dimarts, 20 de setembre del 2022

LA GUERRA NO DECLARADA


L’única manera que tenen els jueus de sotmetre el món definitivament, és amb una guerra no declarada, en la qual, tots els sicaris – comprats - els obeeixin i executin el que ells no poden executar; si no volen que tothom sàpiga quina mena de criminals cruels, sanguinaris i despietats són. Per això, la púrria de cada país està més contenta que unes castanyoles perquè la indigència moral i intel·lectual els és reconeguda, i com no tenen empatia ni sentit de l’ètica, a la púrria, li és igual a qui s’hagi de sacrificar, si així, ells són respectats i reconeguts. I aquesta és la situació mundial en aquesta guerra de covards: la guerra dels sionistes hipòcrites i els seus sicaris contra la població mundial. Vegem les proves indiscutibles i inqüestionables de l’atac en tots els fronts de l’escòria sionista - L’ENEMIC DE TOTS ELS HOMES DIGNES DEL MÓN - i els sacs d’escombraries que s’agenollen i els reverencien; perquè segons que sembla, entre les merdes hi ha protocols de respecte. La merda petita deu respecte a la tifa grossa, i així, funciona el món. I no, no us penseu que estic insultant! Comproveu-ho vosaltres mateixos en el seguit de notícies que certifiquen les meves paraules:

El genocidi goyim

Aquesta entranyable pràctica, ells la defineixen com a Holocaust: Sacrifici religiós jueu consistent en la incineració (us sona?) de l’animal. Feu una mirada a les dades resultants de la inoculació dels verins fabricats i distribuïts pels jueus, sota la logística i l’aquiescent participació dels polítics, o sigui, dels criminals de lesa humanitat; i comprovareu la magnitud de la silent matança. No oblideu que els cadàvers solen ser ‘incinerats’ – ves per on!... Com a ritus? – per ‘profilaxi’ i, sobretot, per a no deixar proves:

https://t.me/elinvestigador_org/12239, potser no us convenç?

https://t.me/elinvestigador_org/12240, potser us semblen curioses casualitats?

https://t.me/elinvestigador_org/12241, aquí teniu a dues de les genocides (dones) que són responsables de milers de crims a Espanya i Portugal, i que han de ser jutjades per crims de lesa humanitat i, posteriorment, expropiades de tots els béns i executades.

https://t.me/laquintacolumna/26265, us continua sonant a casualitat?

https://t.me/counterpropaganda20/6487, no són sospitoses les quantitats? I els assassins, com la Darias i tots els governs, no cobren per animal sacrificat?

https://t.me/RosselloCM/66247, us penseu que la criminal Darias (responsable directa de més de 30000 assassinats) i tots els governs i urinaris del món no saben que els sionistes van pels nens? És clar que sí; perquè, si no, només per precaució, mai no s’haurien injectat a la població experiments genètics sota pressió; però la púrria criminal cobra per animal sacrificat. I m’ensumo que si són nadons o nens, encara han de tenir un plus per satisfacció sionista.

https://t.me/resurgente2020/40016, i això tampoc no demostra que la sacerdotessa negra i gran mestressa de la Sinagoga Europea i tots els membres de l’urinari públic són responsables d’ocultació de dades i col·laboració en genocidi?

https://t.me/laquintacolumna/26260, això tampoc no és indicador? Quant a aquesta notícia, només fer l’observació que aquests onze mil ‘científics’ haurien de practicar donant exemple. De ben segur, si hi ha algú que no necessita el món, és a idiotes d’aquest calibre, que ‘pensen’ segons els paguen, i d’una baixesa ètica tan cínica i repugnant, que no poden ni han de ser considerats éssers humans, sinó bèsties pernicioses com els jueus (dit amb tot el respecte i sense antisemitisme). No oblidem tota aquesta colla de gallines cantadores, perquè arribat el moment, també han de fer companyia els seus amos.

https://t.me/elinvestigador_org/12245, i aquests estudis - que n’hi ha un fotimer -, tampoc no són prou perquè els paraplègics cerebrals (és clar, que col·locats pels amos, especialistes en la localització de l’indigent ètic i discapacitat intel·lectual amb psicopatia constatable i manca absoluta d’empatia, tot plegat, amb un grau d’ambició i vanitat megalòmanes, només pròpies en un tarat), aquests dements que gosen dirigir el país, es decideixin a prendre mesures contra els criminals de la farmàfia?

https://t.me/resurgente2020/40050, veieu? La responsabilitat evidentment és dels qui fabriquen els verins, però primer són responsables els criminals que han acordat l’enverinament de la població a canvi de la comissió per animal sacrificat.

CALDRÀ MOOOLTA CORDA !

I que hi hagi algun d’aquests miserables que tingui el coratge de contradir-me!

Que aquí teniu el psicòpata en cap, el genocida Kill Gates, que ell mateix ens reconeix tàcitament l’extermini sionista, i corrobora la covarda col·laboració de tota l’escòria i púrria política: https://t.me/resurgente2020/40042.


El robatori de les riqueses de les nacions pel terror sionista

Que aquesta guerra no declarada és un pla sionista de molts fronts i cap misericòrdia, ho podeu comprovar en aquestes notícies:

https://t.me/resurgente2020/39996, el document: https://t.me/resurgente2020/39997.

https://t.me/resurgente2020/40035, a Espanya.

A Itàlia https://t.me/resurgente2020/40036, mentre el delinqüent Draghi, rep del sionisme el reconeixement per la matança i sotmetiment del seu país, a Jew York, la ciutat dels ‘negocis’ del camp de concentració i extermini de la Reserva Federal dels esclaus dels EUA.

CAP POLÍTIC SENSE CÀSTIG PER GENOCIDI I TRAÏCIÓ!

I mentrestant el caos és imposat a Europa per l’escòria jueva (https://t.me/resurgente2020/40053), el Femer Europeu, la Sinagoga de Satanàs, es rendeix a la clarividència i superior entitat del pallasso jueu que el sionisme ha posat a Ucraïna per a la destrucció del país i de l’economia europea, amb tot el suport - com havia de ser si no! - de les bagasses de l’urinari antieuropeu. Vegeu la summa intel·ligència del desgraciat ucraïnès (amb tot el respecte envers els desgraciats):

https://t.me/RosselloCM/66231


Els sicaris armats i els excrements togats

https://t.me/RosselloCM/66232, els sacs d’escombraries que han uniformat de policia per encobrir que són sicaris criminals de la màfia jueva, és de justícia que els tribunals populars els condemnin a cadena perpètua, sense veure la llum del sol, amb morrió obligatori i aïllats els uns dels altres. Fem-los el que ens volen fer! No hi ha més justícia que la reposició.

https://t.me/resurgente2020/40033, aquí els sacs d’escombraries italians.

https://t.me/resurgente2020/40045, aquí els sacs d’escombraries alemanys, protegint i donant suport al sionisme internacional. Aquí no peguen, aquí, només els manca de posar-se de genolls!

Quant als excrements togats, unes reflexions de Trotapoker, després de les paraules d’un ciutadà que explica la seva situació i el comportament dels excrements diarreics que han destruït la dignitat humana i el respecte per la Justícia.

CAP JUTGE SENSE JUSTÍCIA!

Recordem que si volem una veritable Justícia, un jutge prevaricador només pot ser ajusticiat; com a exemple i demostració de la imparcialitat de la Justícia, que és cega.


Els cagaguano criminals

Només uns exemples, que cada dia en podeu trobar a carretades en els papers higiènics que el sionisme anomena ‘periodisme’:

https://t.me/counterpropaganda20/6502

https://t.me/counterpropaganda20/6503

LA IDIÒCIA, AVUI ,ÉS UN CRIM DE LESA HUMANITAT!

El romanço climàtic

Mentre els criminals es reuneixen a Jew York, que no n’hi manca ni un: el Fons Econòmic Mundial (Sionista), la corporació del robatori, l’extorsió i les coaccions com a pràctica comuna en la màfia, els criminals de BlackRock, ambdós, aplegats amb els jueus de la CNN i el tarat de Bezos: https://t.me/resurgente2020/40041, cap d’ells especialista en res més que en el robatori, l’assassinat i la misèria; doncs mentre aquesta escòria es reuneix a Jew York, escoltem què ens diu del romanço climàtic Patrick Albert Moore, expresident i fundador de Greenpeace al Canadà:

https://t.me/resurgente2020/40025, i aquí, una mica més llarg, segons ‘The Epoch Times’, dels pocs mitjans de comunicació que compten amb periodistes i no amb cagaguanos repugnants: https://t.me/resurgente2020/40028.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12147, ara, una mena de popurri, amb l’aparició de Greta, ‘la Taradeta’, l’especialista en ‘expertesa’ climàtica, per coneixements, per anys de treball i investigació, i perquè així ho volen els jueus, que tot compta.

EL ROMANÇO CLIMÀTIC SIONISTA

ÉS UN CRIM CONTRA LA HUMANITAT.


I conclourem l’exposició d’avui, amb una esplèndida vinyeta de Bob’22, una il·lustració que representa l’horror del teatre sionista i la realitat del genocidi, un dibuix que no necessita cap comentari. És devastador per ell sol.

https://t.me/resurgente2020/40029


HEM DE DIR PROU:

AMB RESISTÈNCIA, DESOBEDIÈNCIA,

OPOSICIÓ ACTIVA, I TOT ASSENYALANT

ELS SICARIS CRIMINALS COM A CRIMINALS,

I ALS ASSASSINS SIONISTES,

COM EL MAL.


P.S. Si algun dement veu en les meves paraules la paraplegia intel·lectual del ‘delicte d’odi’, només dir-li que el fet d’odiar els teus suposats protectors quan saps que covardament et fan la guerra d’amagades i que són els teus botxins, no és ‘delicte d’odi’, és ànsia de Justícia. I darrere de qualsevol dels fils que investigueu, sempre hi trobareu un fotut nas jueu. No en tingueu el mínim dubte. Aleshores - al dement, li ho dic – què em recomanes, ajupir el cap, abaixar-me els pantalons i, de genolls, adorar les divinitats dels Inferns? Abans mort que retre homenatge a assassins impenitents! Ni odi, ni venjança, ni crueltat, ni hòsties, només cal fer Justícia; i si es fa, d’aquesta raça infecta, pot estar-ne ben segur el dement, que si s’aplica la Justícia més condescendent, commiserativa, magnànima i clement, tot i això, no en restaran gaires.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada