dimecres, 3 d’agost del 2022

L’AGENDA


Els nostres amics continuen amb el festival. Estan assolint les cotes que esperaven i saben que a la tardor l’augment de morts serà considerable, perquè amb la imposició d’una nova dosi de verí, l’activació del 5G - del qual parlaré més avall - i el desastre fal·laç del canvi climàtic, dissimularan – per als borrecs, és clar – els efectes mortals a mitjà termini dels verins jueus. Quant a això dels verins jueus, vegem aquest vídeo sobre el psicòpata criminal Bill Gates, en un resum prou breu i prou exhaustiu de qui és aquest analfabet que, com és ric – perquè és testaferro dels amos, que aquest psicòpata és incapaç de pensar per ell sol –, s’ha convertit en l’eminència mèdica més gran de la història, amb permís d’Hipòcrates: https://t.me/RosselloCM/64948. I ara, aquesta notícia, que si és certa, resulta inexplicable com el tarat no ha estat detingut per atemptat contra la salut pública i violació flagrant del codi de Nuremberg: https://t.me/resurgente2020/38492. Mentre l’anormal, a qui tots els gossos estimen i mouen la cua quan el veuen entrar, prossegueix l’holocaust dissenyat pels jueus - l’únic holocaust real en la història de la Humanitat -, les dades de l’eficàcia de l’hecatombe sionista al Diable són irrefutables:

Arreu del món occidental enverinat amb els tòxics jueus, la natalitat - majoritàriament de nens blancs – ha disminuït per primera vegada de manera anormal, trencant la tendència a la disminució que arrosseguem des de fa anys per culpa dels gossos de Soros i els titelles dels sionistes; i avui ja, amb els verins han assolit entre una cinquena i quarta part dels naixements habituals. Aquest és el treball d’extermini silenciós de la solució final jueva:

https://t.me/resurgente2020/38506

https://t.me/resurgente2020/38509, i com riuen els nostres amics!

I a tot això, és clar, el Femer Europeu amb la Gran Sacerdotessa Negra - que aviat ascendirà a la categoria de Senyora de les Mosques - al capdavant, preparen el terreny del camp d’extermini europeu, i com havia de ser!, amb nous verins, com ja ens ho deien en els protocols de Sió: ‘Els donarem verins i emmalaltiran, quan estiguin malalts els donaren remeis que seran més verins, i així emmalaltiran encara més i així els oferirem sempre nous remeis que contribuiran a enverinar-los’ (si fa no fa).

https://t.me/resurgente2020/38512

Com veieu van sense frens.

Fem una pausa ara, una breu pausa, i gaudim d’un pallasso majúscul, que si Gates es creu metge, aquest idiota, jueu i homosexual (que ho té tot, la joia!) es creu superior a Déu. Quan un retardat mental d’aquestes dimensions pot manifestar la seva indigència mental, l’estupidesa i la més sublim de les ignoràncies, com si ‘assentés càtedra’, la intel·ligència no té altra sortida per defensar la seva dignitat que l’extermini d’un avortament mental d’aquestes magnituds. Escolteu el grau sublim al qual pot arribar la gosadia d’un idiota tan profund que no toca fons:

https://t.me/resurgente2020/38500. Nens, això és un paraplègic cerebral. Abans no tenien capacitat d’expressió, però ara, els jueus, com són molt llestos i més bons encara, han assolit que es puguin manifestar, perquè com tots sabeu, ningú ni res hi ha en el món més aferrissat defensor de la llibertat d’expressió i de la veritat que els jueus, i ja no dic res si són sionistes!


Després del ‘Club de la Comèdia per a Deficients Mentals’, per no abandonar l’esquizofrènia paranoide, vegem què passa a l’Alemanya Sionista o Manicomi Alemany, on els jueus han aconseguit destruir un dels pobles més admirats del món per la seva cultura i la seva aportació a la civilització europea. Ai, pobres sionistes, si els alemanys fossin capaços d’aixecar el cap del fang putrefacte on els han enfonsat els jueus, com ho feren després de la primera guerra mundial! Ai, pobres sionistes! Perquè aquesta vegada sí que no hi hauria pietat, o almenys, la mateixa que tenen els més sanguinaris botxins amb les seves víctimes.

El manicomi alemany: https://t.me/resurgente2020/38524, https://t.me/resurgente2020/38527, el babau de la notícia, que poc duraria si Alemanya fos digna! Com he escrit fins a la sacietat: la idiòcia avui ha de ser considerada un crim penal amb sentències que han de comportar irrevocablement l’execució del tarat, per bé del tarat, de la família del tarat, de la nació del tarat, del món sencer i de la civilització, com també, per respecte a Déu com a intel·ligència superior.


D’una manera breu, vull fer referència al 5G. Hi ha gent que diu que les microones són nocives per a la vida en general, i n’hi ha que diuen que són innòcues. Jo no sé el grau de mal que poden fer les microones, però que les microones afecten el medi on són emeses, és evident. Coneixent la capacitat intel·lectual dels governants, l’absoluta dedicació per a fer-nos una vida millor, com la generositat de les corporacions privades que estan invertint milionades per escampar la benedicció del 5G arreu del món perquè és un salt copernicà en la història humana, a mi, aquesta generositat, aquesta filantropia, aquest despreniment, em sona a segones intencions, molt probablement per al control exhaustiu de tota cosa que existeixi, no en va, els criminals d’aquest projecte parlen de l’Internet de les coses i de la interfície home-màquina; en fi, una anada d’olla de dimensions desconegudes, i que, a parer meu, només un ximple s’ho pot creure. «Borrecs! Borrecs, escolteu, us faran més intel·ligents, us comunicareu per telepatia, no tindreu res i sereu feliços, i a més a més, gràcies a menjar cucs i tòner de fotocopiadora, us rejovenireu tant, que viureu la vida al revés...» Doncs, jo, què voleu que us digui. Jo, no m’ho crec. De tota manera, quan activin les concessions d’emissió a 26Gh podrem comprovar si apareix un nou virus abracadabra o si augmenten els efectes dels enverinaments amb més morts sobtades. L’activació d’aquesta gamma de 5G els pot ser un tret per la culata, ja ho veurem. Sigui el que sigui, aviat ho sabrem. Tanmateix, no espereu res de bo d’aquest invent, però, res de bo. I si no, en parlem d’ara a uns mesos. Per cert, ara que els idiotes ‘cum laude’ parlen de canvi climàtic i proposen restriccions energètiques insòlites en la història moderna, crida l’atenció que la despesa i necessitat d’energia d’aquestes microones de tecnologia 5G augmenten fins a quatre vegades la necessitat d’energia amb relació als models anteriors. Curiós. Els bons governants ens regalen la cirereta del pastís, el 5G, i tot va a càrrec de la indústria ‘desinteressada’ de la telefonia. Quines coses! És bonica o no la història contemporània?


Per concloure, una proposta relacionada amb el terrible canvi climàtic que patim i patirem fins que se’n cansin, i per culpa del qual, t’apugen el preu de tota l’energia i t’imposaran restriccions als avenços bàsics tecnològics que fonamentaren el desenvolupament, com el petroli i l’electricitat. Per això, el gos de Soros, l’idiota d’Espanya, secundat pel cor de les prostitutes infantils i idiotes que acompanyen els seus galls, ja legisla per tallar la llum a partir de les deu de la nit. De moment, imposa restriccions absurdes, pròpies d’una ment alienada, en organismes públics i en establiments privats oberts al públic, on ell no té CAP AUTORITAT per a disposar dels béns i les despeses dels propietaris, però com sigui que l’amo li ha dit: Imbécil, muerde! (recordeu que el terrorista número u del món a l’idiota d’Espanya, li diu ‘imbécil’, suposo que perquè se l’estima una miqueta, que un imbècil és sempre una mica més espavilat que un idiota. Aquestes coses són coses de l’afecció entre animals i coses). I, és clar, la cosa mossega.

Doncs, bé, se senten veus que anuncien que cap allò de setembre o octubre, dependrà del programa de l’holocaust jueu, podria ser tallada l’electricitat a les deu de la nit. Davant d’aquest absolut atemptat terrorista contra la població, goso proposar que ens espavilem i prenguem mesures de prevenció, de manera que si els assassins i traïdors pretenen d’acabar de sotmetre la gent amb la tècnica ‘ocellet a la gàbia’, els ocellets trenquem la gàbia i incendiem el país. Als ocells, si vols que dormin, els tapes la gàbia amb un teixit opac i l’animaló es creu que s’ha post el sol i es posa a clapar. Sembla que aquesta és la tàctica que volen imposar al goyim, i que per això ens l’anuncien. Acceptar aquesta violació de la llibertat (perquè això vindrà acompanyat de confinaments, és clar) és tenir un peu a l’altre barri. La Humanitat serà una granja de gallines que funcionarà d’acord als interessos del granger, i no oblideu que el granger considera que sobra la immensa majoria de les gallines. Per això, els sicaris dels sionistes estan enverinant les gallines amb els verins jueus, sobretot, del genocida i efectiu genocida Albert Bourla, que suposo que ja deu ser candidat al Premi Nobel de Medicina, per tal de blanquejar el genocidi i que la gent s’admiri de la gran capacitat intel·lectual del psicòpata criminal, de fet, com sempre fan i han fet. Bé, doncs, si el gos de Soros amb el suport del cor de les prostitutes infantils i idiotes imposen el tall elèctric, crec que aquell dia serà el dia clau. Sense dubte, aquesta acció és l’atemptat terrorista (és una mesura absolutament innecessària perquè està creada per interessos corporatius i criminals i no per manca de subministrament d’energia) més gran comès contra la nació, i la gent té tot el dret de perseguir fins a la mort els terroristes. Per això, el mateix dia que imposin el tancament del llum, en el mateix moment que manqui el subministrament energètic, cal sortir al carrer i cremar (per a fer llum) els domicilis dels polítics, totes les institucions públiques, totes les institucions privades col·laboradores amb el terrorisme sionista, totes les sinagogues, prostíbuls oficials i els urinaris, de manera que malgrat el tall energètic, les ciutats i els pobles visquin una nit plena de lluminositat. Un sant Joan a la tardor. I val a dir, que no cal mirar-se gaire per què hi ha dins, perquè com no hi haurà llum, no ho podràs veure, i posats a triar, tu hi cales foc i l’endemà veurem què hi havia dins. Si no, que no haguessin tallat el llum!

La tardor serà el moment clau, el sionisme criminal vol acabar de tenir tots els goyim blancs en els camps d’extermini, preparats per a morir o servir-los. Totes les mentides apunten a aquesta intenció. O, potser recordeu algun moment en la història on la pobra ciutadania hagi estat sotmesa a un terror constant com ara? Per què passa ara? Perquè la millor arma del criminal contra tu és la teva por. Val a dir, que davant d’aquesta expectativa, convindria que la gent sigui conscient que ha de controlar els criminals: saber on viuen, saber on són les institucions i prostíbuls de la corrupció de cada zona, per tal que el dia que definitivament et declarin la guerra, vegin com les ciutats s’encenen i són destruïdes totes les institucions (imagineu què seria tota la Ciutat de la Justícia en flames, un veritable espectacle poètic i al·legòric; o els prostíbuls en flames, o els urinaris públics...)... seria la destrucció del control. El fet d’atacar els centres dels criminals en el teu barri o poble, permetria de fer operacions incendiàries tan ràpides que serien incontrolables. En petits escamots, tots alhora, es destrueixen els centres de control en qüestió d’hores. Si ells tanquen el llum i et sotmeten a la tirania, tens tot el dret d’atacar el criminal: és el dret bàsic i fonamental de la vida en societat.

CONTRA L’EDAT MITJANA SIONISTA

LA PURIFICACIÓ PER FOC.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada