divendres, 2 de setembre del 2022

EL MANICOMI ALEMANY*


*Aquest encert no és meu, sinó de ‘Resurgente’, el canal de Telegram. A cadascú el que és seu.


La ‘fantàstica’ pau que els sionistes aconseguiren ‘contra’ Alemanya, l’any 1918, era una pau que significava l’acord més injust i cruel de la història dels tractats de pau. La humiliació històrica d’aquest tractat fou realitzada amb el suport incondicional (o dictatorial) de l’amfitrió de la cerimònia de la signatura de la rendició, Edmund James de Rothschild (ai, ves!), i el país teutó es va convertir en un cau de misèria, i la capital, Berlín, en Sodoma i Gomorra. Mentre la població patia les injustes i cruels reparacions de guerra, els jueus controlaven el capital, la política, la premsa i l’oci (fonamentalment la corrupció absoluta: ‘cultura’ degenerada, drogues, prostitució, homosexualitat, pedofília, i aquestes coses que ens regalen els nostres amics amb el pitjor dels desigs i la més seductora presentació); i tot plegat, per a bé del nou poble sotmès.

Això no obstant, la dignitat del poble alemany es resistí i, durant els anys 30, Alemanya va recuperar la identitat perduda, i en un no res fou de nou la primera potència mundial econòmica i social. Evidentment, això va desagradar molt als nostres amics, i així, el Congrés Jueu Mundial - filantropia de la filantropia més filantròpica - fou la primera institució que va promoure el boicot als productes alemanys i els qui primer declararen la guerra del sionisme contra el monstre alemany que desafiava el sotmetiment a la tirania bancària del deute jueu. Tots sabem què va passar aleshores. Tots sabem la immensa i considerada pietat dels vencedors, els jueus (Stalin i Churchill eren jueus, i Roosevelt, que era president per obra i gràcia de la Reserva Federal dels esclaus dels EUA, per tant, era sionista), amb el poble alemany; al qual arrasaren les ciutats en bombardejos absolutament innecessaris quan Alemanya ja havia perdut la guerra i no tenia cap esperança de victòria, fent una bona sembra de mortaldat, a la qual els nostres amics són especialment addictes per tal de pixar-se damunt el poble vençut. Alemanya fou dividida en dues parts, una partitocràtica, o sigui, sionista, i l’altra, comunista, o sigui, jueva. Des d’aleshores, l’ensenyament a les escoles alemanyes ha estat la culpabilitat eterna pels crims inventats pels jueus, de manera que avui, són moltes les generacions alemanyes que desconeixen absolutament la veritat i creuen les mentides creades ‘ad hoc’ pels seus enemics i botxins. Per això, avui, Alemanya, el país més admirat i respectat d’Europa durant dècades, s’ha convertit en un manicomi, on una colla de psicòpates sionistes fan de psiquiatres, i, és clar, així està el pobre poble alemany:

https://t.me/resurgente2020/39392, el sionisme vol robar la riquesa produïda pel treball dels alemanys des de la segona guerra mundial. No oblideu que els alemanys són els qui han sostingut l’estat Israel amb les contribucions i les reparacions de guerra pels inventats crims de lesa Humanitat que els jueus idearen com a eina per a la culpabilització i destrucció psicològica del poble alemany, i que els serví d’assaig, d’esbós ideal, al gran crim que avui estan perpetrant amb els verins inoculats.

https://t.me/resurgente2020/39397, el sionisme és verd, blau, groc i roig, de dreta, d’esquerra, d’extrema dreta, d’extrema esquerra, de centre, socialdemòcrata, socialista, i el que calgui, i la seva finalitat és el sotmetiment a la partitocràcia, o sigui, a la trampa destinada a lliurar els països als seus enemics, sense resistència i sense descobrir-los. Com veiem en la notícia, a ells, la destrucció de tots els animals els està bé, siguin mascotes o caminin sobre dues potes. Ells són així d’equànimes!

https://t.me/resurgente2020/39366, es veu que li tenen simpatia a Dresden. Després dels focs artificials que els dedicaren en acabar la guerra, ara els volen deixar a l’ombra i en la foscor. Serà per compensar, dic jo. Com són tan equànimes!

https://t.me/resurgente2020/39361, i aquí teniu una titella sionista exercint el poder delegat pels seus amos. Un dona, ves, quines coses! Ministra d’Exteriors! I es passa per l’engonal la voluntat dels alemanys i no se n’està de dir-los-ho a la cara, perquè ella és on és perquè ha de ser idiota (la passió política dels sionistes) i miserable fins allò que no està escrit (que és l’altra passió sionista, el que ells denominen: ètica).

Mal que pesi als alemanys, el miracle dels anys 30, fou obra de tots els alemanys, que aleshores estaven units com mai en la defensa i reconstrucció de la seva nació. El líder fou l’espoleta de tot plegat, la il·lusió que necessitava el poble derrotat i humiliat per a tornar a reviscolar. Els discursos del líder són, en extrem, ajustats a la realitat del moment, i sobretot a la realitat història quant a l’escòria jueva i la terrible i sàdica pressió i ambició sobre els pobles que vol sotmetre, la qual cosa els converteix en éssers odiats amb tot el seny i sentit del món, perquè és la resposta lògica i humana a una misèria criminal que enganya, odia, enverina les relacions humanes i socials, i així destrueix les nacions. Potser és hora que els alemanys s’adonin que la seva gran nació està essent dominada pel sionisme internacional des de la derrota de Hitler, que és, agradi o no, la derrota del poble i la llibertat alemanys.


Si deixem el manicomi teutó, podem endinsar-nos en les mentides fabuloses dels nostres amics. Llegiu aquesta notícia, que és per creure que ens prenen obertament per polítics, vull dir, per idiotes; m’he equivocat de sinònim:

https://t.me/resurgente2020/39372, qui ens havia de dir que els romans ja feien calçades sota les glaceres!

I qui m’havia de dir que jo tenia raó tot anant contra les creences místiques i sionistes de l’OMS i de tots els metges oficials del planeta; jo, que no he fet ni el batxillerat de ciències! I ves, jo tenia raó i ells no:

https://t.me/resurgente2020/39360

Serà que conec molt bé els assassins sionistes?


Tot seguit, vegem què ens diu David Icke quant al gran Reset del tarat Schwab i el que està passant a Holanda, i que no deixa de relacionar-se amb la notícia de més amunt del manicomi alemany i els impostos, perquè els nostres amics, són tan bons, tan bons, que ens volen aniquilar tots junts.

https://t.me/resurgente2020/39368

https://t.me/resurgente2020/39388, la frase del genocida i criminal Henry Kissinger, excel·lent premi de la Pau, ens ho diu tot.


I concloguem amb un tuit que retrata la realitat de Soroslàndia:

https://t.me/counterpropaganda20/6370,

i una imatge que ens il·lustra d’una veritat indiscutible:

https://t.me/counterpropaganda20/6371.


ELLS SÓN EL TERROR,

PER AIXÒ TENS POR.

ELLS SÓN LA POR,

PER AIXÒ VINDRÀ EL TERROR.

ELS HO PERMETREM?

O ENVIAREM LES HOSTS INFERNALS

AL REGNE DELS SEUS AMOS?

EL QUE TENEN PENSAT ÉS L’HORROR.

I CAP MENT ÉS MÉS PERVERSA,

SÀDICA I ABJECTA

QUE LA D’UN JUEU SIONISTA.

NO HO DIU UN IGNORANT COM JO,

HO DIU LA HISTÒRIA.


P.S. Si us agraden els dibuixos animats, aquí teniu un resum de la Reserva Federal en un vídeo de mitja hora: https://t.me/elinvestigador_org/12135


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada