divendres, 5 d’agost del 2022

SE’LS VEU EL NAS


Els assassins sionistes saben que en el pla no hi ha marxa enrere i que el goyim ho sap, que, de mica en mica, massa goyim saben que el mal del món és, ha estat, i serà, provocat per aquesta raça espúria de deformes mentals, consagrats a l’horror, a la violència i a l’aniquilació, en honor de les Potestats Infernals, que per això, finalment, i per a satisfer-se en el somni humit, aquestes rates han pogut executar l’holocaust que els déus de l’inframón els demanen. Podeu imaginar tot el mal que vulgueu, però ni així arribareu al primer nivell de maldat d’aquesta raça assassina, mentidera i corrupta.

Com ja vam dir els conspiranoics, la vacuna és una arma d’extinció, un verí, un tòxic fabricat expressament pels jueus per a l’aniquilació de la raça blanca. La prova la tenim que, gràcies als qui no ens hem inoculat el verí jueu, el grup de control no pateix cap indisposició per culpa de la IMMENSA MENTIDA, mentre que els babaus que han confiat en els assassins jueus moren a carretades o pateixen malalties cròniques, que seran tan insuportables, que per això l’escòria sionista ha obligat els traïdors i genocides dels governs a facilitar l’extermini mitjançant l’eutanàsia. Si tot aquest sistema no és un autèntic holocaust executat i preparat per ‘les grans víctimes de la història’, jo sóc jueu. I no, no sóc jueu, perquè si hagués tingut aquesta immensa desgràcia, de ben segur que m’hauria immolat, perquè la dignitat humana i la llibertat sempre seran tresors immensament més rics i valuosos que els crims sanguinaris d’aquesta colla de pervertits i abjectes fins a dir prou.

En el tour, 41 ciclistes van haver d’abandonar pels verins jueus:

https://t.me/resurgente2020/38536,

La verola del goril·la mascota de Gates és l’herpes zòster de tota la vida, que emergeix per causa de l’afebliment del sistema immunitari, gràcies als verins assassins dels jueus i que fabrica el criminal de lesa Humanitat Albert Bourla, junt amb els seus socis de la raça superior.

https://t.me/RosselloCM/65009

La gent comença a adonar-se, comença a comprovar que les morts sobtades i les malalties galopants s’han desenvolupat després de la injecció dels verins jueus, destinats a l’holocaust blanc, sigui per mort immediata, sigui per malaltia crònica i irreversible. Per això, tots els mitjans de comunicació i les bagasses més bagasses dels prostíbuls jesuïtes, s’encarreguen de blanquejar l’holocaust que els jueus estan materialitzant obertament contra l’home blanc i la civilització europea. Vegeu aquests retalls de premsa, i després, digueu-me si no ens prenen per ximples. Ells ho poden tot perquè compten amb idiotes (com tots els governants i els miserables que dirigeixen les institucions públiques), amb imbècils (la gent que els creu), amb acovardits i temorosos, pusil·lànimes i cagabandúrries; però també saben que si la intel·ligència es manifesta, tots els seus execrables i insòlits crims seran a descobert, perquè, com ja he escrit alguna altra vegada, la intel·ligència construeix, sempre, mentre que l’ús de la intel·ligència per a la destrucció, l’especialitat dels sacs d’escombraries sionistes, és prova de maldat, de la més abjecta maldat, perquè fins i tot aprofiten la virtut fonamental per a la convivència en societat, per a destruir tot el que ells no volen. Però, vegeu fins a on pot arribar la insolència d’aquests assassins, que mentre t’exterminen, es pixen damunt teu:

https://t.me/elinvestigador_org/11944

https://t.me/resurgente2020/38562

https://t.me/resurgente2020/38570,

El sionisme assassí té ells ulls posats en els més menuts, l’infanticidi d’aquests criminals, quan ens en vulguem adonar, serà d’una magnitud tal que si aleshores ja no ens tenen a tots amb el collar de pres a la gola, les seves goles deixaran de complir les funcions per a les quals les dissenyà el seu creador: Satanàs. La magnitud de l’holocaust jueu és esborronador:

https://t.me/resurgente2020/38573, nens, dones embarassades, infants, nadons, tot els val, mentre sumin cadàvers en honor de Baal.

I perquè veieu fins a quin punt poden ser corruptes, podrits, flatulents i repugnants, observeu un exemple pràctic de la veritable ‘vacuna’ infantil, la que garanteix un nen sa i capaç d’afrontar la vida amb tota la salut que necessita:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11750, això les bagasses dels prostíbuls jesuïtes no ho saben, perquè vegeu fins a quin grau arriba la idiòcia majúscula dels tarats amb estetoscopi. Un metge és un assassí potencial, al capdavall són avui la segona, si no, la primera causa de mort en el món; i ells, els molt desgraciats mentals, obsedits per l’orgull i la vanitat dels imbècils, no se n’adonen. No demaneu nous a un avellaner.


Els assassins sionistes, des de les corporacions criminals financeres que enfonsen les economies mundials per a esclavitzar la gent, des de les empreses de control digital, des de les indústries de la malaltia i l’extermini, des dels mitjans de comunicació de la mentida i el terror, des dels prostíbuls que abans eren els governs de les nacions lliures i independents, des de tots i cada un dels seus caus, tots dirigits i finançats per la raça dels assassins – comproveu-ho, no hi ha res de més fàcil; i si algú em diu, que això és així perquè són els més llestos, qui ho diu és de ben segur un retardat cognitiu i un indigent mental, perquè aquesta xarxa criminal només es pot construir amb paciència i amb un objectiu abjecte, amb mentides, amb enganys, amb frau, amb corrupció, amb ignomínia... és a dir amb totes les ‘virtuts’ d’aquestes rates infernals -. Això és antisemitisme? NO. Això és assenyalar els pitjors genocides i cridar-los genocides. L’holocaust és ara, el materialitzen ells en silenci, des del darrere de la cortina i, això sí, amenaçant-te, perquè sempre t’imposaran la por, perquè si la gent no els tingués por i els afrontés com el que són, assassins inveterats, i els deixés de veure amb aquesta disfressa de pobres màrtirs, en quatre dies el món seria lliure i per sempre. Val a dir, que aquesta és la meva esperança encara. Tanmateix, només amb l’extermini dels genocides i de tots els còmplices sense excepció, ni gaires miraments, que, a aquesta altura de les coses, no hem de mirar prim. Si pretenem salvar la Humanitat, caldrà la desaparició d’uns 500 milions de criminals i idiotes. I, per un moment, calculeu quanta gent ja ha vist desgraciada la seva vida gràcies als crims sionistes, i veureu que a mitjà termini, aquests 500 milions, no seran res amb la matança que executaran a tot Occident.

Per tot plegat, la pocavergonya dels genocides no té fre, i fixeu-vos com gosen tornar-se a vestir de víctimes, de les pobres ànimes innocents, aquelles que només volen la bondat i la pau mundials (L’espot és vomitiu, us ho adverteixo):

https://t.me/resurgente2020/38574, i qui són les organitzacions que han patrocinat aquest insult a la intel·ligència? Caus sionistes: l’Organització Sionista del Món o ONU, el Femer Sionista Europeu o EU, i, ohhh! l’associació del sindicat del crim per antonomàsia: El Congrés Mundial Jueu, el Femer dels Femers, pels integrants i per les intencions. Recordeu que aquesta colla d’assassins foren els que conduïren el món a la segona guerra mundial, i a la primera, i a la revolució sionista russa, i a la xinesa. Ara feu una suma dels morts en cada una d’aquestes operacions d’extermini dels nostres amics, i pel cap baix, en aquests quatre episodis, us sortiran uns 300 milions de morts, ara bé, en tota la història del món, només compten els ‘suposats’ 6 milions de Hitler, perquè Hitler, que va operar amb camps de concentració en plena de guerra mundial, és el més dolent de tots els homes dolents de la història de la dolenteria en la història de la Humanitat sencera; i en canvi, els 80 milions d’assassinats i els 20 milions de morts de fam del règim ‘jueu’ soviètic (https://t.me/voluntasoficial/3654), no compten; com tampoc ‘els èxits’ del genocida per excel·lència, l’amic de Kissinger, Mao Zedong, amb més de 100 milions de compatriotes xinesos executats i la destrucció de la cultura mil·lenària, per a major glòria dels seus amos i senyors: el Congrés Mundial Jueu.

I els lacais, els miserables, els polls de les rates, els paràsits socials i sicaris sionistes caminen amb les calces als turmells totes plenes d’orgull i amb la consciència tranquil·la després de perpetuar la IMMENSA MENTIDA JUEVA:

https://t.me/voluntasoficial/3653

L’escòria sap que si el goyim ho sap, hauran d’amagar-se dessota les pedres, per això, no es cansaran de moure els titelles perquè els protegeixin, mentre que protegint els assassins, els titelles col·laboren en l’holocaust real dels jueus.

I perquè vegeu que els sionistes i la seva fam de sang són insaciables, vegeu aquesta notícia que significa, llisament i planera, portar la fam al món, en aquest cas a Irlanda, però recordeu que això passa a tot arreu, a la Corporació de la Reserva Federal dels esclaus dels EUA, a la Tirania Sionista Canadenca, a la d’Holanda, al manicomi alemany, a Suïssa, arreu, perquè els assassins ens volen matar de fam, una pràctica que ja executaren amb molt d’èxit a Ucraïna: l’holodomor. https://t.me/voluntasoficial/3658


Abans de concloure, no vull deixar en el tinter un vídeo sobre el fill de Satanàs, el diable jesuïta que ha destruït la religió cristiana i que està de genolls a les ordres de la destrucció de la Humanitat. Si hi ha hagut papes criminals, el cas d’aquest desgraciat és de llarg, el més repugnant i sàdic. Quan Francisco parla, l’Infern està de festa major, i com és clar, que aquesta rata dels inferns no pretén anar al cel perquè és fill directe, sang de la sang, del mateix Llucifer, doncs, a ell se li’n foten les matances, siguin amb verins, sigui els avortaments o qualsevol barbaritat digna de psicòpates, perquè ell és un autèntic psicòpata, l’instrument del mal.

https://t.me/RosselloCM/65016


I conclouré amb una notícia de Vilassar de Mar, que sense que hagi nascut allí, és el meu poble, perquè comproveu fins on estan infiltrats els idiotes i com, sempre de sempre, l‘exhibició suprema d’idiòcia la fa una dona, tot demostrant la limitació intel·lectual de la immensa majoria d’elles – avui és un fet irrefutable -. Vegem la notícia i escolteu a la tarada: https://t.me/NANOMNOTICIAS/11752.

Vejam, si hi hagués fiscalia i no uns excrements diarreics disfressats amb toga, aquesta imbècil estaria tancada a presó i acusada de delictes contra la infantesa i corrupció i perversió de menors. Tanmateix, la molt subnormal lamenta no haver-se expressat bé. La mare de Déu! En justícia, aquesta tarada hauria d’ingressar a presó i no sortir-ne mai més, per precaució i protecció dels menors. Com he dit moltes vegades, SI ETS IDIOTA, FES L’IDIOTA A CASA TEVA, JA QUE SI FAS L’IDIOTA EN UN CÀRREC PÚBLIC, EL POBLE TÉ AUTORITAT SUFICIENT PER CONDEMNAR-TE A CADENA PERPÈTUA I, FINS I TOT, A FER UN FAVOR A L’UNIVERS SENCER. La tolerància amb deficients mentals, o ‘deficientes mentales’ que fan xumar un plàtan amb un preservatiu a menors de 12 anys en una gimcana ‘xupiguai!’, és un insult a la intel·ligència. A aquesta medusa i als imbècils que col·laboraren en aquesta barbaritat, se’ls hauria d’apartar per sempre de la vida pública; se’ls regala un quilo de plàtans i una caixa de Durex i que s’entretinguin a la cel·la; ja que tant els agrada. No és qüestió de fer infeliç un idiota, que l’idiota té tot el dret a ser idiota. El que no té cap dret és a transmetre la malaltia, perquè això, és un crim social.

Tanmateix, tot això, sabeu qui ho inspira? Ho inspira? No hi caieu? Amb què inspirem les coses? Amb els putos nassos!, doncs, això.


EL SIONISME ÉS UNA FACTORIA DE CRIMS.

EL SIONISTA ÉS UN ASSASSÍ.

ACUSAR DE GENOCIDES ELS EXTERMINADORS

NO ÉS ANTISEMITISME:

ÉS LA VERITAT.

LA VERITAT ÉS

ALLÒ QUE MÉS TEMEN.

PER AIXÒ, LA VIOLEN I LA VULNEREN:

L’HOLOCAUST ACABA DE COMENÇAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada