dijous, 18 d’agost del 2022

LA IDIÒCIA MATA

 

La idiòcia és un dèficit d’intel·ligència en què l’edat mental no sobrepassa els tres anys, i l’idiota no pot comunicar-se ni pot comprendre les expressions dels altres. Si analitzeu bé què és ser idiota, comprovareu que el percentatge d’aquests espècimens avui és anorreador, i absolut, si parleu de política, medicina, sicaris, jutges o bagasseries jesuïtes. I sí, n’hi ha que només són imbècils, sí, però ser toix no deixa de ser ser un estúpid, i quan no hi ha pensament propi, conscient i sospesat, no hi pot haver sentiment de veritat ni, és clar, el coratge per a defensar-la. De fet, la primera mostra d’intel·ligència que expressa un nen és la negació, que sempre és una mostra de coratge, o sigui, de consciència de la veritat i de l’exercici de la voluntat. Evidentment, aquesta qualitat no la podreu trobar en cap dels gremis de tarats esmentats més amunt, que sembla que tots competeixen en l’olimpíada de la idiòcia, després de durs i seriosos entrenaments, per tal de tenir ‘l’orgull’ de lluir la medalla que el sionisme internacional atorga als millors dels exemplars goyim.

I si no em creieu, podem analitzar el seguit de notícies d’avui, on comprovareu ’l’excels’ grau d’idiòcia mundial i com els intel·ligents són bandejats i tractats com a insolidaris i egoistes pels idiotes, és clar, que també pels imbècils, i lògicament, pels llestos pastors dels ramats de deficients mentals... sí, els nostres amics, els bons, els jueus.

Comencem, per no perdre el fil, amb l’holocaust jueu sobre la població mundial:

https://t.me/RosselloCM/65306, en aquest resum tenim l’objectiu del control de les bèsties, la matança dels animals, la mentida amb què han enganyat la gent i les mentides que els assassins i sicaris tenen preparades per a assolir el seu objectiu d’un món feliç per a tots els goyim.

De fet, el pla ve de molt lluny, que ja l’anunciaven ‘Els Protocols dels Savis de Sió’, i aquest investigador de Merck, l’any 1987, ens explicava el procés d’enverinament de la població mundial: https://t.me/resurgente2020/38986.

Ara, el genocida Anthony Fauci, reconegut com a idiota ‘cum laude’ pel premi Nobel de química Kary Mullis, que potser per això, l’intel·ligent és mort i l’idiota manté el càrrec gràcies a l’eficàcia dels diversos genocidis que ha encapçalat:

https://t.me/RosselloCM/65319

Òbviament, si parlem de genocides i d’idiotes no podem oblidar-nos dels Il·lustres Col·legis de Mata-sans i tota la colla de botxins panxacontents i retardats intel·lectuals que els dirigeixen i que, lògicament, són responsables del genocidi:

https://t.me/resurgente2020/38984, em penso que ja podien canviar les plaques de les institucions criminals que dirigeixen i per una vegada dir la veritat: Il·lustre Col·legi d’Assassins Físics, que complementaria perfectament l’Il·lustre Col·legi d’Assassins Psiquiàtrics, sempre al servei dels governs i contra qualsevol dissidència.

I per prova del que dic, vegeu aquesta notícia que, al damunt, atribueixen a la IMMENSA MENTIDA i no als verins jueus, mentre els idiotes dels mata-sans cobren sense sentir el mínim remordiment ni, menys encara, és clar, la sensació d’haver perdut l’honor de la paraula donada; un fet impossible en un idiota. A ells, els dones els sobres amb sang, i els homes la mar de feliços que romanen. Mentre no se’ls faci pensar, aquests espècimens exterminables per col·laboració en crims contra la Humanitat, són feliços; que si pensen, els vénen marejos, urticàries, sangries anals, mocs, pets i descomposicions físiques diverses, que mentals, poques en poden tenir. Però, vegeu la prova i digueu-me si no tinc raó:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11916, dos anys després de l’enverinament amb els tòxics jueus, vindran els mals. Tot està perfectament estudiat, que si alguna cosa no has d’ensenyar als sionistes, és a matar.


Fem un apart, per parlar dels sicaris, la colla innumerable de paràsits, de deficients cognitius, paraplègics ètics i retardats en general que per creure’s alguna cosa es dediquen a la pèrfida professió de la partitocràcia, o sigui, la política del crim, de la injustícia i l’abjecció, a les quals serveixen com les millors meuques de les millors bagasseries que us pugueu imaginar. Al capdavall, no són les bagasseries jesuïtes que els imprimeixen els títols de bagasses?

Però, vegem els criminals que fan política i que, en estricta i bàsica justícia, avui haurien de ser condemnats a penes capitals o presó perpètua i a la pèrdua de tot el patrimoni, en mínima justícia i amb la més suau consideració ètica, que si ens posem una mica rigorosos, n’hi hauria que demanarien la tortura perpètua. Jo no sóc així. A mi em val amb un bon grapat de forques i illes-presó.

La sequera, segons un deficient mental: https://t.me/resurgente2020/38979,

la reacció d’una de les prostitutes del cor del gos de Soros, obeint els manaments de ‘Gigi l’amoroso’ i el terrorista jueu: https://www.elmundo.es/ciencia-y-salud/medio-ambiente/2021/11/26/619f94ae21efa0aa6b8b45bf.html

perquè la realitat dels pantans és aquesta: https://trotapoker.tv/video/esta-es-la-sequia-producida-por-el-calentamiento-global/.

Tanmateix, mentre els idiotes dirigeixin els països, ni imbècils, no s’hi faran. Vegem unes notícies breus protagonitzades pels lladres i paràsits que fan veure que són polítics i treballen en els prostíbuls:

Els verds de la nova Alemanya jueva: https://t.me/resurgente2020/38981, cada volta és més evident que la segona guerra mundial la van perdre els bons.

Els paraplègics cerebrals que treballen a les ordres de l’idiota d’Espanya i més gran criminal ibèric de tots els temps, una humiliació per als espanyols que, cada dia que es lleva, accentua; i que decideixen coses tan ‘xules’ i tan ‘guais’ com aquesta, per al teu bé:

https://t.me/resurgente2020/38982, en un país normal, fa temps que tots els membres dels prostíbuls oficials serien reclosos en sanatoris psiquiàtrics d’extrema seguretat.

O si voleu un altre exemple, la prostituta-mascota de Klaus Schwab, un perfecte i merescut candidat a la forca canadenca per alta traïció i genocidi, a part de presa de número i humiliació continuada i sarcàstica del poble que no l’elegí, però que el pateix, perquè el terrorista mundial número u, seguint les ordres dels amos, l’hi col·locà; i és clar, la puteta n’està ben orgullosa i ufana:

https://t.me/resurgente2020/38992, això és el que fa aquest criminal. Però vegem ara unes notícies quant als insectes. No cal ser una eminent bagassa jesuïta per a comprendre la veritat, sinó que es tracta d’aplicar el sentit comú i la intel·ligència en l’anàlisi de les coses. Ja que, de la mateixa manera que una vacuna no és natural perquè és una agressió contra la persona i una manera d’inserir en el cos elements externs de forma contranatural per a la qual el sistema immunològic no està adequat, per bé que hi reacciona per a desgràcia dels sionistes; doncs, de la mateixa manera si mai no hem menjat insectes com a dieta, és perquè no són adequats, tot el contrari de la carn, que cuinada, fou una de les responsables del desenvolupament cerebral i intel·lectual, el veritable motiu pel qual els sionistes volen esborrar la carn de la nostra dieta. O potser també creureu que els medicaments de la indústria farmacèutica són més sans que les plantes i els remeis naturals? Com he dit més d’una vegada, si vols estar sa, el primer que has d’allunyar de tu és el metge. La teva intuïció és infinitament més intel·ligent que una mona amb estetoscopi! Això sí, sempre que facis servir el seny i no hagis caigut en la idiòcia o la imbecil·litat que la partitocràcia criminal escampa a les escoles i a les bagasseries de prostitució superior, en els centres d’emmalaltiment i negocis en general, dits CAPS i Hospitals, l’estupidització pública dels cagaguano, i tots els sinistres mecanismes que els paràsits de la política fan servir per a enfonsar la teva vida i el seu sentit, i lliurar-te a l’esclavatge dels seus amos. Al capdavall, penseu que aquests idiotes són tan envejosos de la claredat mental dels altres que per això només somien a destruir-los. Són coses dels idiotes, que si alguna cosa mai no els descobriràs, és una idea o l’empatia. Els idiotes i els imbècils són al·lèrgics a les idees i a l’empatia, només desitgen venjar-se en els altres de la seva minusvàlua. Com aquestes representants del cor de les prostitutes infantils i idiotes del gos de Soros:

https://t.me/RosselloCM/65316, veure tant de subnormal em posa malalt.

Però, tornant al tema, vegem les notícies relatives als insectes que els sionistes internacionals i els assassins dels governs volen fer-nos menjar, i veureu quins són els propòsits dels nostres amics i dels preocupadíssims irresponsables dels governs que només vetllen per tu, mentre et roben els diners, el futur, els fills i l’ànima:

https://t.me/resurgente2020/38989

https://t.me/resurgente2020/38990


SÓN O NO SÓN ASSASSINS?

T’ENGANYEN MENTRE ET MATEN?

Recordeu la mentida sionista i els jueus dels camps de concentració que es pensaven que anaven a les dutxes... Compreneu la veritat, ja? Si encara no acabeu de copsar de què van les mentides jueves i tota la falsa història i ciència que ens han explicat, vegeu aquests documentals que expliquen ‘qui són ells’:

https://t.me/resurgente2020/38996


ELLS SÓN L’ENEMIC.

VAN PER TOTS NOSALTRES.

ELS GOVERNS SÓN SICARIS,

ELS COVARDS SÓN COL·LABORADORS.

L’ÚNICA COSA QUE ELS POT PARAR

ÉS LA DIGNITAT DE LA GENT,

LA LLIBERTAT I L’AMOR.

I sí, l’amor. Certament, arribada la justícia, els executarem per amor, per alliberar-los de la impietat, de l’abjecció i de la misèria integral; per no haver-se d’avergonyir davant dels altres de pertànyer a espècies inferiors, i això, si no són directament insectes o meduses.


LA IDIÒCIA ÉS EL PROBLEMA DEL MÓN.

ELS NOSTRES AMICS L’ENSENYEN A L’ESCOLA.

ELS NOSTRES AMICS LA IMPOSEN A LA SOCIETAT.

ELS NOSTRES AMICS L’ESCAMPEN ARREU,

PERQUÈ ELS NOSTRES AMICS NO SÓN

INTEL·LIGENTS,

SÓN CRIMINALS NOMÉS.


La prova? Aquí teniu el paraplègic cerebral que representa les idees dels nostres amics: https://t.me/laquintacolumna/25401

És tan profundament paraplègic cerebral que no s’adona que ELL és el primer que sobra i que, si se suïcidés, seria digne de rebre un premi pòstum. Seria l’única cosa amb seny que hauria fet a la vida. Però és clar, UN IDIOTA ÉS UN IDIOTA, AVUI I SEMPRE.


P.S. Per cert, parlant d’idiotes; l’altre dia, després de la reaparició del Harari català, l’ínclit Mitjà, l’Oriolet, vaig pronosticar que els altres imbècils aviat haurien de fer-se sentir. I ves! L’altre dia llegia que el pallasso de l’Àlex Arenas ja es deixava sentir des del púlpit de la sinagoga de la bagasseria jesuïta de Tarragona. Aviat tornaran tots els ‘experts’ a cobrar per dir mentides una darrere de l’altra. Si els ho dieu, s’ofendran; que tenen la pell molt fina. No veieu que han estat ensinistrats en les millors bagasseries del país i de l’estranger per a servir de meuques privades dels interessos sionistes? Doncs, elles fan la seva feina: Mentir amb la més profunda ignorància i vanitat. Perquè no pot mentir qui pensa, però sí, qui no ho ha fet mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada