dimecres, 7 de setembre del 2022

EL ‘SPORT’ I ELS NOSTRES AMICS


El ‘Sport’ que, com tots sabem, és un diari dedicat a la ciència i les humanitats...

- Perdoni, senyor que escriu, però el ‘Sport’ no és un diari esportiu?

És clar que sí, però es veu que ara es dediquen també a culturitzar els lectors - ja prou entesos en jugadors, penals i fores de joc - en els diversos aspectes que té la vida humana, a part, és clar, de la transcendental importància de l’esport rei.

Resulta que en aquest producte cagaguaner, hi ha un escrit que, a més a més de no dir una veritat, tracta de deformar la versió ‘negacionista’ quant als verins jueus i oferir al lector la imatge del dissident com a enemic públic número u, tot acabant l’escrit advocant pel desprestigi i l’ensorrament de la reputació dels qui, segons que es dedueix de les paraules de l’autor anònim, són psicòpates criminals. En fi, que no hi ha res com que t’engreixin el compte-corrent els nassos per a vomitar el que et diguin; tot i que, aquesta eminència de les lletres i la ciència, no exposa la seva reputació perquè ni gosa d’escriure el seu nom, la qual cosa sí que fa pensar que sap prou bé que no ha dit una veritat i que val més cobrir-se les espatlles pel que pugui passar - qui ho sap - més endavant. Llegiu l’apologia del sistema que ens exposa sense ruboritzar-se, tot, tal com raja:

https://t.me/RosselloCM/65892

El gran problema del nostre món són els miserables, els desgraciats que poden viure i sentir-se dignes només amb la reputació social – com diu l’anònim i covard que escriu el panegíric – i la consideració de respecte que els diners atorguen. Prou que s’han encarregat els lladres sionistes de fer respectar qui té més diners que tu, ja que d’altra manera el frau global no els hauria funcionat. Si els diners no fossin el motiu de consideració de la vàlua d’una persona, ells estarien perduts, perquè mai no es respectaria els criminals sàdics i sense escrúpols, que és el que són ells, com ho han demostrat durant la història recent, i això, malgrat les immenses mentides amb què ens l’han explicada. Però els miserables, com el qui escriu la propaganda i no té el coratge de signar-la, es descriuen ells sols. A aquesta prostituta del sistema, que haurà guanyat reputació dels més sinistres criminals de la història i haurà cobrat per escriure el que li dictaven, només dues observacions que desarticulen tots els seus arguments:

On hi ha una sola autòpsia que certifiqui la mort per Sars-Cov-2? No és cert que un nou virus ha de tenir una simptomatologia distinta de les malalties conegudes anteriorment, i que per a demostrar-ho s’ha d’aïllar, purificar, seqüenciar i corroborar que és aquest virus, i no cap altra cosa, el que propaga la malaltia amb aquesta simptomatologia desconeguda? I dit això, el pocavergonya gosa afirmar l’eficàcia i seguretat dels vaccins (tot i els centenars de milers de morts i milions d’afectats pels efectes secundaris greus i crònics de la mal anomenada vacuna – perquè és un experiment genètic encara no aprovat com a medicament, cosa que l’anònim cagaguano obvia; i això sí, això és manipular la informació i, per tant, col·laboració criminal, a més a més d’incitació a l’odi i a la discriminació contra ‘un grup de persones’ només per raó de la voluntat de llibertat). I tot plegat, en un diari esportiu! Això en els temps de la meva joventut, n’hi hauríem dit: PROPAGANDA OFICIAL, avui n’hi diuen: versió oficial, o sigui, veritat.

L’anònim covard titlla d’antivacunes i gairebé de criminal qui no vol injectar-se aquest invent de les farmacèutiques. Potser no sap res de les vacunes i la relació amb l’autisme, avui amb dades que són irrevocables; o amb al·lèrgies i altres malalties. Potser el tros de suro no sap dels cinc-cents mil nens que Gates va deixar paralítics a l’Índia amb la vacuna contra la poliomielitis, o mai no ha sentit a parlar del verí contra el papil·loma humà. Qui defensa les vacunes (‘per se’ antinaturals) no sap de què parla. O potser es creuen que la Natura no ens ha dotat del millor sistema immunològic per lluitar contra els agents patògens (si és que existeixen realment). LA IDIÒCIA ÉS UN MAL A EXTERMINAR, I NOMÉS S’ERRADICA, AMB L’EXTINCIÓ DEL PORTADOR. Avui és urgent de resoldre aquesta qüestió, que abans, els idiotes ho eren, i prou. Però avui, són vanitosos i ens donen lliçons. No hi ha res de més agosarat que la ignorància, i avui la ignorància cal combatre-la. Cal aniquilar els estúpids vanitosos que donen lliçons d’imbecil·litat, si no volem convertir aquest món en un psiquiàtric... I hi estem molt a prop!

I deixo l’anònim covard que menteix en totes les línies del seu escrit, per a passar a llistar un seguit de notícies quant als nostres amics i amos de l’esclau del ‘Sport’, que, malgrat que ell es pensi que sí, la reputació oficial i els diners no fan un home, sinó la dignitat i el respecte envers la llibertat i la independència, tres coses que ell no té, i vist el que diu, no tindrà mai, encara que cregui que la reputació imposada pels seus amos és reputació, i no el signe inequívoc de l’esclau mental i físic.


El sionisme alemany vol l’absoluta destrucció d’Alemanya, i aquí teniu la imatge del seu portaveu i traïdor actual: https://t.me/counterpropaganda20/6389

El sionisme xilè tracta els esclaus del país com a veritables infants o deficients mentals, si bé hi ha la possibilitat que hagin adequat la propaganda al nivell dels seus polítics, que això sí que explicaria la limitació i la indigència mental d’un anunci d’aquest tipus per a adults – que són els que voten:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12066

El sionisme reescriu allò que vol i imposa la nova doctrina, tant si vols com si no vols: https://t.me/RosselloCM/65877. Prostitueixen Tolkien per a satisfer les seves ànsies de destrucció de la història i la cultura occidentals.

Un exemple del sionisme satànic de Disney, que recordeu que en el logo hi figuren els tres sisos de l’amo i senyor de la raça elegida. Avui ja van sense frens: https://t.me/RosselloCM/65885

El sionisme genocida (‘els donants’ de la Chan, com veureu tot seguit) que dirigeix l’OMS en l’holocaust goyim, primer col·locà en la direcció de l’organització per a l’extermini a una dona, la xinesa Chan (Margareth Chan Fung Fu-chun), que deia coses tan boniques i socials com aquesta: https://t.me/resurgente2020/39553, i com van veure que amb la dona va funcionar, van voler provar-ho amb la mascota de Gates, per fer uns riures; i ara un goril·la sense altre coneixement que l’experiència en genocidis i exterminis, dirigeix el sistemàtic genocidi dels goyim des del cau criminal de l’OMS.

El sionisme s’imposa amb les aberracions més increïbles; com ara aquesta:

https://t.me/resurgente2020/39542, CAL FER FRONT ALS IDIOTES FRONTALMENT. On són els jutges irlandesos? Són tots maçons, covards i amb deficiència cognitiva, que per això els jueus els han donat ‘reputació’? La pena de presó per a un professor que diu la veritat i li diu a un alumne que té un problema, ens descriu què es pot esperar dels assassins ancestrals del planeta. HO VOLEN DESTRUIR TOT! I les dones, els negres, els musulmans, els imbècils, els desviats i els qui tenen patologies psicològiques, són la punta de llança de la renovació social.

Els sicaris sionistes del país tindran alguna cosa a veure amb les següents dades?

https://t.me/resurgente2020/39559, fixeu-vos en les dades i tingueu present que les emet Antena 3, cau cagaguaner sionista per excel·lència. Observeu que: En els períodes de vint anys, entre 1961 i 1981, i 1981 i 2001, el descens de natalitat era aproximadament de 120000 nens. De 2001 a 2021, sobretot per causa de la bona situació econòmica, el nombre disminueix a 70000 nens menys. Però, adoneu-vos, que en el període de 2021 a 2022, o sigui, un sol any, el descens de la natalitat se xifra en 150000 nens. Això no és curiós, això són dades reals de l’holocaust de goyim executat pels jueus, amb l’ajut imprescindible dels genocides espanyols. El nombre d’avortaments pel verí dels jueus justificaria sobradament aquest augment brutal, un augment que els assassins del govern oculten i els cagaguanos callen. Sabem les dades mundials quant al nombre d’embarassos perduts després de l’enverinament per la vacuna (80%), i recordem que fins ara mai no s’havia inoculat a una gestant, mentre que ara els assassins de bata blanca, la colla de covards i miserables, a més a més d’ignorants i cínics, callen i cobren, que «escolta tu! Uns duros són uns duros, encara que sigui a costa de matar un embrió». Aquesta és la moral i la condició ètica de la medicina actual.

Si voleu saber una mica més sobre què és la família criminal Rockefeller i els seus socis (en la farmàfia, els Carnegie, tots jueus, casualment) mireu aquest vídeo que explica com el sionisme va començar fa anys a enverinar-nos (com ho profetitzava ‘Els protocols dels savis de Sió»): https://t.me/NANOMNOTICIAS/12081. Res no és casual, tot té, sempre, si és el mal, un nas darrere de la cortina. ELLS SÓN EL MAL. Fins que no els encarem obertament, els seus titelles i sicaris executaran les ordres sense preguntar res, només pendents de les xifres que cada volta són més grosses en els comptes-corrents. LA INIQUITAT HUMANA MAI NO HAVIA ARRIBAT A COTES TAN IGNOMINIOSES!

DE NOSALTRES DEPÈN ATURAR-LOS.

ELLS VOLEN EL VOSTRE MAL,

ÚNICAMENT.

APLIQUEM-LOS LA SEVA LLEI:

ULL PER ULL, DENT PER DENT.


I conclourem amb intel·ligència, que lògicament, tothora va acompanyada de l’ètica, que és qui la determina i evita de convertir-la en un mal. Vegem dues imatges que ens il·lustren quant a assumptes que la televisió no us il·lustrarà:

Els sacs d’escombraries que fan política. Una descripció d’aquestes sangoneres i rates de claveguera, amb una frase final de l’estimat Eduardo Galeano (epd), que l’encerta de ple: https://t.me/resurgente2020/39552. Per això, ara, ja manipulen directament les eleccions. Els nostres botxins són així de nobles i honrats, sempre, de sempre.


Fem un apart, perquè ‘El Quijote de La Mancha’ ha de preservar-se d’ambients tòxics i corruptes per tal de protegir la seva innocència i grandor. Qui ha llegit almenys una vegada aquesta obra mestra de tots els temps, viu dues vegades. Llegim les sempre sàvies paraules de l’enginyós cavaller:

https://t.me/RosselloCM/65880


CONEIXEU UN JUEU SENZILL?*

*Ja ho deia la cançó d’una nena que els nostres amics van emparar i escampar, com escampen avui el verí en xeringues: «Antes muerta que sencilla».

MISERABLES I ÀVARS, SÍ.

HIPÒCRITES I ABJECTES, SÍ.

PERÒ SENZILLS, NO.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada