dijous, 8 de setembre del 2022

''DIARIO 16''


Encara hi ha periodisme. Aquest diari ha estat portat a les ‘pàgines’ d’aquest blog diverses vegades per a recomanar la lectura d’escrits de Bea Talegón, de la qual ja he expressat, que és una ‘periodista’ d’entre els pocs que resten al país de la cagaguaneria oficial. Fa dècades que no miro la televisió i no llegeixo premsa sionista (oficialista), per això no puc parlar ni bé ni malament de la publicació que encapçala l’escrit; això no obstant, la gosadia de plantejar la ‘veritat’ de Bea Talegón, me’ls feia respectar. Avui, crec que ja podem tocar campanes i afirmar que són gent honrada i fidel a la professió que desenvolupen, perquè l’escrit «Aumento de mortalidad inexplicable», signat per JESÚS VILLAJOS BARBA, és EXCEPCIONAL, perquè recull tota la informació sobre el genocidi en un sol escrit. En recomano, encaridament, la lectura. Que diferent del xaró seguit de mentides de l’altre dia al Sport! Compareu-los i veureu la diferència entre la veritat i la IMMENSA MENTIDA: Les dades constatables i els indicis fundats, en contra de la ‘llorística sionista cagaguanera’ de l’anònim, que per això era anònim, perquè si vas amb la veritat per davant, com Jesús Villajos, no et fa res de posar el teu nom, perquè la veritat dignifica sempre. Com sigui que l’escrit és extens i molt ben treballat, us deixo amb ell, això sí, suggerint-vos que us plantegeu després de llegir-lo, quin crim han comès tots els que han ocultat o han ignorat o has desestimat o han cuinat o han menystingut aquestes esgarrifoses dades de l’holocaust goyim dels jueus mitjançant els verins del genocida Albert Bourla (sobretot).

https://diario16.com/aumento-de-mortalidad-inexplicable/


Pregunta: Sacrificar un simi assassí (de persones i de l’anglès) pot ser delicte?

Pregunta: Heu vist les magnífiques instal·lacions del Col·legi de Botxins de Granada?

https://t.me/RosselloCM/65941. Els responsables no saben llegir? No tenen capacitat analítica? O cobren dels genocides i callen, convertint-se així en els policies repressors dels metges que diuen la veritat? TOTS ELS COL·LEGIS DE MATA-SANS SÓN RESPONSABLES DEL GENOCIDI. Recordeu la xifra dels assassinats executats pels diferents governs amb el silenci i l’aquiescència d’aquesta colla de sinistres babaus.


Una breu reflexió sobre com el sionisme destrueix les escoles, els centres de formació de la infantesa i la joventut: https://t.me/resurgente2020/39642, en poques línies, diu molt.


Avui que la Cuca Gran del Regne Unit viatja a l’eterna mansió de Satanàs, per a alegria de la gent de bé del planeta, cobra més interès aquesta notícia:

https://t.me/RosselloCM/65933, el sionisme britànic. Una dona, ves, quines coses! I un trio de no-britànics.


I conclourem amb innocència i saviesa:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12097, dedicades als sacs d’escombraries responsables d’empudeir la societat, de destruir la nació, d’arruïnar l’erari públic i de genocidi sistemàtic contra la població.


CALDRÀ MOLTA CORDA.

LA GUERRA NO HA ACABAT.

PERÒ EL GOYIM HO SAP.

ELLS HO SABEN, QUE HO SABEM.

TEMEU-VOS EL PITJOR,

L’ÀNSIA DE SANG I HORROR

ELS ÉS L’ESSÈNCIA,

TANMATEIX,

LA VERITAT BROTA

I ES VA DEIXANT SENTIR,

VA CONVENCENT ELS INCRÈDULS,

I

DE MICA EN MICA,

LA RESISTÈNCIA ES VA CONSTRUINT

SÒLIDA, SEGURA, VALENTA,

DECIDIDA I SENSE POR.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada