dijous, 22 de setembre del 2022

POCAVERGONYES, IDIOTES I CRIMINALS


El cop d’estat de Rothschild i companyia - coneguts com els sionistes internacionals, l’organització criminal més cruel i sanguinària de la història humana -, que fou iniciat amb el conte fantàstic xinès de la covid i la mare que la va parir, ha servit, almenys, perquè la gent amb sinapsis cerebrals i neurones actives, hagi descobert les tres classes d’escòria que tenen futur en la societat del segle XXI: els pocavergonyes, els idiotes i els criminals.

De pocavergonyes, idiotes i criminals, n’hi ha a carretades, i val a dir, que les tres classes d’escòria esmentades no s’exclouen unes a les altres, i per tant, hi pot haver un pocavergonya idiota o criminal, com un idiota criminal, i fins i tot, que no deixa de ser el més comú, com més amunt mires i més haurien de ser les responsabilitats de l’individu, el pocavergonya idiota i criminal.

POCAVERGONYES

El motiu principal de l’escrit d’avui és Reiner Fuellmich, el ‘prestigiós’ advocat alemany que comandava el nou judici de Nuremberg 2.0, el qual, segons que sembla, ha estafat més de sis-cents mil euros a la gent que li ha dipositat confiança en el procés criminal que segons deia volia iniciar contra els instigadors de la IMMENSA MENTIDA. No puc certificar l’autenticitat de la notícia perquè només l’he llegida en una font, a ‘Resurgente’, que en el canal, hi presenta un vídeo de Viviane Fischer, la mà dreta de l’advocat en aquest procés d’investigació i denuncia. Però, com sigui que no entenc l’alemany, no sé què diu. Tot i això, us enllaço la notícia perquè pugueu sentir què diu i, si enteneu l’alemany, en tragueu les vostres conclusions:

https://t.me/resurgente2020/40088

https://t.me/resurgente2020/40091

Fa temps que he escrit que avui no et pots fiar ni dels canals que et donen més confiança, sobretot, perquè resulta poc probable que el sionisme internacional no estigui al corrent d’aquells que els denuncien i demostren les veritats de l’etern crim sionista contra la Humanitat. Cadascú haurà de treure les seves conclusions. De moment, presento aquesta decebedora notícia, que en uns altres temps, hauria significat el desprestigi perpetu de l’advocat i el menysteniment de totes les persones amb dignitat i ètica, però que en els nostres dies, comportarà l’elogi de molts pocavergonyes i idiotes i criminals, perquè aquest és el model de la nova societat, aquells que són la perfecta reproducció de la ignomínia i l’abjecció.

Sortosament, contra espècimens infausts com l’advocat, hi ha gent amb coratge que continua la denúncia contra els criminals de la Família Rothschild, la saga de lladres i assassins més llarga, cruel i sanguinària de la història humana, sempre darrere de totes les grans matances, siguin genocidis (Stalin, Mao...) o grans guerres, sempre induïdes pels seus interessos a costa de la mort de milions d’innocents. Però com ja sabeu, l’humor sionista és molt, però molt, escabrós i malaltís. Si no, vegeu què li ha passat a Jeanette Archer, l’activista que denuncia l’afecció jueva per violar, torturar i matar nens:

https://t.me/RosselloCM/66305

Feta la referència al (suposat) pocavergonya Fuellmich i a l’activista que assenyala els assassins com a assassins i la sort que li espera gràcies als excrements diarreics i pudents amagats dessota una pestilent toga, passem full i entrem a la secció ‘Idiotes’, on, com comprendreu, només puc posar-vos unes referències i enllaços, perquè la idiòcia avui és el més perillós i transmissible germen que hi ha al món, i està tan escampat, que el difícil és trobar un lloc lliure de la malaltia.

IDIOTES

Comencem amb el número u, l’excel·lència insuperable, l’idiota dels idiotes, el geni de la idiòcia - segons el meu parer - de tota la història; l’insigne retardat mental que corregeix Déu en la creació perquè ell i els seus amics saben fer les coses millor que la Divinitat. Escolteu el subnormal i el nivell d’indigència ètica que té l’animal:

https://t.me/RosselloCM/66308

Ara, un recull d’idiotes notables i d’idiòcies insòlites que demostren la gravetat de l’epidèmia:

https://t.me/RosselloCM/66268, això és president d’un país! I Europa el segueix com si fos l'estendard de la llibertat i la dignitat: Un jueu tarat!

https://t.me/RosselloCM/66278, l’alliberament islamista de la retrògrada societat occidental. Fixeu-vos en el final: «cristianocèntric», si no diu més que ximpleries de deficient cognitiva, com totes les prostitutes inútils i infantils del govern del gos de Soros, això sí, d’acord amb l’idiota d’Espanya, que, si no, no s’entendrien, és perquè el vídeo és prou curt. Per sort!

https://t.me/resurgente2020/40066, a aquest grau de solemne imbecil·litat hem arribat!

https://t.me/resurgente2020/40078, alemanys esclaus dels jueus i amb pseudoneurones, tot un repte que els hauria costat la vida i el menysteniment social, si a Alemanya, hi visquessin els grans homes que en altres temps ha donat aquesta terra. I no em refereixo exclusivament a Hitler, qui cada dia engrandeix la seva figura i importància, sinó als grans genis alemanys, que si alguna cosa tenien era al·lèrgia de la idiòcia i poca simpatia envers els nassos corruptes.

https://t.me/RosselloCM/66271, no es pot ser més miserable, més idiota i més irresponsable. Un idiota d’aquesta magnitud és imperatiu social que sigui erradicat de la societat. No cal ni intentar ‘la reeducació’. Com vulgueu, si voleu mantenir-lo, doncs perpètua – per idiota, sí, per idiota – i si sou més amants de l’enteniment i el progrés ètic, aleshores, tirar pel dret, que d’aquesta manera s’evita que la idiòcia s’escampi. Ho he dit moltes vegades: respecto els idiotes, però l’idiota públic que s’atreveix a assumir responsabilitats o a dir absolutes barbaritats ètiques i intel·lectuals com, posem-lo amb majúscula, GUILLE MARTÍN, ha de ser erradicat de la societat. No us podeu imaginar el mal que fan aquests paraplègics mentals amb voluntat i passió per l’esclavatge!

https://t.me/RosselloCM/66300, sense comentaris. La ‘desmasculinització’ blanca. Ni dignitat ni principis, ni amor propi ni amor per la parella. Idiotes sense remissió. Compreneu per què cal fer un extermini depuratiu, profilàctic i radical?

És ben cert que en aquest planeta ja no hi cap un idiota més. Tot i això, vegem la darrera part, on destaquen les dues prostitutes inútils i infantils del govern del gos de Soros, les quals cometen UN DELICTE DE CORRUPCIÓ I PERVERSIÓ DE MENORS de codi penal, mentre els excrements amb toga s’entretenen tocant-se les coses que no sonen per sota la ‘sotana’. En un país digne, les següents tarades serien ingressades en una presó i no gaudirien mai més de llibertat, perquè el nivell de la idiòcia i de la incapacitat cognitiva és esfereïdora, més encara quan ambdues tarades s’enorgulleixen dels disbarats que diuen:

CRIMINALS

https://t.me/RosselloCM/66282. Educació sexual a nens, o sigui, que no són adolescents i no poden entendre RES DEL QUE SE’LS DIU. La perversió d’aquesta llei, jo sóc del clar parer que no mereix altra cosa que l’execució, sí, l’execució de tots els deficients mentals que l’han proposada. És un BRUTAL ATEMPTAT CONTRA LA INFANTESA I LA SEVA INNOCÈNCIA. Traient la Celáa del món, res no aniria a pitjor, i l’educació, sense cap gènere de dubte, milloraria. I em reitero, el delicte d’aquest monstre deficient mental és imperdonable! En quatre dies, portaràs els nens a l’escola perquè els diguin que el millor que els podia haver passat és que els haguessin avortat per a bé del planeta. LA NETEJA HA DE SER ABSOLUTA I LA CREMACIÓ DE LA BRUTÍCIA, TOTAL.

I ara, la tarada, la paraplègica cerebral que treballava a Mercadona pels beneficis fiscals i contributius per la col·locació d’un minusvàlid amb 99% d’incapacitat total, i 100%, de cerebral:

https://t.me/resurgente2020/40107. La incitació a la pedofília és un delicte de perversió de menors, de normalització i incitació a l’abús, i està penat per la llei. Si hi hagués jutges i no merdes dessota les togues, aquesta deficient mental seria enretirada del càrrec públic, ingressada en un psiquiàtric o en un prostíbul, com a ella li agradi més, i després de judici, si és trobada culpable, se la treu del davant perquè no faci més nosa. I fixeu-vos la tarada quin èmfasi que hi posa; i al damunt, et tracta i et menysté com a retrògrad i poc intel·ligent, la paraplègica cerebral!

TOTES LES PROSTITUTES DE SOROS

VAN PELS FILLS,

NO ELS TROBAREU UN BRI D’INTEL·LIGÈNCIA,

PERÒ DE PERVERSIÓ I IDIÒCIA

VAN BEN SOBRADES.

I hi torno: aquestes barbaritats les proposen dones, que són les qui tenen el do sagrat de la maternitat! Voleu una cosa més desnaturalitzada! Suposo que el Harari, com en idiòcia les supera a totes, n’estarà encantat quan li expliquen què diuen les prostitutes de Soros a Soroslàndia.

Una resposta a la paraplègica cerebral del Ministerio de la Igual-da:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12173.

No oblideu que el govern del gos de Soros es dedica a matar i malmetre nens, com ho demostren aquestes irrefutables notícies:

https://t.me/RosselloCM/66328 La Genociditat de Soroslàndia, la del mamarratxo.

https://t.me/laquintacolumna/26312 No s’ha de ser metge, per a saber que metges i polítics per un saquet de diners amb sang, són capaços de qualsevol cosa. No hi ha cap dubte que TOTA LA JERARQUIA MÈDICA HA DE PAGAR PER LA VIOLACIÓ DEL JURAMENT HIPOCRÀTIC, sense excusa ni atenuant possibles:

https://t.me/laquintacolumna/26314. Voleu més proves? Vacunar els nens contra la grip! Això no ho pot dir un metge, sinó un profund retardat mental.

No deixem els criminals encara, que hi ha un sac d’escombraries, les quals ja són líquides, de tant de temps com l’escòria infecta tot el que toca, que mereix un homenatge, un homenatge com li han fet els JUEUS, tot regalant-li LES BANYES DE BAFOMET, al criminal Mario Draghi, en una celebració, que més escòria humana no podia reunir:

https://t.me/resurgente2020/40110

https://t.me/resurgente2020/40111, mireu la mòmia assassina de l’esquerra.

Mentrestant, a Itàlia:

https://t.me/resurgente2020/40109, això és el que premia el sionisme criminal internacional, perquè allà on hi ha fam, misèria, mort i sang, sempre hi ha un nas corrupte jueu que ho finança i en treu benefici.

Per reblar-ho, un altre jueu, el psicòpata genocida mundial i conegut com el nou Mengele de la Medicina Vírica, Kill Gates, també lliura un premi, en aquest cas a la criminal i assassina de masses Ursula von der Leyen, pel seu magnífic treball en l’extermini de blancs, l’extraordinària tasca de destrucció de les nacions amb la importació de la púrria africana traficada pels jueus, i per la meravellosa destrucció de l’economia europea feta des de la Sinagoga, que deixarà arrasat el continent i permetrà que les rates jueves es facin els caus allà on els sembli i arramblin amb tot el que els vingui de gust. Curiosament, la bruixa i sacerdotessa negra de Satanàs, també és una dona, tarada, ambiciosa, sense empatia, criminal i orgullosa, una veritable perla per a l’escòria sionista.

https://t.me/laquintacolumna/26308


ES LLEPEN ELS UNS ALS ALTRES,

ES LLEPEN LA SANG DE LES VÍCTIMES.

PERÒ, LES VÍCTIMES HO SABEN,

EL GOYIM HO SAP,

PER AIXÒ, CAL SER ‘COMPRENSIUS’,

NO ELS PRIVEM DEL PLAER:

QUE ES LLEPIN ENTRE ELLS

LES PRÒPIES FERIDES.

M’ENTENEU?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada