dijous, 1 de setembre del 2022

SOBREVOLANT EL PANORAMA


El delinqüent i psicòpata Klaus Schwab, el gran corruptor de les ‘democràcies’ i portaveu del sionisme mundial (recordeu que està emparentat amb la família dels Rothschild, els escampadors de la ràbia i la mort al món), sembla que no podrà continuar robant la ciutadania com fins ara; de moment, a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA, si és que els republicans aconsegueixen que aquest ‘dirigent mundial il·legítim’ deixi de robar el poble americà. És el que té la filantropia, que la bondat es finança amb el robatori sistemàtic dels Estats submisos. Què no inventaran els jueus!

https://t.me/resurgente2020/39311

La sacerdotessa negra i gran bruixa de Satanàs a Europa, des de la sinagoga de la Comissió, o Corrupció, Europea està destruint la gent amb els verins dels seus amos i marit, i el continent amb les mesures contràries als interessos dels ciutadans europeus: Menteix i amenaça per tal d’assolir impunement l’aniquilament econòmic del continent; allò que pel seu càrrec, en teoria, hauria d’evitar per tots els mitjans. Tanmateix, ella aboca els europeus a la destrucció absoluta amb aquest cinisme i fredor, només possibles en una psicòpata criminal. Fixeu-vos en els gestos sacerdotals de la pitjor malaltia patida per Europa (la primera dona que encapçala la Corrupció Europea o Gran Sinagoga Sionista, curiós, oi?).

https://t.me/RosselloCM/65725

La forca ha de ser el comiat apoteòsic dels seus governats, en memòria dels milers de morts que ha provocat i provocarà fins que no abandoni el càrrec d’oficialista major de les misses negres de la Gran Sinagoga Europea.

I ara us demano perdó per exposar-vos aquesta repugnant fotografia, on no cap més immundícia i escombraries tòxiques, que fins i tot la fotografia put:

https://t.me/RosselloCM/65729.

Aquests, tots, han de ser fidels fins a l’últim moment a la gran sacerdotessa, perquè aquests, que controlaran els visats dels ciutadans russos, són els que deixen entrar els immigrants il·legals, els donen nacionalitats i ens els fan mantenir. Caldrà molta corda! De l’escabrosa foto, cal destacar el sac de fems del centre.

Tots els sicaris actuen d’acord a les ordres del cap de la màfia corresponent, com aquesta dona jove, negra, idiota, que qui sap si deu ser heterosexual, al servei del sionista pedòfil Joe Biden:

https://t.me/resurgente2020/39352

L’objectiu de tots els qui precedeixen aquesta notícia és aquest:

https://t.me/resurgente2020/39310

Val a dir, que en el moment que aquests criminals comencin l’execució dels plans sionistes, des d’aquest moment, la cacera de polítics, jutges i policies, no serà cap crim, perquè serà la defensa del dret i de la llei contra l’ofensiva dels criminals.

De moment valen les protestes de la gent, com veurem en els següents enllaços, però arribat el moment caldrà aplicar la màxima ètica: Si jo resto sense manera de viure per la teva abjecta corrupció, tu restes sense vida per justícia natural. Més lògica i equitat no són possibles.

Les protestes s’escampen arreu del món. Vegem dues notícies que corresponen al nostre continent:

https://t.me/resurgente2020/39288

https://t.me/RosselloCM/65715


Mentrestant no arriba el moment, no oblidem què fan als nens els psicòpates que hauran de ser jutjats i sentenciats amb tot el rigor de la llei natural per atemptats aberrants contra la infantesa:

https://t.me/RosselloCM/65708

https://t.me/resurgente2020/39331

Ni tampoc oblidem el continu i sistemàtic genocidi jueu, l’holocaust de veritat:

https://t.me/resurgente2020/39336

https://t.me/resurgente2020/39334

https://t.me/resurgente2020/39337

https://t.me/elinvestigador_org/12130

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12042, l’Organització Mundial Sionista per a l’extermini, mitjançant el primat-mascota de Bill Gates, ens exposa el resultat dels verins que ha forçat a inocular a la població, en un nou exercici de genocidi; als quals, el goril·la amb ulleres, és afeccionat. No és metge ni res, només és un sicari del sionisme, amb experiència en l’extermini, que per això és on és i actua com actua, per a major glòria del poble elegit.


TOTS ELS POLÍTICS SÓN RESPONSABLES

D’ALTA TRAÏCIÓ I GENOCIDI

CONTRA ELS SEUS POBLES, TOTS.

TOTS ELS JUTGES SÓN PREVARICADORS

PER PERMETRE EL GENOCIDI SIONISTA

SENSE FER-LOS FRONT AMB LA LLEI.

CAP CRIMINAL SENSE CÀSTIG:

LA FORCA:

EL NOU INSTRUMENT PER A LA FORMACIÓ

DE LA INFANTESA EN VALORS I JUSTÍCIA.


https://t.me/resurgente2020/39349




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada