dimecres, 17 d’agost del 2022

L’AGENDA SIONISTA


Els nostres amics, sí home, els nassos de darrere de la cortina, continuen pas a pas en el camí de la destrucció de la civilització occidental, perquè com són rics, després de segles de robatoris, estafes i manipulacions criminals de la política i l’economia, i com són filantrops, només preocupats perquè no hi hagi pobresa i tothom tingui accés a la ‘seva’ cultura i educació – la destrucció del coneixement – i a la ‘seva’ salut – la malaltia crònica i la mort -, tot això, amb la finalitat de protegir els pobres i els indefensos, perquè ells, els rics i bons, no són responsables de res, on va vostè a parar!, sinó tot el contrari, ells són rics, però no són culpables de la pobresa de les nacions, i ells són bons, perquè esmercen els seus diners, guanyats legalment i lícitament, només faltaria!, en el bé comú, que és el bé que ells, com a més a més són els més llestos del món, coneixen perfectament i volen implantar-lo per tal de fer del món un món on tot serà d’ells una vegada acomplert el robatori del planeta sencer, i aleshores, la gent ja no serà pobra, perquè serà miserable, inculta, dependent, coaccionada i humiliada per al bé de tots, que ells representen:

No tindràs res i seràs feliç. I ells ho tindran tot i t’ho llogaran, si ets un esclau obedient, sacrificat i condescendent amb la superioritat de la raça superior. Potser la gent no entén el joc, però el joc no és altre que aquest. ELLS SÓN L’ENEMIC, i com sempre, ho demostrarem amb proves i reflexions, en les quals és evident que hi ha un complot jueu-sionista per arrasar la civilització blanca i cristiana. No serà l’hora ja d’assenyalar a les RATES COM A TRANSMISSORES DE LA PESTA?


L’escriptor i investigador Carlos Astiz, especialitzat en rosegadors, aus de carronya i hienes, ens ho explica en un breu tall: https://t.me/elinvestigador_org/12055, val la pena de fer l’observació que ell també creu que l’elit - el sionisme i els jueus criminals -, EL MAL, no acabarà vencent.

Tot seguit, José Antonio Villarroya - Villarroya s’havia de dir – ens ho explica d’una altra manera, tot i la intenció del cagaguano d’aturar-lo. Sincerament, no crec que el José Antonio es trobi tothora la porta oberta del lavabo públic; que ja sabem que tota la ‘desinformació oficial’ la manega el sionisme criminal, que menteix amb les pandèmies (propagades per ells o inventades), el canvi climàtic (inventat per ells i escampat com un mal amb solució... la seva), en la democràcia (on posen els idiotes i deficients intel·lectuals més destacats de cada contrada), en la crisi econòmica (que com sempre de sempre, provoquen ells per a augmentar els seus beneficis amb el robatori i el crim), en la crisi d’abastiments (generada pel teatre del pallasso jueu Zelensky, i que és com l’as dessota la màniga – la guerra -, si és que la gent els descobreix), i així amb tot, amb totes les mentides periodístiques, científiques, polítiques, econòmiques i sanitàries, que gràcies als imbècils integrals deformats a les grans bagasseries jesuïtes, escampen com una pesta intel·lectual moderna. Si abans les rates només transmetien la pesta, ara ja han assolit de transmetre la pesta i la mort, acompanyades de la idiòcia col·lectiva. Ells són així, filantrops i bons, sobretot bons i desinteressats.

https://t.me/resurgente2020/38944, això tenen preparat els sicaris del sionisme.

No em creieu? Escolteu aquesta notícia de RT, que sí, que és russa, però que és de les poques agències de notícies amb un mínim d’imparcialitat i seriositat informativa. Que una cosa és tenir interessos i mentir, i una altra és tenir interessos i tractar de ser objectiu, per bé que la influència política contribueix a fer esbiaixades o tendencioses les notícies. Tot i això, aquesta notícia és prou informativa i al final – no us el perdeu! – retrata la realitat de les intencions dels filantrops i bons fins a plorar d’emoció, de veure tanta magnífica benignitat i gentilesa exposada amb la més modesta, condescendent i submisa de les actituds: https://t.me/RosselloCM/65263.

Els sicaris dels mafiosos són imprescindibles per als mafiosos, ja que si no, ja m’explicareu com anirien liquidant els contratemps tots sols. Per això, la indigència intel·lectual i l’absència de principis ètics i morals, són fonamentals per a la contractació dels sicaris, que per aquesta raó, els jueus, els nostres amics, contracten, en un acte de bondat, tota la idiòcia del Cottolengo, com veureu en aquest vídeo, on Trotapoker fa una excel·lent intervenció que il·lustra amb l’idiota d’Espanya, el gos de Soros, i altres. Val la pena de destacar la magnífica estampa d’un dels fragments, on veurem l’idiota d’Espanya sense corbata i fent l’imbècil com sempre, dient rucades indignes d’un ésser humà, però amb la tranquil·litat de saber-se protegit pel principal terrorista del món, George Soros, mentre al seu darrere hi veureu la colla dels excel·lents del Cottolengo, i entre ells hi podreu veure, si us hi fixeu, a part de tots els lladres que són, alguns criminals amb sang als comptes-corrents. I ja no dic res de la colla de paraplègics mentals que acuden a sentir un idiota que compta amb el suport de tota la indigència ètica del país. Els subnormals escoltant els criminals. No oblidem mai que la ‘gran família socialista’ és l’organització mafiosa i criminal més gran que hi ha hagut a la península Ibèrica. Amb la llei a la mà, el fet de ser dirigent socialista ja hauria de ser prou motiu per a l’ingrés automàtic a la presó. No hi ha un sol socialista que no sigui un paràsit, un mentider, un lladre, un corrupte, un dictador en potència, un retardat intel·lectual, un pervertit, un miserable sense límits, un pocavergonya i un repugnant insecte esclau al servei de les rates de la pesta, des de Pablo Iglesias a l’indigent mental d’ara.

https://t.me/RosselloCM/65263, hi insisteixo, cada dia que passa sense que l’idiota d’Espanya no sigui ajusticiat públicament amb totes les prostitutes dels seus governs, és una ofensa a la intel·ligència, a l’ètica, a la història i a la dignitat humana. Recordeu que no hi ha un sol crim que l’idiota d’Espanya, el gos de Soros, el marit del Begoño, el vanitós que s’enorgulleix i s’infla quan totes les retardades mentals que li fan de cor de prostitutes infantils i idiotes, li canten la cançó que més li agrada: «Gigi l’amoroso». Bé, les prostitutes del cor, fan que canten, que no han pogut aprendre’s la cançó, tot sigui dit. Doncs, recordeu que aquesta escòria no hi ha delicte que no hagi comès.

Ara, per acabar de fer entendre el paquet de notícies, unes imatges que ens il·lustren dels fems que comanden l’enteniment del tarat de més amunt:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11902, https://t.me/NANOMNOTICIAS/11912. És Putin, el gran Vladímir, un escurçó al servei de les rates? Certament, en aquestes imatges el veiem envoltat de merda, de criminals, d’assassins, de lladres, de xantatgistes i mafiosos, tots amb l’uniforme dels Inferns, però, continuo pensant que si has de vèncer a una escòria sense limitacions morals ni ètiques, i que t’envolten perquè et volen tenir ben agafat d’allò que no sona, sembla lògic que hagis de fer el paper, i aguantant-te les ganes de tapar-te el nas per no sentir la pestilència, confiïs a sortir del cau de les rates, i així, poder enfrontar-t’hi. Ja sabeu que els grans magnicidis comesos arreu del món sempre tenen al darrere els nassos de darrere de la cortina: el sionisme criminal internacional. I Putin ho sap. I si m’equivoco, ho lamentaré molt, sobretot perquè aleshores aquest petit gran home – com Napoleó – no serà més que un empleat, un vigilant dels lavabos, un criat que porta carn viva a les rates, una meuca disfressada d’estadista com totes les meuques que avui es passegen pel món, disfressades d’estadistes, i no són més que meuques i de les més baixes i ignominioses d’entre totes les prostitutes, i això, si no són la pura abjecció!

Aquestes rates que envolten, com mosques les merdes, les defecacions que dirigeixen les nacions, són la més corrosiva i perniciosa corrupció a la qual una societat s’ha d’enfrontar. Per aquesta raó, durant la història hi ha hagut centenars de pobles que han actuat amb justícia i han expulsat les rates dels seus territoris:

https://t.me/resurgente2020/38958

Aquesta és la nova estrella de David, la creu del Diable: 6 puntes, 6 triangles i l'hexàgon central, avui reconvertida en una esfera amb tots els colors LGTBI:

https://t.me/resurgente2020/38951, aquest símbol és la prova de la pertinença a la més sanguinària i cruel organització criminal d’avui.

Fixeu-vos en aquestes dades que, sense que puguem corroborar l’absoluta realitat de les xifres, prou que s’han d’acostar a la xifra real, perquè els verins jueus són el tòxic essencial per a l’holocaust goyim, l’únic holocaust del món i que estem vivint avui en les xeringues de les eternes víctimes de la discriminació.

https://t.me/resurgente2020/38955


Mentre permetem que els sicaris dels sionistes internacionals obeeixin com esclaus els seus amos dels Inferns, ens trobarem barbaritats com aquesta:

https://t.me/resurgente2020/38950, cap autoritat pot imposar-te com has de viure i què has de fer amb la teva vida i el que és teu. Ni per epidèmia ni per canvi climàtic ni perquè el qui mana és un fill de mare desnaturalitzada (d’altra manera no poden sortir fills com aquests monstres), l’Estat pot immiscir-se en la teva vida. CAL COMENÇAR A APEDREGAR I INSULTAR ELS DELINQÜENTS DE TOTA CLASSE QUE OCULTEN ELS CRIMS EN LA POLÍTICA. NI UN SOL POLÍTIC HA DE SER PERDONAT: TOTS SÓN LLADRES, INÚTILS, PARÀSITS, TRAÏDORS AL SERVEI D’INTERESSOS ESTRANGERS, GENOCIDES, CORRUPTES I HIPÒCRITES.

Si abans es podia pensar en la regeneració política, avui l’única manera de regenerar-la és amb l’extermini i la presó perpètua dels criminals, sense una sola excepció, perquè qui pertany a la direcció d’un partit polític és un incapaç que es posa al servei de la màfia sionista per a grimpar i ser alguna cosa més que el no-res absolut que són, perquè: QUÈ LI RESTA A QUI VEN L’ÀNIMA? I aquesta és la raó per la qual, la justícia no ha de considerar-los éssers humans, i cal tractar-los com animals de carronya i sanguinaris, que és el que són, com ho veiem en l’entranyable ‘foto’ del discurs de l’idiota d’Espanya a una colla de paraplègics cerebrals, mentre darrere de l’idiota s’hi exhibien, com a mones, els màxims representants de la indigència mental i de l’absència d’ètica dels ‘alliberats’ del Cottolengo.


EL POLÍTIC ÉS EL TEU ENEMIC.

VIU DEL ROBAR-TE EL FRUIT DEL TEU TREBALL.

EL POLÍTIC ÉS EL TEU BOTXÍ.

GAUDEIX FENT-TE LA VIDA IMPOSSIBLE.

EL POLÍTIC SERÀ EL TEU ASSASSÍ:

HO FAN AMB VERINS, VENENT EL PAÍS,

ARRUÏNANT-TE I VIVINT DE TU,

COM EL QUE SÓN:

PURS PARÀSITS.

SI VOLS TROBAR, SENSE ERRADA,

UN CRIMINAL,

CERCA A LA POLÍTICA,

NI UN NO ET FALLARÀ.

LA HISTÒRIA HO CERTIFICA.


Aclariment per als abduïts pel sistema

En cap moment, en els meus escrits, hi ha un insult. Que sigui desagradable de llegir que un suposat respectable senyor és una prostituta barata, no és una arbitrarietat ni una opinió, sinó el retrat més exacte i primmirat de la realitat, a més a més, que no és una opinió, sinó una reflexió expressada amb les paraules més ajustades, rigoroses i proporcionades al fet i a la persona, sempre, és clar, d’acord amb les meves limitacions intel·lectuals, que, això no obstant, mai no són contràries al sentit profund i autèntic de les paraules fetes servir. Que un idiota se senti ofès perquè li diguin idiota, no és impediment per a no poder dir idiota a l’idiota.

Només volia aclarir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada