divendres, 28 d’abril del 2023

GENERACIÓ IDIOTA

 

Generació idiota’ és el títol d’un llibre d’Agustín Laje, sobre el qual no cal comentar de què tracta. Més avall us enllaço a un vídeo on se’ns resumeix què exposa l’autor. Comparteixo absolutament les seves tesis, no per ideologia, sinó perquè no compartir-les, és ser imbècil. Tanmateix, vull fer l’observació, que sí que és veritat que des de fa dècades els sistemes educatius han estat formant idiotes i deficients cognitius, això sí, molt especialitzats, joves capaços de molt en allò que han estat ensinistrats (com els gossets dels antics circs), però absolutament inútils, si considerem què és un ésser humà; una dimensió que està molt més enllà de treballar i guanyar diners. Dit això, cal tenir present que els principals idiotes són els deficients intel·lectuals que han dirigit les nacions i han estat al capdavant dels governs, perquè la seva indigència mental junt amb el ressentiment i l’enveja, els han convertit en monstres, en absoluts retardats mentals (penseu en tots els ‘responsables’ de l’educació, tots ells reus de crims de lesa humanitat), això sí, del tot subnormals, però addictes als diners com els ionquis a l’heroïna, i, al capdavall, qui trafica amb les drogues?, qui treballa amb subnormals profunds? i qui administra els diners que falsifica? Sí, home, penseu en un poble... Ja! Doncs, som-hi, comencem l’espectacle d’avui.

D’entrada, el vídeo sobre el llibre de Laje, que per breu, amè i interessant, us recomano:

https://t.me/resurgente2020/46597.

Ara que ja hem vist els idiotes generacionals, vegem un assortit de perfectes idiotes, tan idiotes!, que són criminals i, o no ho saben, o no ho volen saber:

Don Simón, l’idiota professional i corresponsable de més de 50000 assassinats a Soroslàndia, pels quals, podeu estar-ne ben segurs, ha cobrat amb aquells sobres tacats de sang que tant agraden als jueus: https://t.me/RosselloCM/74249. ‘Un hàbit saludable’, diu el paraplègic cerebral! Recordeu que aquest idiota era el qui comandava la IMMENSA MENTIDA SIONISTA. No hi ha el mínim dubte que és còmplice de genocidi, ni el mínim dubte! I sí, prou sé que tampoc no és conscient del que ha fet, perquè si alguna cosa no té ni se li espera, és consciència, que ja sabeu que els jueus saben molt bé els animals i els monstres que trien; tanmateix, com no em cansaré de dir: un idiota en càrrec públic no deixa de ser responsable per més idiota que sigui; és més, com més idiota, més responsable dels crims.

Vegem ara la ramaderia porcina que infesta la Genociditat de Soroslàndia:

https://t.me/resurgente2020/46602. Es veu que per al mamarratxo i el cor de les putes sionistes - que el mamarratxo té les pròpies, ja que els jueus atorguen el càrrec i el cor corresponent en un paquet - creuen que «Les niñes existen». No crec que hagi de demostrar el nivell d’idiòcia que infesta el prostíbul de la plaça sant Jaume ni el tuf que emet l’urinari públic del costat del zoo, oi?

Aquí teniu el femer que és el Principat Sionista d’Astúries, i perquè els criminals dels prostíbuls es dedicaven a incendiar els boscos de la comunitat:

https://t.me/resurgente2020/46608, si això no és de pena capital, ja m’explicareu què ho ha de ser? Ens governen veritables psicòpates, sàdics, sense escrúpols ni la més mínima empatia, una colla de monstres bàrbars i capaços de totes les atrocitats, que ja sabeu que els jueus són molt de demanar cada volta més als seus esclaus, i aquestes misèries humanes, ressentides, corruptes i podrides, sempre mantenen la boca neta i sense obstacles, per si esdevé alguna necessitat a l’amo; i les calces, sempre, a l’alçada dels turmells. Liquidar la púrria política, com hauria de ser un crim? Si és, sense el mínim dubte, l’única solució efectiva, ràpida i curativa! Ahir deia que feien falta 511000 cordes, doncs, caldrà anar-les emmagatzemant.

O què hem de fer amb aquests dos gossos castrats? Si hi hagués Justícia, faria anys que serien a la presó, però com els excrements amb toga són on són per a servir les ànsies dels jueus, aquests criminals – sense possible discussió – representen el teatre de ser presidents, tot essent només dos gossos castrats, sense vergonya, dignitat, coratge, honor, homenia ni res que s’hi assembli. Són dos gossos castrats, com dos eunucs, corejats per les prostitutes inútils i idiotes dels sionistes als quals obeeixen com a bons gossos castrats que són.

https://t.me/RosselloCM/74242. Executar criminals, serà excessiu o no, però és just. I en aquests casos, en ambdós, una necessitat ètica i social de primera urgència.

O si no, com expliqueu l’ALTA TRAÏCIÓ del GENOCIDA i gos castrat de Soros, en aquesta notícia: https://t.me/No_plandemia/5528. Recordeu que aquest criminal no ha deixat de violar cap llei del codi penal, de la constitució ni dels drets humans. Penjar el gos de Soros és una urgent necessitat, per a ell mateix fins i tot: és compassió, és per a salvar-lo, i de pas, salvar-nos tots.

Aquesta és l’escòria a Soroslàndia, tanmateix, a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, com sigui que la revolució americana fou jueva, resulta que fa molts anys que l’ensinistrament dels criminals està a càrrec de la institució armada dels jesuïtes, especialistes a formar bagasses, gossos castrats i tot tipus de monstres. Vegeu aquest amè i musical vídeo quant als criminals dels jesuïtes i els seus animals de companyia. Els jesuïtes, el braç culte del sionisme assassí: https://t.me/resurgente2020/46601.


O ELLS O NOSALTRES,

NO US DEIXEU ENGANYAR.

NO S’HA D’ANAR A VOTAR,

S’HA DE DETENIR I JUTJAR,

I TOT SEGUIT AJUSTICIAR

ELS CRIMINALS AL SERVEI DEL SIONISME,

EL MAL SOBRE LA TERRA.


I dues imatges que il·lustren l’actualitat:

https://t.me/counterpropaganda20/9887

https://t.me/counterpropaganda20/9895.


QUAN ELS CRIMINALS SÓN AL PODER

LA INJUSTÍCIA ÉS LLEI.

QUAN ELS CRIMINALS MANEN

EL POBLE ES TORNA COVARD.

PERQUÈ LA JUSTÍCIA SIGUI LA LLEI

I

LA LLIBERTAT L’ALÈ DEL POBLE,

CAL ERRADICAR EL PODER CRIMINAL.


511000 cordes*.


* Sí; de moment, sí. Ja sé que ens en caldran per als jutges i fiscals, per als idiotes amb estetoscopi i els miserables dels Col·legis de Mata-sans, com per als cagaguano, i el LGTBIJKQ+ de caqui i els simis disfressats de policies, sí; però, anem a pams, primer els primers, després ja anirem resseguint la llista, que sóc el primer a reconèixer que no seria just que cap d’ells no rebés al final allò que s’ha guanyat a pols i amb absoluta dedicació i llibertat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada