dimarts, 13 de setembre del 2022

DESTRUCCIÓ I RESISTÈNCIA


Mentre els nostres entranyables amics sembren de destrucció el planeta, la gent comença a mostrar que està disposada a la resistència. Mentre els verins dels nostres entranyables amics està causant estralls a l’Argentina, gràcies a Alborto Fernández i a l’actual president i maçona Cristina Fernández de Kischner, la del xaró intent d’assassinat – no rieu -; a l’Índia, moren vaques a milers i ningú no sap per què; com ningú no sap per qui són incendiades les instal·lacions de processament d’aliments a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA, que té de titella principal al pedòfil Biden. Doncs, mentre això passa als territoris de domini sionista, a Xile, malgrat estar sotmès a tirania del NOM, el poble ha enviat a fer punyetes a Boric, el pallasso comunista que resideix al prostíbul principal del país, tot rebutjant, amb un 70% de vots en contra, la reforma de la Constitució per a adaptar-la al NOM; i tot, després d’aquell anunci publicitari que us vaig enllaçar, fet de dibuixos animats, que semblava dirigit a retardats intel·lectuals - com Boric deu considerar els xilens -, per tal que votessin contra els seus interessos i a favor dels interessos del crim sionista. Però no els ha sortit bé i el poble Xilè ha dit que no, i sembla que ja n’estan una miqueta més amunt del monyo de tota la púrria política.

Això no obstant, l’holocaust goyim dels jueus continua, sense treva, i us enllaçaré ara mateix, a les notícies que confirmen el genocidi oficial de la població arreu del món. Per començar, vegeu l’assassina Darias amb el goril·la mascota de Gates, que han tingut una reunió per afinar l’extermini, i que han posat plegats per a immortalitzar la trobada, tot, amb dues banderes ben xarones i ridícules malmetent la foto, una de Soroslàndia i l’altra de Sionlàndia:

https://t.me/RosselloCM/66084

Tot seguit, el recull d’enllaços que demostren que l’assassina Darias és un botxí a comissió, i que el goril·la de Gates exerceix del que és, i del que ha estat la seva professió: els crims contra la Humanitat i els exterminis massius; perquè, metge, que se sàpiga, no ho és, com tampoc ho és la criminal del cor de les prostitutes idiotes i inútils del gos de Soros. Però, vegem les proves:

https://t.me/RosselloCM/66079, i en aquest informatiu parlen de ‘tòxics’, que és el que sempre he dit dels verins jueus. Val a dir, que les informacions i les dades aportades per aquest breu noticiari són prou perquè els responsables del genocidi hagin de ser detinguts i tancats a presó fins que no se celebri el judici que els sentenciï per crims contra la Humanitat d’acord amb la Llei Natural, o sigui, amb pena capital. I aquí cap responsable pot emparar-se en cap ordre superior ni en res que s’assembli. Els responsables polítics, TOTS, els jutges, TOTS, els Col·legis de Mata-sans o de Botxins, com vulgueu dir a TOTA AQUESTA COLLA D’IGNORANTS I DEFICIENTS INTEL·LECTUALS, com TOTS els metges que hi han participat, són responsables del MÉS GRAN CRIM COMÈS MAI CONTRA LA HUMANITAT.

Però, continuem, que encara no he acabat:

https://t.me/resurgente2020/39844

https://t.me/resurgente2020/39857, resulta que jo, analfabet i desinformat, des del primer moment vaig defensar la Ivermectina i la Hidroxicloroquina, perquè els informes i les declaracions i exposicions fetes per metges i investigadors, em demostraven (a mi!) que la Covid era una IMMENSA MENTIDA, mentre que els sicaris criminals sionistes, que fan política i cobren per matar gent i lliurar el país a interessos estrangers, que els jutges criminals que defequen en els drets humans, els tractats internacionals i la Constitució, si és que saben llegir, cosa que dubto - no tant que sàpiguen llegir i escriure, sinó que tinguin comprensió lectora -, que sembla que només hi entenen quan els sobres tacats de sang porten escrit el seu nom i el compte-corrent en algun paradís fiscal; per no parlar dels insectes i animals de carronya, que infesten els Col·legis de Botxins Oficials, una colla d’ignorants que obeeixen perquè no poden pensar. Cada u té les seves limitacions cognitives, però, per a ells, la idiòcia pública, és un crim que és del tot just que paguin amb la vida... O no són prou la trentena de milers de persones que han mort pels verins que ells han permès i protegit, tot per la pasta! I dels metges, no res, què es pot dir d’una colla de patètics ignorants, vanitosos i amb un urc i una supèrbia que els descriu perfectament: PALLUSSOS, amb estetoscopi o fonendoscopi, com us agradi més, però pallussos integrals.


A més de totes aquestes evidències de l’holocaust sistemàtic i sistèmic, al manicomi sionista d’Alemanya, els amics d’Israel i traïdors dels alemanys, ara pretenen d’apujar el preu de l’alcohol: https://t.me/resurgente2020/39851. Quant a això, unes observacions. Segons que sembla, l’alcohol és eficaç per a malmetre el verí dels jueus. Allò que sigui que han introduït al cos dels ciutadans amb la xeringa, el tòxic, es veu que es degrada amb l’alcohol. I venint la notícia del manicomi alemany, no dubto que alguna cosa hi tindrà a veure. Com, recordeu, que també volgueren prohibir de fumar, essent la nicotina una mena d’oli per a les sinapsis, no en va, la intel·lectualitat, quan n’hi havia, era fumadora compulsiva. I no faig apologia del tabac, per bé que fa més de quaranta anys que fumo i no puc estar més que agraït a aquesta substància. Però, l’obsessió de fer la gent profundament idiota, vejam si no té a veure amb aquests intents de prohibir tabac i alcohol, que han estat com les senyes d’identitat d’Occident durant segles. És probable que els jueus, garrepes i àvars, no vulguin gastar més en verins que el necessari, i si prenem coses que desfan els seus tòxics, doncs, els pobres es fan més pobres i no poden ser tan altruistes. Cal ser comprensius amb la raça eternament perseguida injustament!

Dit això, una imatge prou eloqüent:

https://t.me/resurgente2020/39699 Qui mana?


Per anar acabant, us deixo amb el senyor Fernando del Pino Calvo-Sotelo, que en l’article «El declive de la razón en Occidente» retrata perfectament la situació actual i desmunta la IMMENSA MENTIDA DE LA COVID I DEL CANVI CLIMÀTIC, entre altres coses. Molt recomanable: https://www.fpcs.es/el-declive-de-la-razon-en-occidente-1/


I concloguem amb un somriure:

https://t.me/RosselloCM/66086.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada