dissabte, 13 d’agost del 2022

ELS PSICÒPATES NO S’ATURARAN


A mesura que la gent va obrint els ulls quant als verins jueus, quant a la destrucció de les economies amb la IMMENSA MENTIDA del canvi climàtic, com també amb la destrucció del sector primari, amb la qual, la nostra fam dependrà del sionisme assassí; com amb l’aniquilació de la família i dels valors de la civilització occidental, grecollatina i cristiana fins a la medul·la; i també amb l’aniquilació de la innocència infantil i la seva capacitat de creació, mitjançant programes criminals que només pretenen la destrucció psicològica i individual del nen que acut a aquests camps d’extermini, i dels quals, confio que seran ajusticiats tots els responsables per crims contra la infantesa i la Humanitat; entre tots els mals i horrors que els sionistes estan implementant, gràcies als seus exèrcits de subnormals sense remissió, amb deliris de grandor i vanitat fins al vòmit, i més incapaços que una medusa per al càlcul infinitesimal. Però, la gent comença d’adonar-se’n.

El genocida i lladre jueu Klaus Schwab, l’amo de totes les prostitutes, ara les excita perquè duguin a terme els plans, abans que massa gent se n’adoni i que potser aleshores les prostitutes tinguin problemes. Continuen destruint l’economia i el sector primari per fer-nos esclaus de la fam, una pràctica molt comuna entre el sionisme assassí (recordeu Stalin i Mao); premen perquè el robatori dels delinqüents il·legals que violen l’estat de dret, acceleri l’augment de la pobresa, i fins i tot, la colla d’assassins, gosen dir-te que no podràs sortir de cap de setmana, què hauràs de menjar, què hauràs de comprar, com comprar-ho, on, etcètera. Tanmateix, els ASSASSINS JA ESTAN TOTS DESCOBERTS:

EL SIONISME INTERNACIONAL I ELS SEUS SICARIS CRIMINALS EN ELS GOVERNS OCCIDENTALS.


Però, vegem, com sempre, amb proves, els nostres assassins:

https://t.me/resurgente2020/38758, aquest és l’únic HOLOCAUST DE LA HISTÒRIA, la matança sistemàtica i protocol·lària amb mentides i falsedats. Idea: Jueva. Comandants SS: Institucions globals i Governs nacionals i locals.

https://t.me/resurgente2020/38773, aquestes són les mentides jueves: ells són els culpables i promotors de la matança de fetus, i no passa res. Ells són els que aterreixen la gent amb veroles inventades i tòxics fabricats per ells.

https://t.me/RosselloCM/65127, aquests són els assassins amb estetoscopis, que en un judici hauran de pagar amb la vida i perdre els beneficis de la participació en els crims jueus.

Però les escombraries jueves no s’aturen aquí:

https://t.me/resurgente2020/38811

https://t.me/resurgente2020/38814

Ells són la bondat:

https://t.me/resurgente2020/38815

Per això, a més d’arruïnar-te i robar-te els fills, tenen pensat de matar-te de gana, per fer uns riures, que ja sabeu que aquesta raça infame, només gaudeix amb matances, fam, misèria, mentides i humiliacions, ja que ells són així, i fins que no acabem amb ells (sí, escombraries psicòpates com Schwab) no hi haurà pau. Si només poguessin negar un sol dels crims que cometen? Però, tots els cometen ells, els han comès ells, i ells esperen resoldre el problema amb l’holocaust actual.

Fa molts anys que els assassins sionistes van contra els nens de l’home blanc. És l’hora que l’home blanc defensi els seus fills i extermini l’escòria sionista, l’esborri per a sempre del mapa.

https://t.me/resurgente2020/38836

La feina no serà fàcil i caldrà coratge, però ja és hora de dir prou. Que es fotin els virus inventats on els càpiguen, i s’injectin ells els verins que fabriquen per a matar la gent (ho hem vist en una notícia al començament), que si tenen por del canvi climàtic, lloguin un coet de l’idiota del Musk i se’n vagin a Mart, que aquí no els trobarem pas a faltar; que si estan preocupats per la fam i la misèria, deixin d’esclavitzar els països amb el deute assassí que fa anys que practiquen com la més corrupta i perillosa de les màfies, i deixin els pobles en pau; que si la psicopatologia sistemàtica, als sionistes, no els permet de veure-hi clarament, prou que hauran de ser castigats amb penes capitals per crims contra la Humanitat i els Infants, les quals coses ja ens hauria de fer veure que l’ÚNIC ENEMIC SÓN ELLS: EL SIONISME ASSASSÍ I CRIMINAL.

I val a dir que tota la idiòcia vanitosa i estúpida que els riu les gràcies, perquè són tan limitats que una paraula d’agraïment els fa patir excitacions sexuals, doncs, tota aquella colla de deficients mentals ha de ser radicalment exterminada (quan hagin fet mal) i aïllats per vida de la societat (la resta de babaus), però és un IMPERATIU SOCIAL I CATEGÒRIC L’ERRADICACIÓ DE LA IDIÒCIA.

Exemples de tarats sense recuperació possible:

https://t.me/resurgente2020/38849

https://t.me/resurgente2020/38852

I no oblidem el gos de Soros, l’idiota d’Espanya, el criminal més gran mai nascut a la península, no oblidem tots els crims que ha comès amb plena coneixença dels crims que cometia, no oblidem que no té cap legitimitat política, si no és que el seu amo l’ha col·locat a dirigir ‘el cortijo español’ en el que és ALTA TRAÏCIÓ, i si hi afegim (obviant tot el codi penal, civil, militar, la constitució i els tractats internacionals, tant com els drets humans) GENOCIDI, ens retrata la perla del Begoño. No em direu que el dia més gran per aquest país serà el dia que el veiem penjar d’una soga o una corbata, que a mi se me’n fot, això sí, amb un seguit de forques on les prostitutes idiotes i infantils acabin de fer el cor al dia més gran d’Espanya.

https://gaceta.es/espana/confinamiento-energetico-un-nuevo-ataque-del-gobierno-al-orden-juridico-nacional-20220812-0922/

I per si no acabeu d’entendre la magnitud d’aquest criminal i les putes de Soros, infoblogger ens ho explica molt clar:

https://t.me/RosselloCM/65128


ELS SIONISTES SÓN EL MAL.

ELS SICARIS L’ENEMIC.

CAP POLÍTIC ÉS INNOCENT,

DE RES.

ÉS L’HORA DE LA JUSTÍCIA!

I SI VOLEN IMPOSAR LA CENSURA

ÉS PERQUÈ LA VERITAT ELS FA MAL.

QUAN NO ET DEIXEN PARLAR,

TINGUES PER SEGUR QUE ET MENTEIXEN.

ELLS SÓN ELS CRIMINALS...

I US VOLEN AMB GANA, MISÈRIA, O SIGUI,

ESCLAUS

I

A MOLTS, US VOLEN

MORTS.


ENSUMEU ON SÓN ELS ASSASSINS:

A LA TELEVISIÓ, ALS PROSTÍBULS NACIONALS,

ALS CAUS JUEUS: EN ELS BANCS QUE ROBEN,

EN LES FARMÀFIES QUE MATEN,

EN LES MENTIDES QUE ESCLAVITZEN.


LA VERITAT NO NECESSITA SUBTERFUGIS,

ES DEFENSA SOLA.

LA VERITAT ÉS NO TENIR POR.

LA VERITAT NO TEM RES.

PER AIXÒ, LES SEVES MENTIDES CRIMINALS

NO L’ANIQUILARAN MAI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada