dimecres, 14 de setembre del 2022

SEGUINT EL FIL


Seguint el fil des de la punta, arribarem al rodet. Això és el que farem avui, una demostració pràctica de la importància del fil en l’art de la costura.

El senyor Rafael Rosselló ens explica, per començar aquesta aventura de fil i agulla, com és la punta del fil. Ens explica l’extrem, l’última de les últimes notícies, signada pel Tribunal Constitucional, un femer farcit d’inútils, que a més a més de ser lents com els caragols, una vegada prenen una decisió, obvien la persecució dels criminals, com ha passat durant tot l’holocaust que estem vivint:

https://t.me/RosselloCM/66100

Abans de continuar, cal que ens posem el didalet en el dit, no sigui el cas que prenguem mal: https://t.me/resurgente2020/39897

Ara que ja sabem que el fil acaba a les ‘rates de dues potes’ i que ens hem posat el didal, que ha de soplujar els nostres fills del simpàtic holocaust dels bons, vegem què pensa el secretari general dels exèrcits de la ‘fil-antropia’ - altrament coneguts com a OTAN, NATO o l’exèrcit sionista per excel·lència - de l’estat actual del ‘teixit social’:

https://t.me/laquintacolumna/26093

Potser, aquest bon senyor, amant dels circumcisos, estirant el fil s’ha adonat que hi havia una manifestació pròxima en el temps, a Madrid. https://t.me/NANOMNOTICIAS/12127. El recorregut anirà, com del rodet a la punta del fil, de la seu del Ministerio de la Injustícia, que dirigeix un criminal reconegut així pels tribunals europeus, fins a la Casa Gran de les Putes, que per això es diu Palacio Real. Fer exercici em sembla bé, tanmateix, jo crec que perquè la gent no es perdi, convindria fer ‘la cremà’ de les falles en els dos punts, el de partida i el del final. D’aquesta manera, la gent no es perdrà i sentirà molta alegria en veure els monuments de cartó-pedra encendre’s per a glòria i xauxa del poble. I val a dir, que tampoc no estaria de més, de fer ‘la cremà’ de tots els centres escolars i educatius, i fins i tot, Universitats, que surtin al pas, perquè res no es perdrà i protegirem la joventut de les sutzures que embruten els fils de la seva vida. Si no, vegeu aquest text escolar que sembla escrit per la Colau (la dona de fer feines que ha deixat Barcelona feta un femer, això sí, farcida de tolerància i respecte): https://t.me/RosselloCM/66101.

Cal dir que en els fils, de vegades, s’hi fan nusos i doblecs, com això que veureu ara. No sé si la Colau fou la mestra del següent esguerro, però entre la cara que presenta i la ‘cosa’ que representa, una idiòcia dita Ministerio de Transición Ecològica, una altra imbecil·litat de la neollengua dels idiotes, no sé què dir. Per a destruir la vida de la gent no calen noms tan rebuscats; però sí, sense dubte, ‘coses’ com la de la foto, curiosament, una dona. Què tindran les dones que s’han convertit en l’essència de la intel·ligència? https://t.me/resurgente2020/39891. Potser quan arribem al rodet ho acabarem d’entendre tot. De moment, resseguim el fil, que el rodet encara és una mica lluny.

Després d’estirar aquest doblec amb cara de moc, ens trobem amb un nus, i un nus dels grossos. Jo sóc del parer que en aquests casos, i per fer més eficient i ràpida la costura, tallar és el més efectiu. Perdrem un tros de fil, sí, però higienitzem i fem asèptica la convulsiva tendència del fil a fer-se nus. https://t.me/counterpropaganda20/6437. El nus que representa per a la salut pública aquest abocador d’escombraries, dit Col·legi de Mata-sans, de Botxins, o de Deficients Intel·lectuals amb estetoscopi o ‘fonendo’, com us agradi més, és letalment tòxic, perquè no hi ha genocidi sense ignorants i idiotes que l’emparin a canvi d’un sou. Oi, estimat Padrós? L’experiència històrica ensenya que davant d’un nus d’aquest tipus cal tallar, com quan es tallaven els caps dels traïdors i dels genocides suposadament alemanys, després de la II Pau Sionista Mundial.

Hi ha un tipus de fil, molt bo, molt versàtil, molt fi i subtil, molt dur i consistent, molt suau tot tallant, i molt aspre, tot callant, al qual se’n diu: fil jueu. Sé que abandono una mica el fil normal que seguíem, però em penso que veure aquest fil jueu ens servirà per entendre millor què és l’holocaust que als EUA executa la Reserva Federal, també jueva, coses de la vida moderna: https://t.me/resurgente2020/39900. És maca i sincera, o no, la jueuota!

Però, tornem al nostre fil i oblidem la finesa d’aquests teixits sagrats sionistes. En el nostre fil, ara hi trobem un seguit d’embolics, de doblecs, de petits nusos i desfilaments, una veritable merda. Com es coneix tècnicament aquest desgavell tèxtil? La Sinagoga Europea. És un femer immund, ple de dones, vés quines coses!, on els sionistes apleguen els paràsits i els criminals per tal tenir-los ben controlats mentre obeeixen les ordres. Per això, quan ens trobem amb embolics i merders d’aquest tipus, jo sóc del parer -si volem fer un treball de bona costura - de tallar pel dret, sense gaires miraments: Agafes les estisores i sense mirar prim, vas tallant tota cosa que se’t posi al davant. Només així és possible de cosir bé, de fer que Europa torni a ser el que era i no el desgavell que imposen els seus amos; o fils que mouen els fils, si així s’entén millor. Vegeu quanta sutzura i escombraries! https://t.me/resurgente2020/39892. Ara, compteu les dones, si us plau. En menys de vint anys, la dona ha anorreat mil·lennis de cultura i civilització occidental! No són més llestes ni intel·ligents, ni de bon tros. La realitat és contundent i no admet cap atenuant: Què fabrica el jueu? Diners. Què estima per damunt de totes les coses, la dona ambiciosa? Els diners. Què vol el jueu? Us ho diré al final, bé, us ho dirà un jueu, que al capdavall, els jueus són el rodet. Què necessita el jueu? Ambició, pocs escrúpols i aspecte inofensiu. Compreneu perquè la dona és dalt de totes les corruptes institucions sionistes? Si no ho acabeu d’entendre, potser ho veureu millor si penseu que la cap d’Europa (apadrinada pels jueus), la bruixa i sacerdotessa de Satanàs, Ursula von der Leyen, la reina de la corrupció europea, coneix les següents dades:

https://t.me/resurgente2020/39880. Una dona indiferent a la matança de menors! Perquè és ambiciosa, no té escrúpols, sembla una senyora respectable, amb la façana que oculta el monstre egoista que mata els fills de les altres, però que no acceptarà que matin els seus i els del seu marit, que està dedicat a la fabricació i subministrament dels verins; si no és, és clar, que els sionistes li ho demanen, que aquests monstres, així com maten desconeguts, maten els seus sense gaires remordiments. O us penseu que una mare ‘no desnaturalitzada’ acceptarà la matança dels fills de les altres? El monstre que dirigeix l’embolic i el merder del fil, sí. De moment, ha multiplicat la mortaldat dels menors per vuit. No xalen els seus amos! I ella, és clar, que és khàzar.

Aquests monstres o nusos gegants de fils, cal extraure’ls, tallar-los a discreció, però sense fer-ho arran, que encara prendre’m mal. Perquè aquests nusos, es podreixen de tal manera, que ja no són ni tan sols fils, sinó un conglomerat de matèria inservible, com la reina de la corrupció europea i tots els aràcnids que contribueixen a fer del fil un conjunt de merda sòlida i pudent. Si no, vegeu, a part de la matança de nens, com gaudeixen amb l’acudit de les ‘morts sobtades’:

https://t.me/resurgente2020/39878, les dades deuen ser mundials, suposo; per bé que els criminals estan fent una feinada de no creure-s’ho!

Ja estem arribant al rodet. Ara només ens resta un fil que davalla i és gris, com veureu. Ens hem hagut de desfer de tota la sutzura, embolics, doblecs i els nusos, però al final obtindrem un fil perfecte, ideal, diríem; que així ho entenen els sionistes que posen les dones a fer l’idiota arreu, junt amb els més tarats entre els tarats, que els jueus ja sabeu que són de la gresca. Mireu quina excel·lent perspectiva filada dels objectius de l’holocaust ens presenten els sargidors del món.

https://t.me/resurgente2020/39864

I finalment, hem arribat al rodet, on rau l’essència de l’essència de tot fil. El rodet és l’alfa i l’omega, el sentit de tot plegat, el moll de la qüestió. I com sigui que aquest holocaust és un invent jueu que fa molts anys que tenien preparat, llegiu què ens diuen els nostres amics quant a la població blanca i el coeficient intel·lectual. Observeu quines són les solidàries intencions i la paciència i comprensió que els nostres amics senten envers els seus veïns animals, que ells, per a no dir-nos animals - que són molt respectuosos -, ens diuen goyim, que és més fi. Veureu que bonic i que maco:

https://t.me/RosselloCM/66102


CREMANT ELS RODETS

ES CREMA EL FIL.

SENSE FIL, NO HI HA SARGIT.

ASSENYALEU-LOS AMB EL DIT GROS!

NOMÉS QUAN NO FACIN FALTA SARGITS,

TOTS AMB EL DIT GROS A L’AIRE,

SENSE POR, VERGONYA NI TERROR:

EL MÓN SERÀ LLIURE.

I ELLS HO SABEN,

PERQUÈ SABEN QUE EL GOYIM HO SAP.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada