dimecres, 5 d’abril del 2023

LA CANERA I L’HAREM DELS JUEUS


De tots els assidus a aquest blog, tothom sap que la destrucció que el sionisme està executant de la civilització grecollatina i cristiana - el món occidental - necessita tenir unes bones caneres farcides de gossos castrats i deficients mentals, sense capacitat racional, menys encara empatia, i cap valor digne, als quals s’afegeixen l’assortit monstruós de les prostitutes inútils i idiotes, un exèrcit de tarades demencials que competeixen entre elles per veure quina de totes elles és la més depauperada mentalment, val a dir, que amb gran èxit, perquè el nivell de la degradació intel·lectual és tothora superior al que experimenta un idiota amb retard mental profund i irreversible. Doncs, avui, portarem exemples de tota aquesta colla de deficients que dirigeixen les institucions per a liquidar les nacions, el dret i la vida humana tant com sigui possible, via eutanàsia, avortament o fer la vida absolutament impossible. Val a dir que això no hauria estat possible si a les Ciutats de la Immundícia els jueus no hi haguessin arreplegat una bona colla de mamarratxos sense el mínim principi ètic i menys encara coneixements de què és la Justícia, i que recentment han farcit de dones a tots els nivells, la qual cosa ha comportat una degradació progressiva d’aquesta institució encarregada de la justícia i que avui és una comuna, un femer d’excrecions ètiques disfressades amb toga. I com parlo d’ells, just és que ‘exculpi’ un jutge, segons que sembla, per complir el seu deure:

https://t.me/RosselloCM/73129, això sembla bé, almenys és un gest, el que caldrà és veure quina és la sentència, que ja estem acostumats que després d’inculpar els ‘culpables’, els processats són declarats innocents, o hi ha qualsevol irregularitat en el procediment que els exculpa dels crims comesos. Tanmateix, cal aplaudir el jutge i esperar que els criminals paguin pels seus crims. Val a dir, que una investigació quant als ‘morrions’, no afecta només qui els fabrica sinó també a qui donava l’ordre de tractar els ciutadans com a animals tancats en una gossera i amb morrió obligatori.

Malauradament, un jutge que sembla just és l’excepció en aquest gremi, majoritàriament, de criminals. I si no, vegeu aquesta notícia:

https://t.me/RosselloCM/73178, https://t.me/elinvestigador_org/13684, i el comentari de Rafael Rosselló, absolutament oportú: https://t.me/RosselloCM/73177. No se us passi per alt l’activitat criminal dels psiquiatres, una professió que hauria d’estar absolutament prohibida. Cal tractar els malalts mentals (és el que demano que es faci amb tots els responsables públics!), però els mata-sans dels psiquiatres han de desaparèixer, perquè no hi ha ningú que pugui aportar un sol cas que un psiquiatre hagi sanat el malalt. Aleshores, quina feina fa? Liquidar els destorbs per als governs. Siguin del tipus que siguin, els destorbs.


Fet aquest preàmbul, cal endinsar-nos, abans d’entrar en les pudents caneres i els ‘aparents’ prostíbuls, que sempre fan patxoca malgrat la indignitat i la manca de llibertat que són l’essència d’aquests establiments, en la iniquitat dels seus amos:

Comencem amb el cap del clan de la saga criminal per excel·lència, i vegeu com 20 milions de joves blancs morts, no li representen res, si obté els seus propòsits:

https://t.me/RosselloCM/73133.

Així fan la nova guerra mundial, i val a dir que les dades em semblen molt, però molt, allunyades de la realitat. Tot i això, la informació és la informació:

https://t.me/elinvestigador_org/13683.

Aquí, l’extensió de l’OTAN, l’exèrcit sionista, en la seva lluita contra el díscol Putin:

https://t.me/RosselloCM/73195.

I ara, com els gossos castrats obeeixen els jueus, sempre amb la fidelitat pròpia dels gossos i l’agraïment, dels que se saben inútils, a l’elecció dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/73205. Els jueus sempre bregant per la pau, la justícia i la llibertat! Després del que van patir amb el conte de les càmeres de gas i els forns crematoris, que encara cremarien si el que ens han dit fos veritat!

Però ja sabeu que ells estan en tot, i els Rothschild amb les sagues criminals associades, estan preparant el robatori de tots els béns del món amb l’enganyifa de la moneda digital: https://t.me/elinvestigador_org/13674. A Austràlia, país NOM, ja apliquen els primers passos per a la consecució dels seus objectius: https://t.me/No_plandemia/5325. I a Barcelona, gràcies a la dona de fer feines i prostituta de l’harem sionista, de mica en mica, la tarada va adaptant la ciutat a la voluntat dels seus amos, que per això està, com totes les de la seva condició:

https://t.me/RosselloCM/73225.

Tampoc no podem oblidar aquest estrany fenomen climàtic dels darrers anys, el que podem anomenar ‘els núvols jueus’, ni cirrus, ni cúmuls, ni estrat-nimbus, sinó, aquesta xarxa tan curiosa que entela els nostres cels no sabem ben bé per a què. Vegem unes ‘belles’ imatges d’aquesta generosa creativitat sionista: https://t.me/resurgente2020/46013. No crec que calgui demostrar que els cels que hi veiem no són naturals. Almenys, en els seixanta anys de la meva vida mai no els havia vistos així fins ara.

I tot seguit, com és que això i la corrupció política i la putrefacció judicial, com tots els mals que afecten les nacions i la gent, no són objecte de l’interès dels informadors? Perquè els cagaguano són gossets ensinistrats i castrats, com les prostitutes cagaguaneres, veritables rèptils amb més verí que cos, tots al servei dels seus amos, els propietaris dels prostíbuls emblanquinats: https://t.me/RosselloCM/73239.

Per això, cap mitjà d’intoxicació no ens parla de l’HOLOCAUST que els sionistes estan executant arreu del món occidental:

https://t.me/counterpropaganda20/9657 i https://t.me/counterpropaganda20/9658, i no oblidem que l’extermini o destrucció de l’enemic, fa anys que els jueus el practiquen:

https://t.me/RosselloCM/73162. Res no és casualitat. Per això els criminals assassins dels Col·legis de Botxins amb Bata-Blanca i Estetoscopi no ho investiguen i obeeixen, agraïts de poder viure del crim, l’única manera que tenen de viure aquests absoluts desgraciats, com ho demostra aquesta altra notícia, que corrobora la immundícia criminal que ocupa tots els Col·legis de Botxins, responsables de primer nivell de l’Holocaust i als quals se’ls ha d’aplicar indiscutiblement el dret natural per a respondre dels seus aberrants crims contra la Humanitat. Vegeu i vosaltres em direu:

https://t.me/elinvestigador_org/13691, i aquí el metge, un cardiòleg reconegut, almenys fins que no ha dit la veritat: https://t.me/elinvestigador_org/13692. Suposo que el responsable de la sanció serà el criminal i genocida del Padrós, una infàmia que podreix i contamina el cau de delinqüents i ignorants que són els mafiosos col·legis de metges, unes entitats que han de desaparèixer, com tots els altres col·legis de tot. Només la púrria accepta formar part d’aquests antres de corrupció i servei al sionisme.


Espero que després d’aquest breu passeig per les obres de les escòries jueves, ja sabrem tots qui són els amos de les caneres i dels bordells, per això, ja podem entrar en els antres de la iniquitat, l’abjecció i la perfídia:


ELS BORDELLS SIONISTES


Un dels gossos castrats, ignorant fins a dir prou, criminal fins a no poder-ho ser més, incompetent, inútil, fals, i amb menys empatia que un os envers les foques: la innombrable tifa de Lleida. Vegeu com un eurodiputat digne, dels pocs que hi ha en el Femer Pútrid de la Sinagoga, demostra la insuficiència racional de la tifa lleidatana:

https://t.me/counterpropaganda20/9656.

El gos castrat comunista, un idiota de càtedra:

https://t.me/RosselloCM/73184.

Un altre gos castrat, amic del narcotràfic i especialment elegit per Soros, perquè més indigent mental no pot ser i menys ésser humà tampoc, el model ideal per als jueus, com ho demostra la foto amb la bruixa del Femer Europeu, tots al servei de la Sinagoga, o sigui, contra el poble, la llibertat, la dignitat i la vida de les persones. No els oblideu perquè tots han de tenir un trosset de corda.

https://t.me/RosselloCM/73168.

El gos castrat i jesuïta Urkullu, el criminal més salvatge que ha nascut al País Basc i la política sionista que aplica en educació. Vegeu quina mena d’avortaments obtenen responsabilitats. La treballadora del bordell sionista és la cap d’estudis. Escolteu què pot arribar a dir una tarada sense fronteres. Quin nivell! Déu Meu! És imprescindible l’extinció de la idiòcia en qualsevol de les seves manifestacions públiques. CAP IDIOTA SENSE TRANSMIGRACIÓ D’ÀNIMA ANTICIPADA.

https://t.me/RosselloCM/73150.

I què dir del sionista nascut sense cervell, el gos castrat de València:

https://t.me/RosselloCM/73240.

I acabem el passeig per la canera, amb ‘Tortu’, el gos favorit de Soros a la canera que comanda el gos Pedo Sánchez, dit ‘imbécil’, i les diarrees mentals d’un homosexual amb profundes tares psicològiques, a més de la més absoluta manca d’empatia envers el gènere humà, una cosa que fascina els amos:

https://t.me/RosselloCM/73226. Si no fos tan profundament idiota, no hauria arribat a ministre d’una satrapia sionista. La millor Guàrdia Civil, una delinqüent! Bravo pel deficient mental!

No espereu res de bo, això que ve, és un exemple dels indigents mentals, els narcisos idiotes, els inútils racionals, les defecacions de les mares, perquè això, sí que hauria de ser avortat, encara que sigui retrospectivament, perquè la Humanitat i la seva història no tenen per què suportar deficients mentals com aquests:

https://t.me/RosselloCM/73180. D’on treuen tanta carronya amb vida?


Deixem de banda els gossos de la canera jueva, que put que no se suporta de tanta immundícia amb forma humana, i passem a les femelles – si no s’ofenen, que avui ja no se sap! -. L’exhibició és espectacular, no us la perdeu! Comencem amb la tarada que la puta privada dels Rothschild ha posat a la secretaria d’Estat, d’acord amb les ordres del seu amo i senyor: https://t.me/RosselloCM/73161. La pregunta inajornable és: És la dona absolutament inútil? Està la dona capacitada per a pensar? Té la dona un sentit mínim envers l’empatia, ara que els agrada de matar els seus fills? No s’han tornat boges ‘aquestes romanes’? O com expliqueu això?: https://t.me/RosselloCM/73185.

Però vegem l’assortit de les prostitutes inútils i idiotes de l’harem jueu:

https://t.me/RosselloCM/73134. No necessita explicació, oi?

Ara vegeu, una de les poques dones que es dediquen a la política i a més a més en el Femer de la Sinagoga, l’admirada Christine Anderson, davant d’una colla de putes sionistes sense cervell i amb les mans i els braços fins als colzes tacats de sang:

https://t.me/RosselloCM/73166. Tot són dones! Si la dona hagués aportat grans coses a la civilització quant a direcció o coneixement, seria lògic donar-los veu, però no havent aportat res de res en cap camp de la cultura occidental, sinó molt tangencialment, com és que avui són les responsables a tot arreu, al mateix temps que tot és destruït? La resposta és òbvia: Són les putes del bordell sionista.

O com hem d’interpretar el que diu aquesta idiota abissal:

https://t.me/RosselloCM/73238.

Bé, jo ja en tinc prou. La desconnexió de la realitat d’aquestes meuques és increïble. Però ja sabeu que les bagasses són bagasses perquè són eficients en la seva feina i els clients i els amos les respecten i lloen. I la puta és puta, i ben contenta que n’està!, encara que destrueixi tot el que hi ha al seu costat.

*


De resultes dels sicaris dels sionistes a Astúries ha passat el que ha passat, i no vull deixar de recomanar aquest article de Juan Manuel de Prada:

https://t.me/resurgente2020/46017.

*


I conclourem amb bones notícies, sembla que a l’Argentina hi comença a haver justícia popular:

https://t.me/RosselloCM/73144. M’agrada, sí, m’agrada. Els criminals han de ser detinguts, jutjats, i aquests, executats. Ells no es lliuren voluntàriament, doncs, aquesta és la manera de fer-los témer el que fan. Aquest, sense dubte, és el camí amb relació als polítics. No haurien de poder sortir al carrer. I no incito a la violència, no. Els assassins, els segrestadors, els lladres, els criminals i els inics són ells, que són els qui practiquen la violència des que es lleven fins que se’n van a dormir, si és que no la practiquen en somnis. A cada porc ha d’arribar-li el seu dia de sant Martí, o si voleu, cada pecador té la seva penitència.

Els argentins ja saben qui són els criminals, però vegeu com els miserables cagaguano, com a fidels gossos castrats, surten a defensar els seus amos, als quals, els llepen les mans plenes de sang:

https://t.me/RosselloCM/73145.

EL GOYIM HO SAP,

SIONISTES.

EL TEMPS S’ACABA.

FAREU MAL...

SABEU FER ALTRA COSA?

TANMATEIX,

HEU PERDUT...

d’alguna manera ens explica això, Lara Logan:

https://t.me/RosselloCM/73241.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada