dimarts, 6 de setembre del 2022

NOTÍCIES DE LA DISTOPIA


ELS GENOCIDES

https://t.me/resurgente2020/39473

30479 morts de més a més aquest any, i això, a part del gerontocidi dels 2019-20. Hi pot haver un crim més repugnant i abjecte, miserable i ignominiós, que l’assassinat dels vells, ‘allò’ que els nostres amics coneixen com estómacs inútils? Sí, perquè ara van pels nens, la passió inveterada dels nostres amics, sempre aferrats a la fidel i ancestral devoció a Baal. I els seus sicaris... a les ordres:

https://t.me/resurgente2020/39520

Això és ocultació de documentació que afecta la gent de la nació. Si no la volen fer pública, és evident que hi ha ‘detalls’ que volen amagar, la qual cosa és, òbviament, perquè hi ha raons que no s’han de saber, i això és ALTA TRAÏCIÓ, i tractant-se la salut de la gent i la multiplicació de morts, a més a més: ocultació de GENOCIDI.

https://t.me/resurgente2020/39536

I tots sabem què diu el cap de la infraestructura de la fabricació dels tòxics per a l’extermini, Albert Bourla:

https://t.me/resurgente2020/39504, essent el cap i màxim responsable de Pfizer va actuar contraintuïtivament, o sigui, per interessos; tot estant convençut del mal que ‘els interessos’ podien fer. No tinc cap pregunta més, senyoria.

Però les rates sicàries del sionisme se senten invencibles. Aquí teniu la criminal del govern de Xile (Una dona? Sí, ves, quines coses, oi?):

https://t.me/RosselloCM/65864, amb tota la insolència del món gosa amenaçar els no vacunats, cometent un gravíssim delicte de discriminació i violant el codi de Nuremberg, entre altres tractats que defensen la llibertat individual quant a l’atenció mèdica i els seus experiments; i ho diu clarament: «Vamos a por ellos». Això no és delicte d’odi, no! Tanmateix, la gent comença a donar les respostes que cal donar https://t.me/RosselloCM/65865, que ja he dit que no és hora de manifestacions sinó de demostrar a l’escòria criminal que fan de polítics, que són il·legítims i s’han de lliurar o hauran de rebre directament de la gent, dels seus governats, les conseqüències per tots els seus actes criminals.


L’OBJECTIU: EL CONTROL TOTAL

Una altra criminal, aquesta equatoriana, ens ho diu, violant tots els drets fonamentals recollits en la Declaració dels Drets Humans: https://t.me/elinvestigador_org/12149 Una dona? Sí, ves, quines coses, oi? I fixa’t: https://t.me/resurgente2020/39485.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11179641/Is-Big-Brother-Britain-worlds-ultimate-surveillance-state.html. Necessiteu explicacions?


SER POLICIA = SER UN MISERABLE

https://t.me/resurgente2020/39472

https://t.me/resurgente2020/39514

Un policia està al servei del poble. Si treballa per a una corporació criminal com l’Estat Espanyol, és un traïdor al servei del sionisme internacional. Aquesta classe de pàries socials, hauran de ser erradicats, aïllats, separats per sempre més de la vida comuna, perquè han demostrat sobradament no tenir paraula i ser incapaços de viure en societat. La insolència d’un policia demostra la seva ignorància i limitació cognitiva a tots els nivells, ja no només lingüística, on amb un 3 aproven en coneixement de la llengua pròpia. Voleu demanar-los que sàpiguen quina és la seva funció i coneguin els drets dels ciutadans? Estan ensinistrats com els gossos, per a obeir, bordar quan se’ls demana i mossegar quan se’ls ho digui. I NO DUBTEU QUE DISPARARAN A MATAR, SI AIXÍ SE’LS MANA. Dessota els cascs sembla que hi habita l’ameba menja-cervells (i no parlo de qui va matar Catalunya, ara, sinó d’aquesta ameba, suposo que inventada), que es menja els cervells de la gent com tu et menges un cucurutxo de gelat.


ELS EXCREMENTS AMB TOGA

Curiosament, dues ‘excrementes’. Quines coses, oi?

https://t.me/RosselloCM/65851 No cal dir res.

https://t.me/RosselloCM/65868

La pallassa prevaricadora i deficient mental que s’autoanomena (serà cosa de l’autopercepció de la discapacitada) ‘juzgadora’. Quan els idiotes emplenen els palaus de Justícia, cal cremar els palaus de justícia, perquè la lluita contra la idiòcia ha de ser la primera de les nostres causes. I aquesta inútil i sicària és l’exemple paradigmàtic del que mai no pot ser un jutge o ‘juzgadora’, com s’autoanomena la retardada mental i ignorant, ja que desconeix la seva llengua. I és jutgessa! La prova d’accés, que li van fer, amb dibuixos i colors? I sí, és clar que juzgadora vol dir ‘que jutja’; però fa molt, però molt de temps que l’ús comú i l’ús jurídic fa servir el terme més curt i explícit de ‘juez’, essent ‘jueza’ un despectiu, encara que la idiòcia feminista hagi fet que la RAE l’admeti, corroborant la ignorància en l’essència de les paraules i el llenguatge, tot certificant que col·laboren en l’elaboració del neollenguatge. Però, en el nostre cas, l’ús del terme juzgadoraen una sentència, en lloc del procedent ‘juez’, demostra una vanitat i un afany de sobresortir que són, sense dubte, dos dels defectes que haurien de fer impossible que un home o ‘coses com aquestes’ puguin ser jutges. Això ho comento a part de la disfunció cognitiva que demostra durant tota la sentència, protegint els criminals governamentals que roben, cometent el greu delicte de manipulació fraudulenta dels preus, i castiga la víctima dels lladres, en lloc d’investigar, com és la seva obligació, aquestes apujades arbitràries de preus que executa l’executiu del gos de Soros.

Una notícia d’ara mateix que corrobora moltes de les meves afirmacions d’escrits anteriors, i que fa referència a l’indigent mental que encapçalava l’escrit «Els bons i els exèrcits d’idiotes»: https://t.me/resurgente2020/39539. Avui el millor negoci és ser IDIOTA, i com més idiota, més et premien els BONS. És la caritat humana dels jueus: afavoreixen els idiotes per a sacrificar els capaços.


UN ESTEL EN EL CEL ENCAPOTAT

Excel·lent Villarroya, que demostra estar-ne fins ben al capdamunt de tot plegat:

https://t.me/RosselloCM/65846


ELS NOSTRES AMICS, ELS BONS

https://t.me/resurgente2020/39524

https://t.me/resurgente2020/39525

Els meus respectes envers Mel Gibson i el seu extraordinari coratge. Si tots el tinguéssim, els bons potser no serien els nostres amics. I no hi ha res millor que veure el teu enemic mortal com a enemic mortal. No sé si m’explico bé. https://t.me/resurgente2020/39538


ELS SEUS SICARIS

La insolència d’aquests criminals és insuportable, i confio que aviat la gent se n’adonarà, i a aquests delinqüents i pinxos de prostíbul se’ls trauran les ganes de riure, d’amenaçar i de coaccionar. Només amb el servilisme repugnant als ‘nostres amics’ es pot assolir de ser retardat i miserable sense remissió i progressar en la vida:

https://t.me/resurgente2020/39526

El gos de Soros es veu que ha presentat un nou fitxatge per a l’exèrcit de prostitutes sionistes que integren el seu govern. Ara és una tarada de magnitud XXL. Escolteu el tros de deficient mental que ha invitat l’idiota d’Espanya i més gran criminal de la història de la nació espanyola, sota el cínic i sarcàstic lema de la neollengua: «Gobernamos Contigo». https://t.me/resurgente2020/39535. El nivell de cinisme del narcís de La Moncloa, el traïdor i genocida, lladre i corrupte, que ha venut el país i la seva gent als ‘nostres amics’ perquè a ell tot se li’n fot, és descomunal. Mentre li diguis guapo i li deixis un mirall, és feliç; està casat amb un home vestit de dona i viu envoltat de tot de prostitutes inútils i idiotes, però que contribueixen a les ordres sionistes de lliurar-los el país i reduir significativament la població, les quals coses, les prostitutes dels bons, amb el gos davant, s’esforcen el que no està dit, que elles saben que tota nova llei contra el país i la gent, així com els cadàvers, augmenten els comptes-corrents. I els limitats, els babaus, els idiotes, els cínics, els imbècils i els deficients mentals, es destaquen per mancança absoluta de principis ètics, o sigui, d’humanitat. Això, caldrà tenir-ho molt present, perquè en els judicis, se’ls haurà de jutjar com el que són: infrahumans. Per tant, no subjectes a cap dret humà, com ho han demostrat amb la manca absoluta de respecte envers aquests principis fonamentals en els seus actes criminals constants i ‘in crescendo.


DUES VERITATS ENMIG DE LA DISTOPIA

https://t.me/resurgente2020/39519. Qui seran aquests criminals? Els bons?

https://t.me/resurgente2020/39503. A què em recorda això... als bons?


ÉS L’HORA DE PARAR-LOS ELS PEUS.

EN CAUREM MOLTS, DE SEGUR.

PERÒ ELS CECS HI VEURAN,

I SI ELS CECS HI VEUEN:

ELLS ESTAN PERDUTS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada