divendres, 26 d’agost del 2022

NOTÍCIES BREUS


La mona amb el premi Nobel de la Guerra, l’esglaó perdut que derruí les Torres Bessones i el babau del ‘pizzagate’, entre els tres, 11 milions d’assassinats d’innocents (que se sàpiguen):

https://t.me/RosselloCM/65514

Les tres titelles idiotes dels sionistes, que essent assassins indiscriminats, gaudeixen de llibertat, malgrat que la mona idiota i l’idiota babau trafiquen amb nens, en el gran negoci criminal de la pedofília internacional i, com havia de ser?, dirigida pels nostres amics jueus (Recordeu Weinstein, Epstein i Maxwell, que se sàpiguen).


Els responsables polítics, judicials i mèdics han de respondre a les dades de més avall, perquè si és veritat que ha augmentat el nombre de morts de forma notable - que és veritat - ells són responsables dels assassinats, amb l’agreujant de crim contra la Humanitat per haver incentivat les inoculacions i coaccionat a qui no volia enverinar-se, tot donant prioritat al pagament dels seus amos assassins abans que a la llibertat inviolable de l’individu quant al seu cos. I pensem que un assassinat són 30 anys de presó (que és un regal). Si són 300 assassinats (al mes) d’Urkullu i companyia (de Jesús) per obeir les ordres dels sionistes, en resulten 9000 anys de presó (només pel mes de juliol). Com sigui que no els podran complir, la Justícia és lògic que resolgui el problema de la manera més pràctica i ètica, ah!, a part d’econòmica. Lehendakari Urkullu, oi cal tenir cura de l’economia?

https://t.me/RosselloCM/65533


Les proves incontestables quant al genocidi s’amunteguen. La persistència i la perseverança en la inoculació agreuja els crims dels assassins massius dels governs traïdors al poble i fidels a l’holocaust sionista.

Això és al manicomi jueu d’Alemanya: https://t.me/RosselloCM/65534

Curiosa dada la següent, i que faig avinent, perquè parlem dels nostres amics, de les víctimes de les víctimes, dels discriminats injustament, de la bondat personificada i de la veritat veritable:

https://t.me/voluntasoficial/3868


No ho oblidem: Caldrà plantar cara als criminals, perquè ells no desistiran en els seus delictes i atrocitats. L’exemple de Veneçuela és el model a seguir. L’únic que cal és que tots els genocides i traïdors no puguin posar un peu al carrer. La filosofia del dret, l’ètica i el sentit comú reconeixen el dret de defensa contra els ‘violadors’. ELLS SÓN ELS CRIMINALS.

https://t.me/RosselloCM/65540


Un grafiti que ens explica molt bé l’actual situació i què cal fer:

https://t.me/voluntasoficial/3874


SOM MOLTS MÉS.

ELLS SÓN CRUELS I SALVATGES,

SÍ,

PERÒ SÓN COVARDS.

ACTUEN EN BANDES,

PERQUÈ SOLS, NO SÓN RES.

SOM MOLTS MÉS.

EL MAL NO TRIOMFARÀ.

ENS FARÀ PATIR,

ENS FARÀ PLORAR,

ENS FARÀ RÀBIA,

PERÒ NO TRIOMFARÀ.

ARRIBAT EL DIA DE LA JUSTÍCIA,

PODREM ALLIBERAR-NOS-EN,

AMB LA VERITAT EN UNA MÀ

I

LA SOGA, A L’ALTRA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada