dissabte, 24 de setembre del 2022

NO! NO! NO!


El gran David Icke a Londres, el passat 17 de setembre. Res a afegir ni a comentar:

https://t.me/elinvestigador_org/12266


Perquè aquesta és la tirania que ens tenen preparada:

CBDC, la marca de la Bèstia: https://t.me/elinvestigador_org/12255

Per això aquest panell té tot el sentit, tot i que hi sobra ‘presumpte’:

https://t.me/counterpropaganda20/6531

Perquè aquesta és la manera d’actuar d’aquests traïdors i genocides, com ho demostra aquesta dada:

https://t.me/counterpropaganda20/6532

I com corrobora el genocidi executat pels jueus, que demostra el doctor Steve Kirsch:

https://t.me/elinvestigador_org/12258

Com diu la notícia: No calen més preguntes, senyoria.

Per tot plegat, la gent comença a dir: No! Una prova, i molt esperançadora, és aquesta:

https://t.me/counterpropaganda20/6535

DESOBEDIÈNCIA I UNITAT.

Perquè a l’altre costat hi ha monstres assassins com la següent Fúria vinguda dels Inferns:

https://t.me/RosselloCM/66357, aquesta sacerdotessa negra, la gran bruixa de la Sinagoga Europea, ja ha demostrat quina mena de tirana és i quines són les seves intencions. És una khàzar, no ho oblideu, com tampoc passeu per alt que són els titelles genocides dels governs europeus qui l’han triada per ordre del Sanedrí Jueu que manega Soros, el terrorista. Ursula von der Leyen és el cap visible dels enemics dels europeus!

En aquest vídeo https://t.me/RosselloCM/66357 us recomano el senyor Marcelo Dotti, a partir del minut 4, per bé que si voleu veure la tarada del Mercadona*, també hi surt, junt amb altres notícies. Per emmarcar les paraules finals del senyor Marcelo.

I ja que parlem ‘d’ells’, les fotos de tres representatius CRIMINALS CONTRA LA HUMANITAT: https://t.me/RosselloCM/66343

L’enemic no s’atura, és insistent, i l’ànsia de fam i misèria, de sang i mort els pot, com tot allò que és corrupció, degeneració i aberració. Vegem com escampen la degeneració sense escrúpols. Aquí, en un pamflet:

https://t.me/RosselloCM/66339

I aquí, dues dones, deficients mentals, degenerades emocionals, indigents cognitives, ambicioses fins al vòmit, idiotes fins al fàstic i orgulloses fins a la diarrea:

https://t.me/RosselloCM/66352, els crims que ja han comès, no haurien de permetre-les sortir mai de la presó, i si han participat en alguna de les ‘saníssimes’ bacanals, aleshores... ja no cal que us ho digui.

QUAN LA REPUGNÀNCIA GOVERNA

NOMÉS ELS PORCS S’HI SENTEN A GUST.

I concloc amb una notícia que sorprèn, però que potser indica que alguna cosa passa a les forces armades https://t.me/resurgente2020/40127. Un cop d’estat contra el govern i els genocides i la restauració de la Constitució és el seu deure. Confiem que s’adonin del sentit i profunditat dels seus juraments de fidelitat a la pàtria (protegir traïdors, és traïció) i al poble (protegir genocides i destructors dels principis morals, dels valors de l’ètica i dels menors, és col·laboració en assassinat i perversió social).


EL DEURE ÉS AMB EL POBLE.

EL POBLE ELS APLAUDIRÀ.

A LES CASERNES,

AVUI NO HI FAN RES MÉS

QUE

EMPARAR LA TRAÏCIÓ

I

SOSTENIR EL GENOCIDI.

El fet d’ocupar el govern, els ministeris, les comunicacions, les energètiques, el parlament i els jutjats, detenir els culpables i procedir a judicis sumaríssims contra els responsables d’aquest malson, només els comportaria el respecte i el reconeixement del poble, i això ho afirmo jo, un català, exindependentista i que mai no ha sentit devoció per l’exèrcit, i menys encara per l’exèrcit espanyol. Aleshores, si jo penso això, què no pensaran els espanyols!


*Es veu que el currículum laboral de la corruptora de menors i defensora de la pedofília, que avui és Ministra de Igual-da, és d’un any de treball; i segons que sembla, en una empresa dita Saturn (curiós el nom, com a poc), sense que se sàpiga ben bé a què es dedicava dins de l’empresa. Es veu que no era a Mercadona, no, sinó a Saturn. Què hi féu durant un any? Què hi faria?... Després, lògicament, fou nomenada ministra, com és natural i evident, i com ha passat tota la vida, que l’experiència en gestió sempre es valora molt a l’hora de triar els caps responsables d’un país. Bé, feta la correcció, us deixo amb un vídeo – no sé si de quan treballava a Saturn (el Déu devorador dels seus fills) – que pot il·lustrar-nos en l’experiència laboral. VÍDEO NO APTE PER A MENORS, encara que a ella li agradaria molt que els menors el veiessin perquè la tarada es pensa que això és cultura... com ha estudiat psicologia, la pobra!

https://t.me/resurgente2020/40138.

Serà aquesta intel·lectual, la inspiradora de la deficient mental?

https://t.me/resurgente2020/40143.

Cal o no cal, combatre la idiòcia fins allà on faci falta?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada