divendres, 26 d’agost del 2022

MÉS NOTÍCIES BREUS


Aquest és el camí. Cap rendició sense lluita:

https://t.me/resurgente2020/39187


L’evidència indiscutible dels verins jueus:

https://t.me/resurgente2020/39194


Els jueus i la destrucció de l’espècie humana. Maten els vells, enverinen els adults i destrueixen la consciència dels joves i dels menors. Ells són així, la pobra raça perseguida sense raó.

https://t.me/resurgente2020/39199

https://t.me/resurgente2020/39203


I aquesta és l’escòria repugnant dels seus sicaris, els terroristes del NOM, els delinqüents i depravats ètics i mentals disfressats de policies:

https://t.me/RosselloCM/65564

Les imatges parlen per elles soles i demostren fins a on poden arribar els criminals que pretenen de governar el món. O ELLS O NOSALTRES, no n’hi ha una altra.


Conclourem amb un dels tarats distingits del règim NOM, el penjat a qui farceixen de diners amb les màquines de fer bitllets falsificats perquè l’indigent mental continuï amb els projectes dissenyats pels assassins sionistes:

https://t.me/resurgente2020/39204

La indignitat, la baixesa, la covardia (no ens declaren la guerra obertament perquè són extremadament covards), l’abjecció, la perfídia i el menyspreu per la vida humana és l’única ‘qualitat’ de les bèsties vingudes de l’Infern.


LA HUMANITAT CONTRA EL MAL.

LA DIVINITAT CONTRA EL DIMONI.

AQUESTA ÉS LA NOSTRA GUERRA...

I LA GUANYAREM,

ÉS CLAR QUE SÍ.

Com més morts afegeixin a la llista dels seus crims - i no tindran una altra sortida, que prou que liquiden darrerament - això els anirà descobrint progressivament i d’aquesta manera la gent de mica en mica anirà obrint els ulls. Els qui encara tenen por, els qui encara confien en els sicaris criminals i retardats triats per als governs i la destrucció de les nacions, i els qui encara pretenen de protegir el fruit de la seva vida, s’adonaran de l’atrocitat que venen executant i de les bàrbares intencions dels criminals. Però com sigui que els assassins sionistes faran la guerra contra tot goyim fins al final, perquè la ignomínia és la seva essència, hi haurà un dia, que no trigarà a arribar, que el goyim per fi digui prou, i així acabarà per sempre amb la raça del mal.


Com deia Camilo José Cela:

QUI RESISTEIX, GUANYA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada