dijous, 29 de setembre del 2022

EVIDÈNCIES


Comencem amb un ‘meme’ que no pot ser més encertat perquè té la mateixa qualitat que la certitud d’una demostració matemàtica:

https://t.me/RosselloCM/66509


La constatació d’aquesta veritat se certifica amb les intencions dels Bancs Centrals en mans dels nostres viscerals enemics:

https://t.me/counterpropaganda20/6610


I com tercer enllaç: un idiota:

https://t.me/RosselloCM/66540


I ja que parlem d’idiotes. Aquest, dedicat als excrements amb toga:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3212157



L’objectiu és la destrucció de la civilització blanca per tal de sotmetre el món a la infàmia de la raça elegida per les Potestats Infernals. Si la seu de la màquina de destrucció és la Reserva Federal, la màfia més criminal de la història de la Humanitat, amb l’exèrcit sionista o OTAN, com a forces armades; a Europa - l’escull que han de destruir fins als fonaments, com feren amb l’Alemanya, quan els enfrontà ara fa vuitanta anys - hi tenen la Sinagoga Europea, un prostíbul comandat per la madame i sacerdotessa negra von der Leyen, que té el mèrit d’haver exterminat en dos anys centenars de milers d’europeus i d’haver condemnat els enverinats a patir progressivament malalties degeneratives fabricades pels jueus a la indústria de l’holocaust que són les farmacèutiques, que per això, el genocida comprovat Albert Bourla (no fabrica medecines, fabrica verins i tòxics) i el monstre infernal que els jueus col·locaren al capdavant de la Sinagoga, també coneguda com Femer Europeu o Corrupció Europea, han estat molt graciosament guardonats amb premis jueus i sionistes que exalcen l’eficàcia en els crims. Com també ho han fet amb el criminal Mario Draghi, per haver destruït els fonaments de l’economia italiana i haver-la deixat als peus dels sionistes. Aquest premi, les banyes de Bafomet, demostren prou a les clares què són i què vol el sionisme: LA DESTRUCCIÓ DE LA CIVILITZACIÓ.


La passió de la raça superior pels sacrificis, siguin matances, enverinaments massius, guerres, fam, misèria o el plaer del robatori de guant blanc (el fonament econòmic de l’activitat criminal coneguda com a banca) són evidents. El més gran robatori ideat mai és el que pretenen de materialitzar els Bancs Centrals amb la col·laboració i la complicitat dels idiotes vanitosos, com hem vist en el segon tall que he enllaçat al començ d’aquest escrit. La fam l’estan preparant amb els incendis sionistes de les indústries alimentàries, amb les lleis infames i abjectes dels idiotes vanitosos i les prostitutes esbojarrades de cada país, i amb la ignomínia de la Sinagoga Europea, la Institució criminal més gran creada al continent, que sota la batuta de la criminal von der Leyen pretén de portar a terme la destrucció econòmica d’Europa. Aquesta criminal, que supera amb escreix les deformes Thatcher o la infame i repugnant Merkel, la jueva comunista, germanòfoba fins al moll dels ossos, vol que, d’ara a uns pocs anys, Europa sigui un continent sense vida, sense essència, ple d’immigrats, dels esclaus jueus que ens envien els jueus per a recolonitzar de ‘civilització’ el continent; com ho hem vist a les festes de la Mercè i en els actes d’alta cultura’ que han executat els MENAS, els moros que el delinqüent d’ERC ens importava perquè ell, el molt imbècil, es creu català, i és moro, i sempre serà moro, com ho són la púrria que ens importava per a la destrucció del país, tot dient-nos que les escombraries que ens importava eren moros catalans. I com els ‘tiets’ i les tietes se’l cregueren, avui tenim el país mort, que per això l’ameba penjapancartetes va decidir de guanyar-se la simpatia del sionisme i va vendre el país, cobrint-se els ronyons de per vida, tot abandonant els catalans en les reclamacions d’independència, que no ho passeu per alt, és un moviment pagat per Soros, com ho féu a tot arreu per tal de desestabilitzar els països, que per això és el terrorista més perillós del món.

Així estem, comandats per idiotes vanitosos i prostitutes esbojarrades, totes a les ordres de la gran sacerdotessa de la Sinagoga Europea, tots vivint del parasitisme i de la més abjecta i vergonyosa obediència, una indignitat que - en ments podrides, les més afortunades; i paraplègiques, les més comunes - contribueix a l’ensorrament de les nacions, almenys, fins que la gent no s’adoni que TOTS ELS POLÍTICS SÓN CRIMINALS I VOLEN ROBAR-TE I, SI ELS HO MANEN, MATAR-TE, que mentre ells tinguin comissió per assassinat, no us penseu que s’ho rumiaran gaire, que si alguna cosa no és possible de trobar en idiotes i prostitutes són valors ètics (trair la nació, vendre els compatriotes, participar en un genocidi nacional amb prioritat pels vells – estómacs inútils -, la destrucció cognitiva dels nens, ensorrar les economies independents i generadores de riquesa i sotmetre tot el que es mou sota la capa del sol als seus amos, el sionisme internacional; aquesta és la seva Bíblia).

FINS QUE LA GENT NO VEGI

L’ENEMIC, L’ENEMIC

CONTINUARÀ AMB LA DEVASTACIÓ.

JA ÉS HORA DE DEVASTAR-LOS!


La destrucció del gasoducte del Mar del Nord, no s’ha de ser gaire llest, per a comprendre que no han estat els russos qui l’han destruït, sinó l’OTAN, l’exèrcit sionista. El mamarratxo-pedòfil que els jueus han col·locat al capdavant de la Corporació Reserva Federal i la colla de deficients mentals que els jueus li han posat de companyia, com al gos de Soros li han posat el cor de les prostitutes idiotes i inútils, ja van manifestar que en cas de conflicte amb Rússia, el gasoducte no seria viable. Ho deien abans que comencés la defensa de Rússia de l’atac del sionisme, representat pel pallasso jueu ucraïnès, un ésser repugnant, amb totes les tares, una, perquè és jueu, l’altra, perquè és idiota a més de jueu, o sigui, que el mamarratxo ho té tot; com el pedòfil americà, que ja m’estranya que no el retirin i posin el monstre negre que tenen a la recambra. I què en treuen d’això? Posar Europa de genolls, perquè els hiverns hi són crus i durs, i sense energia, poden ser devastadors. Aquests fets fan riure als jueus i posen molt contenta la gran sacerdotessa de Satanàs. No tinc el mínim dubte, que si avui el poble europeu s’alcés en armes contra tots i cada un dels polítics europeus, sobretot l’escòria de la Sinagoga, i també contra els delinqüents dels seus governs, no hi hauria cap principi ètic, polític ni jurídic que pogués ser argumentat contra l’alçament, perquè EL POBLE TÉ TOT EL DRET DEL MÓN DE DETENIR I JUTJAR ELS GOVERNS IL·LEGÍTIMS, i els governs, tots - el de la Meloni, també – són obra de Soros com a titella dels amos, i no la voluntat de poble. LA DEMOCRÀCIA HA DEMOSTRAT SER EL MÉS TERRIBLE I PERILLÓS DELS ENGANYS, una altra aportació de la raça elegida.

Els italians van fer l’imbècil anant a cagar als vàters electorals, perquè han legitimat la corrupció sionista, perquè la Meloni és una altra titella. De dretes - si hi ha dretes - potser sí; però els de Podemos, amb el gerontocida Iglesias, eren d’esquerres, i ves!, resulta que eren més sionistes que els sionistes, i que el professor de la Computense - no m’he equivocat – ha estat molt ben ensinistrat pels jesuïtes, i així el líder de la lluita contra la casta, s’ha convertit en ‘caspa’, a més a més de responsable de 30000 assassinats de vells en els asils governamentals. No res, un crim sense importància, i que demostra la talla ètica i moral d’aquest sac de fems, del qual, ara hem de suportar la filopedòfila de la tarada de la seva exdona, una altra de les destacades prostitutes idiotes i inútils (que són idiotes i inútils, no cal demostrar-ho, perquè és evidència flagrant amb només escotar-les un minut), un orgullós monstre sense coneixements, dignitat, decència, empatia ni seny, que molt encertadament els jueus van anar empenyent al capdavant del govern del gos de Soros, perquè fes la feina més bruta i que més agrada els jueus: la destrucció dels nens. No oblideu mai que aquesta és la màxima passió d’aquests malalts de Mal. A Espanya, tenen l’idiota amb el mirall, i el cor que li canta com de ‘guapo’ és, i mentrestant les prostitutes treballen per a la destrucció de la nació i dels seus habitants. TOT EL QUE FA EL GOVERN ESPANYOL I LES SATRAPIES FARCIDES DE MAMARRATXOS INDIGENTS MENTALS ÉS ALTA TRAÏCIÓ I CRIMS DE LESA HUMANITAT.

Suposo que hi haurà un moment que la gent s’alçarà, que quan vegin que els seus fills no tenen què menjar i els homes pervertits els toquen amb consentiment de les autoritats, suposo que hi haurà un moment que la gent dirà prou. Jo sóc partidari d’exigir-los (pels mitjans que sigui: manifestacions, manifestos, comunicats als organismes oficials sionistes...) la rendició, per a ser jutjats i condemnats, abans que no sigui el cas que siguin executades les sentències abans del judici. CAL EXIGIR LA RENDICIÓ DEL GOVERN, DELS POLÍTICS, DELS JUTGES, DELS RESPONSABLES SANITARIS I COL·LEGIS METGES, I LA CESSACIÓ DE LES POLICIES ACTUALS, en cas contrari, la declaració de guerra contra la ciutadania és evident: us volen violar els fills, els adoctrinen en perversions i patologies psicològiques, us enverinen i amaguen els enverinaments perquè necessiten continuar amb l’holocaust tan ben organitzat pels sionistes; us destrueixen el treball i volen afanar-vos els seus fruits i robar-vos qualsevol futur, per a gaudir-los ells, els criminals, i sotmetre-us a la tirania més ignominiosa mai pensada en tota la història de la Humanitat.

Començarem a DESOBEIR, a ASSENYALAR i a DESTRUIR L’ESTAT?

Només cal que en algun país occidental la gent s’organitzi bé, ATAQUI els seus il·legítims representants, els detingui, els jutgi en jurats populars i els EXECUTI, per començar a veure un veritable tsunami de Justícia, que arrasarà amb la púrria i l’escòria política, els excrements diarreics amb toga, la xurma repugnant i fastigosa dels Col·legis d’Assassins, els miserables sense honor dels metges, i els simis que els governs han vestit de policies, uns homínids amb físic i paraules de goril·la, i amb menys desenvolupament cerebral que una ameba (com la nostra).


ELLS VAN PER NOSALTRES:

VELLS, ADULTS, JOVES I NENS.

ELS ESPERAREM ASSEGUTS

O

PRACTICAREM LA DEFENSA PRÒPIA?

Qualsevol acte criminal executat pel govern ha de ser respost amb contundència. Si restringeixen l’energia, cal encendre totes les oficines dels organismes oficials i les sucursals del crim, siguin bancs o corporacions energètiques, per tal de tenir calor. ELS LLADRES SÓN ELLS, ELS ASSASSINS SÓN ELLS, ELS DELINQÜENTS SÓN ELLS, ells roben amb els impostos (contra la voluntat del poble, i fent-los servir per a engrossir la corrupció), ells maten la gent (amb IMMENSES MENTIDES com la grip de cada any i el canvi d’estacions, que ells n’hi diuen Covid i canvi climàtic), ells volen reduir la vostra existència a l’activitat dels pidolaires, i a més a més, essent pidolaires obedients.

LA IGNOMÍNIA OMPLE ELS URINARIS PÚBLICS.

L’ABJECCIÓ S’ASSEU ALS GOVERNS.

NOMÉS SÓN CRIMINALS I POCAVERGONYES

CONTRA LA LEGALITAT I LA LEGITIMITAT

DEL POBLE.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

FINS QUE NO ELS VEIEM,

ESTAREM PERDUTS.

QUAN ELS VEIEM,

CAL ACTUAR COM AMB LES PANEROLES,

PERQUÈ SÓN PANEROLES

I

PANEROLES VERINOSES.


Don José Ortega y Gasset:

https://t.me/noticiasNOM/1658

Fiódor Dostoievski:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3212154


P.S. Un hom acaba fins als ‘mateixos’! Haver de sentir la tarada de la Montero i haver d’acceptar que allò no és una paraplègica cerebral trobada en un bar de mala mort a les tantes de la matinada, sinó que la imbècil és ministra, irrita; més encara quan aquesta indigent té el càrrec, perquè una colla de criminals jueus ho han decidit. Sincerament, se m’infla allò que no sona. Com més acceptem els idiotes més ens idiotitzem. Cal esborrar-los de la vida pública com sigui, i a mi, personalment, se me’n fot si se’ls envia a una illa deserta i perduda al mig de l’oceà, tal qual, o si se’ls envia al Judici Celestial, si cal amb una nota explicativa: «No podem més, Senyor! No podem més! No ho volíem fer, però què hi podíem fer? La vida és sagrada, sí, però n’hi ha d’haver que no. Ells també ho veuen així, que per això practiquen el genocidi com a política i se’n vanten. No per altra raó Te’ls enviem. Faci’s Justícia!».


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada