dissabte, 3 de setembre del 2022

ELS BONS I ELS EXÈRCITS D’IDIOTES


Comencem amb una notícia que revela a un dels idiotes pertanyents a un dels exèrcits dels bons, dels nostres amics, dels filantrops o bones persones. Suposo que no sabeu ni imagineu quina prostitució exerceix, la nostra eminència intel·lectual?... Doncs, l’indigent mental és jutge: un dels excrements ètics i cognitius amb toga.

https://t.me/RosselloCM/65798

Quina deficiència mental deu patir? Un coàgul cerebral perpetu i obstructiu? Una neurona coixa i epilèptica? Discapacitat racional? Imbecil·litat suprema? Idiòcia irreversible? Subnormalitat jurídica? Atròfia sinàptica total? Minusvàlua ètica? Retard irrecuperable? Disfunció cognitiva? I és tot un jutge, un dels excrements que els nostres amics vesteixen amb toga per dissimular, i perquè la gent tracti amb respecte i de ‘senyoria’ a discapacitats mentals.

Violació de domicili: Delicte consistent a entrar en un domicili sense autorització o a romandre-hi contra la voluntat de qui n’és propietari o inquilí.

Quina és la part que el deficient no entén?

Jo aconsello tots els ‘okupes’ que cerquin el domicili del jutge i aplicant al peu de la lletra les seves paraules, l’ocupin, ja que l’home n’estarà la mar de content i feliç. I a més a més, com aquestes prostitutes del sionisme viuen bé, de ben segur que té piscina, jacuzzi, solàrium, servei de neteja i totes les comoditats del luxe. Per cert... aquest energumen té instal·lat a casa un sistema de seguretat? Perquè, em pregunto jo, si instal·lar un sistema de seguretat no serà delicte per ser un atemptat contra el ‘dret’ dels ‘okupes’ a viure allà on millor els sembli o s’escaigui.

Quan llegeixes el nivell de subnormalitat i de deficiència ètica i cognitiva del personal ‘especialitzat’, t’adones de la necessitat urgent d’enderrocar totes les Universitats del planeta, que abans, no n’hi havia, i el món funcionava millor; sense dubte, funcionava molt millor, només que sigui pel fet d’estalviar-te el disgust d’haver de sentir idiòcies de l’alçada d’un campanar, com la d’aquest energumen. Que, no us ho perdeu, l’home enviaria a la presó el propietari que faci fora l’okupa! Es pot ser més subnormal i no haver-se’n adonat?

D’acord amb aquest rigor científic-jurídic no entenc per què haig de pagar el compte del restaurant, la llum, el gas o la gasolina, o perquè no puc agafar un cotxe, i si el dipòsit és mig buit o en reserva, denunciar el propietari per deixadesa i perjudici consegüent per a l’okupa motoritzat.

NO HI HA JUSTÍCIA,

PERQUÈ HI HA IDIOTES VESTITS DE JUTGES.

IMBÈCILS VANITOSOS I ORGULLOSOS,

MALALTS QUE ES CREUEN DÉU

I NO SÓN MÉS QUE L’ESCÒRIA INTEL·LECTUAL

DE LA SOCIETAT,

SENSE ÈTICA I SENSE RAÓ.

Aclariment: jo no insulto el deficient, el retrato. No confonguem les coses. Per bé que dono per fet que si ell ho llegeix, com no ho entendrà, s’ho pensarà.


Deixem l’idiota que pateix d’incomprensió lectora bàsica i elemental, i fem un recorregut per la resta dels exèrcits d’idiotes dels sionistes:

A Austràlia, els criminals del govern, ara permetran l’entrada al país de la gent no enverinada, perquè han sofert pèrdues importants en turisme. Compreneu ara per què cal eliminar tota aquesta colla de deficients mentals per imperatiu? Amb ells és impossible la construcció, ja no d’una societat, sinó de res, de res en absolut. No em cansaré de dir-ho, l’idiota que exerceix un càrrec públic, així que la fa, l’ha de pagar, i d’acord amb el que és de sentit comú, multiplicant la pena individual pel nombre d’habitants de la nació que representa, i si la sentència excedeix els 50 anys, jo sóc del parer que no val la pena malbaratar el pa ni l’aigua.

https://t.me/RosselloCM/65789. El morrió d’esclau del primer imbècil de la foto, és prou descriptiva del que és un subnormal professional.


No ens fem mala sang parlant dels traïdors i genocides dels idiotes dels exèrcits sionistes que dirigeixen els prostíbuls i els urinaris públics de cada país, i considerem ara les intencions de l’educació – per dir-li d’alguna manera – sionista per als pobles blancs i occidentals. Tanmateix, ens farem mala sang, sí, amb la colla de deficients que serveixen a la corrupció de menors perquè els ho diuen, sense tenir el mínim criteri i menys encara capacitat racional i ètica per a jutjar el que estan cometent. I val a dir, abans de posar-vos les notícies sobre la corrupció de menors que és l’escola pública, que si hi ha un crim imperdonable, aquest és el que és comès contra la infantesa; i jo sóc del parer que l’única pena ajustada a justícia i a ètica és l’execució del tarat, per bé de la societat i per a la protecció de la resta de menors. Com és possible que hi hagi tant d’idiota i tant de psicòpata? Potser són els diners dels nostres amics, dels bons, dels filantrops jueus i sionistes, sí, dels mateixos que trafiquen amb nens i els violen, els torturen, els assassinen, i n’hi ha que diuen, que fins i tot se’ls mengen; que val a dir que això, s’ha dit sempre d’aquesta raça elegida per les Potestats Infernals.

https://t.me/resurgente2020/39436

https://t.me/resurgente2020/39437

https://t.me/resurgente2020/39438

Això s’ha de parar de manera immediata. On són els pares d’aquests nens? Què pensen? Pensen? On viuen? La defensa de la integritat i la innocència del teu fill és ‘sagrada’. L’agressió contra l’agressor i corruptor de menors no és que hagi de ser castigada, sinó que hauria de ser premiada. I ja que això no passa, almenys l’agredit després de corrompre els menors, hauria de ser expulsat per vida de la societat. De tarats, no en voldreu tants! I els que atempten contra la innocència, l’etapa més important i fonamental de qualsevol persona, no ha de ser perdonada mai. L’atemptat que significa la corrupció, l’abús i l’ensinistrament en desviacions i aberracions sexuals en menors, és una cicatriu que supura tota la vida, i els psicòlegs ho saben, o ho haurien de saber, que ves!, ja no m’estranyaria que ara que els sionistes volen legalitzar la violació de menors que practiquen ells i els principals idiotes dels seus exèrcits, surti un Rojas Marcos (el que dóna antipsicòtics als menors de 4 anys, i així s’ha fet ric), doncs un d’aquests qualssevol, i ens asseguri que la violació i l’abús són pràctiques que ajuden al creixement sa del nen. Doneu-los uns mesos, i ja veureu com aquesta colla de deficients mentals, us ho asseguraran, que ja sabeu que un psiquiatre és fidel a la seva pseudociència d’acord amb els ingressos al compte-corrent, ja sigui perquè treballa liquidant dissidents amb les polítiques del govern, ja sigui perquè tracta amb els desgraciats que acuden a la consulta i ja són sentenciats; perquè, que jo sàpiga, no hi ha un sol cas psiquiàtric que un tarat d’aquests hagi resolt fent tornar el malalt a la salut; ni un de sol. Ara bé, aquests psicòpates bé que cobren monstruositats per convertir-te en una deixalla humana. Més per tu no poden fer; això s’ha de reconèixer: no són capaços.

Només penseu en els pedòfils de Jewllywood, en Epstein i la Maxwell, i tota la colla de degenerats i depravats que acompanyen aquests psicòpates en la més baixa i repugnant de les especialitats criminals: l’abús de menors. Pregunteu als Clinton, ells us en donaran raó, que coneixen molt bé l’assumpte; o a l’Obama, el ximpanzé homosexual i africà, casat amb un home vestit de dona... i premi Nobel de la Pau; o els germans Podesta, dues eminències en l’especialitat; i fins i tot en Joe Biden, pedòfil oficial de la Reserva Federal dels esclaus dels EUA.

I, qui són els que sempre amaguen el nas darrere de les cortines? Els bons, els nostres amics, els samaritans, els filantrops que ens volen construir un món millor.


Mentrestant que no ens construeixen el món millor, i com sigui que a les gàbies no hi cabem tots, ells, els bons, els nostres amics, les víctimes eternes, els filantrops errants, la raça superior, ens enverinen per al nostre bé:

https://t.me/elinvestigador_org/12147, i és clar, llegint això, jo em pregunto, perquè sóc un ignorant i m’agrada que m’expliquin les coses encara que em costi d’entendre-les: els governs van imposar els verins amb presses i coaccions, mitjançant el que avui sabem que són IMMENSES MENTIDES – verins i no vacunes - sense prendre les mesures necessàries de precaució i sense analitzar els verins que subministraven als ciutadans, en el que és un manifest, evident, obvi i innegable, abandonament de funcions amb el resultat de milers de morts i desgraciats crònics. Aquesta notícia, amb el munt que podem ajuntar-hi, demostra que els criminals que els jueus han posat als governs, formen part de l’exèrcit d’idiotes del sionisme, i per tant, són responsables de crims de lesa Humanitat. I si no en teniu prou, continuem, que els sionistes fa molt de temps que tenien pensat de deixar els animals closos a les gàbies:


https://t.me/elinvestigador_org/12148. Fixeu-vos que s’hi esmenta el Col·legi de Botxins Sionistes, abans, Col·legi de Mata-sans, i més abans encara, Col·legi de Metges, un col·legi que d’il·lustre no té res, perquè la paraplegia cerebral no és cap facultat que hagi de ser considerada il·lustre, i en aquests caus de babaus i deficients, avui hi ha els pitjors criminals de cada família, perquè ells eren i són els que haurien d’haver alertat del crim contra la Humanitat, però, han pensat a parar la mà, que el cervell - tampoc no us enganyeu -, no els dóna per a res més, que prou que saben que si doncs no fos mitjançant aquest tipus d’activitats, més enllà de recollir les escombraries, per a res més no serveixen; però els poses en un despatx a obeir i manar, i els tarats s’engrandeixen i s’omplen d’ufana i orgull, que ells confonen, els pobres!, amb coneixement. No hi ha cap dubte que TOTS ELS COL·LEGIS DE MATA-SANS són responsables de crims contra la Humanitat per representar la ciència mèdica, i per tant, ara sabem que han traït el jurament hipocràtic i que en lloc de protegir la gent, han contribuït a enviar els animals a l’escorxador – oi, Jaume Padrós? -, i no els ha tremolat la mà a l’hora de castigar i penalitzar els metges que complien amb el seu deure, per la qual cosa CAP RESPONSABLE D’AQUESTES ORGANITZACIONS CRIMINALS DE PARAPLÈGICS MENTALS POT RESTAR IMPUNE. I la paraplegia o qualsevol altra malformació cerebral no s’ha de tenir en compte, perquè, recordem i insisteixo, són idiotes amb càrrecs públics, i aquests no poden tenir cap eximent ni atenuant. Sense la seva col·laboració activa i coercitiva, el genocidi sionista no hauria estat possible.


LA GUERRA CONTINUA.

ELS NOSTRES AMICS

ENS VOLEN MATAR PER FER-NOS FELIÇOS.

ELS SEUS SICARIS,

PER COBRAR.

DE NOSALTRES DEPÈN, DONCS.


LA GUERRA SERÀ DURA,

PERÒ TENIM LA VERITAT I LA JUSTÍCIA

DEL NOSTRE COSTAT.

I ELLS,

EL MAL, LA PERFÍDIA I L’ABJECCIÓ

DE DISSIMULAR UN EXTERMINI

AMB BONES PARAULES FALSES

I

AMB LA POR, EL TERROR I L’HORROR.


ELS NOSTRES AMICS SÓN AIXÍ.

LA HISTÒRIA SE’N CANSA,

DE DIR-NOS-HO.

Un altre aclariment: ‘Respecte’, me’l mereix la zebra de l’altre dia, però no aquells que demostren, per fets i per paraules, que són tan ignorants com depravats. La intel·ligència sempre la respectaré, per més oposada als meus criteris que estigui, però la idiòcia titulada, que no es creu idiota perquè està titulada, i a més, pel fet d’estar titulada, es creu que sap, en aquests no els puc tenir respecte, perquè no es pot tenir respecte a un imbècil que no es respecta ell mateix. I el respecte propi comença pel pensament propi, sense això, el fet de tenir el cervell llogat i la intel·ligència absent (o de vacances) és prou per considerar un vanitós que se les dóna de llest, per idiota de manual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada