diumenge, 18 de setembre del 2022

ESTAT ACTUAL DEL CONFLICTE


Abans d’introduir-nos en concret en els detalls de la guerra, un enllaç, que em penso que esclarirà molt qui dirigeix els exèrcits enemics:

https://t.me/resurgente2020/39943

Aquesta Família és la pesta del món. Ni el més babau dels més babaus creurà que una fortuna així s’ha aconseguit mitjançant el treball. El crim és la professió d’aquests usurers assassins. Fa segles que es dediquen al robatori, amb la falsificació de moneda, a provocar crisis que soscaven el poder de les nacions i la capacitat d’independència de la gent, i a incentivar guerres i matances per a obtenir beneficis econòmics ingents. Els Bancs Centrals propietat d’aquesta família, la família de les famílies de la màfia, són centres d’extorsió, corrupció i manipulació de les nacions. Sempre he mantingut que aquesta Família de criminals i assassins de guant blanc, són la cúpula directiva. Al capdavall, avui, els diners són la sang del món. Ells han assolit que tots els valors hagin estat empastifats, gràcies a l’engany diabòlic del poder dels diners. Penseu en la magnitud desmesurada del poder d’aquests degenerats, si quintupliquen la riquesa de les vuit fortunes mundials juntes! Lògicament, qualsevol d’aquestes fortunes ‘afortunades’ són esclaves de la Família, ja que d’altra manera, prou que s’encarregaran d’arruïnar-les. Ben mirat, ni els vuit units podrien oposar-se’ls. Per això, mentre l’arma siguin els diners, ells ho tenen tot a favor, perquè falsifiquen la moneda, l’administren des dels antres criminals dels Bancs Centrals i així sotmeten a la seva voluntat els governs del món i els ambiciosos incapaços. Només desautoritzant el valor dels diners com a valor suprem, estarem en condicions de guanyar-los la guerra. Cal substituir l’arma de la corrupció per un sistema ajustat, on el treball sigui el valor – curiosament, com a l’Alemanya de Hitler – i no l’administració i lliure disposició bancària de la riquesa de la gent. TOT EL QUE TÉ LA FAMÍLIA ROTHSCHILD ÉS FRUIT DEL ROBATORI I L’ASSASSINAT. Aquesta és la seva professió. I com sigui que a qui ha intentat frenar-los, l’han matat (presidents dels Estats Units, tsars russos, dictadors com Hussein o Gaddafi, etcètera), hem arribat a aquesta situació, on la Família s’ha cansat d’estar envoltada de goyim de merda que mengen i defequen, i que ja no els serveixen de res. Per això, han ajuntat els jueus, el sionisme internacional (a totes les corporacions, la punta de la piràmide és un jueu), i han arreplegat un exèrcit d’idiotes sense consciència, pàtria, vergonya, dignitat ni orgull, però farcits d’ambicions, de vanitat i d’abjecció, que han estat meticulosament seleccionats per a conduir el món al caos. La púrria sionista, l’obra de la Família per a controlar el món, domina tota reialesa, del femer reial espanyol al femer reial britànic, el diamant de l’imperi, que controlen des de Waterloo absolutament, i ja abans amb prou influència per a poder comandar la revolució americana des de la City, l’ambaixada econòmica dels Inferns a la Terra. I com a prova d’això, veieu aquestes tendres imatges de l’escòria de la reialesa britànica i els jueus traficants de persones:

https://t.me/resurgente2020/39930

https://t.me/resurgente2020/39931

L’amor del poble a la reialesa:

https://t.me/resurgente2020/39956 Qui va matar Lady Di?

I conclourem aquest despropòsit amb l’esclau amb el màxim càrrec entre els esclaus, i comprovareu quina mena de ‘cosa’ trien els jueus per a servir-los:

https://t.me/resurgente2020/39929


Malgrat tot això, la Família està preocupada. L’enverinament massiu no ha donat els resultats esperats, tot i la matança aconseguida fins ara i els morts i malalts crònics que ells saben que provocarà pròximament. No és casual l’augment del nombre de morts després de la inoculació de la teràpia, la qual ja ha demostrat ser un extermini amb totes les lletres. Quant a això, no seria d’estranyar que, per riure una estona i treure’s unes puces del damunt, sacrifiquin uns quants imbècils menors per acontentar la gent i que es cregui que la immundícia que emplena els Palaus de Justícia serveix per a alguna cosa, més que per a obeir els amos. L’evidència de la matança (recordeu que la Família hi està directament involucrada, encara que mai no se’ls senti esmentar), la matança és òbvia, i quan es facin autòpsies, es veurà el crim, l’holocaust sionista.

https://t.me/counterpropaganda20/6448

https://www.bitchute.com/video/zn8FUGscDpA0/

https://t.me/RosselloCM/66194

Tot el que havien dit els negacionistes és veritat. El que hi ha és un pla de refundació de la Terra, amb poca gent i ben controlada. Els conspiradors són ells, és el sionisme internacional que és arreu, comprant, extorsionant, corrompent i destruint-ho tot per tal de poder imposar la PAX AETERNA, o sigui, l’esclavatge més brutal i insòlit de la història. L’aniquilació de l’espècie.

https://t.me/counterpropaganda20/6475


Aquesta aniquilació l’estan executant ja en els més petits, amb una rentada de cervell i un sistema educatiu que genera idiotes pràctics i útils al sistema, però que atrofia (consumeix per manca de nodriment) qualsevol espurna d’intel·ligència. L’ESCOLA D’AVUI ÉS UN ATEMPTAT CONTRA LA DIGNITAT HUMANA.

https://t.me/RosselloCM/66174

https://t.me/resurgente2020/39976

https://t.me/resurgente2020/39978


Els nostres amics, doncs, com veuen que matar-nos de cop és sospitós, sobretot, per culpa de tots els ‘inconscients’ que no s’han injectat el verí i que per això es troben més o menys bé - com sempre -, i que demostren, amb aquesta rebequeria, què són els verins sionistes; doncs, ara escampen contínuament i arreu el ‘canvi climàtic’, que és l’exhibició d’idiòcia superlativa més insospitada de la història humana. Vegem què ens en diuen, d’una banda David Icke, que fa dècades que advertia del crim de la Família i el sionisme internacional, i l’astrofísic i meteoròleg anglès, Piers Corbyn, que amb el seu aspecte de científic ‘boig’, n’hi ha prou per a tenir-li confiança, tant pel que diu, com per com de clar ho diu.

https://t.me/resurgente2020/39987

https://t.me/resurgente2020/39926

El conte per a nens amb deficiències cognitives els durarà poc. A Greta ‘la taradeta’, ja ningú no li fa cas. De Al Gore, no crec que, llevat dels sicaris i els sionistes, ningú se’l cregui. Tanmateix, TOTS ELS GOVERNS DEL MÓN, mantenen la complicitat amb la idiòcia i demostren la participació en el crim de les institucions públiques, que ja sabeu que d’acord amb el meu codi penal, comporta l’execució immediata del deficient. Mort l’idiota, no s’escampa la idiòcia.


Aquestes maniobres, els verins i el conte infantil per a nens amb problemes cognitius, són l’excusa i la tapadora per a implementar el que veritablement els interessa: EL CONTROL ABSOLUT I BIOMÈTRIC.

https://t.me/elinvestigador_org/12235

https://t.me/elinvestigador_org/12233

I aquí teniu els lladres de ‘La Caixa’, sempre al servei dels amos:

https://t.me/elinvestigador_org/12232

Volen la imposició de la moneda digital, o sigui, de l’esclavatge mundial. Hem de pensar que creiem que els nostres diners són protegits en els bancs, però els nostres diners són retinguts en els bancs. Els bancs prenen possessió dels teus diners. Si te’n donen quan els els demanes, és perquè la dissimulació és l’estratègia de l’engany. Tanmateix, feu memòria i recordeu la fallida bancària del 2007. Tots els ciutadans sanejaren amb els seus diners (l’erari públic) aquestes organitzacions criminals, que, com era d’esperar, no han retornat sinó almoines per a fer veure que complien amb l’acordat. Amb aquesta crisi provocada per Wall Street, o sigui, el sionisme criminal internacional (els bancs que feren fallida eren jueus, i avui són entitats ben solvents!), amb aquesta nova enganyifa, aconseguiren d’arruïnar les arques de tots els estats occidentals. La fortuna que injectàrem als bancs, ha perjudicat letalment les economies de tots els països. Els delinqüents que organitzaren el robatori mundial als estats, com lloros repetien que si no es feia així, tot anava a fer punyetes. Però, aquesta no és la realitat. Sense dubte, se n’haurien anat a fer punyetes la majoria de les organitzacions criminals bancàries i, si hi hagués justícia, les presons haurien estat plenes d’aquests delinqüents de guant blanc. Certament, les economies nacionals se n’haurien ressentit, és clar que sí; però ja us dic jo, que en quatre dies, s’hauria estabilitzat l’economia mundial, més encara, estant fora de joc tots els distorsionadors que fan impossible un sistema eficaç d’economia. En un sistema eficaç d’economia, els qui mai hi podran ingressar, són els lladres. Aleshores, per què tenim bancs, fons d’inversió i succedanis dedicats al robatori i l’estafa? No hi ha un sol banc, ni una sola sucursal, que pugui superar una auditoria com Déu mana; ni una sola sucursal. I recordeu que la Família, mai ha estat objecte d’una sola auditoria. És a dir, ells fan els diners, juguen amb els diners d’acord amb els seus interessos, fent-los guanyar valor o fent-los-ho perdre, i amb els seus bitllets falsos compren les propietats, que com a propietats, aleshores sí que són seves. La gent perd les propietats per culpa de no poder ‘fer els bitllets’, i aquest avantatge és el que els permet aquesta estafa sinistra i criminal. Això és el que significa Rothschild.

L’objectiu final és el que ens ha explicat diverses vegades el FEM(S) amb el seu cap al capdavant, el psicòpata sexual Klaus Schwab, jueu i emparentat amb els Rothschild, que ens diu que no tindrem res i serem feliços. És a dir, tot serà d’ells i seràs feliç t’agradi o no, perquè ells decidiran si ets feliç o no. No sé si acabeu d’entendre la profunda filosofia d’una ment jueva com la d’aquest desgraciat i criminal, que només per imposar ‘per la força’ la seva voluntat sobre la voluntat dels pobles, és de caritativa justícia que se l’executi públicament, perquè la gent vegi penjat l’home que pretenia deixar-la a la misèria per a tenir-ho tot ell i la seva banda criminal. Per assolir aquest somni de control total i absolut sobre la gent, cal ser com la Xina que construïren aquests criminals amb l’espantall de Mao - el xinès menys xinès de la història de Xina i el genocida més genocida de la història coneguda - i que gràcies als seus promotors - el sionisme internacional -, en cap llibre d’història llegirem com convertí una civilització antiga i rica en cultura, en un monòlit buit i sense vida, en el somni humit de tota la púrria sionista per al món sencer. Que no ho dic jo, que ho diuen ells mateixos! El psicòpata sexual del FEM(S), sense anar més lluny, va elogiar la política i l’economia xineses. I aquest psicòpata - com Kill Gates té el goril·la de l’OMS -, té adoptada la mona Harari, un dement, un indigent mental, tant ple de vanitat i de voluntat d’esclavatge, que quan obre la boca, puja la por. Escoltem la mona Harari, i resem perquè – segons Harari – l’imbècil que ens va crear malament, tingui a bé de donar-nos l’oportunitat de construir el zoològic on exhibir l’animaló per a gaudi dels nens, que li podran llançar tota mena d’objectes; com els grans, que també. Espero poder veure’l a la gàbia dels mandrils de Barcelona, perquè l’espectacle és digne que sigui itinerant, i la mona sigui exhibida en totes les ciutats del món. Escolteu l’idiota màxim del sionisme internacional quant a ciència, ell, que diu que és historiador!... Veieu com no anem bé? Quina facultat de bagasseria jesuïta pot admetre la inscripció d’una mona? No fotem, ni que sigui per a estudiar història!:

https://t.me/RosselloCM/66196 (La primera meitat del vídeo).

https://t.me/RosselloCM/66203 (Primer hi surt el que suposo que és una dona, i després la nostra mona. Una mica de paciència, que el que diu la dona, és també molt instructiu. Tanmateix, l’espectacle principal ens l’ofereix el Harari, i fixeu-vos en quant de subnormal hi ha en el món, que no té altra cosa a fer que anar a escoltar un paraplègic cerebral. I això que fins i tot diu alguna veritat, com que la ciència (avui sobretot) és poder. Tanmateix, i encara que l’historiador no ho pugui entendre, la ciència és ciència, només si és coneixement. Però, ell, pobret, és un esclau vanitós, i li agrada que li diguin que és llest, sobretot, que és més llest que Déu; que això, al pobre desgraciat, li fa trempar, més que quan està amb la seva parella, que la parella, també, però sense posar Déu pel mig – ja m’enteneu -.

I mentrestant, la satànica, jueva i millor artista de la història del món i de la prehistòria, la patètica Abramovic, gràcies a ‘la seva artística’ col·laboració en la destrucció de la civilització occidental, rep els honors de sacerdotessa de Satanàs en el Principat d’Astúries. Hi tindrà alguna cosa a veure que la cagaguano casada en segones núpcies amb ‘El Preparau’, sigui filla de la zona? Com deia al començament, tota la reialesa és súbdita dels amos. Si ho és el mateix fill de Satanàs a la Gran Bagassa Vaticana! Pot ser que el Padrino actual de la Família, sigui el mateix Diable en persona? Per ànsia i voluntat de mal - sense dubte -, sí que ho pot ser.


P.S. Si tot falla, no oblideu que tenen el pallasso jueu d’Ucraïna i la sacerdotessa negra de la Sinagoga Europea, o Femer Europeu, o l’Ambaixada dels Inferns a Europa, preparats per a muntar un sidral de c... Que el sionisme internacional està donant el cop final a la civilització occidental és evident. La pregunta del milió és saber si Vladímir Putin és la resistència al Mal, o només fa el paperet de secundari en l’orgia de sang i misèria que els bons dels Rothschild i la colla de desgraciats que els fan pinya, preparen?

L’ESTAT ÉS EL TEU ENEMIC:

ELS POLÍTICS SÓN CRIMINALS.

ELS JUTGES PREVARICADORS.

ELS POLICIES SICARIS.

BANCS I ENERGÈTIQUES, LLADRES.

PERÒ, EL MOLL DEL MAL

ÉS,

COM SEMPRE DE SEMPRE,

EL SIONISME INTERNACIONAL.


Una pregunta que m’intriga, abans d’acabar: Si acusar algú de ser un criminal sionista és delicte d’odi per antisemitisme, encara que puguis demostrar els seus crims; per què acusar els russos de criminals i a Putin de psicòpata no és delicte d’odi per russofòbia, encara que puguis demostrar que el psicòpata criminal és el jueu Zelensky, que es dedica a caçar indefensos russoparlants ucraïnesos?

ELS BONS, ELS BONS.

ELLS SÓN SEMPRE ELS BONS.

POBRES!

I EL QUE HAN PATIT?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada