dijous, 6 d’abril del 2023

ANY 1 ?


De ‘Terapia Liberal’ de Nicolás Martínez Lage, us enllaço aquest vídeo de mitja hora, en el qual ens explica l’escala de poder i l’organització sota la qual vivim. Molt recomanable pels qui no veuen les orelles al llop. Val la pena de reconèixer l’ètnia que hi ha darrere de tota cúpula, perquè s’entenen moltes coses que cada dia intento explicar en aquest blog.

https://t.me/elinvestigador_org/13698


Tot seguit un text de Giorgio Agamben, que sempre és interessant de llegir:

https://t.me/counterpropaganda20/9673

https://t.me/counterpropaganda20/9674

https://t.me/counterpropaganda20/9675


ELS DE L’ANY 1


J.P. Morgan: https://t.me/resurgente2020/46043 i https://t.me/resurgente2020/46044.

La bondat de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/RosselloCM/73299, que no manqui carn per al ritual!

https://t.me/RosselloCM/73258, el gos castrat de la canera jueva a Amèrica pretén que la de l’harem participi en un ritual de sacrifici de taiwanesos i xinesos, o m’ho sembla a mi?

La bondat de la secció sionista ONU amb relació a Rússia:

https://t.me/No_plandemia/5336.

Mentrestant, arreu del món els sicaris compleixen fil per randa les ordres de la secta:

Al Schwabnadà de Trudeau: https://t.me/RosselloCM/73271. La mamarratxo del Rothschild ha convertit el seu país en un veritable circ, sense llei, justícia ni sentit comú, l’autèntic paradís de la idiòcia.

A Xile, la magnífica estratègia de la importació d’haitians promoguda pel Pla Kalergi de Soros per a Sud-Amèrica, comença a enriquir la cultura del país transandí:

https://t.me/RosselloCM/73267.

A la França de la puteta privada dels Rothschild, els francesos mantenen la fermesa en la disconformitat amb el mamarratxo dels sionistes i els seus amos:

https://t.me/RosselloCM/73295. Tanmateix, l’odalisqueta passa dels francesos i dedica els seus diners a tenir satisfets els amos i a garantir una bona matança d’ucraïnesos:

https://t.me/RosselloCM/73291. Si algú es pensa que Emmanuel Macron no ha de tenir l’honor de ser l’estrella en la recuperació de les funcions socials de la guillotina, veritablement ha perdut el sentit de l’ètica i de la justícia.

Això no obstant, la gent ja n’està fins al capdamunt de tota la colla de gossos castrats i traïdors i de les putes inútils de l’harem, i si l’altre dia vèiem les carícies i els cants de llor que dedicaven els argentins al seu ministre, vegeu com els bolivians estimen el titella sionista que ha destruït ‘socialment’ el seu país, i com la gent ‘els’ vol:

https://t.me/RosselloCM/73278

Això és el que cal fer amb tota l’escòria política. És optatiu de fer-ho com els argentins o els bolivians, però sigui com sigui, cal demostrar-los que ja n’hi ha prou i que arribarà el dia que hauran de pagar pels seus abominables crims.


I dues notícies ‘culturals’ més, per a veure la influència de la secta en tots els aspectes de la vida dels goyim:

https://t.me/RosselloCM/73279. Cal preservar la nostra cultura abans que els sionistes la facin miques. I val a dir, que la Christie no es pot considerar fonamental en la nostra cultura, però, malgrat que comencen amb els autors més populars, acabaran reescrivint ‘El Quijote de la Mancha’ si cal; i vés a saber si Alonso Quijano serà un moro anomenat Al-Quiyà i en Sancho Panza, un negre senegalès anomenat Kano Pangà i recorreran Al-Andalús ensenyant l’Alcorà als ignorants homes blancs que immigren a terres àrabs, tot ben assortit d’escenes pornogràfiques homosexuals i la constant admiració bisexual per la trans Dolçaneu, que potser sigui catalana i activista contra el canvi climàtic (per honor a Soros) i de la qual n’estaran enamorats el moro i el negre a més d’enamorats entre ells mateixos. El trio final amb què conclourà la novel·la de les novel·les serà similar al final de ‘Viridiana’, jugant a cartes (que el Buñuel se les sabia totes).

I baixem el teló amb una exhibició de la discapacitat mental dels cagaguano:

https://t.me/No_plandemia/5339

Que les Universitats, a ser idiota profund, hi dediquin la facultat cínica de ‘Ciències de la Informació’, on no caben més mentides, perquè ni són ciència ni són informació, ho diu tot de com de podrida està aquesta institució abans respectada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada