diumenge, 4 de setembre del 2022

DOCUMENTALS


Abans d’entrar en els documentals, com a aperitiu, dos enllaços i dues versions sobre el Gran Reset del FEM(S). Els enllaços són aclariments, l’un, del terrorista número u del món i les seves activitats criminals contra les nacions i els pobles occidentals:

https://t.me/RosselloCM/65830

i l’altre, un exemple paradigmàtic de la limitació intel·lectual dels actors. En aquest cas, una criatura formada i dissenyada a Jewllywood, Harrison Ford:

https://t.me/voluntasoficial/3946

Quant a les dues versions del Gran Reset del FEM(S) - organització dirigida pel psicòpata i, avui ja ho podem afirmar, enemic de les nacions i del govern dels pobles, el sinistre tirà que vol convertir el món en un terrorífic camp de concentració i extermini -; quant aquestes versions, en teniu una de clara i suau, aquí (un quart d’hora):

https://t.me/RosselloCM/65814, o,

la més interessant a parer meu, la interpretació de Vernon Coleman, que ja he tingut el plaer d’enllaçar en altres ocasions, sobretot al començament de la IMMENSA MENTIDA PER A L’HOLOCAUST GOYIM. Aquest vídeo dura també un quart:

https://archive.org/details/el-gran-reinicio-explicado-por-el-dr-vernon-coleman-2204


Tot seguit els tres documentals que recomano. Veure’ls no fa cap mal i de ben segur us aportaran coneixements i detalls que desconeixíeu sobre els nostres amics, la seva bondat, la filantropia desinteressada i el respecte sagrat que tenen a la vida humana, sobretot si és la dels nens; que els tenen tanta devoció i tant de respecte, com el que tenen a la veritat:


Curiós - per dir-ho d’alguna manera – i breu, aquest primer documental, que si bé està incomplet perquè hi manquen molts amics dels nostres amics, us pot ajudar a fer-vos una idea molt aproximada d’allò que deia més amunt quant al respecte sagrat per la vida humana (Duració: 6 minuts):

https://odysee.com/@Trimurti_Vishnu:0/dfghjk34567sdfghjk456789sdfghjkl456789:5


Molt interessant aquest vídeo del pastor cristià Steve Anderson sobre l’únic assumpte de la història del món mundial de tots els temps passats i futurs, sobre el qual, no es pot parlar sense ser titllat de coses que no goso dir per pudor i educació. Val la pena escoltar aquests 36 minuts i pensar-hi una mica. Només amb una mica n’hi ha prou per a treure conclusions prou enraonades quant a l’únic assumpte de la història del món mundial de tots els temps passats i futurs; ‘l’assumpte’, gosaria afirmar.

https://odysee.com/@IsloteDeDespiertos:b/Steven-Anderson-el-%E2%80%9Cholocausto%E2%80%9D-es-mentira:


Finalment, el documental que crec que és el més interessant dels tres, perquè és un microscopi quant a la bondat dels nostres estimats amics. Hi veureu que mai no diuen una mentida, que això, se sap de seguida, perquè són tan vergonyosos que es ruboritzen com abans les nenes tímides. El documental rebat els arguments d’una pel·lícula d’un dels directors més famosos de Jewllywood, i ell també, per la gràcia de les Potestats, fill de la raça elegida. La pel·lícula documental és «Els darrers dies (The Last Day)», guanyadora d’un Òscar al millor documental l’any 1999, un fet que, com comprovareu, és d’una objectivitat absoluta, encara que sigui un premi una mica endogàmic; que ells també són molt així. El nostre documental dura hora i mitja, tanmateix, val la pena comprovar la fidelitat i rigor dels nostres amics a l’hora d’explicar les coses com són i el terror que li tenen a la mentida. Unes veritats incontrovertibles que només són capaces de produir-se en la ment d’aquesta raça superior; com també comprovareu la passió que els nens els desperten, que és una cosa de no dir més. Qui podria pensar en el seu sa senderi que puguin acusar els altres de les atrocitats que pensen ells, i que, a més a més, habitualment, procuren realitzar, dur a la pràctica, materialitzar? Un... no goso dir-ho per pudor i educació. Deixem que sigui una pel·lícula jueva qui ens descobreixi la meravellosa i sofrida raça d’aquests desgraciats que només fan el bé damunt de tota la terra i que després un boig amb bigotet (com ara avui els passa amb Putin) els amargueja la vida per odi, per pur odi contra la filantropia, la solidaritat, la pau i l’amistat. Dit això, i abans de deixar-vos amb la rèplica cinematogràfica d’Eric Hunt a la veritat indiscutible de Spielberg - que així se subtitula la pel·lícula (Tot el que està a punt de veure és veritat) -, només fer l’observació que hi ha un fragment del vídeo de la rèplica, en el qual sembla que els camps de concentració eren pobles ‘aïllats’ però amb totes les comoditats i atencions, la qual cosa dubto; això no obstant, sé que s’hi feia música, perquè Olivier Messiaen va compondre i tocar en el camp de presoners de Stalag VIII-A, a Görlitz, Polònia, el seu esplèndid «Quatuor pour la fin du temps», que val a dir, és una peça que m’agrada especialment. En fi, us deixo amb ‘la veritat’ dels nostres amics i vosaltres sabreu esbrinar qui té males intencions i menteix i qui tracta de cercar la veritat:

https://odysee.com/@PUNTO0-POINT0:9/La-mentira-del-holocausto--Los_ultimos_dias_de_la_gran_mentira_documental_-Eric-Hunt-Holohoax-:3


L’OBRA DELS NOSTRES AMICS

ÉS INCOMMENSURABLE !

MAI NINGÚ NO HAVIA CONSTRUÏT

TANT DE MAL

AMB TANTA INTENCIÓ !


P.S. I us preguntareu, potser: Com és que no pots trobar aquests vídeos a Jewtube? La resposta és senzilla: ells són la veritat, i per això, per deferència i per guiar-vos devers el bé, us protegeixen de les mentides. Vosaltres sou la seva passió, sobretot si sou blancs, heterosexuals i íntegrament fills de la civilització occidental. Els vídeos no són a Jewtube, lògicament, perquè són mentida. I si no creus que són mentida, aleshores ets un... coses que no goso dir per pudor i educació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada