dilluns, 22 d’agost del 2022

UNES QUANTES PREGUNTES


A les eminències mèdiques:


1 – Sense autòpsies, cultius virals, aïllament, purificació i sense fotografies en microscopi electrònic, com sabeu que hi ha un nou virus? Per què us ho han dit en un protocol del ministeri?

2 – Sense l’anàlisi dels ingredients d’un nou mètode d’inoculació per a humans que ha estat un absolut desastre en les proves amb els animals, perquè inoculeu un experiment genètic sense seguretat ni eficàcia contrastades? Potser perquè us paguen els qui les fabriquen? No seria això, eminències, un crim de genocidi?

3 – Després dels desastrosos resultats de l’experiment, que per nombre d’assassinats (executats pels metges, pels polítics, pels jutges i pels sionistes) haurien d’haver estat retirats del mercat poc després de començar a enverinar la gent (no han mort 50 persones, n’han mort centenars de milers, sinó milions; i n’han patit seqüeles, milions de persones, amb efectes secundaris crònics, i de vegades letals a molt curt termini, amb desconeixement a mitjà i llarg termini), per què continueu impulsant l’enverinament massiu? Us anima potser l’al·licient dels beneficis econòmics per verí subministrat?

4 – Per què sou incapaços de demostrar empíricament les vostres paraules? Per què sabeu que tot és una immensa mentida?

5 – La vostra limitació cognitiva i intel·lectual és tan grossa que us ha de donar classe de medicina un psicòpata tarat que fabricava virus per als sistemes informàtics per consolidar el monopoli i esclavitzar els clients? Lògicament, sí. O em direu que un ignorant eugenista amb desperfectes mentals i ètics descomunals (només l’heu d’observar, perquè si fóssiu metges de veritat prou que sabríeu que urgia de cloure’l en un sanatori mental i amb camisa de força), i el creieu perquè s’ha dedicat tota la vida a coaccionar i a robar, i per això, té raó i domina tots els nous coneixements en medicina? O em direu que no us n’heu adonat?

6 – Podeu detallar-me totes les pandèmies que s’han produït previ l’anunci d’un il·luminat, i mai millor dit? Quants virus coneixeu que mutin i es converteixin en més letals? Per què amb les condicions d’higiene i alimentació actuals, resulta que són terriblement més perillosos? S’han tornat més dolents? I no em val la idiòcia de l’idiota amb càtedra que ens anunciava que el virus era molt intel·ligent i ara atacaria els no vacunats.

7 – Sou conscients que ocultar un genocidi és participació en genocidi? Amb la més estricta i generosa justícia, haureu de ser jutjats com a botxins. Vosaltres, estimades eminències, com castigaríeu una barbaritat com aquesta?

8 – Sabeu que si no podeu demostrar res del que dieu, l’únic premi que heu de rebre és l’execució i la pèrdua de tot el vostre patrimoni?

9 – Com podeu explicar un virus persistent i que provoca morts sobtades? No intenteu de resoldre l’enigma, perquè no té solució, ja que és mentida; però l’aquiescència i el silenci us fan còmplices del crim. Ho enteneu o us en faig un dibuix?

10 – Si no cola el virus assassí dels sionistes, també col·laborareu en els nous invents dels genocides, donant suport a les ‘suposades’ noves criatures víriques? No us adoneu que sou perfectament imbècils, i això els que no sou rematadament idiotes? Perquè, estimades eminències, qui creu sense veure, no fa ciència, fa religió. I sí, ja ho sé: vosaltres feu negoci amb el NOM, només.

QUÈ HAURÍEM DE FER AMB TOTA L’ESCÒRIA MÈDICA?


Als deficients mentals que fan política:


1 – Quina pandèmia ha estat tractada com una alarma nacional i amb mesures restrictives contra la llibertat i la dignitat humanes? El segrest d’una nació és un crim de lesa Humanitat.

2 – Qui us ha autoritzat a ‘regalar’ diners públics al psicòpata de dalt, que s’ha fet metge, epidemiòleg i futuròleg, perquè és ric? No veieu que això és desistiment de funcions, amb greus perjudicis per a la població que viu sotmesa al terror? Això és crim de terrorisme d’Estat, crim de lesa Humanitat.

3 – Per què mentre la gent era confinada, atonyinada i brutalment sancionada, les instal·lacions de telefonia mòbil 5G continuava a marxes forçades? Hi ha alguna cosa que no sabem d’aquestes antenes? No us resulta estranya la generositat en el dispendi d’aquestes multinacionals, i tot, per a fer més fàcil la vida dels confinats, atonyinats i brutalment sancionats? Això seria un crim de traïció contra la gent, i de fet contra la nació. Això és un crim de lesa Humanitat.

4 – L’ocultació de dades, la manipulació d’estadístiques oficials i de la informació científica, la mentida sistemàtica en pro del subministrament dels verins jueus, sabeu que és un crim de lesa Humanitat?

5 – L’Agenda 2030, que no ha estat reconeguda ni acceptada per cap poble del món, és un atemptat contra els principis fonamentals de la vida i dels drets civils i naturals. Sabíeu que això és un crim de lesa Humanitat?

6 – La mentida continuada, diversa i sostinguda, d’acord amb els dictats d’interessos contraris a la nació i al poble, com la immensa mentida vírica, la immensa mentida del canvi climàtic, la immensa mentida de la crisi, la immensa mentida de la situació d’emergència, la immensa mentida de la política, sabíeu que això, tot, són crims de lesa Humanitat?

7 – Si no et vacunes, ets insolidari. Si no menges cucs, atemptes contra el planeta. Si no t’estrenys el cinturó mentre vosaltres arruïneu els pantans i provoqueu els incendis, ets un irresponsable. Si no admets les restriccions de pensament i la censura que us imposen els amos als quals heu venut el país, ets un ignorant que desinforma. Sabeu què és la llibertat d’expressió? Això és un crim de lesa Humanitat.

8 – Que sou limitadíssims ètics i intel·lectuals, només cal escoltar-vos uns segons per a tenir-ne la prova irrefutable. Per saber que sou idiotes amb mèrit només calen uns segons. El cas d’Espanya amb l’idiota principal i el cor de les prostitutes infantils i retardades d’una protèrvia i insolència insuportables, és de llibre. Tanmateix, no sabeu que la comissió de crims i de delictes en càrrecs públics no poden ser atenuants, sinó una prova agreujant més en contra del tarat de torn? I avui, estimats idiotes i ‘idiotas’, la idiòcia és un crim que cal que els responsables públics paguin amb la vida. Només que sigui per donar descans a la resta de la gent. Per misericòrdia.

9 – Us penseu que destruint la gent i la nació, els vostres amos us pagaran els serveis, idiotes ‘cum laude’? L’únic pagament digne a un traïdor és l’execució, així pels traïts com per a aquells als quals ha fet servei; perquè, meuquetes limitades, la traïció, de tots els crims públics, és el més repugnant i imperdonable. Per això arruïneu, amb plena consciència i tractant de fer mèrits de cara als amos, el vostre poble i la vostra pròpia nació? Això és un crim que no serà de lesa Humanitat, però evidentment és el crim més escabrós, ignominiós i abjecte que pot cometre un home, una prostituta o un idiota. I en els vostres governs, dels primers, ni un.

10 – L’ONU no és el país. Els vostres amos no són el vostre poble. Les multinacionals i els interessos estrangers no són la vostra obligació i cura. Oblideu per diners les vostres responsabilitats en una exhibició insòlita de baixesa moral, d’inanitat intel·lectual i de vanitat abjecta, tan abjecta com idiota, que ja és dir! Estimats paraplègics cerebrals, compreneu ara per què per al veritable bé de la Humanitat cal el vostre inexcusable extermini?

UN POLÍTIC ÉS UN TRAÏDOR.


Als excrements amb toga:

1 – No teniu vergonya ni dignitat? No sé per què ho pregunto.

2 – No teniu coneixement de la llei i de les obligacions que imposa als seus representants? No sé per què ho pregunto.

3 – Sabeu què és Justícia? No sé per què ho pregunto.

4 – Com us van els comptes-corrents dels qui us compren? No m’ho digueu, no. Vosaltres perseguiu i feu la vida impossible els qui denuncien els vostres crims. Que maco és ser jutge, encara que siguis un delinqüent comú, oi?

5 – Com podeu suportar la ferum nauseabunda dels vostres caus de corrupció, fems i descomposició ètica? Serà que us agraden els copròfags? O ho sereu vosaltres? Tant us agraden els diners que perdeu fins i tot la dignitat? És clar, primer la butxaca, després la justícia: Primer de Dret.

ELS FEMS NO PODEN SER AMBIENTADORS.


I pensar que totes les preguntes tenen resposta i la resposta ens la donen sempre els mateixos. Sí! Els nostres amics, els bons, els filantrops preocupats pels pobres i pels miserables, per les víctimes de les guerres que ells organitzen i la fam que ells provoquen. Són així de bons. I si no t’agrada, són tan bons que t’eliminen. Suposo que per no fer-te patir, mai per maldat ni interessos personals! Això és el que li ha passat a l’actriu Anne Heche, que la mataren perquè volia contar coses que no s’han de contar, perquè no agraden a Killary Clinton i al babau del marit, ni tampoc, és clar, al premi Nobel de la Pau i l’únic simi i president de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, casat amb el seu amic de tota la vida, que viu disfressat de dona – són coses dels sicaris dels nostres amics – i amant de les pizzes i la pedofília, tant, com el criminal genocida que repapieja a la Casa Blanca per a gaudi dels nassos de darrere de la cortina; per no parlar dels negocis de nens i drogues, energia i corrupció, del seu fill, una perla en brut que no m’estranyaria que guanyés el premi Nobel de Química, perquè més coneixements de química empírica, amb tot el que ell ha tastat, ni Kary Mullis, en pau descansi, ho havia vist mai!

SABEN QUE HO SABEM.

NO DONEN ABAST AMB L’ELIMINACIÓ.

S’AFANYARAN A FER MAL,

PERQUÈ EL TEMPS JA ELS CORRE EN CONTRA.

EL PSICÒPATA SCHWAB VOL CUCS I MISÈRIA, JA*.

COMPRENEU LA NETEJA QUE CAL FER?

ÉS URGENT, PERÒ, DE FER-LA.

EL MAL ÉS AL VATICÀ I A L’ONU,

ALS PROSTÍBULS I URINARIS NACIONALS,

AL GRAN FEMER EUROPEU DE LA BRUIXA,

A LES ESCOLES I LES BAGASSERIES JESUÏTES...

SABEN QUE HO SABEM.

* https://t.me/resurgente2020/39076.

I l’ONU: https://c-fam.org/friday_fax/un-general-assembly-poised-to-declare-abortion-a-human-right/, voleu una prova més indubtable d’aquesta organització farcida de criminals (Hi ha 50 milions d’avortaments al món a l’any, fonamentalment en els països occidentals ‘més avançats’)


ENS ODIEN A TOTS,

PERÒ ALS NENS

PER DAMUNT DE TOT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada