diumenge, 14 d’agost del 2022

NI TREVA NI REMORDIMENTS

 

Els nostres amics no volen cap treva ni tenen cap remordiment. No volen cap treva perquè el temps no els juga del tot a favor, i malgrat que puguin sospesar una nova guerra mundial per passar l’estona, saben que després d’aquesta guerra, la vida ja no serà possible. Ells, de tota manera, com són bons i només pensen en el bé universal, la sospesen, per si l’han de fer servir abans que els goyim els denunciïn i els facin pagar per tots els crims comesos des que la raça dels inferns conviu i malmet entre nosaltres. Ells no tenen remordiments, no els han tingut mai. Ells compten el pes del sac després de les matances, i si pesa, somriuen; i si no pesa allò que esperaven, se senten culpables de no haver allargat la matança. Ells són així, bons per naturalesa.

Per això, no cessen ni cessaran, i avui podem llegir notícies com les següents:

https://t.me/elinvestigador_org/12023, el nivell d’idiòcia de les bagasseries jesuïtes està arribant a cotes baixes inimaginables! I no us ho perdeu, que els indigents mentals han aconseguit publicar la imbecil·litat a The Lancet, avui ja, cau jueu i obert a especulacions com un ‘Muy Interesante’ qualsevol.

Mentre que segons ells, el canvi climàtic mata la gent, que ja s’ha de ser paraplègic cerebral!, resulta que l’organització per al genocidi, la CDC, ja reconeix subreptíciament que els verins jueus són tòxics permanents:

https://t.me/resurgente2020/38891

Ells et maten per al teu bé amb les injeccions letals tot dient-te que la culpa és teva per provocar el canvi climàtic en respirar, i per això, ells, els pobres, no perden un segon a tractar de resoldre els problemes dels goyim, sigui amb la confiscació de les terres de conreu perquè la gent no passi gana gràcies als aliments tòxics que ells fabricaran amb fotocopiadores 3D o amb les granges de paneroles i insectes, la qual cosa fa sospitar alguns que vejam si no ens enllaunaran l’escòria dels urinaris públics i ens faran menjar carn humana com si fos d’insectes que, tot i que són insectes, són humans, però també insectes. Aquesta és la doble naturalesa que habita els urinaris públics regits pel sionisme internacional. I com sigui que ells només volen el teu bé, ara s’han adonat que l’aigua no és un bé comú i de tots, no, on va vostè a parar!, l’aigua és seva també, perquè així ells l’administraran per al teu bé, i si et volen matar de set, només hauran de tancar l’aixeta o apujar-te l’aigua a preu de petroli o electricitat, i d’aquesta manera protegeixen el planeta i a tu.

https://t.me/resurgente2020/38893

Per a totes les qüestions, ells tenen els experts idonis. Aquí teniu l’exemple dels assassins mèdics que han participat en el genocidi i han estat satisfactòriament remunerats. Potser el que no saben encara és que una volta tot se sàpiga, un sol assassinat haurà de comportar-los la mort.

https://t.me/resurgente2020/38904

Fem un incís amb un vídeo on podrem veure què es pensava dels cotxes elèctrics l’any 2017, també hi veurem una de les prostitutes de Soros dient les idiòcies que li fa dir el gos d’acord amb les ordres de l’amo; comprovarem els efectes nocius dels verins jueus fets servir en l’holocaust, i finalment, la cirereta del pastís, una idiota ‘cum laude’, que ja deu tenir els ulls al damunt de tot el sionisme, vejam si la fan catedràtica de ‘penisologia heteropatriarcal’ o la ingressen al cor de les prostitutes infantils i idiotes de l’idiota d’Espanya, en algun ministeri de nova creació com ‘Defensa a ultrança dels atacs de penis en la societat democràtica i inclusiva’.

https://t.me/RosselloCM/65214

D’on poden treure tant de subnormal? Llevat de la primera intervenció i la notícia del genocidi, la resta és per plorar. L’exèrcit de prostitutes de l’idiota i l’expansió disbauxada de dones imbècils comença a fer-me témer el pitjor.

Perquè, d’on poden obtenir una indigent mental i una tarada d’aquesta magnitud si no és en centres per a paraplègics i febles mentals? Belarra serà ministra, però és idiota sense poder-ho ser més. El gos de Soros content, i l’amo pixant-se de riure.

https://t.me/RosselloCM/65225, més que animalista, és ben bé un animal, ja que no es pot diferenciar la capacitat racional de qualsevol animal i la d’ella, per bé que moltes espècies animals demostrarien un coeficient intel·lectual sobradament més elevat que la de l’animal idiota de la fotografia. Molt de compte amb aquells que demostren estimar més els animals que les persones, molt de compte, perquè solen ser el pitjor de la nostra espècie.

I ara, ha arribat el moment de portar a la palestra els nostres amics, els nostres filantrops, els homes que no tenen altra cosa a fer que el bé, com si els hagués caigut una maledicció i haguessin de fer-se càrrec de la gent a costa de la seva pròpia vida; però què voleu, els jueus són així, esclaus dels seus esclaus. Escoltem primer Jacques Attali, que ens explica molt bé quines eren les intencions sionistes, i ens ho explicava ja l’any 1981, perquè vegeu el grau de preocupació jueva pels goyim:

https://t.me/resurgente2020/38900.

I tot seguit, les magnífiques intervencions del jueu Silverstein, l’amo de les Torres Bessones, i la sort providencial de tenir visita al dermatòleg i la dels seus fills jueus que també es deslliuraren del terrible atac sionista i americà contra les Torres d’aquest bon home, que feia uns mesos les havia assegurades contra atacs terroristes amb avions. Escolteu la sang freda del criminal, comproveu qui és aquesta peça i tot seguit confieu que els jueus només volen el teu bé, per damunt de totes les coses:

https://t.me/RosselloCM/65219, maco el jueu, oi?

Com tots! És clar! Com hauria de ser d’una altra manera? Els palestins se’n cansen de proclamar les bondats de la raça elegida, encara que no li agradi a la Rahola!

Per concloure, un breu vídeo de Trotapoker que enllaço perquè exposa la mateixa idea, o semblant, a l’exposada per mi ahir, quant a la impossible victòria del mal.

https://t.me/RosselloCM/65227


LA MALDAT NO POT TRIOMFAR

SI EL BÉ S’HI OPOSA.

MALDAT I SIONISME

SÓN EL MATEIX.

LLIBERTAT I DIGNITAT

SÓN LES DIVISES

DE LA NOSTRA CIVILITZACIÓ.

ELLS LA VOLEN DESTRUIR,

COM HO HAN FET SEMPRE,

DE SEMPRE, DE SEMPRE.

ELLS SÓN EL MAL,

NO HO OBLIDEU MAI.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada