dissabte, 27 d’agost del 2022

LA PLUTOCRÀCIA

 

La plutocràcia sionista és la partitocràcia que ens venen com a democràcia. No hi ha democràcia quan el poble no té absoluta autoritat sobre les seves autoritats, i això es demostra amb la capacitat dels electors per a destituir els càrrecs públics. Quan l’estat ‘democràtic’ s’imposa sobre la llibertat individual i ataca la dignitat de les persones, no hi ha democràcia, sinó, la corrupció partitocràtica on una colla de retardats mentals serveixen els plutòcrates, que són els qui governen i sotmeten les nacions a la tirania que aquests lladres i mafiosos imposen. O us penseu que és possible de fer les fortunes que fan aquests mafiosos amb un treball digne o l'emprenedoria? La teva dedicació al treball i la més hàbil de les estratègies comercials et podran fer ric, fins i tot molt ric, però no el fet d’acaparar les immenses fortunes que acapara l’elit mafiosa que governa el món. No s’ha de ser gaire llest per a entendre-ho.

La plutocràcia sionista va inventar-se el comunisme i la partitocràcia, les dues cares de la mateixa moneda, per tal d’imposar, a tot planeta, la tirania de la vergonya, que és aquella tirania que s’estableix quan els qui realment governen són l’escòria social que hauria de ser reclosa en presons en l’aplicació de la justícia que ha de garantir l’ètica relació entre els individus d’una societat. I quin és el tipus ideal de polític per a un plutòcrata? L’idiota. Aquell miserable que no té valors de cap tipus, ni ètics o morals, socials, nacionals, personals, ni de cap tipus; un retardat intel·lectual incapaç de pensament propi més enllà d’allò que sigui la satisfacció del caprici del tarat. Per això, avui tenim la colla infame d’idiotes que dirigeixen les nacions contra la voluntat dels pobles que no els ha votat, sinó que han estat col·locats per la manipulació d’un sistema tan corrupte com ho és la partitocràcia. I val a dir, que la democràcia no és, ni de bon tros, el millor sistema de govern, almenys, si tothom té dret a vot. Però aquest no és l’assumpte que avui m’empeny a escriure aquest article.

Fonamentalment, avui es tracta de comprendre com els dictadors egoistes i enemics dels seus pobles i nacions governen seguint les directrius dels seus amos i senyors. Perquè no us penseu que els indigents que ens governen tenen cap altre poder que el que els deleguen els seus amos, vegem això, en l’exemple paradigmàtic de la puteta dels Rothschild, l’idiota que governa França i que és capaç de parlar del fi de l’abundància mentre enriqueix els seus amos a costa del treball dels seus ciutadans:

https://t.me/elinvestigador_org/12113. Pregunta: Quin ha de ser el càstig per a un traïdor abjecte com aquest exemplar de prostituta oficial?

Si el governant protegeix la màfia, és un mafiós, si protegeix els genocides, és un genocida i si protegeix els lladres i delinqüents, és un lladre i un delinqüent. No cal dir que amb aquestes actuacions, els presidents i els seus ministres traeixen el jurament de fidelitat a la nació i al poble, i ja no dic res, si per ordres superiors, es dediquen a l’extermini programat de la població nacional, com ho demostra aquesta notícia: https://t.me/elinvestigador_org/12124. No són potser responsables dels seus actes? Vejam si resultarà que tots els ciutadans són responsables dels seus actes i els idiotes que els governen n’estaran exempts! Aquesta darrera notícia és un escàndol majúscul que hauria de portar immediatament a la detenció de tots els responsables. Tanmateix, com els jutges són els excrements i les diarrees ètiques seleccionades per la plutocràcia per a preservar els seus privilegis, els fems amb toga callen i obeeixen les lleis injustes i contràries als principis bàsics i fonamentals dels drets civils i naturals dels individus, perquè els calés són els calés i la dignitat i el coratge no els els comporten, mentre que la infàmia i l’abjecció contribueixen a engrossir els comptes-corrents d’aquests bergants, els més detestables de la societat. Què s’ha de fer amb els artífexs de la traïció més continuada i perversa de la història de cada país?

Només cal fixar-se en els idiotes que capitanegen la destrucció de cada nació per adonar-se que només els pitjors, els més menyspreables i els més sòrdids personatges de cada nació han estat triats pels plutòcrates per a la destrucció d’Occident. Penseu en el jueu repugnant que dirigeix Ucraïna a la destrucció, o en la puteta dels Rothschild, o en la puteta privada de Klaus Schwab al Canadà, o en el miserable pedòfil que la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units ha col·locat a la presidència d’aquesta nació, que ja té un rècord de subnormals-presidents insuperable. Penseu en els Bush, en la mona del Nobel o el babau traficant de nens del Clinton, encara que aquest darrer no és qui comanda l’organització criminal de la seva Fundació, sinó la seva terrorífica dona (dona havia de ser) Killary Clinton. I què dir de l’idiota d’Espanya i màxim criminal nascut a la contrada, Pedo Sánchez, el gos de Soros:

https://t.me/RosselloCM/65578, i això que el ‘meme’ s’erra, perquè no és que tingui poques llums; és que no en té cap. Només l’espill on s’emmiralla pot reflectir alguna llum. Perquè el que és ell, res, ni un fotó.

Aquesta situació, hi ha gent que fa anys que l’anunciava i ens n’advertia, com podeu veure-ho en aquest vídeo d’Àlex Jones de 2003, o sigui, de fa vint anys.

https://t.me/elinvestigador_org/12119

S’equivocava en alguna de les previsions?


I conclourem amb un breu vídeo que, com diu el seu títol, no necessita comentaris:

https://t.me/RosselloCM/65577.


De fet, veure en l’anterior vídeo Robert De Niro dient les ximpleries que diu, demostra que tot i que el seu fill és autista (enverinat per la medicina oficial), i que ell ha estat un gran actor de Jewllywood, la capacitat racional és molt limitada, com sol passar a la majoria d’actors; que a Espanya tenim un bon actor com José Sacristán que, com Pedo Sánchez, va néixer sense gaires llums, com ho ha demostrat durant la pandèmia.

LA IDIÒCIA ÉS UNA MALALTIA

MOLT CONTAGIOSA I PERILLOSA.

ÉS LA MALALTIA QUE MÉS INTERESSA I AGRADA

ALS PLUTÒCRATES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada