diumenge, 25 de setembre del 2022

NO SÓN POLÍTICS, SÓN CRIMINALS


El digne Tierry Baudet, a l’urinari sionista dels Països Baixos, retrata les prostitutes traïdores a la nació, i el servei de sicaris polítics que fan en favor dels interessos jueus, dirigits - com deia ‘ahir’ David Icke -, des de la City de Londres, probablement, l’Ambaixada més important de Satanàs a la Terra, després de la Reserva Federal i de l’estat d’Israel. Vegeu com corren les prostitutes assenyalades a cercar l’empara dels genolls dels amos! Als psicòpates i a la gent mancada d’empatia no els agrada que els diguin les veritats a la cara, si no és que et poden humiliar en el mateix moment. Totes les bagasses escaldades que surten corrents de l’urinari en el vídeo, cal tenir-les molt presents, perquè els càrrecs criminals que acumulen, en Justícia, són mereixedors de la màxima pena, física i econòmica: Servir interessos aliens a la nació no és ALTA TRAÏCIÓ?

https://t.me/resurgente2020/40169

Els polítics són els representants, o ho haurien de ser, del poble. Tanmateix, vegeu el seguit de notícies de terror fantàstic dels psicòpates sionistes, i digueu-me si una persona amb dos dits de front i encara sense estudis, no s’adonarà que li estan prenent el número. Això no obstant, totes les prostitutes dels jueus obeeixen els pinxos que les paguen. I què és una prostituta dels jueus: un psicòpata sense empatia, ignorant, vanitós, ambiciós, sense escrúpols, hipòcrita i amb més cara que esquena. On els podeu trobar? A tots els prostíbuls occidentals i als urinaris públics. Les primeres són les ninetes dels ulls dels amos, dels proxenetes; les de l’urinari, les candidates a algun dia ser madames en el prostíbul principal. Però, vegeu la prova incontestable de la deixadesa de funcions i de responsabilitats d’aquestes escòries humanes:

https://t.me/counterpropaganda20/6551

I tot són IMMENSES MENTIDES! Aquesta és la indigència intel·lectual d’aquests esguerros ètics. I no saps què és més baix, si el volum total de les sinapsis cerebrals o la inexistència de cap altres principis més que el melic i l’orgull. Com veieu, tot són característiques de la IDIÒCIA. I prou que sabeu, què penso que cal fer amb els idiotes que assumeixen responsabilitats per a les quals no estan capacitats (lògicament).

Avui ja podem parlar amb propietat de la genocida Ursula von der Leyen, la khàzar, el monstre criminal que el sionisme internacional ha col·locat a la Sinagoga Europea perquè celebri els oficis de l’holocaust blanc. Recordeu que aquesta assassina de masses i destrucció de les nacions, fou qui imposà els verins jueus a la població europea amb contractes ‘secrets’, i ara és la que encapçala la defensa d’Ucraïna, per tal d’enfonsar l’economia europea, perquè la guerra la va guanyar Rússia setmanes després d’haver-la començat, i els ‘aliats’ (els bons de la segona guerra mundial) tracten de mantenir-la com sigui, perquè és l’excusa que necessiten per a la destrucció econòmica d’Europa. I el monstre von der Leyen, rea de crims de lesa humanitat que només es poden pagar amb l’execució pública, és qui batalla contra Europa per enfonsar-la, que, per això, va rebre del psicòpata Kill Gates, un premi jueu per a la col·laboració en l’Holocaust; que aquest holocaust és el bo, i no la mentida immunda que es van inventar després de la segona guerra mundial. Veieu les xifres del genocidi de la Comissió Europea i de l’Urinari europeu, executat amb els verins jueus amb la barroera excusa de lluitar contra un invent, que era en realitat, la grip de tota la vida:

https://t.me/RosselloCM/66377, aquestes dades són prou per acusar-los de genocidi i executar-los, a tots. Perquè tots ho saben i canvien morts per diners. No hi ha hagut mai una abjecció més ignominiosa i repugnant en tota la història, i per tant la Justícia ha de ser exemplar en grau summe.

EL MANICOMI ALEMANY o la depravació sionista a la presó de la ignomínia:

https://t.me/RosselloCM/66409?single.

Res a dir. On són els alemanys? Què més necessiten per a fer justícia i alliberar el seu país dels enemics, de l’odi, del mal, d’aquella pesta insofrible que ja havia convertit Alemanya en un femer entre 1918 i 1933. Cerqueu les dades, cerqueu imatges, investigueu la realitat d’Alemanya sota la bota jueva darrere de les cortines, i l’Alemanya que va sorgir el 1933. Sense cap dubte, la qualitat ètica d’Adolf Hitler és immensa comparada amb les bèsties sionistes, ahir, avui, i... sempre, si no és que els parem els peus avui i per sempre.

A França i a Itàlia, la gent es manifesta contra el govern i contra la Sinagoga Europea:

https://t.me/resurgente2020/40172 i https://t.me/resurgente2020/40176, tanmateix, fins que el cap d’un primer ministre no protegeixi la punta d’una llança perquè ningú no prengui mal, no haurem fet cap pas endavant. Si això passa, els covards fugiran esmaperduts, així que vegin que la idiòcia no és bona consellera; ja que la púrria és fanfarrona, però pusil·lànime a més no poder.

No oblideu en cap moment què és el que ens volen fer els ‘bons’ i els sicaris dels ‘bons’:

https://t.me/elinvestigador_org/12272

https://t.me/elinvestigador_org/12273


Si no en teniu prou amb la guerra mantinguda amb interessos de destrucció conscient de l’economia europea, amb la immigració descontrolada finançada per jueus, que tot just són els beneficiats de les despeses nacionals en els programes d’acollida; amb la idiòcia del gènere, dels trans, de les escombraries LGTBI i Sa PM; amb la construcció d’un camp de concentració mundial d’esclaus goyim, l’escòria sionista treballa ja amb els menors, la seva passió: sigui violant-los, torturant-los o assassinant-los, tanmateix, es veu que vuit milions de nens desapareguts, acompleixen les seves necessitats de moment. Però, ara ja, l’adoctrinament en la submissió i l’ensinistrament en la idiòcia ha passat tots els punts que es poden acceptar. Els responsables dels sistemes educatius són reus de crims contra la infantesa, d’una magnitud tal, que la imbecil·litat i la covardia no els poden eximir de la responsabilitat. O és que un nen ha d’aprendre a l’escola el pla Kalergi, l’Agenda criminal sionista 2030, la ideologia de gènere – una barbaritat descomunal i insostenible per a un cap assenyat – i el terrible delicte de viure, perquè és un atemptat contra el planeta? Què s’ha d’arribar a sentir! La Mare de Déu! O potser un nen va a l’escola perquè li ensenyin matemàtiques, ciències, història (no inventada per jueus), etcètera... I obvio que la filosofia ni se la veu ni se l’espera, essent l’única assignatura que hauria de ser obligatòria durant tot el procés d’escolarització, com les matemàtiques i la física, els tres únics coneixements purs i essencials. Tanmateix, els subnormals ensenyen el que saben: la disfunció cognitiva; i estan obsessionats que el més important per a un nen és el SEXE. No cal dir res més! Sexe a qui no el sent encara. Això, com veurem tot seguit, és un delicte de corrupció i perversió de menors, que jo, que sempre he manifestat el mateix, castigaria amb la pena capital. Per què? Pot l’abusador esborrar de la consciència del nen el trauma? No. Aleshores? Què fem? Donem uns xupa-xups al violador i li diem que aquestes coses són lletges i no s’han de fer?...

La tarada sense referències conegudes, la psicòpata de manual, sense empatia i amb una ambició que la desborda i la converteix alhora en borda de manual, l’experta en fel·lacions (com vam veure el darrer dia), la que ha treballat, no sabem ben bé de què, durant un any, i que els jueus l’han catapultada a un Ministeri Idiota; l’altre dia cometé un delicte públicament i no se n’ha desdit. No tinc el mínim dubte que aquesta degenerada, amb problemes insuperables de cognició i abjecció, sobra al planeta. Creure que un nen pot donar consentiment en una relació sexual, només ho pot manifestar un encefalograma negatiu. Irene Montero ha de ser encausada per crims contra la infantesa, violació dels drets humans i de protecció dels menors, corrupció de menors, minimització de l’abús, normalització de les relacions pedòfiles i tot el que hi vulgueu afegir quant a la defensa del violador de nens i a la ‘suposada’ consciència del menor en uns assumptes, que no és que no entengui, sinó que no pot entendre, perquè no els percep en el seu cos.

https://t.me/RosselloCM/66413


ELS JUEUS PERSEGUEIXEN

QUI DIU LA VERITAT

DE LA MENTIDA DE L’HOLOCAUST.

ELS JUEUS FINANCEN

QUI DEFENSA LA PERVERSIÓ,

LA CORRUPCIÓ I LA DEGENERACIÓ,

I MAI NO ELS SENTIREU

CLAMAR PER LA PENA CAPITAL

PER ALS PEDÒFILS.

Si la demanessin, no en restaria ni un, de sionista. I val a dir, que hem arribat al punt, que l’única manera de frenar aquesta bogeria i atrocitat insòlita en la història, és executant els pedòfils sense mirar prim, i cloure a perpetuïtat a la presó els responsables de fer-ne apologia. L’holocaust és una immensa mentida i està prohibida i perseguida pels sicaris dels sionistes. Algú trobarà més greu el fet de negar la IMMENSA MENTIDA DE L’HOLOCAUST (que és el que els ha permès fer-se amos del món, per la compassió idiota envers una mentida creada pels criminals) que ser IMPLACABLES AMB LA PEDOFÍLIA? Vejam quanta xurma dels falsos jueus trobeu que diu que no.

ELLS SÓN LA MENTIDA,

L’ODI I L’HORROR.

Penseu en les vides innocents que aquests criminals que es creuen polítics, i no són més que lladres i assassins analfabets, malbaraten. Ni oblit ni perdó. Estic convençut que encara que costi, la victòria serà de la ‘llum’, i aleshores, caldrà moooolta cooorda, però molta de molta, tanta com poca consideració i respecte envers els destructors de la civilització del homo sapiens blanc. No hi ha res més covard que fer la guerra d’amagades. I això fa el sionisme criminal, EL MAL DE LA TERRA.


P.S. Per acabar, dos mini-documentals del canal ‘Noticias NOM’, sempre recomanable:

https://t.me/noticiasNOM/1653

https://t.me/noticiasNOM/1654, en aquest vídeo sentireu els lladrucs del gos de Soros, al final, en segons terme, en una exhibició vanitosa d’orgull de l’idiota d’Espanya, que creu que bordant demostra la veritat. Pobra ànima! Pobre animal!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada