divendres, 30 de setembre del 2022

EL GOYIM HO SAP ( I I )


https://t.me/resurgente2020/40321

Globalista’ és dir ‘jueu’. O no són els únics que no tenen terra pròpia? La vergonya de l’existència d’Israel, fins i tot per als israelians de bé, és innegable. No tant perquè no tinguin dret a un territori ‘cedit’, sinó perquè la maldat del sionisme és inesgotable, i només fent el mal s’alimenten, no en va, els seus orígens són als llacs de lava i sofre on habiten les Potestats Infernals, de les quals ells són els emissaris. Així doncs, és a ells a qui es refereix; i potser, li manca el coratge de dir-ho públicament, perquè prou que sabem que fonamentalment els sionistes són assassins, que per això, hem de deduir que el parlamentari holandès parla d’ells, del MAL. La prova que són el mal, és que RES DEL QUE PASSA, PASSA; SINÓ QUE L’ESCÒRIA JUEVA HO FINANÇA I PROMOCIONA. Recordeu: Morta la cuca, s’acaba el verí. I val a dir que em passo el ‘seu’ delicte d’odi per l’engonal, perquè odiar a mort a qui t’odia a mort no pot ser mai cap delicte, sinó defensa pròpia. Ningú ha anat a perseguir l’escòria de la raça elegida, sinó que són ells els que fa anys que cacen goyim. Tingueu sempre present els vuit milions de nens que desapareixen en el món cada any. Sospiteu qui hi ha al darrere? Ara ja no hi ha galtes a oferir, sinó el puny que reclama venjança, justa i equànime, sí; això sempre, però venjança. No us preocupeu, que amb un mínim d’un mínim de Justícia, no escapa cap rata de la sentència justa: la delegació a la Divinitat per no tenir competències per a crims tan abjectes i amb l’agreujant de la protèrvia i la insolència més desvergonyida, manifestada constantment en la mentida impúdica.

El sinistre i pervers genocidi: https://t.me/resurgente2020/40323


El sionisme criminal no satisfet amb això, està preparant un atac devastador. L’amenaça de tall de subministrament energètic i alimentari, com també de la telefonia i Internet, són mesures que sospesen després que l’OTAN, l’exèrcit sionista, ha volat el gasoducte en una prova més de la magnitud d’aquests criminals. Sense dubte, els únics que no tenien interès en la destrucció del gasoducte són els russos. Al capdavall, tancant l’aixeta, no hi passa ‘aigua’. I a més a més, se suposa que algun dia s’acabaran les desavinences i l’existència del gasoducte afavoreix el subministrament als uns i la venda als altres, per això, la Reserva Federal, amb l’OTAN com a braç executor, ha ordenat de volar el gasoducte, i mentrestant, el Xiquito de la Casa Blanca demostrava les habilitats com a humorista:

https://t.me/RosselloCM/66560. Això és ‘l’home més poderós del món’!!!

Unes informacions quant a l’acte de guerra americà (sionista) al gasoducte del mar Bàltic (i no del Nord, com vaig escriure l’altre dia):

https://t.me/RosselloCM/66564 (A la primera part del vídeo, en el primer vídeo, hi apareix el ‘monstre’ més perillós de la Terra amb la seva paraula favorita. Un encert! La veritat sempre és un encert).


Cui prodest?

El goyim ho sap i ja n’està fart. I ells perceben que la indignació augmenta i que un brot de violència en qualsevol lloc pot acabar amb la infraestructura d’imbècils i depravats que han situat als governs per a complir amb l’agenda criminal. Les mobilitzacions són arreu i el grau de violència augmenta, un fet que si bé els posa, val a dir, que prou que veuen que si se’ls en va de les mans, poden perdre l’escòria que els protegeix. No oblideu que el nom de l’enemic és SIONISME INTERNACIONAL i els seus soldats a corda l’escòria política, tota l’escòria política, i el goyim, avui, ja ho sap.

https://t.me/RosselloCM/66556, compreneu per què caldrà treure de la circulació als sicaris dels criminals? Que vagin disfressats de policia no vol dir que ho siguin, són mercenaris que roben els diners dels ciutadans per a servir els botxins de la població. No cal afegir res més. O potser sí, vegem ELS CRIMINALS, ELS POLÍTICS, ELS DELINQÜENTS, dels quals, cap ni un, hauria d’estar en un altre lloc que a la presó amb les condicions que ens imposaren amb la mentida de la Covid, de forma perpètua i sense possible revisió de la causa i la sentència, això, per a aquells que no tinguin responsabilitat en el GENOCIDI i l’ALTA TRAÏCIÓ, que aquests, l’única justícia que se’ls pot aplicar amb la màxima magnanimitat és l’execució pública. Almenys, que serveixin d’exemple per als infants que pretenen de destruir. Vegem dues notícies que demostren i exemplifiquen els delinqüents que es fan dir polítics:

https://theobjective.com/espana/2022-09-29/congreso-subida-diputados/

https://www.elmundo.es/espana/2022/09/29/63348ffffdddffd8798b45d1.html

Aquesta púrria no té cap dret a viure en societat, perquè no en són capaços, i l’única aportació que hi fan són la corrupció, la divisió i l’empobriment de la societat. Com sigui que els actes són fruit de la voluntat, el poble no ha de tenir cap misericòrdia amb els lladres. Que als polítics i als banquers, com als directius de les corporacions energètiques i criminals no se’ls consideri lladres, no vol dir que no ho siguin, perquè l’única diferència entre un carterista armat i aquests pocavergonyes, és que aquests estan protegits pels excrements diarreics amb toga que els jueus col·loquen a les judicatures. Són xoriços armats, protegits per la màfia sionista. Res més.


El dr. Mike Yeadon ens explica clarament què pretén el sionisme internacional, que vol concloure l’horror que ha imposat a Europa, sobretot, durant tot el segle XX.

https://t.me/counterpropaganda20/6611


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada