dimecres, 10 d’agost del 2022

LLIURES O ESCLAUS


Un poble té el dret d’execució dels seus polítics, jutges i establishment? Quan l’exercici del poder s’executa fora de les ‘ordres’ del poble, el poble té tot el dret d’executar els traïdors, tot el dret; sense que hi pugui haver el mínim dubte legal, ni els assassins i traïdors estiguin emparats per cap dret primordial, perquè des del moment que el polític, el jutge o l’establishment actuen contra la legítima autoritat del poble, automàticament, poden i HAN DE SER AJUSTICIATS.

Sense pagesos i ramaders, iniciativa privada i creació, no hi ha societat. Els polítics són els enemics dels pagesos, dels ramaders, de la iniciativa privada i de la creació, i viuen de parasitar el treball dels altres. Què fem quan descobrim un poll? Doncs, nois, ni més ni menys! Un paràsit és una rèmora social, i tota l’escòria sionista política són paràsits, xucla-sangs, gèrmens nocius i perillosos. No us deixeu enganyar: UN POLÍTIC ÉS UN CRIMINAL PER DEFINICIÓ (i si no, presenteu-me’n un de sol, que no sigui un criminal: un, un de sol).

Occident s’ha convertit en un munt de pobles de pusil·lànimes i sense valors, per això, ‘la sagrada vida’ d’un polític, encara que sigui un criminal de primer nivell, com l’idiota d’Espanya o gos de Soros, que no ha deixat de violar cap llei internacional, nacional ni el sentit comú, com li és propi per indigència mental i cognitiva, se’ns diu que ha de ser respectada. Però, no; no és així. UN TRAÏDOR I UN GENOCIDA NO TÉ CAP DRET A LA VIDA SI EL POBLE AIXÍ HO DETERMINA. Avui veiem com el gos de Soros legisla d’acord amb el que li diu el terrorista jueu, i el cor de les prostitutes infantils i idiotes s’escorren amb les barbaritats sexuals de reprimides amb deliris de grandor, tot convertint Espanya en un femer legal, sobretot gràcies als excrements amb toga, que són, sense dubte, els primers que han de ser destituïts i els primers als quals se’ls ha d’aplicar la llei que ells no han aplicat. Un jutge prevaricador ha de ser necessàriament executat. Un polític lladre, prepotent i orgullós ha de ser necessàriament executat. Un sicari disfressat de policia ha de ser executat per manca d’honor i servei a la delinqüència. I que ningú no es posi les mans al cap. L’errada és humana, tots la podem cometre. Ara bé, la coacció, el terror, l’assassinat organitzat, el genocidi contra la població civil, inclosos els nens, la destrucció de l’educació, la imposició de sancions fora de mesura i seny que els excrements criminals amb toga enmig de la profunda descomposició no afronten, per covards, per inútils, per ignorants i per delinqüents comuns... tot això no pot ser tolerat. Com la Llei de Seguretat Nacional, que és un crim de magnitud tal que tota la classe política ja hauria d’haver estat ajusticiada, per traïció als fonaments del dret natural i menysteniment envers els drets humans, lògicament, amb els jutges. que avui són criminals i delinqüents, tots, i que estan dedicats a la destrucció de les nacions, o sigui, ALTA TRAÏCIÓ, a part de la col·laboració necessària en la violació de tots els principis i fonaments legals, com també en la participació en genocidi, tots ells, delictes que les proves indiciàries certifiquen com a crims de lesa humanitat.

Mentre l’idiota d’Espanya i més gran criminal, genocida, traïdor i miserable esperpent nascut a la península, l’esclava tarada de la raça superior, recomana treure’s la corbata, en un eximi exercici de demostració de la limitació intel·lectual de l’idiota, el criminal malbarata els diners públics en ajuts als capos del genocidi, en viatjar com una sàtrapa a expenses del poble esclavitzat, obliga al sotmetiment de la llibertat individual a la voluntat de la meuca servicial fins a la ignomínia, amb lleis absurdes i que comporten unes sancions desproporcionades i injustificables, que això no obstant, les diarrees amb toga no rebaten, menys encara s’indignen, i paren la mà per cobrar en paradisos fiscals els diners tacats de sang que els han permès de fer-se una vida, absolutament repugnant i indigna, però que com els amos criminals els colpegen les espatlles i els somriuen, els excrements destil·len substàncies eufòriques i abjectes, eufòriques per l’alegria de ser esclaves dels jueus, i abjectes per la ignomínia sense escrúpols de l’abús de poder, gràcies als assassins sionistes, a les prostitutes dels governs i els urinaris, i dels sicaris extrets entre els més baixos i sàdics pinxos de bagasseria de tercera.

LA GUERRA ES POSARÀ CRUA.


Un càrrec públic és un servei públic, i l’imbècil de torn té l’obligació absoluta d’obeir la voluntat del poble, i si, com passa ara, obeeixen interessos estrangers, aleshores, és de primer de manual de justícia que els criminals dels governs són TRAÏDORS I GENOCIDES, perquè les proves són tan grosses i irrefutables, que els sionistes han de fer servir el magatzem de prostitutes cagaguano per a engalipar la gent amb mentides que permetin la insistència en el crim i la destrucció de les nacions que fan tota la colla de subnormals i deficients mentals col·locats als prostíbuls oficials i als urinaris públics per a major glòria de la raça superior.

Mentre l’idiota d’Espanya i gos de Soros amb el cor de les prostitutes infantils i idiotes, imposa restriccions a l’aire condicionat, unes restriccions que són unes atribucions que una meuca jueva no té sobre la propietat privada, però, mentre dicten aquestes lleis injustes sabent-ho, el criminal de La Moncloa, el genocida i traïdor d’Espanya, amb tota la colla d’insectes, paràsits i criminals de l’urinari públic, fan teatre i humiliació del poble a l’hemicicle a 20 graus, perquè el ‘politburó’ és el ‘politburó’, que així els ho ha ensenyat el sionisme internacional. Podem afegir la repressió de la dissidència, de tot aquell que no estigui absolutament d’acord amb el terrorista número u del món i el seu harem de prostitutes sense escrúpols ni enteniment, tot imposant la VERITAT VERITABLE del govern sionista mundial com a VERITAT VERITABLE.


POT SER RECRIMINABLE

LA DEMANDA DE JUSTÍCIA

CONTRA TRAÏDORS I GENOCIDES?


El fet de matar polítics, jutges i policies, avui no hauria de ser causa judicial. Tots aquests excrements són per tal de servir els interessos del poble, i ells com a servidors públics no tenen altra missió ni obligació sinó que la d’afavorir el poble. Per això, si expressament legislen i governen contra el poble, han perdut la legitimitat i el poble TÉ TOT EL DRET D’EXTERMINAR ELS SEUS BOTXINS, TOT EL DRET, PERQUÈ, COM RECONEIX LA MATEIXA CONSTITUCIÓ ESPANYOLA, ELS PODERS EMANEN DEL POBLE, PER TANT, L’EXECUCIÓ DELS VIOLADORS DE LA LLEI, AMB PORFÍDIA I COACCIONS INTOLERABLES, ÉS UN IMPERATIU SOCIAL. Per tot plegat, avui no hi ha cap garantia judicial ni d’ètica que pugui culpar un ciutadà de l’extermini d’un traïdor, d’un genocida o d’un violador de la llei, i tots els ‘responsables’ públics avui són reus indiscutibles de tots aquests càrrecs. Penseu en el que estan fent amb els pagesos i ramaders, mentre els incendien els boscos, sí, EL GOVERN INCENDIA ELS BOSCOS PERQUÈ EL SIONISME AIXÍ ELS HO HA MANAT. Un govern que obeeix interessos estrangers no és un govern, és carn de patíbul, i l’única dignitat del poble és l’ajusticiament públic enmig de grans festes i celebracions.

NO HEM DE TENIR POR.

ELS CRIMINALS SÓN ELLS.


I conclouré amb un record per a l’homosexual idiota, genocida i paraplègic cerebral de l’Oriol Mitjà, l’indigent mental que es pensa que l’epidemiologia és una ciència i, per això, ell és científic. L’epidemiologia, tros de carn sense cervell, és la ciència per als trossos de carn sense cervell, que pensen més amb les gònades i el recte que amb neurones i raonament. Es veu que els beneficis del genocidi de vells i la propaganda perquè els joves i els adults s’enverinessin amb els tòxics dels teus amos, s’acaben, oi?, que els homosexuals, ja ho deveu saber, són molt de la despesa sense mirar prim, perquè la gònada és el primer i després el compte corrent, que aquestes són les prioritats del seu enteniment intel·lectual, i que és més una ejaculació de malaltia que un enteniment intel·lectual. Aquest sac d’escombraries, l’Oriol Mitjà, criminal i mentider, que per això els jueus el porten sempre a fer el número a la televisió perquè totes les tietes vegin el gendre homosexual ideal, perquè la capacitat cognitiva de les tietes és molt limitada, i mai no s’adonaran que el sac d’escombraries és un sac d’escombraries que vendria la mare, el pare i els fills dels altres per a satisfer les necessitats que li demana la depravació. Sense dubte, aquest imbècil ha de ser executat així que es destapi la IMMENSA MENTIDA, per terrorista, per idiota, per ignorant, per orgullós, per vanitós, per deficient mental, per retardat psicològic, per meuca del sistema, per vergonya d’altri, per decència, per dignitat i per honradesa intel·lectual. Calia fer un homenatge a aquesta carn de patíbul, a aquest criminal silenciós, pèrfid i pervertit, que ha tornat a la palestra, i que, amb ell, no dubto que aviat sortiran els ‘científics’ criminals que li feien companyia en el començament de la immensa mentida.

Oriol Mitjà és còmplice de més de 80000 assassinats i més de 6 milions d’efectes secundaris greus i crònics. Comprens per què cal ajusticiar-te? Que ets idiota? Sí. Però una cosa no treu l’altra, xatona. Un genocida és un genocida. Tu has amagat la veritat, coneixent-la i cobrant, oi? O anaves de franc a la televisió i eren gratuïtes les teves mentides i el terror? 80000 assassinats, més de 6 milions d’efectes secundaris greus i crònics. Ets un criminal o no, xatona? I consti que són dades oficials, les quals pots multiplicar almenys per cinc. Espero amb ànsia el dia de la Justícia!

Pensa en tots els que has mort i ves!, tu ets dels únics que sobra. No puc demanar-te el que no tens, intel·ligència, que prou saps que les calcetes sempre ben abaixadetes, que així t’ho van ensenyar a les bagasseries jesuïtes que et lliuraren un paperot ridícul on et diu que ets epidemiòleg, o sigui, retardat sense remissió. Si poguessis pensar, et recomanaria que ho fessis, però no, no n’ets, de capaç; i sempre sortiràs amb la teva cara d’imbècil ‘cum laude’, a mentir i a conduir la gent a la mort i a la malaltia. O és per a això que et paguen, meuqueta jueva? Ets un criminal i ho saps. Que siguis tan analfabet per creure’t que l’epidemiologia és una ciència, ja ho diu tot del tu, retardadot mental! L’epidemiologia és un invent de les bagasseries jesuïtes per a tenir una colla de deficients mentals al seu servei, disposats a dir una barbaritat darrere de l’altra amb la pocavergonya dels ignorants i dels creguts. Tu seràs molt vanitós, però ets un PERFECTE IDIOTA. O per què et creus que els jueus t’estimen? Menges perquè ets idiota, homosexual i vanitós, les tres virtuts cardinals dels assassins sionistes, els teus amos, xatona. Ah!, i compte, que la veroleta de la moneta es transmet fent exercici intel·lectual, que és com tu ho entens, oi, bonicota? I sí, xatona genocida, no vull que et perdem per la nova malaltia dels homosexuals, no, jo sóc més de fer les coses a l’antiga: judici i soga, ho entens?

I perquè no diguis que et dic coses lletjotes; mira, xatona, uns arguments que et demostren que ets una assassinota sense escrupolots!

https://t.me/resurgente2020/38699, la moneta, mona.

https://t.me/resurgente2020/38700, el genocidi, genocida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada