dilluns, 29 d’agost del 2022

EL GOYIM HO SAP


Sí, sionistes, colla d’assassins implacables, el goyim ho sap. Certament, això us complicarà la guerra, al cap i a la fi, no són pocs els assassinats disfressats d’accidents que darrerament heu hagut de provocar per tal de callar les veus que us acusen del que sou: EL MAL DEL MÓN. Sí, sionistes, colla d’assassins implacables, el goyim ho sap. De ben segur que accelerareu la matança, el vostre holocaust somiat. Qui ho pot posar en dubte? Si només sabeu fer això, mentir i robar. Sí, sionistes, colla d’assassins implacables, el goyim ho sap. Podeu pensar que potser vencereu; que, com somieu, tots els humans seran els vostres esclaus, però el goyim ja ho sap, i de mica en mica s’omple la pica, i quan la gent vegi la vostra veritable estampa: les mentides que oculten la majoria dels crims comesos en els darrers segles, aleshores, penseu que potser les vostres hores estaran comptades i allò que inventàreu sobre els alemanys i les càmeres de gas que ningú no ha pogut demostrar, i les incineracions que són impossibles d’acord amb les vostres mateixes dades, i que, per això, us heu hagut d’inventar les lleis que protegeixen la vostra ignomínia... perquè, què us penseu que desitjaran els alemanys de bé, si saben que els heu mentit i els heu convertit en monstres, quan els únics mostres que habiten aquest món sou vosaltres? Què us penseu que us voldran fer? I què penseu que voldran fer tots els altres pobles del món quan sàpiguen que només preteneu i voleu esclavitzar-los, i que per això heu treballat durant anys, farcint el món de guerres, de matances cruels i inútils de la joventut de les nacions, només per al vostre benefici? L’esclavatge és un negoci que heu dominat i controlat vosaltres, o m’erro? Us animo a respondre’m, i aleshores us rebatré amb proves. Tampoc no és qüestió de descobrir totes les cartes davant de l’enemic, oi?

Dit això, comencem amb la matança, amb el veritable holocaust, amb els verins jueus que la partitocràcia sionista executa i de la qual no hi pot haver cap dubte avui, per bé que els ‘conspiranoics’ ja ho anunciàvem des del començament. Per què? Perquè us coneixem i sabem que de vosaltres només es pot esperar la misèria, la malaltia i la mort, perquè us heu dedicat tota la vostra existència a robar, a enverinar i a matar, per odi, per beneficis i per fer unes rialles, que ja sabem que sou molt de la gresca. Si ho dubteu, pregunteu-ho als pallassos que han fet de presidents de la Reserva Federal dels esclaus dels EUA, i ells us donaran explicacions de les festes amb pizzes de tot tipus, edats i colors.

La primera notícia ens parla d'11264 morts per excés, només en el mes de juliol: https://t.me/resurgente2020/39243. ELS RESPONSABLES DE TOTES AQUESTES MORTS SÓN ELS POLÍTICS, SENSE CAP POSSIBLE DUBTE, PERQUÈ ELLS SÓN ELS RESPONSABLES DE LA SALUT DE LA POBLACIÓ I ELLS HAN ESTAT ELS QUE HAN COACCIONAT I PRESSIONAT PER INJECTAR ELS VERINS JUEUS A LA POBLACIÓ. Què penseu que hauríem de fer amb aquests assassins massius? Els donem uns copets a l’espatlla o preparem les cordes que asseguraran la dignitat i la llibertat del poble contra els polítics il·legítims i il·legals? Són il·legítims per traïdors i genocides, i il·legals, perquè un terrorista jueu no és qui ha de decidir la voluntat d’un poble falsificant les dades. Ja que si hi ha algú que mai no pot decidir la voluntat de cap poble, aquest és, una escòria jueva!

Evidentment, tot això no podria haver passat si els jutges fossin jutges i no uns excrements diarreics disfressats amb toga. Ningú mereix més respecte, consideració i tracte de persona quasi sagrada, més que un jutge; perquè un jutge és a la societat, el que un sacerdot és en la guia espiritual a les religions. Tanmateix, vegem com els descriu un advocat, que si bé, essent advocat i havent estat format pels jesuïtes, ha de saber ben poc de dret, d’ètica i de justícia, prou que ens descriu perfectament la infàmia que infecta els palaus de Justícia i els converteix en prostíbuls plens de pinxos sense principis i carregats de vanitat: https://t.me/RosselloCM/65633. No cal afegir-hi res més.

A part d’aquests orgullosos amb tan poca consciència com ego tenen, no ens podem oblidar dels idiotes i els imbècils. Avui, però, quasi exclusivament idiotes, o això és el que es dedueix veient la següent colla de babaus amb indigència mental, nul·litat crítica i racional, i absència de qualsevol principi ètic més que l’obediència a l’amo. Vegeu el seguit d’idiotes que ens il·lustren quant a tots els criminals que fan política des dels prostíbuls oficials i els urinaris públics, tot robant el poble, tot mentint el poble, tot sotmetent el poble, tot humiliant el poble. Què ha de fer un poble digne davant d’aquesta situació, d’aquesta usurpació, d’aquesta tirania estrangera?

La puteta privada dels Rothschild, que més idiota ja no es pot ser! https://t.me/resurgente2020/39216, i no sé què dir, dels miserables que poden considerar una professió la protecció d’un idiota integral que traeix el poble (i a ells) i els assassina sense immutar-se.

La puteta estimada del psicòpata sexual Klaus Schwab, aquell que ens ho vol treure tot i ens assegura que serem feliços: https://t.me/resurgente2020/39249, la puteta generosa que regala els diners dels canadencs per a fabricar tarats arreu del món. Això és malversació de diners públics, un altre càrrec que afegir a aquest criminal impenitent (traïdor, genocida, extorsionador, coaccionador, mentider...).

Ara veieu a l’idiota sionista germanòfob Lauterbach, qui pretén exterminar tants alemanys com pugui. La cara d’idiota ja ho diu tot d’ell: https://t.me/resurgente2020/39219, com han de riure els jueus, veient què resta de la Gran Alemanya del 39.

A Xile, sembla que els sionistes hi han reunit l’escòria més repugnant del país, i després del tarat del Piñeira i d’importar negres d’Haití per a enfosquir la pell dels xilens, ara una dona, amb paraplegia cerebral, qualitat molt comuna entre les fèmines actualment, s’exhibeix perquè els sionistes li posin un peixet a la boqueta de foca: https://t.me/laquintacolumna/25655, encara que segurament, i tot fent unes riallotes, els jueus li tiraran terra damunt de la caixa.

I per concloure amb aquesta fastigosa i repugnant revisió de vòmits amb forma humana, vegem el delinqüent Lula da Silva, un altre dels ‘insignes’ esclaus del sionisme internacional: https://t.me/resurgente2020/39232, voleu la raó dels seus disbarats?: https://t.me/resurgente2020/39233 o https://t.me/resurgente2020/39234.

El que fan l’amor als diners, l’abjecció més rònega i baixa, i l’odi a la vida humana!

Bé, abans de concloure, vegeu aquesta notícia de la Soroslàndia catalana, el femer que és dirigit per Soros des del prostíbul de la plaça sant Jaume i l’urinari del zoo:

https://t.me/resurgente2020/39245, recordeu la gimcana de Vilassar de Mar, i veureu que la infàmia i l’abjecció governen Catalunya des de les seus corruptes i traïdores dels partits polítics, tots units darrere la bandera amb la creu de David de Satanàs. Quina vergonya fem els catalans! Quina ignomínia i vergonya de poble! Aquests que prostitueixen els seus fills, eren els que volien la independència? País de merda amb polítics a joc!


Fem un punt i a part, i breument tornem-nos a recordar dels nostres amics, els sionistes assassins, que mai no perden punt per aniquilar tot el que és natural i sa per a una societat, perquè ells ho volen tot i et volen com a esclau; que no per altra cosa, creuen que serveixes i has nascut. Pregunto: La rebel·lió dels esclaus és indigna? Ah! I no us cregueu les fantotxades de Jewllywood sobre l’esclavatge jueu a Egipte, ja que els que han traficat sempre amb els esclaus han estat els nostres amics altruistes i filantrops, que heu de recordar que allà on hi ha perversió, crim i beneficis, sempre hi trobareu una escòria jueva darrere de la cortina.

Ara, deixem-nos d’esclaus alliberats, i centrem-nos en la fàbrica especialitzada en l’enverinament mitjançant el sistema del subministrament dels aliments dels nostres nens: la més infame de les indústries (suïssa, curiosament) amb la més gran reputació. Escolteu el criminal de Nestlé – perquè qui vol treure l’aigua a la gent és, sense possible dubte, un psicòpata criminal –, i feu el fotut favor de no comprar res de res a aquesta fàbrica de malaltia i sotmetiment de la llibertat i de l’alimentació natural: https://t.me/voluntasoficial/3906, i recordeu què li va passar a l’agricultor natural i ecològic amish: https://t.me/RosselloCM/65604.

Ells són així, bona gent, i et volen alimentar només amb els seus verins i que no beguis aigua perquè és un bé que té dret a negociar-se. Necessiteu més explicacions per a saber qui són els criminals?


Per anar acabant, una breu història, que podíem resumir amb: Que la teva riquesa no sigui la teva misèria.

https://t.me/resurgente2020/39221


I finalment, una intervenció que pot ser, i crec, d’una jove intel·ligent i sarcàstica, encara que malgrat tot, i veient el que hi ha avui, i com sigui que no compto amb antecedents quant a la noia, també podria ser veritat (per increïble que pugui semblar a una ment assenyada i conscient):

https://t.me/resurgente2020/39209

Vosaltres en traureu les conclusions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada