família com a cèl·lula mare de la societat, que promoguin sense immutar-se els problemes psicològics en els seus fills i defensin l’enverinament dels seus nens? I podria continuar, perquè avui ja no hi ha cap dubte que la dona no serveix en absolut per a res que tingui com a eina fonamental per al seu exercici la intel·ligència i l’ètica). Escolteu què pot arribar a dir la paraplègica cerebral que els jueus volen inserir en el govern britànic per a la destrucció de tota la comunitat:

https://t.me/resurgente2020/39152

En el següent enllaç, tenim un altre exemplar de paraplegia mental digna d’un estudi profund i científic, si no fos que a les bagasseries jesuïtes, ja fa anys que només instrueixen en la psicopatia criminal i molt difícilment trobaràs una víctima dels jesuïtes que no sigui imbècil (com deia D. Miguel de Unamuno) o, molt més comú avui, idiota. La paraplègica mental de la qual parlaré no ha anat a cals jesuïtes; però els jueus van veure que era un exemplar perfecte de deficiència cognitiva i ètica, sense moral, capaç de mentir més que de parlar, i amb una ambició, egoisme i poca vergonya insòlits, i l’han integrada al cor de les prostitutes infantils i idiotes del gos de Soros, el més gran criminal que mai no ha nascut a la península. Escolteu la poca vergonya d’aquesta delinqüent i criminal (l’atemptat contra la dignitat, la innocència i la llibertat dels nens és un crim gravíssim i inexcusable), que avui et dirà blanc i demà negre, si a ella això li comporta benefici, perquè la dona no té en absolut un concepte de comunitat, i aquest fet és el que ha aprofitat l’escòria sionista per a destruir les nacions occidentals. No hi ha un sol govern occidental que no estigui infestat d’aquestes psicòpates amb retard intel·lectual. Fixeu-vos en el final del breu vídeo, perquè les imatges demostren totes soles el baixíssim nivell intel·lectual d’aquestes prostitutes infantils i idiotes que fan de cor a l’idiota d’Espanya per a gaudi dels amos jueus:

https://youtube.com/shorts/YbL6mxJLa0M?feature=share Són, ras i curt, deficients mentals amb metralladores (o ‘deficientes’, si així els agrada més)

Gràcies a aquestes subnormals i als pallassos vanitosos i idiotes que governen les nacions (Macron, Trudeau, Pedo Sánchez...) la ciència de veritat no pot competir amb els idiotes i els imbècils que fabriquen els jesuïtes als seus centres de destrucció de l’enteniment i la raó, allò que abans coneixíem com a Universitats. No oblideu els paraplègics mentals del CSIC i tota la colla de bagasses, generalment homosexuals - que això posa molt als jueus - que no es cansen de mentir i dir barbaritats de l’alçada d’un campanar, sense posar-se vermells i, a més a més, amb la insolència de creure’s amb la possessió de la veritat absoluta, un fet que demostra clarament la mancança de recursos neuronals i el grau màxim d’indigència intel·lectual, obvietats que no poden amagar, encara que tots siguin molt ‘gendres ideals’ i homosexuals, o amb tares similars (I no tinc res contra els homosexuals, perquè jo no n’haig de fer res d’amb qui te’n vagis al llit, però el proselitisme sí que és un atemptat contra la joventut). Dit això, vegem què ens diu el doctor Mike Yeadon, ex-Pfizer, per a comprendre-ho tot millor:

https://t.me/counterpropaganda20/6344


El torn dels excrements amb toga el deixaré per a les reflexions de Trotapoker, qui, en dos vídeos, ens fa cinc cèntims de la putrefacció del sistema judicial i com els jutges, evidentment, en són responsables i beneficiaris. No hi ha cap dubte avui que, si vols trobar de segur un delinqüent, has d’anar als Palaus de Justícia. I no perquè els criminals estiguin asseguts al banc dels acusats, no; sinó perquè els més grans delinqüents s’asseuen a la presidència del Tribunal. No hi ha cap corrupció en tot el sistema, on no es destaquin aquestes tènies de l’estat de dret. NO HI HA RES MÉS REPUGNANT ÈTICAMENT QUE UN JUTGE CORRUPTE I PREVARICADOR, I AVUI TOTES LES LATRINES DE LA JUSTÍCIA N’ESTAN FARCIDES. Les lleis que soscaven els principis fonamentals del dret natural, de la defensa pròpia i de la propietat privada són proves irrefutables de l’activitat d’aquests delinqüents al servei de criminals, siguin els sicaris idiotes, siguin els amos sionistes.

https://t.me/RosselloCM/65491 i https://t.me/RosselloCM/65509.

Si no fossin rates de claveguera o excrements amb toga, que de tot hi ha en la vinya del Senyor, com explicareu que un psicòpata genocida, amb milers de damnificats i morts per les seves actuacions, gosi anunciar això https://t.me/resurgente2020/39156 i cap excrement hagi manat una ordre de detenció per CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, perquè, encara que aquestes diarrees disfressades amb toga no ho sàpiguen, qualsevol intervenció que afecti el meu cos sense el meu consentiment informat és un CRIM DE LESA HUMANITAT (Codi de Nuremberg, entre altres tractats internacionals), i el tarat de Gates fa anys que va damnejant i aniquilant la gent amb els seus verins, sense que cap rata amb toga hagi gosat de portar-lo davant dels tribunals per a condemnar-lo, almenys, a presó perpètua, tot i que en justícia, l’execució del dement perillós és el més assenyat i digne, perquè és la garantia de seguretat de la resta de la gent contra les psicopaties d’aquest malalt mental, que, no ho oblidem, actua com a metge, com a policia, com a jutge, sense ser res d’això, més que el fill d’una jueva i d’un eugenista encarregat de l’expansió de l’avortament en el món. Un criminal fill de criminals. Tanmateix, com és sionista i jueu, doncs, els jutges, covards i miserables, callen i cobren. I no hi ha més baixesa en un jutge que la covardia, perquè és la porta a la prevaricació, que avui, de fet, hauria de ser el títol com se’ls hauria de reconèixer:

- És jutge?

- No, és un prevaricador.

- Perdona, és veritat, cal parlar amb propietat.

Que tots no ho són, sí, però els que no ho són són perseguits pels prevaricadors, la qual cosa, agreuja encara més la situació. Com he dit moltes vegades, no hi ha un crim més execrable i repugnant que un jutge prevaricador, i un jutge prevaricador hauria de ser ajusticiat sense altra possible sentència. Si els qui han d’administrar la justícia són delinqüents i criminals, voleu explicar-me com podrem fer Justícia?


I conclourem amb un perfecte resum de tres aspectes de la situació actual: el pla Kalergi, la bondat jueva i l’holocaust dels nostres amics per a bé dels goyim, un sinistre projecte que fa anys que tenen dissenyat.

https://t.me/RosselloCM/65511


P.S. Segurament, les Pedres de Geòrgia foren derruïdes pels mateixos sionistes, perquè eren una evidència massa evident que l’HOLOCAUST FEIA MOLTS ANYS QUE EL TENIEN PENSAT. Allí ens parlaven d’exterminar uns set mil milions d’estómacs inútils. Jo crec que hem d’adonar-nos que a les pedres ens assenyalaven les forces de cada bàndol en aquesta guerra. Per això, crec cada volta amb més força, que són els 500 milions que ells volien deixar en el planeta, els 500 milions que hem d’exterminar, i si hi pensem seriosament, veurem que sumant l’escòria sionista i els sicaris, poc més o menys ens donaran els 500 milions. I si goso escriure això, és perquè és manifest i indiscutible que ells JA ESTAN EXTERMINANT LA POBLACIÓ, en una guerra sense declaració, en un veritable holocaust; i això ens ho ratifiquen les dades del genocidi al Regne Unit (no oblideu que la City és el cau econòmic de les rates sionistes).

https://t.me/resurgente2020/39168

No és cap casualitat que la rosegadora asquenazita que parí part de l’escòria Rothschild afirmés fa molts anys, que si els seus fills no ho arriben a voler, a Europa no hi hauria hagut cap guerra. Qui dubti d’això, que investigui. No demano que em cregueu, us prego, per al bé de la Humanitat, que investigueu quant als seus enemics, i veureu que tots són de la mateixa secta i, sobretot des del començament del segle XX, s’han dedicat a destruir les nacions, les cultures, l’art, les ciències, la civilització, la família i la infantesa; que per aquesta raó, avui vivim la situació que vivim, perquè aquests dements criminals han bregat incansablement per assolir la dominació sobre el món. Ells saben que ja no hi ha marxa enrere: o vencen o seran exterminats. La guerra és dels 7 mil milions contra els 500 milions. Adonem-nos-en! I això sí, no acceptem cap commiseració ni magnanimitat, perquè ells fa segles que no la tenen i que han gaudit amb les matances de les guerres, la fam en el món i l’expansió creixent de la misèria. Tingueu present que ara volen, i ens ho diuen a la cara, fer-nos menjar cucs i passar set (l’aigua ja cotitza al cau de paràsits de Wall Street), per això, la millor reacció quan t’ho diuen a la cara, és trencar-los-la; a ells i als seus sicaris.

LA GUERRA ÉS A MORT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada